X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez fos volt, Mikinek volt totál igaza, mert vizuálisan ott volt, de hangilag nem, dehát mir várhatunk egy Fosoncé számtól😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gégegyulladás , jaj majd mindjárt megsajnálom , faszért sajnáltatja magát!!!!!!!!!!!!!444

persze én alapból utálom ezt a lányt 😄
Zeraa
lol szexi xD

Muri Enikõ musical szerepet kapott. Nem rossz az

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vera és Tomi és jó volt😊 Feró mondata tetszett télleg õ a jövõ...

Zeraa
de azé szeretjük xD

Zeraa
Tomi mindig tökéletes, szinte már uncsi oan tökéletes <#nevetes2>

ez fasza..
lehet durva a hasonlat de a friderikusz is anno mennyi sztárt hozott Mo.ra !
azt nem hiszem el ,hogy egy normális elõadóra nincs pénze az rtlnek , mert ez nem igaz!

abban egyetértek ,hogy a külföldi az nem feltétlen jobb de hát azért tóth gabinál pl. bári jobb lehet

Ma miért kapunk egy külföldi énekest? Csak mert nikolásszal "állt" össze..

mind1, hajrá TT!
Zeraa
jah csak néha kevés volt a levegõ xD de megoldotta szépen

magához képest egész jó volt....

Zeraa
hm

Zeraa
na nézzük mit produkálnak ma az x-ek xD

HöfEE
1. Attol hogy valami kulfoldi meg nem feltetlenul jobb. 2. Hollandianak kicsit mas a koltsegvetese, es masok a penzugyi viszonyok mint Magyarorszagnak. (Azert nincs ekezetem mert nemet billentyuzetu iMacrol irok)

Jakuza001
Mert kevesen szimpatizaltak vele, egybol lecigoztak ennyi.
Siman leszurik a bekuldott SMSekbol, hogy kinek a lemezet lehet majd kesobb eladni sokkal tobb szamban.

Kongy
Sztem Muri Enikõ nyeri. Ezt most megmondom 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szabii98
akkor mért hagyták h lil céé menjen?
sokkal több pénzt lehetne belõle kihozni, afroamerikai, jól táncol, van kis hangja, tuti Jacko imitátor, és itt él.mikéne még?

I met God. She's black

érdekes ,hogy a holland faktorba is tudtak nemzetközi sztárt meghívni csak mi magyarok hozzuk a saját származású "sztárjainkat " 😞
jó itt is látszik, hogy a költségvetés nem engedte meg az összes énekes haknidíját de azért ez is valami...

--------------------------------
Jakuza001
Egyszeru az egesz egy hatvanevest nem lehet eladni hosszutavon, mig egy 16 evest hosszu evekig sot evtizedig palyan lehet tartani, tehat "tobbet hoz a konyhara", hogy ilyen kifejezessel eljek.
Ez arrol szol, hogy kesobb kibol lehet sok penzt leakasztani, koze nincs a tehetseghez.

Rash87
De itt Mo-on teljesen mindegy, hogy hogyan énekel, mindig kizáró ok volt,hogy fiatal... nem bírná lelkileg,stb stb,ez már sablonszöveg.

Glory, Glory Man. United!

MerlinW
Ausztrál X-et is 16 éves srác nyerte meg, semmi köze a kornak ehhez. Got talentet is nyert már 11, 14 éves gyerkõc, és azóta is felfele ível a karrierjük.

[merlinw.org]

bakkerman
szerintem jól nyomja,de 16 éves,mentálisan nincsen felkészülve egy komoly döntõre,ki kell ejteni(a saját érdekében) még most,5. lesz,azzal is elindul a karrierje,de még tanulni is lesz ideje.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HöfEE
Én csak most néztem meg a mûsort mivel Ausztriában nincs RTL Klub, kicsit megijedtem mikor kiderült , hogy Tamás kell párbajozzon, bár azért számítottam rá, hogy a mentorok nem hagyják kiesni. Mondjuk ez jót tehet neki több szempontból is mert egyrészt talán még keményebben fog készülni (bár ezt a szintet nehéz lesz überelni 😄 ) a másik, meg hogy a következõ adásban valószínüleg több sms fog rá érkezni.

A következõ kiesõnek Kováts Verát tippelném õ szerintem irtózatosan gyenge, a közös produkcióban még úgy ahogy jó volt.

Rash87
Csak nem... Õ döntõs lesz remélem 😊
Annak az idióta Baricznak kellene már rég kiesnie,már kb. a válogatón ... Off: Hajrá Barca 😄D

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
jövõhéten Vera szerintem offolva lesz,és a top4 akkor így az lesz,amit vártunk pár hete

bakkerman
nagyon jó volt a tegnapi adás,az egyéni számok is jók lettek,egytõl egyig,és a duettek is nagyon faszák voltak,pláne a kocsis-muri féle!

Sajnálom a fiúkat, nagyon jó hangjuk van. A két takonypóc, akiknek már rég otthon kéne lenni meg szégyenszemre a legjobb 5-ben van. 😞((((((

"Ki az a hülye ,aki szereti hallgatni más hörgését ?"

Milliók.
A keményebb metalban ez egy énektechnika.
Kár, hogy Norbert nem ezt mûveli, hanem valamiféle krákogást.
Pedig lenne állása és nem kéne falusi haknikban bohóckodnia
...bár még jól fizet, akkor meg mér ne?

Végre kiesett a Rocktenors

Úgy legyen wesker24, úgy legyen!
Jakuza001
Azt kell mondjam, hogy a parbaj alapjan pedig a gyengebb ment tovabb, mert most gyengebb volt mint a Rocktenors.
Ilyen az elet. 😄

wesker24
Én egy Tarány Tamás Kocsis Tibor és Muri Enikõ finálét tudnék elképzelni !
wesker24
Na következõ adásban Baricz mehet haza !
A nyávogók mehetnek, Gesztinek meg jövõ héten nem utal fizetést az RTL.
wesker24
Nem volt kérdés ki megy tovább ! <#eljen>
ha ki is esik a Rocktenors sztem jók voltak, elején döcögõsen indult nekik a rossz dalválasztások miatt, de a végére belejöttek és szép, hogy idáig eljutottak😊 Tomit sztem mindenki ellen bátran továbbjuttatnák a mentorok

Jakuza001
Az a gaz, hogy mindig ilyen nyált akarnak eloadni, egyik se valami utos szamot.

Shiwo
az Armageddon betétdala az Aerosmith-tõl

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ismerõs számot tol a Tenors

Tenorsnak itt a vége😊 Tarány rajtuk is kifog akármit csinálhatnak...mondjuk a mentorok remélem nem hozzák ki döntetlenre

pedig egy kalap szar...Vastag Csabának, aki szintén bálvány volt tavaly neki legalább van hangja

Eh, Tarány párbajozik? Ha kiesik nem nézem tovább ezt a fost. Egyetlen értékelhetõ énekesként kiejteni...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

a nyáltenger meg a rózsaszín ködfelhõ a menõ
Mindig is tudtam, hogy a magyar közönség ízlése legendásan elfuserált, na de ennyire...
wesker24
Ebbõl is látszik hogy Baricz lesz az új közönség kedvenc a tinik bálványa !
Totti5
Arról szól hogy a nép szavaz szimpátia és nem tehetség alapján, már vagy 20 ilyen adás óta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

így is szép teljesítmény😊 de a Tarány Tomit, mint legjobb nem fogják kidobni

Hát ez hihetetlen bmeg... a fos Baricz és Verácska meg továbbjut...
bye bye Tenors...röhej, hogy a Baricz - Vera páros egyike sem oárbajozik:S Tarány mit keres ott ááá

wesker24
Na akkor bye bye Rocktenors Geszti csapatának annyi !