X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
A mûvészetek minden válfaja abszolút szubjektív alapokon nyugszik. Azért van ennyi stílusirányzat, ennyi vélemény. Egy dolgot nem igazán szeretek, így zenészként. (Maradjunk annyiban, hogy még nem vagyok zenész, de jó úton haladok.😊 Ha valaki leszólja a másikat azért mert neki az nem tetszik amit csinál. Fanninak is jó hangja volt, egyértelmû, hogy kell foglalkozni vele mint minden egyes énekesnek mert az éneklés az egyik legnehezebb hangszer. Senki ne gondolja, hogy ez olyan kibaszott könnyû dolog, hogy csak kiállok elénekelgetek és aztán csõ szevasztok. 😊 Rengetek munka, vér és verejték, gyakorlás van ebben is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gideon Wieth
Ez így azért túlzás... :-) Tudott énekelni, csak a hangja nem jött be mindenkinek maradéktalanul :-) Én személy szerint szerettem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LoSA
Csak énekelni nem tudott... 😊

Gideon Wieth
Fanni helyes volt szerintem, és jó volt ránézni, hogy folyton mosolygott :-) Nekem legalábbis jobb kedvem lett tõle, mindig :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Jézusmária...Pedig nem hiszek az ezoterikában, de nem elég, hogy te is 30 vagy,tetejében még esküszöm, fürdés elõtt gondoltam, hogy majd utána belinkelek egy olyat, amit ha elénekelne vki a vetélkedõ résztvevõi közül picit is normálisan, akkor kalapot emelnék elõtte.

A nevezett videó pedig nem más mint (igen igy 30 on túl sajnos már eszembejut néha😊.... :

LoSA
Hát sajnos... Amikor Feró inkább Vastag Csabikát juttatta tovább Zsolt helyett, akkor mondtam magamban, hogy annyira nem fogom követni az X-Faktort. 😊

hmmm ja igy már vágom, õ tényleg nem rossz!
MerlinW
Ááá, õ túl jó nekünk.. nem kell😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én is 30 vagyok, és ha a magyar zene nem is áll olyan közel a szívemhez a modern Brit/US Rock/Pop-Rock, Smooth Jazz, stb-n kívül a mai napig hallgatok Ákos-t, EDDA-t, de inkább Bee Gees, Beatles, Rolling Stones, AC/DC, Scorpions, Eagles, stb-t. Talán mi vagyunk az egyik utolsó generáció akik ezt még megkapták, örökölték a szülõktõl😊

Nemrég voltam egy pub-ban a belvárosban, dumáltam két 18-20 körüli pipivel és fogalmuk sem volt ki az a Freddie Mercury... ennyi..

[merlinw.org]

LoSA
Wittmann Zsolt

sajnos a többi videót leszedték youtube-ról. 😞

LoSA
Ezekre én nem tudok mit mondani, pont, hogy irónikusan írtam... 😊 Mert Fanni-t én biztosan NEM juttattam volna tovább. 😊

Naja, még szerencse, hogy 30 vagyok, így aztán (néhányuknak még a koncertjén is voltam fiatalabb koromban)

Ákos, Edda, , Neoton Familia vagy Pataki Attila , Ossian, Bikini, KFT, Omega, Bikini, Fenyõ Miki vagy mondjuk a Piramis vagy épp Máté Péter neve (azért sorolhatnám még szerencsére) nem hangzik teljesen ismeretlenül😛
van vmi vid-je ennek a zsoltnak?

am az emos srácok hangszerverõ mutatványa a show része volt?
MerlinW
Na ja... elég csak körülnézni a zenepiacunkon😊 Sok jót nem találsz😊

[merlinw.org]

És Fanni olyan szép színpadi jelenség volt?😊
És ha Jenny ezért nem került be, akkor Enikõ+ Dávid miért nem?😛
LoSA
Hát élõ adásba ugye nem tették be... A sejpítõs helyett nyugodtan belehetett volna pl tenni Jenny-t. 😉

Gideon Wieth
Igazából Jennyvel nekem nem volt problémám, de õt nem rakták be csapatba? Vagy rosszul emlékszem ??? Tény Zsolt mérföldekkel jobb Melindánál 😄

LoSA
Én ezt megértem, bár azért Zsolt nem volt olyan szörnyû színpadi jelenség, mint a Melinda a Megasztárban. 😊 De ezért írtam lentebb, hogy Jenny is kb azért nem jutott tovább, mert azért Õ se olyan "szép színpadi" jelenség, hiába jó a hangja.

Tudom, egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad, csak épp elszörnyülködtem közben egy nagyot.
Nyilvánvaló, hogyha a kommerszre és übergagyira van kereslet, akkor azt kapjuk😊
MerlinW
Akármilyen rosszul is hangzik, akik küldik az SMS-eket, nagyrészt azok lesznek a potenciális vásárlók. Fõleg, ha azt nézzük, hogy a leg-leg-legjobb zenekarok lemezeiból is max 10-20.000 példány fogy, hála az internetnek és a nép gondolkodásmódjának. A másik része, pedig, hogy a leendõ koncertekre ki megy el? Valószínûleg azok akik szavaztak rá.

[merlinw.org]

Gideon Wieth
Azt szerintem sokan elfelejtik, hogy ez nem ének verseny, mint a Megasztár... Itt mindenkiben meg kell lennie annak amitõl egyedi.. Legyen jó elõadómûvész, nézzen ki jól a színpadon, énekeljen jól és sok rétegûen... S bár Zsoltnak jó hangja van borzalmasan festett a színpadon szerintem :-) Pont annyira borzalmassan, mint a megasztárban az a csaj Szíj Melinda. Az is jól énekel, de a színpadi megjelenése a mozgáskultúrája értékelhetetlen... (begörnyedt váll, nem tud magával mit kezdeni stb...)) Friderikusz ki is akadt pénteken, hogy a lányok egy sima jobbra lépek balralépek koreót egy helyben - el tudtak rontani... És ott mondta is, h dehát nem ezt értékeljük hanem a hangotokat... Na az X-faktorban ezért szerintem ölnének a zsûri tagok.

LoSA
Van benne valami, de hát sok "beválasztással" lehetne vitatkozni. Én nekem a legfájóbb pont, hogy Wittman Zsolt nem jutott be, helyette ugye ez a mûmájer Vastag Csaba! Mert ugye Zsolt nem annyira képernyõre "termett ember", mint Csabika, aki jóképû, macho stb... Hát ez van... :S

1000 szerencse, hogy a beválasztott Dorka bírja, nemde?😊
Vagy Vecácska, akinek mint tudjuk, az élete múlt azon, hogy bekerüljön😊

Végülis bocsájtottak el ár munkahelyrõl is több év munkaviszony után érdekes okkal, de ezt az egyet még nem vetettek be nálam sem, hogy, hogy ugyan még nem hibáztam, de elõbb-utóbb biztosan megtettem volna😊
Végülis jah, ilyen alapon legyen Vastag Tomika az X faktor, végülis õ kell nekünk, meg Gyõzike, az ámokfutó Stohl Buci, meg Császár Elõd úgy 10 éve, stb....Végülis a nagyszerû, remk és csodálatos Való Villa 4 is nézõi nyomásra és közkívánatra indul újra.

Magyarország, 2010....
Elnézést, most el kell menjek hányni néhány órát, majd holnap re😊
LoSA
Nem rossz a hangja, de mindannyian tudjuk, hogy azért esett ki, mert nem bírta volna a gyûrõdést! 😉

MerlinW
Eddig azért sírtatok, hogy a nézõk nem dönthetnek semmirõl. Ezen a héten mindenrõl a nézõk döntöttek. 2,5 millió ember döntése volt, ez van.

Én egyébként úgy voltam vele, mint Malek. Ott állt elõtte két rossz elõadó, egyiket sem érdemes megmenteni, döntsön a nép😊 Demokrácia powa😊

[merlinw.org]

😄DDDDDD

jól döntött a Miklós!
egyébként õ is elmondta,hogy látta Dorkán,hogy már feladta de jól döntött nah! ezért ne szidd a legjobb zsûritagot XD
Jim Morrison
azt elfelejtettem hozzafuzni, hogy sokkal jobb mint a MegaSz, mer nem keverik bele a bulvart... ott mindig kerdezik mit erzel meg igaz-e meg nemtommi, szegeny csaj mar sirna, de a maganelaterol kerdezik...
Itt meg kiderul kinek kell parbajoznia es egybol enekelnie kell az egyiknek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Multkor (kb. ket hete) miert van ennek a sihuamiu nak vagy kinek gyereke : baromi jo a csipomozgasa.

mas: szerintem tegnap rossz embert ejtettek ki. Miki vagy ki nem akarta eldonteni :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
+1,csak jó volt a csöcsfixe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
én tegnap egy életre megutáltam ezt a köcsög Malek faszt! NEM HALLOTT párbaj közben,vagy mi a fasz???? dorka már magában tudta,érezte,hogy nincs mese,ma kiesik,úgy is énekelt,szar,hamis volt,remegõ hang,motiválatlanság,tûz nélkül...Mariann se sziporkázott,de a két hang közt ZONGORÁZNI lehet a különbséget,amikor dorka énekelt,egyszerûen mintha suttogott volna...párbaj közben rászóltak a zsûríre,hogy dorka nem eshet ki,legalább boritékot kell nyitni,mert úgyis SOKKAL több szavazatot kap,mint Mariann,mert GYEREKE van,mert fiatal,mert csinos,mert kis aranyos...nem hiába mutogatják annyit a gyerekét,egyszerá szimpátia kérdés. Mit lát a nézõ? "Húú,ez a szegény lány egy kisbabával is ki mer állni énekelni,ilyen fiatalon,naháááát"....ennyi,és mondom,a legszarabb az egészben,hogy LÁTSZOTT RAJTA,amikor kimondták,hogy Csaba marad bent,akkor Mariann arca rezzenéstelen maradt,a kis dorka meg olyan arcot vágott,mint aki beletörõdött a vesztébe,és elsírja magát...ezekszerint õt MÉG nem avatták be...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ennek nagyon örülök, ha nem vagyok gépnél, és háttérben hallgatok cuccokat, akkor nála mindig tátva marad a szám.
Majd 12 nap múlva ha lesz koncert, remélem sikerül vmi jófajta képeket+videót felcsempészni onnan is😊
"Norbi egyedi, szeretjük, de nincs hangja😊 Ergo nem kerülhet a döntõbe😊 Én legalábbis elkapcsolnám a rádiót ha õ énekelne, nemhogy lemezt vennék tõle😊"

nem nézem a mûsort csak pár youtube videót láttam az egyénrõl

gesztinek van hangja? nagy ferónak? hát kb pont annyi amennyi kell, norbi gyereknek is van annyi amennyi a befutáshoz kell

hang az mellékes, sztárok nagy része énekelni sem tud

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kezded velem megkedveltetni.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tess😊

hát belinkelhetnéd bátran 😊azért van a video gomb...
kivi lennék rá de annyi erõm meg nincs h még utána is keressek 😄
Egyébként Jenny a Hallelujah c. számot is 100* jobban énekli a Nicolásnál, pedig õ sem tolta rosszul (hadd ne linkeljek még egyet páran gondolom igyis meg akarnak ölni, aki akarja megtalálja😛)
Szóval szerintem no doubt, hogy az egész mezõnybõl messze-messze Jennynel volt a legjobb hangja, Király L. Norbinak meg a legjobb elõadómûvészete.

Viszont (ígérem nem jövök vele mostanában, most irom a mailt neki amit 2 napja akarok) igy utoljára légyszives mondjátok már meg, szerintetek Enikõ elsõ proukciójánál azóta ki(k) és hányszor produkáltak átütõbbet, ha az összes szempontot figyelmebe vesszük?

A sok 100 helyes megfejtést a szerkesztõségbe, a virágokat meg az öltözõbe várjuk😛
Bár "tartok" tõle, nem lesz nagy tolongás😊
hubazz nem bírtam õt se vmiért 😄
de ez rohadt jó 😄D
MerlinW
Ez tényleg jóságos.

[merlinw.org]

Huh, ezt még nem is láttam eddig tõle, brutális😊

Tyler1
ez a "rossz mentorhoz került" dolog hülyeség. mindegyik mentor ugyanazt csinálja, kamera elõtt bohóckodnak pár percet, mintha tényleg közük lenne az x versenyzõhöz, de a valóságban énektanár segít nekik a dalválasztásban, meg az énekben, meg mindenben.

ezek olyan távol állnak a mentorkodástól, hogy csak na.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fanni..nehéz eset...semmi bajom vele, de szerintem megérdemelten esett ki, a sumérek közül meg csak Hamurapi.. izé, Aliznek adtam volna meg az esélyt én is, szólóban😊
limperatore
nincs is melle 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Gideon Wieth
Azért azt is nézzétek, hogy ha valamelyiknek ebbõl önálló koncertje lenne, elmennél-e... Nicolasén én jelenleg (( ha csak nem tud mutatni valami újat )) elaludnék... Norbi tényleg egyedi és jó, de nem biztos hogy egy másfél órás koncertet egyedül lenyomna végig. Wolf Kati nagyon jó, neki el tudok képzelni koncertet, és Csabinak is, bõven. Non-stop megint nem, õk így, egy két poénos humornak tökéletesek. Veca. Hát õt nem tudom hova tenni, nagyon szép, bájos, aranyos, de hol kJól énekel hol kevésbé... Neki fejlõdnie kéne. :-) mintahogy a Tominak is, akinek az a legnagyobb baja, hogy rossz mentorhoz került...

Non-Stop,nikolász és a két vastag gyerek.Nem kellett volna boríték sem.😊
Mimék,Fanni és a Summer nem kapták meg ezt az esély,ami szerintem-a a mai napig-nem fair.
Végül is kijött,ami mellett kardoskodtam a kezdetektõl,Mariann kiesett.Bár,amint alább írtam-fiúnak kellett volna kiesni.

De, a hangja is rossz😊
Csak nézni meg hallgatni rendkívül irritáló, azonkívül minden oké vele.
Najó, csak majdnem.teljesen oké csak egy Ak47 sorozat beleeresztése után lenne😄
Nicolast kivéve egyetértek, illetve... te kinél boritékoltál volna?
Btw eddig messze a Malek Miki volt a kedvencem a zsüribõl, és még igyis õ viszi a prímet, de most a végén amit csinált, az óriási mellényúlás és piszkosul inkorrekt dolog volt.
Vecával? Semmi. Mondom, emberileg nekem a sírásaival együtt is egész szimpatikus, a lassú csöpögõs számokat nagyon szépen is tudja énekelni (mást nem mondjuk) ráadásul csinos is.
Csak épp Enikõ hasonlót tudott, csak mindenbõl 1 fokkal jobbat, és Veca tudjuk, miért került be, õ meg miért nem.
Persze errõl nem tehet, szóval továbbra sem vele van bajom, hanem az idióta Gesztivel, és közel sem csak emiatt.

Ha jellemezni kéne tömören egy szóban, akkor csak egy B vel kezdõdõ és UNKÓ val végzõdõ szóval tenném. (nem összekeverendõ Bugsyval😄)
Mert? Miért is felejtsük el? Láttad a koncertfelvételeit? Ha megvan benne az akaraterõ és kitartás, szerintem sanszos, hogy bõven emlékezni fogunk rá még akkor is, amikor a gyõztes nevét már régesrég elfelejtettük.

(Hacsak nem Norbi nyer esetleg)
"Csak itt és most" kell jónak lenni,nem pedig majd.😊