X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon unszimpatikus nekem ez az Enikõ, de a hangja most tetszik 😊 ennek ellenére remélem, hogy nem õ fogja megnyerni

Muri Enikõ már megint nyálaskodik...
Zeraa
számból vetted ki a szót <#nevetes2>

Óh ez a kis görény mit össze nem dumál...eh, éneklés helyett nyálas dumával szerez szavazatokat?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

hogy elhitte, hogy Gergõ egy vámpír 😛

lol😄😄 Bariczon szakadok csóri, hogy beoltotta megint a Miki és a Feró😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Közben Komár Laci vágja az ereit ! 😄
Mit mondott Miki? Lemaradtam

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

89
a gitáros csaj fintora xDlol

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ZilogR
már rájött, h show-t kell csinálnia, ha benn akar maradni

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

lehet h rosszul látom/hallom de mintha Elvisesen próbálna énekelni...

mármint Gergõrõl írtam ezt, de gondolom kitaláltátok 😄

a hangja nem az igazi, de nekem tetszik, amit a színpadon csinál, pedig nem tizenéves fruska vagyok már 😄

Shiwo
hehe.. True Blood címzene 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zeraa
jah én is ezt a hibát véltem felfedezni benne,de amúgy jó volt

ZilogR
óóó, de kár, h elnyújtott nyávogássá lett, pedig olyan jól indult... 😞((

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

hajrá Tamás! 😊 simogat a hangja.. 😊

de jó Tarány

Baricz-Muri sztem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

remélem h Vera és Baricz,de sajnos úgy érzem h Tarány vagy Kocsis fog...
ja meg Muri is párbajozhat felõlem..

Zeraa
nah kik fognak ma párbajozni szerintetek?

CalebJoe
a lassú számokra van ráállva a gyorsabbak nem is állnak jól neki
Na ez most nem tetszik...áh...az eredeti sokkal jobb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zeraa
ott a pont <#eljen>

Zeraa
csak azt tudnám mit esznek rajta....<#fejvakaras>

és akkor az elején kiesett a sokkal jobb hangú Demes és Gyurcsik. Mindkettõ fényévekkel jobb ennél a pondrónál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
Baricz csak azért jutott el idáig, mert a sok kis tini picsa rá szavazott..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

vagy 3-4x ha jó volt, de õ is hullámzó...Tarány és a Kocsis a legjobbak ebben a mûsorban. És ma Vera se volt rossz

most a Bariczot pofán vágtam volna kis túlsztárolt buzi😄😄 nem tetszett az õszinte véleménye Mikitõl😄

Zeraa
nagyon jó volt Tibu <#taps> õstehetség

Feró fizethet..😄😄

hát az nem kérdés h Kocsisnak és Taránynak van a legjobb hangja

Azt viszont elfelejti, hogy a rádiók játsszák majd a dalait és, ha az embereknek nem tetszik nem mennek koncertre és nem veszik meg a lemezeit is.
Nem az 5-bõl, hanem a 12-bõl neki a legrosszabb a hangja.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Zeraa
na ez a durvajó xD

ja csak néztem én is.
nem szoktam követni a mûsort , mostmár ez a menõ , visszapofázik mindegyik ha valami (jogos) kritikát kap?
Zeraa
énekelni kéne tudni és annyi

Zeraa
ez egy zenei tehetségkutató és nem a csillag születik majomgyerek xD

hogy visszaugat....
és még õ fog ebbõl jól kijönni...h õ a szegény kisfiú akit bánt a Malek mert félti a versenyzõit...

Tarány mit énekelt? Róla lemaradtam

de nagy az arca ennek is bazdmeg.
Színmûvész belõle...jaj már!

Végre megmondta: Így van. Hangilag gyenge.

Zeraa
gáz volt naon

Hát na villám gyorsan húzzon haza, ez ultra szar

Krisztiam
nah a sok kis tini picsa Bariczra fog szavazni..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

+1

baricz meg most valahogy tök szar
nem tetszik a nyújtása
meg mintha picit el lenne szállva magától , kb úgy énekel...

ez nagyon szar nah..
beteg ez a szám, de szeretem😄
egész jól nyomja

szerintem kicsit el van szállva magától...
mi az h most már ideje is a kritikának így a 8. showban?....mintha eddig olyan tökéletes lett volna mindig

azért dugtam volna😄 de ez nagyon szar volt...

ja ez most engem is felidegesített legalább vállalná fel, hogy szar voltam, de nem kifogásokat keres