X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A nevezett videó pedig nem más mint (igen igy 30 on túl sajnos már eszembejut néha😊.... :
Nemrég voltam egy pub-ban a belvárosban, dumáltam két 18-20 körüli pipivel és fogalmuk sem volt ki az a Freddie Mercury... ennyi..
[merlinw.org]
Ákos, Edda, , Neoton Familia vagy Pataki Attila , Ossian, Bikini, KFT, Omega, Bikini, Fenyõ Miki vagy mondjuk a Piramis vagy épp Máté Péter neve (azért sorolhatnám még szerencsére) nem hangzik teljesen ismeretlenül😛
am az emos srácok hangszerverõ mutatványa a show része volt?
És ha Jenny ezért nem került be, akkor Enikõ+ Dávid miért nem?😛
Nyilvánvaló, hogyha a kommerszre és übergagyira van kereslet, akkor azt kapjuk😊
[merlinw.org]
Vagy Vecácska, akinek mint tudjuk, az élete múlt azon, hogy bekerüljön😊
Végülis bocsájtottak el ár munkahelyrõl is több év munkaviszony után érdekes okkal, de ezt az egyet még nem vetettek be nálam sem, hogy, hogy ugyan még nem hibáztam, de elõbb-utóbb biztosan megtettem volna😊
Magyarország, 2010....
Elnézést, most el kell menjek hányni néhány órát, majd holnap re😊
Én egyébként úgy voltam vele, mint Malek. Ott állt elõtte két rossz elõadó, egyiket sem érdemes megmenteni, döntsön a nép😊 Demokrácia powa😊
[merlinw.org]
jól döntött a Miklós!
egyébként õ is elmondta,hogy látta Dorkán,hogy már feladta de jól döntött nah! ezért ne szidd a legjobb zsûritagot XD
Itt meg kiderul kinek kell parbajoznia es egybol enekelnie kell az egyiknek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mas: szerintem tegnap rossz embert ejtettek ki. Miki vagy ki nem akarta eldonteni :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Majd 12 nap múlva ha lesz koncert, remélem sikerül vmi jófajta képeket+videót felcsempészni onnan is😊
nem nézem a mûsort csak pár youtube videót láttam az egyénrõl
gesztinek van hangja? nagy ferónak? hát kb pont annyi amennyi kell, norbi gyereknek is van annyi amennyi a befutáshoz kell
hang az mellékes, sztárok nagy része énekelni sem tud
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
kivi lennék rá de annyi erõm meg nincs h még utána is keressek 😄
Szóval szerintem no doubt, hogy az egész mezõnybõl messze-messze Jennynel volt a legjobb hangja, Király L. Norbinak meg a legjobb elõadómûvészete.
Viszont (ígérem nem jövök vele mostanában, most irom a mailt neki amit 2 napja akarok) igy utoljára légyszives mondjátok már meg, szerintetek Enikõ elsõ proukciójánál azóta ki(k) és hányszor produkáltak átütõbbet, ha az összes szempontot figyelmebe vesszük?
A sok 100 helyes megfejtést a szerkesztõségbe, a virágokat meg az öltözõbe várjuk😛
Bár "tartok" tõle, nem lesz nagy tolongás😊
de ez rohadt jó 😄D
ezek olyan távol állnak a mentorkodástól, hogy csak na.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mimék,Fanni és a Summer nem kapták meg ezt az esély,ami szerintem-a a mai napig-nem fair.
Végül is kijött,ami mellett kardoskodtam a kezdetektõl,Mariann kiesett.Bár,amint alább írtam-fiúnak kellett volna kiesni.
Csak nézni meg hallgatni rendkívül irritáló, azonkívül minden oké vele.
Najó, csak majdnem.teljesen oké csak egy Ak47 sorozat beleeresztése után lenne😄
Btw eddig messze a Malek Miki volt a kedvencem a zsüribõl, és még igyis õ viszi a prímet, de most a végén amit csinált, az óriási mellényúlás és piszkosul inkorrekt dolog volt.
Csak épp Enikõ hasonlót tudott, csak mindenbõl 1 fokkal jobbat, és Veca tudjuk, miért került be, õ meg miért nem.
Persze errõl nem tehet, szóval továbbra sem vele van bajom, hanem az idióta Gesztivel, és közel sem csak emiatt.
Ha jellemezni kéne tömören egy szóban, akkor csak egy B vel kezdõdõ és UNKÓ val végzõdõ szóval tenném. (nem összekeverendõ Bugsyval😄)
(Hacsak nem Norbi nyer esetleg)