Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Ez érdekel a legjobban kb. 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Meglepõen magas pontszámokat kap.
A játék viszont még mindig tetszetõs! 😄
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tényleg ne tudom megmagyarázni mi vele a gondom, lehet bennem van a hiba, de számomra valahogy úgy nem áll össze.
Talán a fényhatások miatt (ami nem valami ütõsek a vid alapján) nem tudom.
Ez nem ellenõrzés?
Mondj 1 multi játékot, amivel tudsz ellenõrzés nélkül játszani multiban...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel valahogy úgy írta a leírás ha leteszek npc-ket akkor csak egy játékos lehet a pályán. Viszont ha nem akkor lehet multi pálya.
És mivel ezeket külön kell indítani véletlenül sem lehet a single játékhoz, pályáihoz csatolni mi?
Pedig úgy lenne fun ha az új pályát hozzá lehetne valahogy csatolni az alapjátékhoz, és single playerben át lehetne menni a készített pályára.<#szomoru1>#szomoru1>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Far Cry 3 is like Skyrim with weapons"
"An echo of Red Dead Redemption"
a skyrim-es hasonlatnak marhára nem örülök, mert az egy qurva-unalmas játék
+
remélem azért lesznek nehézségi szintek (ala Far Cry1)
ebben a videoban ugyanis az enemy AI debilebb, mint G. Gyõzike
Just do it :)
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
De amúgy azt se értem, hogy ha a multi ilyen lesz, akkor hogy oldja meg a pályaszerkesztõben készített pályák futtatását? Hiszen induláskor még azt se lehet tudni hogy ki lesz a host, nem hogy annak éppen milyen szerkesztett pálya van a gépén.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ahogy eddig is? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én nem arra írtam ami játékmenetben megnyilvánul.
Persze a multi soha nem lesz jobb egy kerek single történettõl. Hiszen a multi unalomig öldöklés egy pályán.
Én a részletekre írtam, grafika, fegyverek, stb.
Az hogy a multiban összevissza lõnek és nem egy kalandtörténetet mesél el valaki, az tök érthetõ, amióta világ a világ ez így volt.
Ami a 2 ötvözete az a coop.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub