X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne félj, most olyan szöveget nyomott le, hogy egybõl helyrehozta Keresztes rossz marketing fogását. A párommal pont azt beszéltük, hogy szerintünk betanult szöveget mondott.

baricról lemaradtam 😄 azt hittem reklám lesz..
Nah végre! Gergõnek ez a stílus áll jól! Nagyon jó! <#nevetes1>

Rash87
de

Glory, Glory Man. United!

köhög..
ja most a mûsorban meg fél köhögséést se mutatott be 😄D
rossz , nagyon rossz marketing fogás...
Miért kell Gergõnek a rockot nyomni? Gondolom Keresztes akarja, csak az a gond, hogy nem áll neki jól.

Tarányi és a fogyókúra az három...
nem az anti fitnes klub volt aki tavaly szétverte a hangszereket? ??
A kérdés jó <#vigyor2>

Totti5
wtf

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen>
jó a hangja, csak unalmas az egész ember, tök mind1 mit énekel 😊
highlander15
Tudom,de most csodálkozom,hogy nem a tudjukkik teszik ;-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

bakkerman
és duettezhetnének Tabánival,és a háttérben a szintén biztonsági "õr" alekosz szórakoztatná a közönséget

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én örülnék ha megint biztonsági õr nyerne 😄
Rash87
Minden adásban szarul tolja, csak hát pénzelik szerencsétlent.

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
Muri nem nyeri meg,neki fix helye lesz valamelyik nagy színházban,és musicalekben,neki ígyis-úgyis elindul a karrierje,Kocsis Tibi nyeri meg,2. Enikõ(tavaly nem volt lány a nagydöntõn),3. pedig Tarány

highlander15
Baricz nagyon szarul tolta tegnap,de fõleg az Aerosmith számot cseszte el nagyon...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

wesker24
X-faktort eddig úgyse nyert csaj ! Úgyis a Baricz-al fogják megnyeretni az egészet vagy megint 3-as férfi döntõ lesz !
Kocsis is nagyon jó egyszer egyszer volt gyengus, de amúgy nagy tehetség...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudtam , hogy muri sajnos a döntõig menetel 😞
csak azt sajnálom , hogy muri és kocsis is eddig eljutott!
tarány nyeri meg akkor nem leszek mérges de ha muri akkor nagyon 😄
bakkerman
na kiesett Vera,tegnap tényleg szar volt,de összességében én is inkább Bariczot küldtem volna haza,hangban sokkal de sokkal nagyobb tehetség Vera,top3 muri kocsis tarány

RatBaG
nem csak a tinilányok, hanem a sok feltöltõkártyás erdélyi is tolja rá ezerrel, mintha muszáj lenne.

Per Aspera Ad Inferi.

Zeraa
<#vigyor2>

bírom a heves, szókimondó nõket😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
menjünk xD

Zeraa
látom neked átjött <#hehe>

menjünk át másik szobára😉

Nem,de attól még szerethetem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
nem de még beléphetek xD

Zeraa
jah, igazad van,esetleg még vmi nyomja a lelked? vagy mára ennyi volt az ejnye-bejnyébõl?

nem Baricztól rosszul vagyok fõleg, amiket ma vissza is pofázott, de annak örültem, hogy a Mikiék beoltogatták szépen😄 nem is értem Geszti döntését komolyan

SZerintem csak kijött belõle az ÁLLAT! <#vigyor>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

beléptél valami motoros nõi klubba?😄

Nem.😊 Csak titeket jellemez a viselkedesetek 😉

Zeraa
és az engem hol érdekel?xD

Zeraa
na ne mondd xD és akkor most kezdjünk el félni vagy mi?

kicsit idegesek lettünk, amúgy én vajnyi keveset káromkodom😄😄

Zeraa nõ létedre én nem ezt várom tõled😄

Klon
pedo e vagy?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Zeraa
rossz aki rosszra gondol xD

Nicholas 2 -t akarnak csinálni ebbõl a kisgyerekbõl

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
oh istenem szegény kis iron

Van itt moderator vagy hazigazda??? Kicsit elszaladt a veletek a lo kedves kommentelok...

wesker24
Na de kérem ? xD Mit is vett ki a szádból ? xD
😊))

Most nagyon szomorú vagyok hogy kiesett a szerelmem

így van😊 számból vetted ki a szót

Zeraa
a tinilányok dugják fel maguknak a kis telójukat az esemesükkel 1ütt

wesker24
Akkor lesz baj ha jövõ héten ugyanúgy bejuttatják majd a döntõbe !
Zeraa
remélem jövõhéten elvérzik ez a kis köcsög baricz