11324
-
Ironman2 #3947 Tököm kivan már ettől a nyávogástól! -
Béka Benő #3946 Mi a túróért kell ennyire végignyávognia a dalt ? -
Béka Benő #3945 Még fülbevaló is a ratyi cigó fülében... -
Dean Winchester #3944 hehhh uigyanazt énekli a niko mint a csabi?:O
csaba jobb volt -
#3943 ez a keresztes ildikó végig ilyen neurotikus volt? -
Dean Winchester #3942 am a popdaráló és a legelső fellépésekor is kicsit beképzelt f*sznak tünt a csabigyerek de azóta meg visszább vett és kicsit viszafogottnak is tűnik :S -
cargame #3941 nem veletlenul van olyan elnevezes is h kalapos cig..ok :P -
Rundstedt17 #3940 Nicholas okkal hord kalapot vmi csúnya fejbőrbetegsége van,genetikai öröklödő,biztos forrásból tom xD. -
cargame #3939 S az Eu. kap egy gorenytangot is. hiiidejooo reklama lesz az orszagnak :)) -
Béka Benő #3938 -Görénytangó ? Mi ihlette ?
-Megláttam a kalapost a tévében ! -
cargame #3937 Adunk az EU. nak egy jo romacsavot :D Hajra Magyarorszag. -
Béka Benő #3936 Főleg így,hogy előre lehet tudni,hogy ki nyer ! -
#3935 maradt*
Veca is de kéne ide :( -
#3934 Mindjárt elalszom, annyira unalmas ez a két bent marad énekes. Norbit ide! -
Béka Benő #3933 Azaz ! -
#3932 Amit a musor legelejen enekeltek kozosdalt, es hatul ment a kivetiton, annak mi a cime? koszi. -
Béka Benő #3931 Minek kellenek ezek a üvöltöző bejelenkezések ? -
cargame #3930 Na most van sahale romaleee... -
#3929 hi nem mutatnak százalékokat?? ki vezet? -
JLH Fans #3928 Ezzel eldőlt, VCS a Ten Sharp dallal annyira szar volt, hogy ennél még a Norbi is jobban énekel... -
Dean Winchester #3927 na megint élő show-s dalt adnak elő :( szánalmas , na tessék 1 hét alatt 1 uj dal :DDDDDDDDd szánalmas:DDD megában bazzz 5öt kellett előadniuk jó pár hétig most meg ez, gyenge ez a faktor :S pedig elvileg erősebbnek kéne lennie -
Dean Winchester #3926 na most értem ide :D MC DC fellépett? :SSSSS ááááááááááááh lemaradtam róla :(
csabi és niko mit adtak elő? -
#3925 Töltelék mindkettő.De Nicolasnal unalmasabb ember nem nagyon volt a műsorban.Ez lenne a döntő... -
Dongi1990 #3924 Hát nem tudom, sztem kamu az egész, eddig 1x nem kellett párbajozni Norbinak most meg rögtön ki is esik (ilyen pikk pakk eltűnt volna a szavazó tábora??), lehet hogy csak mert tényleg gyengébb az ének tudása (mert bár én nagyon bírtam, de ami tény az tény) a többektől ki tették nehogy már ő nyerjen (lehet gáz lett volna ha őt küldik a nemzetközi X-faktorba, már ha lesz ilyen???
Vastag Csabát egyáltalán miért engedték indulni?? Az már csak a saját bénasága hogy a Popdarálóval nem futott be, ilyen alapon akár Tabáni is indulhatott volna itt is XD -
Béka Benő #3923 Kalapos angyal ! Akkor ő a Simon Templar ? -
Béka Benő #3922 Nagyon limonádé volt... -
#3921 Angyal vazeh, megmondták... végül is az ördög is angyalként kezdte -
#3920 hy!
nemtom nektek mi a velemenyetek, de nemtudom ez a Nicolas miert van meg bent. Nekem kicsit unalmas, mindig ugyanaz.
(Csak valakinek el kellett mondanom :D) -
#3919 nem uj reg, csak a regi nevevel nem mer velemenyt kifejteni :-D na, nikolausz megint sablonozik :-D -
#3918 -
cargame #3917 Szegeny csak itt tud ervenyesulni, de kb. az igazi eletben sehol nincsen :) -
gabkon #3916 jó volt!!! -
#3915 minek szólogatsz be az új regeddel? -
Béka Benő #3914 Sajnos nem kellett a nézőknek,csak ez a kalapos majomparádé... -
Béka Benő #3913 Látom jól a lelkedbe tapostam a ingyenélő,szájtáti birka műrapperrel ! -
lovrob #3912 Baszott jó ez a Mimi.. -
cargame #3911 Az vagy te egy kibaszott nagy szerencsetlenseg... -
Béka Benő #3910 Na,idekeveredett a MC-WC nevű nyomi rapper is...
Hát utoljára jól összehordta a száraz teveszart a szél ! -
#3909 arra már nem tellett hogy meghívják az eredetit -
cargame #3908 LOOOL ez a Szujo es Balazs nagy arcok :)):))