X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A videó a Magyar RTL Televízió Zrt. tulajdonában áll! A teljes adás egyben, jó minõségben a www.rtlmost.hu weboldalon is megtekinthetõ!
Valami bevételük lehet ebbõl is a zsidóknak.
Úgyhogy marad a káosz-elmélet.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ui.: majd nézz már be légyszi az Ubuntu topik chatjére. 😊
[merlinw.org]
Egyébként a nemzeti öntudattal pontosan erre céloztam: "mi észrevesszük hogy megrendezett, mi tudjuk hogy bunda az egész, minket nem lehet becsapni". Tényleg nem sértegetésnek szántam, egyszerûen csak elolvastam az utóbbi oldalt és annyit lehet látni az egészbõl hogy "semmi sem jó". Az említett kritikák részben igazak, kicsit túlságosan is megrendezett hatása van a mûsornak, de ez csak tapasztalat kérdése. A kinti faktorok is ugyan így meg vannak rendezve, csak kevésbé szembetûnõ a dolog mert a zsûritõl kezdve a nézõtérig ott ez már "megszokott", beleszoktak a szerepbe, természetesebben tudják elõadni amit elõ kell adniuk. Ez pedig nem jelenti hogy a készítõk meggyilkolják a szabad véleményformálást, de a mûsort szabályozni kell, ez a szabályzás pedig pozitív kimenetelû.
Nem tudom, hogy csinálta ezt az Xfaktor/Rtlklub- valószínüleg szerencse. Nagyon kellemes meglepetés, hogy ilyen tehetséges ügyes emeberek is élnek közöttünk.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Hiába értél el bármit is, ha nem élsz meg belõle😊
[merlinw.org]
Nem az. Ha az is lenne, biztos lehetsz benne, hogy olyan ember fog gyõzni, akit nagy valószínûséggel szívesen hallgatsz.
[merlinw.org]
Csak én láttam úgy, hogy a "bekokszolt" zsûri olyan kicsikére töpörödött mint egy mákszem? Totál azt érzem ebbõl a jelenetbõl, hogy érzik világsztárral állnak szembe.
mármint erre a nemzeti öntudatos részre gondolok... 😊 engem ez nem érdekel, nekem nem gond ha nem magyar versenyzõ van a versenyben, szerintem az csak színesebbé teszi (hehe, szó szerint is 😄)
az sem érdekel, hogy milyen múltja van a jelentkezõnek 😊
csupán, már sokadjára leírva, az a gondom, hogy a túlzott showmûsor jelleg miatt egyáltalán nem biztos, hogy az az ember nyer, akire a legtöbb szavazat fog érkezni, mivel a gyõztes személye is a másodpercre megrendezett show eredmény lesz
nemtom miért nehéz ezt elfogadnod... én elfogadom, hogy ez téged nem zavar és/vagy neked nincsenek ilyen érzéseid
Bazinga!
És sajnálom hogy ezt kell mondanom, de páran hangoztatjátok itt a "minket magyarokat nem lehet megvezetni" dumát, de azért megnézhetitek hol tart országunk ezzel a fenenagy nemzeti öntudattal. Tényleg nem szívesen írom ezt le, mert nem tartom általános igazságnak, de úgy vettem észre hogy a fiatalokra is erõsen jellemzõ ez a megkeseredett mentalitás.
A másik meg ez a fenenagy álszentség. Ugrálnak páran hogy mennyire jó volt XY, aztán kiderül róla hogy bár sosem volt sikeres, de nem most kezdte az ipart, majd ennek hallatára rögtön megutálták páran. És nem azért mert tehetséges vagy szar volt, hanem azért mert egy minimál elõnnyel rendelkezik - ami persze szart sem ér valójában.
Bocs mindenkitõl, nem a sértegetés volt a célom, de egyesek hozzáállása egyszerûen gyerekes vagy csak szimplán amatõr, meggondolatlan, eszetlen.
amúgy meg nem a "sztárságra" gondoltam, felõlem jelentkezzen akárki, ha tehetséges 😊
csak mondom, nekem a verseny tisztasága már rég nem egyértelmû, a "ha minden egyes fûszálat megterveznek, megvágnak, elõre megírt forgatókönyv szerint csinálnak, akkor a verseny kimenetelét miért ne írnák meg elõre" elv alapján 😊
Bazinga!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tehetségkutató: Csillag születik, Megasztár.
Showmûsor: X-faktor, Popdaráló, Fábry Show.
Ne keverjük. A másik, hogy még mindig nem értem ezt a "híresség" dolgot. Õk tehetségek nem? Felfedezték õket egyszer, de eltûntek. Ismét fel kell õket fedezni. Logikusan egy Ákos vagy egy Pély Barna nem szerepelhetne.
A másik, hogy ugyanannyi esélye van az utca emberének, mint a "hírességeknek".
Attól, hogy valakinek már hallottuk a nevét, játszott zenekarban, nem jelenti azt, hogy tehetséges is. Presser a meghallgatáson sem jutna tovább. De Zorán vagy Mick Jagger sem.
Megasztárban is ugyanannyi "híresség" jelentkezett, mint a faktorba.
Gondoljunk bele, legyünk kicsit ojjektívek és rögtön megértjük.
[merlinw.org]
Bazinga!
nade ilyen szintû forgatókönyvet én egy filmnél várok el, nem egy tehetségkutatónál
lehet hogy külföldön mûködik, az is lehet hogy itthon is fog... akkor csak én vagyok ilyen helikopter, hogy kétségbe vonom a _verseny_ tisztaságát, pont emiatt és az ilyen tömeges "színjátszás" miatt
nemistudom már hol láttam egy videót, a lényege az volt, hogy két erõs produkcióhoz centire ugyanazt a Geszti Péter reakciót vágták be a készítõk... szal volt egy produkció, Geszti 'meghatódott', jött egy másik (persze nem közvetlen utána) és _ugyanazt_ a reakciót amit az elõzõ produkciónál mûvelt a Geszti, ide is bevágták (persze a hangot rákeverték 😊)
szóval nekem ez már sok egy kicsit... és nem, nem azért mert nem értem 😄 ugyan már 😊 pont az, hogy túlságosan is "értem", azaz látom, hogy mi folyik itt
Bazinga!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Miért kell azért szarnak illetni egy mûsort,mert elõre megírt forgatókönyve van? És miért baj,ha valaki nem ott azon a színpadon énekelt életében elõször? És miért probléma,ha koppintanak külföldrõl?
És miért lenne hülye az,aki ezt élvezi?
Már bocsánat,de én az egészet egy "szórakoztató mûsorként" nézem,és engem mindennek ellenére szórakoztat. Jókat mosolygok rajta,vagy éppen élvezem az elõadást,ha "mikroceleb" az elõadó,ha épp az utca embere...
Ezért utálom a sok filmkritikust is. Ha valaki ilyen elõítéletekkel ül le nézni,akkor mi a tökömnek nézi?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Egyébként nem mindegy, hogy kik szerepelnek ezekben a mûsorokban? A lényeg, hogy szórakoztató legyen, a többi nem nagyon számít. Lement 4 Megasztár és 2 Csillag Születik, amelyre szerintem mindegyik jó hangú amatõr tehetség jelenezett már legalább egyszer. Nem az USA-ban élünk. 😊
bazz a popdarálóban csinálta ezt amit itt :S ha kell akkor szépen leült, dobálja a mikrofont...
és ugye õ nem több éve volt képernyõn hanem tavaly...
szóval jöhetnének a popdarálós csajok is sztem......
Vastag Csaba meg a Popdarálóban énekelt ténnnyleeg, beszarok 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
[merlinw.org]