X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem poén,ezek tények.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nem értem a Nicholas szinte egy kész énekes, még énekórákat is tart elvileg...nem érzem tehetségtelen senkinek, csak számomra unalmas pl. õ már megragadt egy magas szinten, de semmiképpen nem neki kéne megnyerni a mûsort ennek ellenére ne húzzuk már karóba😄

Vastagékat csak nyugodtan😄 õ náluk a megjelenés meg a tinilányok varázslata sokat nyom a latba, rohadnának le😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nagyon szomorú, hogy ezek után a szörnyû dolgok után te smileyt raksz. Azért a poénkodásnak is megvannak ám a határai.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

lehetséges...nem szimpatikus az ürge..ellenben a fia igen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Francnak kell ennyit tökölni, az aztékok jóval egyszerûbben megoldották a kérdést a szívkitépéssel😄
Bár mondjuk arrafelé volt még egy kedves szokás, kikötötték a delikvienst a dzsungelbe, és az óriáshangyák szép lassan, úgy 1 hét alatt megzabálták õket, õk meg egészen a végkifejletig éltek😊
Spanyolcsizma,vasszûz,nyújtó,egy kis "vállgyakorlat",kerékbetörés,máglya,élvenyúzás,kiszögezés...hmm..volna egy pár ötletem az ókori rómaiaktól,és a középkor mestereitõl.Nem ismerték az anatómiát,de mesterien kínoztak.😊

Már csak az a kérdés mit tennél velük, ha nem lenne a jó szíved és nem lennél ilyen empatikus 😛😊
Ketten vágják egyszerre nikászt..😊Istenem rosszul vagyok ettõl a háromtól.Pedig eléggé empatikus vagyok,de ezeket karóba húznám.

De csak azért szerintem,mert már 1000 éve kiégett szar.Most így hátha fel tud kapaszkodni a fia oldalán.Szánalmas.

vastagkóóbász😄

csak segített valamit a fater neki? vagy nem? arról volt szó legutóbbi találkozásukkor, hogy, ha elindítja azon az úton h zenész legyen

Passz,erre a szarkupacra csak buzik és csajok szavaznak.
Igaza volt Mariann szüleinek,tõle nagyságrendekkel szarabbak maradtak bent.
El hiszem,hogy az egész a pénzrõl szól,de ez nem egy BB v. VV,ahol szimpátia alapján kéne dönteni.
Tehát egy trágya az egész.Szerintem a csajoknak esélye sem lesz a 4 közé bejutni.
Marad Norbi és a 3 buzi(a 2 vastagkolbász,és a San Quentinbe egy kis lyuktágításra való niklász...pfejjjj...

Egy tippverseny, kik lesznek a legjobb 4 ben?

Az én véleményem, kiknek kellene top 4 ben lennie:

Norbi+Wolf Kati+Nicolas +who cares.

És kik lesznek ott valójában (tipp):

Norbi+ Vastag Tomi + Veca és Vastag Csaba/Wolf Kati, de bármelyik is, õ max 4,lesz.
manome
Nem hiszem , hogy ezekbõl a tehetségkutatókból annyira eltûnnek a színrõl a tehetségek csak már nem kapnak akkora reflektorfényt. De sokan koncerteznek és még cd-t is adnak ki csak nincs marketingjük. Ami eddig meg volt, az most nincsen és azzal kell beérniük amekkora szurkolótábort begyûjtöttek maguknak a mûsor folyamán. És persze akit nem kap fel állandóan a média azt elõbb utóbb elfelejtik az emberek. De szerintem jó koncertekkel lehet növelni a rajongókat. Csak sok munka van vele, és az elején gondolom nem mindig nyereségesek ezek a koncertek. Bár nem tudom annyira nem vagyok szakavatott...

Naja, csak tudod mi a baj? Ezzel kb egyedül vagy, illetve nem, de nagyon kevesen gondoljuk így. Olvasd el a 2072 es hozzászólásom, ugyanis nagyjából aszerint döntenek, ki jut tovább vagy ki nem, az énektudás nagyon sokadlagos (ha egyáltalán) tényezõ😞
Hát ja,de Jolie-Pitt és az ertéel ikszes "sztárjai" között van egy hangyányi különbség.😊))

Gideon Wieth
És akkor még nem említettük meg h az RTL nem képes leszálni Jolieról és Pittrõl 😄 az engem jobban idegesít, pedig szeretem mind a 2 színészt 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

morleone
Pont ezért kezdtem el nézni inkább a Megasztárt. Egyszerûen annyira hype-olják a saját embereiket, hogy a csapból is õk folynak, nincs egy olyan mûsor az rtl-en amiben ne kerülne elõ az egyik xfaktorocskáról valami újabb pletyka. A megasztárnak van az a gagyi megamániája, és abban lerendeznek minden megasztárról szóló cikket, pletykát - amit én nem nézek, úgy hogy csak az elõadással kell foglalkozni.
De még egyszer: rohadtul nem érdekel, hogy mi baja van, hogy mi van a családjával meg az életével, annyi érdekel csak hogy valaki jól énekel vagy sem.

Ha találsz róluk olyan képet, igen. <#nyes>

Én Tabániról úgy tudom, vannak új számai, ráadásul saját szerzemények.
Mellesleg pont 6 napja volt egy koncertje Komlón😊
Gideon Wieth
Jó mondjuk én sokat vagyok ilyen helyeken körökben, ((rendezvényszervezõ iroda)) és sok emberrõl szoktam hallani, meg látni kíirva szerepekre stb :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Shiwo
mondjuk ez nézõpont kérdése..sok más elismert zenészrõl se hallok én speciel sokat, akik nem csinálnak botrányokat, és szép csendben építik a karrierjüket...max olyanokat, hogy gyereke született, új lemez, ilyesmi...nem a celebekbõl kell kiindulni, akik minden sz@rt megtesznek azért, hogy állandóan benne legyenek a hírekben...amúgy Árpiról volt valamikor szó, hogy színházban szerepelget, mint Bendegúz...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát ebben most nem értünk egyet, de összeveszni nem fogunk rajta, lévén ízléseken vitatkozni ugye nem könnyû😊
Csacsi
Veca kevésbé hamis, mint ez a hölgy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Valahogy nem hat meg.Rühellem az ilyesmit,amikor ha vki szar,külsõ tényezõkre fogja.Minek kellett fekete fasz,gyerek és az X?

Gideon Wieth
róla SE sokat hallani 😊

Gideon Wieth
Nem baj, amíg élõ showban nem sír, addig nincs baj... Nézzük meg Csillagszületik tendenciáját... Utasi Árpika sírt egy sort, JAJ szegény, meg is nyerte, el is tûnt a süllyesztõben... Tabáni is sírt egy sort, meg is nyerte, róla sokat hallani, ( de õ legalább jól énekel és énekelget itt-ott ) :-)

Amúgy meg elhiszem, hogy ez nagyon leterheli Dorkát, de szerintem ezt nem illene egy ilyen show-ba behozni. Mellesleg sok sikert neki, mert szeretem, és aranyos, de azért még is csak na...

Néminemû lehetséges magyarázat Sóderindás Dorka "remeklésére" az élõshowban:

Dorka idegileg kikészült
Danka88
mennyire nem bírom azt az ürgét te jó ég...

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Tyler1
fókuszban holnap Bodnár Attila, akinek azóta van zenekara.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Gideon Wieth
El is cseszte a szöveget a Tabáni...

Tyler1
nyári lányokat meztelenül egy fehér boxerre lehet??<#ravasz1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

feketében nem is rossz 😄
MerlinW
<#wow2>

[merlinw.org]

lolllllll
Sziasztok! <#wave>
Király L. Norbert fanoknak üzenem, hogy Király L. Norbertes pólók rendelhetõek!
Ezen kívül természetesen bármelyik versenyzõ vagy ex versenyzõ fotóját illetve grafikáját ki tudjuk nyomtatni a pólókra.
További információkért kattintastok a videó végén található weboldalcímre vagy itt a hozzászóláson belül a weboldalunk linkjére.

Ha valakit érdekel, akkor írjatok privát üzenetet, vagy a weboldalon található e-mail címre e-mailt. Kérésre tudunk képet küldeni a pólóról.
www.polonyomdastudio.hu
További jó fórumozást!
Sziasztok! <#wave>

Hm, végre 1 válasz😊
IXEMGabeonak üzenem egyébként, hogy ez volt a kérdésem, amit idéztél😊

És valóban, Katinál a from Sarah with love és Jenny és Norbi 1-1 elõadásánál éreztem hasonlót, de...nem teljesen olyat.
De oké, vegyük ugyanolyannak, akkor még mindig csak holtverseny😛

"Szép lenne,ha a tehetségkutatókon így szortíroznák az embereket,hogy:
-Kurva jól énekelsz,jobban szinte ,mint eddig bárki,de gyengék az idegeid,viszlát! 😊)) "

Pedig de, sajnos így (is) szortírozzák, meg még sok más ízléstelen módon is, a lényeget tán (bár Fannit illetõen nem értek vele teljesen egyet) egy más fórumon levõ egyik emberke ragadta meg a legjobban:

" Alapvetõ tévedésnek tartom, hogy az X Faktor tehetségkutató lenne.

Ez egy külföldi licensz által szinte minden elemében meghatározott kõkemény üzleti vállalkozás, show, ahol az a lényeg, hogy minél jobban eladható show-terméket találjanak (az igazából nem is számít, hogy tud-e énekelni a kikiáltott "sztár", és ha igen, hogyan), és hogy minél több embert tudjanak behülyíteni, hogy küldjék bruttó 315 Ft-ért az SMS-eket. (Egyes becslések szerint csak az SMS-ekbõl több százmilliós bevétele lehet a Reteknek, és egy kertévénél csak ez a lényeg.)

Nagyon sok igazi énekes-tehetség ebbe a koncepcióba nem illett bele, éppen ezért már a 12-be sem jutottak be, a mentorok, különösen Geszti tettek róla...

Igazi, rendkívül jó hangú énekesnõk helyett behozta azt a nyafka, csiricsáréöltözetû csajt, akit már a második körben kiejtettek, no meg Sóderindás Dorkát, akinél a szomszédunk 12 éves kislánya tisztábban énekel. De neki ott kell lenni (legalábbis még egy darabig, így Malek kénytelen volt felköpni, aztán aláállni...), mert a cukicsokibabáról, meg a néger férjrõl,meg hogy a papa berágott, stb. lehet csámcsogni a bulvárban, ami szintén pénz. Ha hamis, hát hamis, ki nem xarja le, ha jól eladható....

Bekerült ugyan néhány jó hang a 12 közé, de szerintem õk garanáltan ki lesznek szórva..... "

DONGUBA
ya

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Shiwo
amúgy külföldi x-faktorokba volt valaha olyan, hogy csapat nyert ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lol erre nem is emlékeztem😄
LordVenom
"Viszont (ígérem nem jövök vele mostanában, most irom a mailt neki amit 2 napja akarok) igy utoljára légyszives mondjátok már meg, szerintetek Enikõ elsõ proukciójánál azóta ki(k) és hányszor produkáltak átütõbbet, ha az összes szempontot figyelmebe vesszük?"

Ezzel részben egyetértek,de azért kiegészíteném. Nálam megvolt Jenni elsõ fellépésénél,Norbi All Summer Long elõadásánál,és Wolf Kati From Sarah with love címû számánál is ez az élmény.

Ebbõl kiderülhet,hogy az én véleményem szerint is ütné az itt maradtak nagy részét Jenni,és Enikõ. Azt meg,hogy ki az aki bírja a gyûrõdést,hagy döntsék el õk maguk. Szép lenne,ha a tehetségkutatókon így szortíroznák az embereket,hogy:
-Kurva jól énekelsz,jobban szinte ,mint eddig bárki,de gyengék az idegeid,viszlát! 😊))

Wolf Kati nálam eddig az egyik befutó...gyönyörû a hangszíne,és széles intervallumban tudja használni...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

akkor egyszerûbben fogalmazva mit kérdeztél? nem vágom, pedig tudok szöveget értelmezni <#fejvakaras>

abban egyetértettem veled, hogy Kati, Norbi és Nicholas lehet a nagy esélyes. És bár nem szeretem több okból is, de egy sötét ló lehet a Veca, mert most nagyon összeszedte magát...érezhetõen, õ az, aki fejlõdött bár tényleg rohadtul nem bírom a csajt...ja és a NON Stop akármit csinál nekem bejön...végül is nagyon változatosak és szvsz nem kell mind az 5 tagnak jól énekelni, mind mind más egyéniség...

Ígyvan, nem véletlen, hogy õ a harmdaik számú közellenség, akit még nagyon hiányoltam az élõ showból.
Csakhogy a kérdésem nem erre vonatkozott😛
(Bocs ma ilyen picit kötözködõs napom van, nem kell ám komolyan venni😊)
Nádor Dávid szinte minden alkalommal jó volt...

Wolf Kati nagyon jó, õ is egyenletes tudott maradni...

ha az elejétõl nézzük a mûsort a Kati, Nicholas és a Norbi mutatott egyenletesen jó teljesítményt idáig...Norbinál elfogultság nélkül lehet mondani, hogy mindig tudott újat mutatni...

Ó hogy nem lehet hsz ást szerkeszteni...Csak annyit akartam még hozzátenni, hogy azért a félig egyetérztés mellett félig egyet ne értsek, hogy tavaly igy november vége tájékáról (közgazdászként dologzom szóval az évvége az õrület, a határidõk, az éves tervek, beszámolók elkészitésének ideje, több hónapos projektekkel és gyakori 12 órázásokkal) megmaradt fõnököm egyik örökbecsûje, amikor egy 2 hónapos projekt határidejével elcsúsztunk 1 napot, (de úgy, hogy utolsó 2 hétben már szombatra is berendeltek minket hogy kész legyünk egész estig) hogy nem azért dolgozuk ás járunk be, hogy elfáradjunk, hanem hogy eredménye legyen😄
Errõl egyik 2-3 évvel ezelõtti sakkpartim jut eszembe Székesfehérvár OB II, a csapat többi 11 tagja már úgy 1,5 órája végzett, 8:3 ra égünk mint a Reischtag, én pedig a jobb állásomat addig erõltetem, utasitom vissza a döntetleneket, mig elrontom, de úgy, hogy az állás nem veszít azonnal.
Végül több mint 6órás heroikus 100+ lépéses küzdelem után idõzavarban elvétem, így kicsúszik kezeim közül a döntetlen is.
Szóval igen, néha még a vereségért is piszkosul meg kell küzdeni😊
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Kaplan
Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy ha még nem is tetszik egy-egy produkció akkor a mögötte rejlõ munkát azért értékelem és honorálom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!