Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Oks.
Természetesen honapok múlva steam-re amazon-ról kulcsot. 😄 Hogya rákba másképp? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Oké Dark! Egyezzünk meg ennyiben és ne offoljuk tovább a topikot!

Amúgy te veszed a játékot? Doboz, steam vagy kulcs?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Minden játéknál nem lesz ekkora eltérés szoftver és a környezete válogatja, nem is váltanék annyira nem ér többet, de nem egy átcimkézett 5770 az tutko...😊Ebben megegyezhetünk, gyakorlatban tuti van eltérés , kapásból a fogyasztás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mivel a cikk végén jóslatot írnak, ezért erõsen kétlem, hogy õk tesztelték. Ez az AMD marketing bullshitje.

DarkSector
Gondolom a teszt is az. 😄

És ezzel be is fejezem a videókártya eszmefuttatást, a továbbiakat bonyolítsuk chat-ent.

Ezt nézegesd meg és sírj!

Ezt már csak azért, hogy senkiben ne maradjon meg a hülyeséged (no offense, de most nincs igazad, de a többit majd off nélkül chat-en), amit leírtál.

Ezek elõzetes adatok még... Nem a végleges.

Cris99
Üdv all, de régen jártam sg-n 😄

Megrendeltem az FC3-at galaxisról szerintem elég korrekt áron van és kapsz sok extrát 😊

A multiról mit tudni? eddig csak 1 videót láttam...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

DarkSector
Na ezt mondtam neked, nem kioktatásból de ne hidj el minden marhaságot amiket bizonyos topikokban mondanak, adatokban sem pont egyforma, és a gyakorlatban van a hangsúly, nézd majd meg a csíkokat meg %-okat...nem feltétlen egyforma a 2 kari, vagyis nem tudom kitõl hallottad azt hogy a 6770 egy átcimkézett 5770 de ezt nem szószerint kell értelmezni.

Compare 5770 vs 6770

gduck
A 2. rész multija iszonyat jó volt, ha abból indulok ki, akkor nagyon jó lesz ez is. Sajnos a béta elmaradt, így nincs tapasztalata senkinek se 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Ezeket a kérdéseket most még az orákulum se válaszolná meg.
Hát a 2. rész nem a multiról volt híres, de ahogy sejtem itt nem lesz probléma a multival.
Kicsit barátságosabb irányt vettek.
De bízom benne nem a multi lesz a fõ irányvonal egy far cry inkább a tartalmas sandbox single-t jelenti.

Coop az marhajó lehet, de könnyen el lehet baszni.
Kérdés hogy a single-t lehet coopolni vagy csak részletek lesznek, mert ha a cod spec ops-át kapjuk akkor részemrõl tárgytalan.

Fpocok
Lesznek szerverek PCre? Gyanítom nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát erõsen gondolkodom hogy beruházzak erre.
De nem tudom eldönteni multiplayerben mire lehet számítani. Eddig egyik FC-al sem multiztam, már ha egyáltalán ezen a téren a 3. rész bármiben is hasonlítani fog az elõzõekre.
Lesz-e egyáltalán multiban tábora, vagy mindenki csak single-ben fog mászkálni a "nagyvilágban"?
Azt tudom hogy coop lesz benne, de az engem annyira nem fog meg. Bár ha jó lesz, nem zárkózom el attól sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Remélem nem fog kelleni majd hozzá, csak egy lehetõség lesz majd. 😄

Ennek is annyi.

Jó hát a 900-as széria nagyon jó! EGY 6950-essel szívesen nekiugranék a Far Cry 3-nak.

DarkSector
az mit számít?
😄

Tényleg ne OFF-oljatok már ennyit unatkoztok?
Amúgy menny a bit interfésze 5770-nek? Nekem 128.
Herold
Offolást be kéne fejezni.

DarkSector
Várj én nem azt írtam hogy érdemes váltani, hanem hogy a 6000-es szériát nem veri, hanem csak a 6770 alattiakat, de fogyasztásban elvileg jobbak a 6-7-esek.
Az enyimé tutira.

De meg kéne vizsgálni hogy melyikkel mennyi fps van.

Nem lebaszni akartalak, de a 6xxx-be a 6990-is benne van...😄

A lényeg, hogy pl. nekem nem érné meg váltani rá. De még lehet 7770-re sem. Nem adna annyi plussz-t, hogy megérje.

DarkSector
Tudom, valszeg azért írtam hogy az az alattiakat veri max...😄
Amúgy csak néhány adatban igaz ez az állítás, nem teljesen ugyanaz.

6770 egy átnevezett 5770 csak hogy tudd.

DarkSector
Szamárságokat ne írj. 😊
5770 mit ver agyon? 😄
Max a 6770 alattiakat, talán.

gduck
Akkor jó 😄

5770 és 7770 között van valami 15 % különbség a 7770 javára, szóval az nem olyan nagy különbség. 5770, meg nagyrészt szénné veri a 6000-es szériát.

gduck
Jah a VGA 5770, nem 7770 😊 Hát viszont nagyjából olyan mint az enyém 😉 Na kíváncsi leszek, mert én a boxra merem megvenni 😞

5 éve ez egy Csúcs gép volt! Azóta már azért lefolyt pár liter víz a Dunán.

De még most is jól muzsikál a kicsike, némi kompromisszummal bármi elfut.

gduck
Csak ne döntögessen semmit 😊 A warez "kiadókkal" csak annyi a bajom, hogy lehetne bennük annyi gerinc, hogy játék megjelenésig nem terjesztik a neten a játékokat. Csak ugye itt is annak a legnagyobb a fasza, aki elõbb tölti fel netre <#idiota>

gduck
Tök jó géped van, ezen simán fog futni a játék (proci azért kérdéses ..., menyire lesz jól leprogramozva a játék, mert nekem a 2 magos testvér már igencsak meghal a legújabb gémeknél 😞 ) <#wave>

Memóriából valóban a csúcson vagy, 64Bites oprendszer nélkül nem lehet több memóriád. Nem hiszem hogy beleégetett memória vizsgálat lesz a játékban, de ha igen, akkor felraksz a Win7 mellé egy XP-t és semmi gondod nem lesz.

Azt nem múlhatja felül!!!
Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap (nagyon bevált)
Intel Core 2 Quad q6600 2,4 ghz 4 magos proci (még a mai napig igencsak elvisz bármit)
3x 1 gb Kingmax 800 mhz DDR2
Gitabyte Ati 5770 OC 1 gb gyárilag túlhúzott VGA

Tehát nálam már a memória kezd szûk keresztmetszet lenni. Mindez egyébként egy Win 7 32 bit-es Ultimate edition hátterében végzi a dolgát, ami ugye 32bites volta miatt 4 gb-nél többet nem is tud kezelni (ebben a 4 gb-ben benne van a VGA is, tehát már most elértem a határt.

Muttley
van még 15 órája, h rekordot döntsön
utána marad koronázatlan király a
MW2 😊

Just do it :)

scomcomputers
Kib@szott jó,én már megvettem,én ott leszek ha nyit az állatkert!

* Scomcomputers the future of computing!*

gduck
Amúgy milyen géped van?

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Ha ezután megint átvenné lehet jobban illene, mondjuk csak 1 rész erejéig 😉
broman191
franchise*

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Kicsit off. Írtam visszább hogy jól jártunk azzal hogy nem maradt a CryTek-nél a Far Cry franchies, hogyha a gameplay tekintetében biztos is maradtam benne, az új Crysis 3 szingli elõzetes a külcsínt illetõen eléggé megingatott... 😊

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1334140391&no=525

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dark souls óta nem vagyok önmagam...XD

Solid Snake
Ej, már itt is <#pias>
Leesett, csak épp akkor belõlem tört ki az agresszív állat. :-)

Kicsit ingerülten válaszoltam tegnap, ne haragudj érte.

Értem amit írsz, de nem akarok egy elavult rendszerre költeni, akkor már jobban megérné újat venni. És végülis nem a világ, hogy nem fut egy játék. (Mint említettem 3 gb ddr 2 van jelenleg a gépben)

Én úgy gondolom inkább fejlesztek a gépen késõbb, mint hogy minimális költséggel, de épp elfusson rajta az FC 3. Akkor ez a nem xartam a kútba csak a kávájára tipikus esete lenne a szememben.

Nyilván én sem a kenyér árát áldozom be rá, azt nem is szabad szórakozásért beáldozni.

Igazából engem ebben a ram mizériában nem is az zavar, hogy fut-e vagy nem fut, hanem az, hogy nincs egy egyértelmû bejelentése róla. Van két féle gépigény és most döntse el az átlag vásároló, hogy melyik a valós. És így vásároljon eredeti szoftvert, hogy gyakorlatilag nem tudja, hogy fut-e. Azzal szembesülni egy rég várt játéknál, amire 10 000 Ft-öt költöttél, hogy nem fut, hanem még vásárolni kell hozzá ezt azt, na azért az nem lehet kellemes élmény.

Peetboy
Jól van nem kell leüvölteni a fejemet, csak mert megkérdeztem.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Tib
Nem szemétkedésnek szántam, hanem inkább a szemek felnyitására...

Mi a vicces? Amit mondtál: "DDR 2-est már nem éri meg venni..."
És hogy miért tartom annak? Mert aki például családos ember, vagy nincs eleresztve anyagilag, vagy épp most másra jobban kell a lóvé, DE csak 2GB DDR2 memória fekszik a gépében, ami ráadásul 4GB-ig kezelné is, ÉÉÉS ez hiányzik ahhoz, hogy a játék elinduljon, annak igen is megéri a plusz 2GB DDR2 megvétele. Valamint gépfejlesztési viszonylatban minimális költséggel valamivel gyorsabbá teheti a gépét.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

gduck
Szerintem félreértetted, nem szemtelenkedni akart, nem olyan <#wave>

gduck
Nekem is még szerencse hogy lesz belõle baba, amit átalakítok Woodoo babává 😄

grebber
Semmi hitdetés nincs ,aki akar valamit tudni a játékról az innen eléri.Ha nem tetszik lehet más oldalakat keresni.

Next PC upgrade: 2022