Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Oda felül a bannerba hogy kerül hirdetés? Tán fizettek érte?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Lehet itt szemtelenkedni, de nem fogok költeni egy 6 éves konfigurációra. Elavult a gépem és igen is új alaplap+ proci+ memória fog kelleni lassan (játszom ez a hobbim, így ha továbbra is folytatni akarom bizony kelleni fog). 1 gb DDR 2-vel meg nem fogok bohóckodni. Szerencsére úgy néz ki fog rá telni, hogy újítsak.

3 gb ram van jelenleg egyébként, így + 1 gb-vel sokat nem érnék el (mint mondtam alaplap nem is tud többet kezelni)

És ezen mi olyan baromi vicces? Áruld már el hagy röhögjünk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Peetboy
Ezek szerint másoknak is az. <#nyes>

zooleeh
nemondod <#vigyor>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Peetboy
Ez a játék jónak ígérkezik. De ez a körszakállas fõszereplõ nekem ellenszenves. <#nevetes1>

DarkSector
Árban majdnem ugyanott vagy lassan 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még ezt találtam;
A minap megnéztem az a kis 30 perces szösszenetet. Ne mrossz, nem rossz.
Bármikor megtámadhat egy kutya vagy egy ksiebb csorda msá ragadozó. Komoly.
gduck
<#taps><#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

broman191
Amint szabad leszek, csak kincseket fogok vadászni a víz mélyérõl, közben cápákat gyilkolva... <#idiota> Ütõsen néz ki az underwater környezet. Kíváncsi leszek hogyha megkóstol egy cápa az mennyi hp-t vesz majd le, vagy ajánlatos-e hipergyorsan eltûnni onnan, mert a vérre jön még több cápa...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

gduck
4 éves konfigomat nem fogom ezért lecserélni, már ne is haragudj <#wave>
Más lenne a helyzet ha most vennék gépet, de játékért már nem fejlesztek, munkára meg bõven elég ez is 😄

Tib
"DDR 2-est már nem éri meg venni..." LOL 😊
Ha csak azt kezeli az alaplapod, akkor tényleg nem éri meg a 2GB mellé másik kettõt venni... Inkább vegyél új lapot, hozzá új DDR3-as memóriákat, no és esetlegesen egy új procit is az új alaplapi foglalat miatt <#nevetes1>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Ryder62
4gb ram minimum? Muhaha.

Vicc <#zavart2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

dante3
jaja, az lehetett! Nv5900xt, Ati 9600-9800pro/xt volt akkoriban a favorit, ha jól rémlik! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ja nem, az a 2 volt már...
Nekem akkor 2600XT-m volt, szépen vitte az is 😊
dante3
Rosszabbra számítottam, vga-tól féltem, mint anno az elsõ résznél, ha jól rémlik csak 9800pro-n futott faxán! Nekem akkor 4200 titaniumom volt 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
viszonyitás kérdése, ha ddr2es az alaplapod akkor igen 😄
Mér'?
DDR 2-est már nem éri meg venni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
aha, ez tényleg nem vész. (na nem mintha aggódtam volna)

Shep
3 gigája van, szerinted nem fog futni neki? Ugye, hogy ... ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
Amúgy ezt a memória parát én sem vágom... Kipróbálod a 2GB-al és ha kevés, veszel bele +2 gigát. A proci-memória-videókártya rtióból ez lenne a legkevésbé költségigényes fejlesztés 😊

Shep
Összekeversz valakivel, nem én farmolom õket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyébként is te menjél vissza Ornstein és Smough-ot farmolni! XD

Még szép...XD

Shep
2 hónapja ezen a hülye ram témán lovagolsz 😊

Hát ha van 8 gb ramod akkor biztosan XD

#981 linkjében benne van konkrétan is! VGA igénye tényleg szinte már kicsinek számít.

Tökéletes a gépigény. Nincs ezzel semmi gond 2012-ben. <#worship>
De mi ez a 2 gb ugrás win 7 esetén? Ez még mindig értelmezhetetlen számomra.

Ennél hivatalosabb gépigényt nem találtam!

Habár érdekes dolog, hogy xp-nek elég a 2gb ram, de win 7-nek már 4 gb a minimum! 32 bit esetében ez még mindig sántít, mert ott ugye VGA-val együtt is csak 3,5 gb-t tud kezelni a rendszer.!

gduck
Mondjuk a gépemen 😊 De remény sincs rá, marad az xbox 😉

<#mf1>Elörendelve.

Maxtreme
bírom ezeket a vga meghatározásokat 😊 Ez így igazán konkrét 😄

Amúgy a gépigény még majdhogynem kicsi. Ha ez így is fog mûködni, akkor le a kalappal <#pias>
Melyik részleg fejleszeti a játékot?
Remélem nem azonos a Future Soldierével.
Tib
Rendszerigényrõl annyit, hogy az a leginkább megbízható, ami a hivatalos oldalon is szerepel. Furcsa lenne, ha más jobban tudná tõlük... Fõleg úgy, hogy a kezükbõl nem igen került ki még eddig kópia.

Az egyik helyen 2GB, a másikon 4GB minimumra eddig csak a hivatalos oldal olasz részében találtam magyarázatot:

MINIMUM GÉPIGÉNY
Op.Rendszer: Windows® XP, Vista, 7, 8
Processzor: 2.66 GHz Intel® Core™2 Duo E6700 vagy 3.00 GHz, AMD Athlon™ 64 X2 6000+
Videókártya: 512 MB, DirectX® 9.0c, Shader Model 4.0 kompatibilis
Rendszer memória: 2 GB (Window XP), 4 GB (Window Vista, 7, 8)

Legyen igazad... 😊

A grafikáról nekem valahogy a Crysis 1 jut eszembe, keverve egy kicsi BF3-al. 😄
Mindenesetre megvárom a megjelenést, a visszajelzéseket, hogy melyik lett végül és majd döntök, hogy veszem-e vagy kevés hozzá a gépem.

Ez járta be a világhálót és ez lesz a hülyeség szerintem, mivel Itt totál mást írnak! Ez utóbbi a grafika minõségét tekintve szerintem hihetõbb (nem indokolja semmi azt a gépigényt, ugyanis ez a látvány nem olyan hû de nagyon szép, nem mérföldkõ. Szép, de nem mérföldkõ!)

grebber
Mivel AC3 elõrendelésnél mûködött gondolom ennél is fog hogy amilyen méretû pólót kérek olyat küldenek.Így remélem itt is L-est kapok majd!

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom már hogy melyik gépigény hihetõ. Gyakorlatilag ahány oldal annyi féle gépigény... én találtam egy ilyet is.
grebber
Az elõzõ is nagyon mesteri módon volt optimalizálva ez sem lesz másképpen!

Next PC upgrade: 2022

Steames rendszerigény kapásból 2 gb ram-al kevesebbet ír és minimum 512 mb ramos VGa-t igényel egy 2 magos Intel társaságában. Gyanítom az a valós, a korábbi gépigény meg egy jó nagy bullshit.

Mert mit akartok, min fusson jól, 386-oson?
gduck
"Reméljük jól optimalizálják PC-re"

Rendszerigénybõl kiindulva nem 😞

Ott vannak a képek <#eljen>
Reméljük jól optimalizálják PC-re és akkor tényleg nem lesz semmi gond <#ravasz1>
Tib

tutituti
na ekkora marhaságot is rég olvastam!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict