Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs itt szó semmiféle játéklopásról. Legálisan vásárolják (tudnillik sokkal olcsóbban árulják ott a játékokat) és legálisan "ajándékozzák" tovább. Az már más kérdés, hogy ez a Valve picike érzékeny lelkét bántja.

De ha nem lenne árkülönbség nem lehetne ezzel trükközni. Nem a user a hibás, hanem a rendszer a hibás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

scomcomputers
Köszi,köszi,köszi!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

lalakov
A lopás szerintem az, hogy nekünk kétszer annyiért akarják eladni ugyanazt.
Hm... támogassam én is a keleteurópai áruházi játéklopást... lehet inkább megvárok valami weekend-dealt a steamen..
lalakov
:-D Steames, de azt nem mondtam, hogy ott is vettem. ;-) #954
60 euro az mióta 7990 ?
grebber
Ezt a Steelbook-ot elfogadnám! De kár hogy mifelénk nem lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Steam, Deluxe Edition 7990-ért megvéve. Örülök a + Far Cry 1-nek is, bár az már megvan dobozosan, de nem szeretem, ha a lemez pörög a gépben játék közben.
Ez az elsõ elõvásárlásom remélem olyan jó lesz a játék amilyennek várom és nem bánom meg.
tutituti
passzolok.
cdkulcsok.info-ról veszem majd meg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

50 euros elõvásárlásban mi a buli? Vagy utána még drágább lesz?
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

scomcomputers
At FC3 mennyi lesz a steamen...nem találom sehol?
<#help>

Fpocok
Dobozos verzió NEM LESZ STEAMes.

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
Steam is U-play is kell, azért én felteszem az origint is hátha az is kell a futtatáshoz...
<#vigyor><#hehe>

HarryProf
Steam-rõl IS meg lehet vásárolni, mint sok más játékot, de ha máshonnan veszed akár dobozos akár digitális formában, akkor nem lesz szükség Steam-re, ellenben PC-n, Ubisoft játék lévén a Uplay kelleni fog a futtatáshoz.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Bírnám lenne egy harmadik 😊
zzeN
Gondolom úgy lesz mint az elõzõ AC részeknél, Steamrõl is indíthatod de ugyanúgy be kell jelentkezned az Uplay accodba.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Akkor a uPlay minek a Ubisoftnak? 1 program nem elég mellé, kell a steam is? 😄
scomcomputers
Most olvasom,hogy ez meg steames lesz.....anyám, a dobozos verza is steames lesz vagy csak lesz ilyen verzió is....
<#fejvakaras><#wilting>

DarkSector
warez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Herold
Miféle másik topikról beszélsz?

<#vigyor2>
zooleeh
Kicsit idegesito a gyerek de ez van ,uj MP video😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Lost Expededition edition elorendelve 😊

frango
Multiplayerrõl mit lehet tudni? Dedikált szerverek lesznek? Lehet modolni? Semmi érdemleges infót nem találok róla...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Solid Snake
Dunia Engine <#pias>
Én 8 GB-ra tippelnék ha a Far Cry 2-bõl indulnék ki, mert azt is Dunai Engine hajtotta és piszok nagy volt ugye abba is a terület (kb. ennek a fele vagy a 2/3-a). Bár franc tudja a Ghost Recont se értettem mi 15 GB, mert ronda, mint a bûn, de az nem Dunai Engines hanem valami mezei.
Muttley
csak ez az "ad infinitum" inkább olyan "Stalker"-es legyen
még véletlenül sem "Skyrim"-es

a Stalker-ben ha megcsináltál 1-1 mellékküldetést, akkor
olcsón juthattál egyébként k.rva drága, v. éppenséggel sehol máshol fel nem lelhetõ fegyverhez, lõszerhez, artifact-hez
így volt motiváció

ugyanez skyrim-ben tök ugyanolyan minden "ad infinitum" mellékküldetés
odamész, megölöd akit kell, kapsz vmit, ami után semmivel sem leszel kevesebb vagy több, max a késõbbi ellenfél életvonala fogy gyorsabban harc közben
és 4-5 féle mellékküldit variálnak a végtelenségig - repetitív, unalmas

jó lenne már ha látnánk, mi is lesz ez a valóságban
arról tudni vmit, hogy 1 v. 2 lemezes lesz?

Just do it :)

grebber
Én már a legelején tudtam és nem csak érzem cselekedtem is.Már csak a futárra várás maradt és mehet a coop/multi. Mert a single addigra már felejtõs lesz a másik topik miatt.

Next PC upgrade: 2022

Egyre jobban érzem, hogy ezt nekem meg KELL vennem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyre türelmetlenebb vagyok... 😄
<#eljen>
Tib
Jamie Keen, a játék vezetõ game designer-e azt mondta, hogy a Far Cry 3-at gyakorlatilag "ad infinitum" - végtelen ideig - játszhatod. Míg a fõküldetések kb. 20 órát fognak jelenteni, addig a fõ sziget és a körülötte levõ kisebb szigetek sokkal több idõt fognak igényelni. Keen szerint több száz óra rejlik benne. Ez nem azt jelenti, hogy a fõküldetés-mentes részei a játéknak teljesen átívelés nélkül lennének.

Forrás: Far Cry HC

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Myselor
engem xboxra érdekelne ennyiért,olyat nem tudtok?😊
Fpocok
cdkulcsokon van steamre regelhetõ fc3 7k, deluxe 8k

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem olvastam ilyen mélyen bele, de mennyi játékidõt biztosít az egyszemélyes mód majd, arról tudni valamit?
Tib
Az ínyenceknek egy kis nyalánkság...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Muttley
ezért mondtam, h
'ha megdönti' 😉

#923: sajnos sok a sz.r, így van :/
Black Ops 2-rõl mondanak nagyon jókat idén,
meg majd ez Far Cry 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reméljük 😉

Ha az FPS-eket nézzük, akkor tényleg gázban van a gamer világ. Nagyon tré FPS-ek vannak mostanában. :S
Jövõ héten még kizárt szerintem.
Muttley
és ha megdönti a Modern Warfare 2 rekordját? 😊
ez esetben jövõ csütörtökig legkésõbb kint lesz

OFF vége.
Myselor
hehe.én is próbálkoztam 1-2 arcade játékkal.deadlight mark of the ninja ,nekem nem jött be.Deponia se click & point,pedig nem rossz de nem köt le.volt 1-2 régebbi játékkal is próbálkozásom,de nem xd. ami kimaradt a borderlands 2 miatt az a torchlight 2 volt.most azt pótoltam ,de második végigjátszásra belefutottam egy szép crashbe ahol többször is eltûnt a mentésem,vagyis inkább csak azt felejtette el a játék hogy melyik questet toltam és visszapakolt az elejére xd elég volt belõle.de örülök hogy pótoltam ebben a kissé üres napokban😊 aztán most ismerkedem a glitch hop zenékkel ^^ hogy mûködik a chat?ne spameljük tele a topikot nem örülnének a többiek😊
Hát én is tolnék a mostani pangós idõszakba valamit, de tényleg nincs szinte semmi ami megfog. Még a topikok is kezdenek kihalni. 😄
Myselor
azthittem csak én unom magam most ennyire xd de akkor nem😊
Üdv. a klubban.
Myselor
én nekem se nyugi.xd elfogyott az a 3 film is ami érdekelt 😄 szóval nincs mit csinálni :|
Az a gáz, hogy már abból sincs amit ne láttam volna, ami a stílusom...😄
Myselor
hát,már filmet kellett néznem.:S de nem baj.talán hétvégén már lesz valami.utána meg már jönnek a játékok.)