X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálom az eddigi mûveit sorba összeszedni 😊
spoilerbe rakom,hogy ne húzza nagyon nagyra a hsz-t!
eddig jutottam el.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
válogatás
Joe Cocker - Leave your hat on
válogatás 2
James Brown - I feel a good
válogatás 3
Varga Viktor - Lehet zöld az ég
elõdöntõ - házban
ez hiányzik
1. élõ adás - All Summer Long
2.élõ adás - ???????
3.élõ adás - AC/DC - Big Gun
szóval aki tud az segítsen már kiegészíteni a hiányzó részeket, thx!
Van itt valaki aki már volt ezen a szerdai Klub koncerten? Kérdezném, hogy mennyivel érdemes kezdés elött odamenni, és úgy általában hogy mûködik ez az egész?
Köszi
örülnék ha mondjuk Cheryl Cole jönne XD
am a hideg is kirázott baszki :S
az eredeti 😮
nem is merek megszólalni de sztem Alexandra még az eredetit is hajazza :S és most jön a poén sztem még a nikolasé is jobb mint ez a Leonardé 😞 vmi oltári rossz az eredeti (na jó nem oltári rossz,de nekem nem tetszik abszolut ...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Azért itt a fórumban sok mindenkivel kapcsolatban egyetértünk.
Biztos,hogy nem az lesz az "X" akit én akartam,mert már kiesett.😊
Itt pont az lenne a lényege-nézzünk ki külföldre-,hogy egy LP után ne felejtsék el.
Peace.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Biztos van mindenkinek favoritja, meg kevésbé kedvelt versenyzõje, de nem akarja feltétlenül karóba húzni, még virtuálisan sem, legfeljebb kiejteni.
Én sem kedvelem pl. Norbit. Énekelni nem tud, szerintem táncolni sem. Kinézetre vicces az igaz, de csak elsõre szórakoztatott, még valamikor a selejtezõkben. Remélem kiesik hamar, de ha bent tartják az sem fáj. Majd megveszik amíg eladható, aztán "megy vissza a balettba ugrálni".
Karóba húzás. Na ne már! Pedig benne is az egó játszik, hisz olyan emberektõl vette el a lehetõséget, akik érezhetõen tehetségesek (pl. Nádor Dávid). De ha a közönségnek/RTL-nek ez kell...
a kalap mindig is öltöztette az embert, mondhatni kötelezõ ruhadarab volt. viselték a férfiak, nõk, gyerekek. nem volt ilyen "etikett", h levesszük belépünk vhova.
ez a faszság a zsidóüldözésekkor került be a köztudatba, mert csak az iszlám vallásúak viseltek templomban is kalapot. ezután pedig minden férfi és nõ levette a kalapját, ha vhova belépett.
na szóval ennyit a nagy etikettrõl, de tényleg már csak abban nem köttök bele, ami nem is létezik 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
The Matrix has you...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
- Norbi (mert egyéniség)
- Wolf Kati (jól tud énekelni)
- Non-stop (egyedi összeállítás)
- Veca (kell egy fiatal, csinos csaj is a végére)
Kik lesznek ott:
- Vastag T (tinicsajok beszavazzák)
- Vastag Cs (tinicsajok beszavazzák)
- Niklász (tinicsajok beszavazzák)
- Norbi (netezõk beszavazzák)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kontrasztot érzed-e?
De fejezzük be,mert teljesen értelmetlen.
Nézzétek továbbra is.
Na most már kopj le rólam.
Na ugye.Akkor jobb,ha csendben maradsz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Olyan életelv, mely szerint az ember saját magát állítja tevékenysége, viselkedése középpontjába; olyan emberre jellemzõ magatartás, aki saját, önös érdekeit a társadalom, a közösség és mindenki más érdekei elé helyezi. Az egoizmus ugyanakkor erkölcsi tulajdonság is, mely a társ.-mal és más emberekkel való viszonyában jellemzi a személyiséget."
ha belelátnál te a dolgok mögé, mint ahogy nagyon állítod, akk ilyeneken nem akadnál fenn, mert pontosan tudnád mire megy ki egy többszáz milliós produkció.
Kati,Veca jó,de nem a finishre.Dorka egy-két héten belül elköszön.Azért írtam alább,hogy a végére csak fiúk maradnak.
Remélem,hogy Norbi nyeri.Nikolász nem érdemelné meg.
1: Nicolas
2: Norbi
3: Veca
4: Vastag Tomi
5: Wolf Kati
6: Vastag Csaba
7: Non-Stop
8: Dorka
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én elismerem a tehetséget,hiszen mindenki jó valamiben.
De egy annyira gerinctelen embert-lsd. nikolász-egyszerûen nem tudok.Milliókat öltek a imagejebe,aztán leszarja õket,mert kap egy 12-es exkluzívot a retektõl.
Az,hogy a két Vastagot már rég kirúgtam volna,tény.
Az a legnagyobb baj,hogy belátok a felszín alá is.
Ha mindenféle infó nélkül nézhetném,talán még szórakoztatna is.
Vastagékrõl: fõleg az idõsebbikrõl arról elhiszem, hogy nagy az egoja...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mellesleg nem tudom ilyenen miért vagy fennakadva (1 a sok 100 lehetséges kínzási mód közül) az emberi elme jóval gonoszabb még ennél is, hidd el😊
pax tv-n találsz ilyen lélek nyugtató mûsorokat, ajánlom azokat, ha ennyitõl te már kiborulsz.
Pölö két fiatal fa úgy szétkapja az embert mint a huzat..