X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a baj én nem akarnám már látni ezt a köcsögöt, hogy aggódott h kiesik, de sajnos kinyomták Verát a tinilányok szavazatai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azert finomabban, ha kerhetem 😊

wesker24
Midegy kapott még egy hetet Gergõ de jövö héten már viszlát !
a faszom a Gesztibe idén nagyon hülye, minek nyal a Keresztesnek állandóan? nem volt egyértelmû számára sem, hogy a Vera jobb volt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nah jah jövö héten mehet haza Baricz !
RatBaG
na csak megúszta a faszkalap...
köcsög geszti, sokadjára.

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Nah vazee és pont Baricz megy tovább ehh !
jövõ héten meg mehet a ficsúr....

Mindkét produkció gyenge volt !
Amúgy nem nagy veszteség egyik se !
Zeraa
keresztes az agyamra megy komolyan

azért ez ritka ,hogy a saját gyerekére is azt mondja a mentor ,hogy gyenge volt a produkció..
feró jól megmondtam 😄
Keresztes tavaly nem ugyanezeket mondta a mentoráltjainak?😄😄

Ildi mit nyálazza ezt? eltúlozza ennyire nem egyéniség

ZilogR
direkt meg se hallgattam, csak a döntést nézem meg!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

wesker24
Nah a szerelmesek párbaj dalánál mindketten nagyon jók !

Kiváncsi leszek kiesik ki ?
Zeraa
<#hehe><#hehe><#hehe>

A szerelmes pár párbajozik !
Mekkora má'
He-he-he-he-he
Micsoda drámai fordulat !
Zeraa
nah errõl van szó xD végre van füle meg szeme a nézõknek ennek így kellett lennie <#taps>

wesker24
Na most kiderül ki lesz a 4-dik ?

Vera VS Gergõ
na így a papírforma...😊

Baricz megy haza Vera sokkal jobb teljesítményt nyújtott összességében...ma is már szénné cikizte a zsûri a srácot😄

ZilogR
errõl van szó, gyerekek!
puszilj bele a hajamba, dúdold bele, hogy fürge róka lábak, surranó kis árnyak...!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

wesker24
Nah vazee a finalisták a Tarány Kocsi Muri !
bejött a kívánságom😄😄

valószínû ezért is untam rá a 30.másodperc után
CalebJoe
Ennek még durvábban orrhangja van mint Vastagnak mintha teletömte volna az orrát vattával
durva h kb a szám 75%-a az a mondtat h where is the love....

A mai mûsor nyertesei nálam a kiesettek. Röhej, hogy 1-2 kivétellel a legszarabbak maradtak benn.

ez nekem nem tetszik 😄
Zeraa
<#law>

wesker24
<#law>
mert õk felszabadultabbak nyilván...Baricznál szvsz majdnem minden srác jó volt a Lil C-vel együtt a leggyengébbek szvsz...

CalebJoe
biztos elmúlt a lámpaláz meg már amúgy sincs tét ezért bátrabbak voltak
n000rbi
Hát igen, csak az elég gagyi, hogy az ilyen töltelékdalok, amit többen adnak elõ, mindig playback...szánalom.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Zeraa
nekem is Demes volt a kedvencem <#rinya>

wesker24
Nah jön a kalapos király Nicholas is ! XD
demes?
nekem õ volt a top3as összes közül :S vagyis top5 nah
nananananan
baszki most én azt nézem ,hogy az a középsõ srác , demes és pláne alexa is sokkal jobb mint baricz :S de még lilc is jobban tetszik most már 😄
Most látszik hogy az elsõnek kiesett srác milyen jól énekel 😞

na George Michael szám. Tényleg sajnálatos az a homi, hogy tönkrevágta az életét...pedig a világ legjobbja volt kb

tõlem se nyugi...😄😄

hát tõlem nem kap 😄

szavazatgyûjtés...

bmeg a Geszti, Minden jó, ha a gége jó😄:A:SA😄SA:S😄S:A

Zeraa
jó kérdés

most miért bõg?:S

ja írni akartam ezt én is csak hát a végére azért egy kis kiabálást sikerült nyomnia, enikõnek 😄
Szíj Melindánál mindenképp jobb. Az egy vicc volt az a nõ...

Zeraa
oh büntipont xD

ez itt egy családdá alakult a civódások ellenére😄😄 õ is levágta, hogy szar, amit csinál, most gyorsan megpróbált visszavenni az arcából, hogy azt mondta, hogy segítség kell az elsõ dalához majd...

Muri is elég gyengus ma valahogy...de egyértelmûen a köcsög gyereknek kell kiesni😄

ezt tavaly szij melinda és feke pál adta elõ a megában!

fekenek jobb a hangja hozzá 😄 van benne erõ de ebben semmi :S