Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azt bírom ,hogy az ilyen multi videokban minden játék rohadt jónak tûnik, aztán a vége legtöbbször az, hogy mindenki rohagál össze vissza és fragvadászkodik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HarryProf
<#integet2>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok
Szerintem nagyon jól néz ki, van benne pár tényleg új ötlet.
De mivel nincs szerver, nincs vásárlás sem. Kár érte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HarryProf

HarryProf
Multiban nem lesznek jármûvek - szimplán. Viszont a pályaszerkesztõben lesznek!

Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket a pályaszerkesztõrõl, ahol elég sok mindent megtudhattok róla.

abban teljesen igazatok van hogy ha lenne légi jármû akkor le lehet vele lépni a szigetrõl "mondjuk ezt meg lehet támogatni a történet részérõl csak képzelõerõ kell hozzá" de ez a legjobb magyarázat amit eddig hallottam mi az hogy jobb így meg hogy elvész valamilyen hangulat ha egy opcióval több van nem múszály azt kihasználni ez olyan mint a szállodában muszály meginnod a minibárt badarság de a történet részérõl írt magyarázat sajnos elfogadható de akkor mi van a multival ?
tutituti
Valami minimális visszafoglalás lehetne.bár akkor meg rohangálnunk kellene állandóan valami távoli helyõrséghez gondolom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Õrposzt amit kipucoltál elvileg nem a többi helyen azért gondolom igen, mert egy idõ után unalmassá válna egy tök üres szigeten ótókázni, bár a realitás ugye az lenne, tehát én mondjuk el tudnék képzelni ilyesmit akár mod formájában is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Tényleg, az ellenség mennyire fog visszatöltõdni?
Fpocok
/slowpoke

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

RiCSi1234
Kellemes kis játék lesz, most barátkozom vele elõször youtubeon keresztül.. Határozottan tetszik.😊

GTA V (*.*)

Herold
Meg különben is, hova száll le? A dzsungelben elég ritka a helikopter leszállására alkalmas terület.

Multiban akkor nincsenek is jármûvek amit vezetni lehetne ?

gduck
Meg furcsán nézett volna ki, hogy a fõhõs véletlenül helikopter pilóta is 😊 Nem errõl szól a sztori 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fpocok
Nem kell helikopter. Pont az a lényeg, hogy a földön kell mászkálni a dzsungelben.

Myselor
teljesen igazad van,jobb így
HarryProf
Személy szerint én örülök, hogy nem lehet benne a helikoptert vezetni (biztos meg tudták volna oldani, ha akarják), elvégre a játék koncepciója az, hogy a szigeten ragadtál, és ahogy a 2011-es E3-on is láthatjuk, Jason igyekszik megszerezni egy helikoptert, de ha azt tényleg megszerezné, és vezethetné (amihez nincs képzése), akkor leléphetne a szigetrõl.

Arról nem is beszélve, hogy elég illúzióromboló lenne pillanatok alatt ide-oda röpködni a szigeten. Új légi közlekedésnek pedig ott a Wingsuit.

öt éve csak fejlesztik és egy nyamvadt helikoptert nem lehet vezetni benne ugyan azok a jármûvek mint a kettõben és ráadásul nem is magyar hát ezért tõlem pénzt nem látnak az biztos
frango
Kösz. Így már értem mért nincs errõl semmi infó.
Igazából amiket ír az elméletben megállja a helyét. De gyakorlatban tudjuk milyen ez a p2p megoldás ingame.
Amit kiemelnék:
""-With lobby games you get lots of lag"
That is entirely dependent on the host and if the game itself takes resources from the machine that could be better used to run a server. If the game is well optimized and the players have good connections, there is no problem."" - Elég sok ez a HA. Ez a probléma. Úgy se fog mindenkinek minden feltétel klappolni. Többre tartanám, ha azt mondaná, hogy nem tudunk/akartunk több pénzt beleölni a játékba. Sajnos így tudtunk kijönni a rendelkezésre álló pénzbõl...

""-Stable ping."
Again, more dependent on the host's connection as well as the network architecture. The server being dedicated or not has less to do with that."" - Hát rohadtul nem mindegy.
Én mondjuk az 512-es feltöltésemmel tuti nem leszek szinte soha host. Vagyis többnyire hátrányban leszek. Vagy ha netán mégis host lennék, akkor az egész meccs szívna a szar kapcsolatom miatt, mert nem tud kiszolgálni mindenkit rendesen. Nem véletlen van az, hogy az ilyen hostolós mókában szinte mindig a host a legjobb játékos....A tûzfalakról meg egyéb vackokról, ami miatt lehet hogy nem is tudsz játszani (rendesen) nem is beszélve. Meg sokkal könnyebb így hackelni a játékot.
Úúú felhúznak már az ilyen baromságokkal...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok
Ja most nézem, az is te voltál... akkor sry a du... triplázásért 😄

Fpocok
#1090 <#nezze>

Fpocok
szósz 7es és 25ös komment.
Persze próbálja az egyik magyarázni, hogy milyen jó lesz, de csak hantázik.

Solid Snake
Na há de ugye nem mindegyik játékban <#nevetes1>
HC PVE játékos vagyok! Vállalom. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az volt anno az elsõ 😊
Csak a realisztikus módot találtam meg.
Maxtreme
Már ha jól fog mûködni a rendszer.
Az említett codban is így indult a dolog, de sajna a gyakorlatban nem ilyen egyszerû a helyzet.
A program nem minden esetben a te kapcsolatodhoz (pingedhez) képest válogatja ki azt hogy ki legyen az épp aktuális host, hanem amit õ jónak ítél.
Teszem azt, lehet hogy egy Kambodzsában levõ embernek jó netje van, de ha õ lesz a host, te 2-300-as ping alatt nem játszasz szenvedsz.

Herold
A világ másik végén lévõ hosthoz majd a világ másik végén lévõ emberek fognak kapcsolódni. Lesz elég host Európában is.

frango
Manapság szerintem a legfontosabb a multiplayer egy FPS játékban. Ugyanis ez képes hosszabb idõre odakötni a játékost a képernyõ elé. Pl. nekem is csak egy ideig fun a botokat lövöldözni. Egy idõ után kiismerhetõek és a multiban meg mindig máshogy alakulnak a dolgok. Nincs két ugyan olyan meccs. Persze a HC PVE játékosokat nem érdekli a pvp, de manapság a többség fõként a multi miatt vesz meg egy FPS-t.
(Azért a CODMW-nek nagyon jó a multija. A BO-ban nekem tetszett a single és a multi is és (kapaszkodj meg!) nekem a BO2 singleje is tetszik. A menüje is valamiért nagyon bejön.)

Amúgy meg valaki mutasson már errõl a "PCre nem lesznek szerverek" dologról valaki hivatalos irományt! Én nem találtam semmi infót errõl.

Hidd el, hogy ez engem totál hidegen hagy, ahogy a COD 180. része is. Nálam az utolsó COD a második rész volt, a többi már említésre se méltó a szememben.

Nem a multitól lesz jó játék valami, legalábbis szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Próbáld kicsit a CoDMW2-t és meglátod.
Fõleg annak függvényében lesz ez gyönyörû hogy valószínû akkora multi tábor nem lesz, így simán elképzelhetõ hogy a világ másik végén lévõ ember lesz a host akihez kapcsolódsz ilyen 150-200-as pingel...
Hát akkor ezt se vesszük meg. Vagy esetleg majd sokára.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na hát azért nem mehet a kukába. Itt szerintem sokan pont leszarják a multit. Egyébként meg lesz multi, csak a játékosok fogják kreálni a szervereket. Nem hivatalos szerver lesz, hanem majd valaki kreál és kész. Mi ebben a baj?

frango
Honnan az infó? Tudsz linket adni róla?

Fpocok
PCre nem lesznek szerverek. A játék mehet a kukába.

Herold
DarkSector
Oks no problem, csak ugye hogy mindenki értse miért nem úgy néz ki mint egy csõfps-nél. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Annyira nem zavaró, csupán észrvettem. Ennyi az egész 😉
Úgy kb. 10 éve 😊
DarkSector
Nemtudom mióta ismerkedsz a játékokkal? 😊
Már mindenki megtanulhatta volna hogy kompromisszumokat kell kötni , minnél nagyobb minnél sandboxabb egy játék, minnél több valami, a másik részen annál kevesebb.
Nem lesznek csordogáló vízcseppek a faszi kezén de cserébe a környezet és az effect-ekre nem lesz majd panasz.

Persze lehetne mindent tunningolmni, még többet, csak kérdés hogy ez miatt akarsz-e fejleszteni a konfigodon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Eddig 1 játékban sikerült eddig a legjobban az a Duke Nukem Forever volt 😄
Solid Snake
Dehogynem, de majd lehet majd karra gyúrni az edzõteremben /mint más játékban is/ <#vigyor5>
A Far Cry 2 még úgy ahogy jól néz ki, bár kerestem sokszor hozzá bármit is, de sajna sikertelenül. De a kar kidolgozása azért ebben remélem szebb lesz.
Maxtreme
Nekem a lowres texturák is sajna.
Pc-re valami hivatalos hd packot dobhatnának hozzá 😊 (ala sleeping dogs)

Nem tudom figyeltétek-e, de a csávó karja nincsenek kidolgozva a gameplay-be. Olyan, mitn a Far Cry 2-ben, elég gyenge minõségû. Bár ez legyen a legkevesebb, csak észrevettem.
Ez nekem szúr szemet vagy másnak is?
Solid Snake
lolmá
grebber
Recés élek meg csira látvány mellett van is miért áramolnia!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
X360-on a Metro2033 is áramlik,
mint a tavaszi folyó

Just do it :)

grebber
Az már 1000% hogy annál min 3x jobban fog futni.Nagyon elkalibrálták a Metro gépigényét.

Next PC upgrade: 2022

jaja
Solid Snake
A benti részeken, itt a vidiben tisztára Metro 2033 filing <#pias>