Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
..és akkor még finom voltál és nõies.

Nem is kell, hogy az IGN értékelése nyugtasson meg. 😊 Nekem sem õk a mérvadóak, de eddig jó értékeléseket kap, ez egyelõre igen biztató.
jarlaxxe
Szerintem ezen csak te lepödsz meg, nagy játék lesz ez már elõzetesen is látszodott.

Mondjuk ez azért nem nyugtat meg engem, mert az IGN-en a Far Cry 2 is 8.9-et kapott, pedig hát az nem volt éppen tökéletes játék...

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

"Other than that, it’s a nice PC version: responsive mouse movement, specific graphics and FoV options, tutorials reflect your custom controls, and it runs decently on Ultra-everything on a modest 3GHz dual core machine with a Radeon HD 5800."

tutituti
huhúúú nézem is!
Ez érdekel a legjobban kb. 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IGN review - 9 pont!
Meglepõen magas pontszámokat kap.

Elõször francia gameplay, most német. Most már csak valami kínai kéne és tuti el is hánynám magam.

A játék viszont még mindig tetszetõs! 😄

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

gduck
MAP Editor videó 1

MAP editor videó 2

Forrás: farcryhc.hu/RefleXz

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Eurogamer - 10/10! <#wow1> Itt se láttam még 10/10-et.

Fpocok
Azt vágom, hogy elõbb megkapják... de a review-ök általában megjelenés napján vagy egyel elõtte szokott fennlenni, nem egy héttel. Fura.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A sajtó elõbb megkapja tesztelés céljából, ez mindig így volt és így is lesz.

gduck
A média mindig a megjelenés elõtt kapja meg (vagy spéci vagy teljes verzióban) 😉

gduck
Azért mer jó lesz 😄

Fpocok
Hogy van az, hogy már kinn van sok review, de csak egy hét múlva jelenik meg? Valamit kihagytam?

Fpocok
NA az a 10 már látszik, hogy nem objektív. Nem lehet egy játékot 10es skálán értékelni és max pontot adni neki.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep
Neeee, meg akarsz ölni, ezt régen annyiszor hallottam, hogy szinte már fáj ha meghallom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ahogy az elõzõ rész is steril volt, de legalább már az árnyékokon javítottak, nem tûnt olyan tûéles határvonalúnak ,mint a 2-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
gduck
Nekem is valami ilyesmi bajom van vele. Írtam is máshova, hogy sztem a Crysis sokkal szebb ennél. Most már nagyon kíváncsi vagyok, élõben hogy fog kinézni 😊

Maxtreme
Nem azt mondom hogy csúnya, de nekem ég is olyan nem tudom... üresnek és sterilnek hat az egész (a dzsungeles részek)
Tényleg ne tudom megmagyarázni mi vele a gondom, lehet bennem van a hiba, de számomra valahogy úgy nem áll össze.
Talán a fényhatások miatt (ami nem valami ütõsek a vid alapján) nem tudom.

Elég ütõsnek néz ki a játék. Én már csak az árkád megvalósítás miatt félek picit, hogy olyan "gagyi" hatást fog adni, mikor játszol. Remélem nem lesz igaz a félelmem!
Shep
Hát az jó lenne vagy legalább ini átírással menjen 😊

Lunki88
CoD2 😊
DarkSector
Úgy volt eddig hogy profillal tudtál csak multizni.
Ez nem ellenõrzés?
Mondj 1 multi játékot, amivel tudsz ellenõrzés nélkül játszani multiban...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Csak lehessen fovot állítani.

Ryder62
Olvastam hogy lehet "single" pályákat is készíteni.

Mivel valahogy úgy írta a leírás ha leteszek npc-ket akkor csak egy játékos lehet a pályán. Viszont ha nem akkor lehet multi pálya.
És mivel ezeket külön kell indítani véletlenül sem lehet a single játékhoz, pályáihoz csatolni mi?

Pedig úgy lenne fun ha az új pályát hozzá lehetne valahogy csatolni az alapjátékhoz, és single playerben át lehetne menni a készített pályára.<#szomoru1>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Háát nem tudom de itt a videón nagyon szar volt az AI. Elég butácska szegény.
Ahhoz képest, hogy az átvezetõkben milyen opuhapöcs a fõszereplõ, elég humánus lesz idõvel 😛
tutituti
Jó volt a skyrim,csak a többi tes játékokba is bele kellett többtíz órát ölni.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Azért az nem semmi ,hogy csak úgy kiharapta a golyót 😊

Muttley
IGN-en volt 1 reklám, amiben aszongya
"Far Cry 3 is like Skyrim with weapons"
"An echo of Red Dead Redemption"

a skyrim-es hasonlatnak marhára nem örülök, mert az egy qurva-unalmas játék
+
remélem azért lesznek nehézségi szintek (ala Far Cry1)
ebben a videoban ugyanis az enemy AI debilebb, mint G. Gyõzike

Just do it :)

HarryProf
A pályák amiket bárki publikál automatikusan ún. "felhõben" kerülnek eltárolásra.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok
Gondolom a mapeditor csak singleplayerre vonatkozik.

Ez a multi videó megint felkeltette az érdeklõdésem. Mi a francért kellett ezzel a host alapú rendszerrel elbaxni?

De amúgy azt se értem, hogy ha a multi ilyen lesz, akkor hogy oldja meg a pályaszerkesztõben készített pályák futtatását? Hiszen induláskor még azt se lehet tudni hogy ki lesz a host, nem hogy annak éppen milyen szerkesztett pálya van a gépén.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Amire te gondolsz, az a login szerver. Ami ellenõrzi, hogy eredeti-e.

Herold
Amúgy dedikált SZERVEREKet akartam írni.

Herold
Eddig hogy volt?

DarkSector
😄
Ahogy eddig is? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Herold
Ha nem lesznek dedikált fegyverek, hogy lesz megoldva az eredetiség-ellenõrzés?

DarkSector
Vááárj.
Én nem arra írtam ami játékmenetben megnyilvánul.
Persze a multi soha nem lesz jobb egy kerek single történettõl. Hiszen a multi unalomig öldöklés egy pályán.

Én a részletekre írtam, grafika, fegyverek, stb.

Az hogy a multiban összevissza lõnek és nem egy kalandtörténetet mesél el valaki, az tök érthetõ, amióta világ a világ ez így volt.

Ami a 2 ötvözete az a coop.

Lehet. Nekem olyan semmilyennek tunik, mig a single videok kifejezetten igeretesnek. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DarkSector
Semmiben nem tér el a single-tõl.

Fpocok
Szerintem az a gáz. Az kurva jó ötlet 😄 Egy cod nagyságú mapon, tdmben 😄

Ez legalabb nem olyan. Ez a videokon is vacaknak nez ki szerintem. Fura mozgas, sulytalan fegyverek. Kozben a single meg kibeb...ttul jol nez ki. <#fejvakaras>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub