Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem minél valósághûbb annál jobb
a far cry-ban pl. hihetetlen jól meg volt csinálva, kõdobálás, gazban bújkálás...
a való életben esélyed sem lenne ha több ember ellen kellene harcolni
tudom-tudom, ez nem a valóság, de akkor is...
mekkora buli már hogy csendben odalopakodsz hátulról, egy fejlövés, alhúzo a figurát a sötétbe, majd szépen mész tovább egyenként, ha meg meglátnak akkor még mindig jöhet a harc
a fc2. sajnos teljesen elvette ezt a lehetõséget, ott csak darálás volt
persze ízlések és pofonok..
lehet az a gond hogy 3 évig voltam katona, és lenyomtam pár õrszolgálatot 😄
GOOBY, pls
Next PC upgrade: 2022
de még ez sem lett volna olyan baj ha lehetett volna lopakodni és nem a fél játékot autószereléssel kellett volna tölteni
GOOBY, pls
A videóban sem látszik annyira, hogy most stratégiailag tényleg értelmes helyeken vannak e ellenfelek. Értem ezalatt, hogy az ellenség szervezett-e, és az õ szempontjukból tényleg van e értelme annak, hogy itt vagy ott kempel pár emberük.
Azzal viszont semmi gond nem lenne, ha frontálisan rájuktámadsz, és valamelyik le tudja adni a drótot rádión, és szépen erõsítések érkeznének amíg ott lófrálsz náluk. Szóval számítana az is, hogy gyorsan elhúzd a beled onnan, ha végeztél a dolgoddal, mert ha az erõsítés is ott talál még, az már nem lesz olyan könnyû feladat...
1- nem lehet lopakodni (hiába hangtompítós fegyver, dart rifle, camo suit, sötét, semmit nem ér. Egy lövés és az egész tábor/falu/város a nyakadban van)Ahogy látom azonban a videókból ez a veszély most nem fenyeget mert az ai sík hülye, mellettük egy méterrel állt az ürge az egyik videóban és néztek körbe hogy hol lehet.
2- idióta sebzés, fél tárat bele kell lõni valakibe hogy megpusztuljon (közben pedig rázkódik a találatoktól, de nem hal meg..)
Remélem mindkettõ javítva lesz ebben a részben.
Egyébként pont most vettem elõ újra a FC2-t és még mindig idegesítõek ezek a hibák egy fps-ben sztem. Amúgy jó játék.
Nagyon kiváncsi leszek mit alkotnak most a készítõk, remélem õk is olvasták a fórumokat anno és hallgatnak a játékosokra is.
GOOBY, pls
Lentebb volt linkelve 1080p-s ég és föld a kettõ.
Amúgy ilyen látvány mellett is már a gpu teszt alapján megy a sírás, mert az emberek 80% maxon majd csak évek múlva fogja futtatni (most is lehet majd 10fps-el persze akinek az jó) ,akkor minek akarunk szebbet?
Az új konzolgeneráció is csak a nagy válságot fogja hozni mert ha szépet akarsz és konzolellenes vagy akkor vagy "200 ezerér" raksz össze gépet vagy szarsz a konzol ellenességre és veszel egy új konzolt ami jó lesz sok évig!
Next PC upgrade: 2022
Vannak dolgok amin megakadt a szemem😄
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
fele steames játékom innen van.Teljesen biztonságos.Senki se tiltja hogy giftet kapj más országból havertól tehát np.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A CDkulcsos meg nem ver át, totál megbízható.
gondolom ezen beállítás alapján lesz gyakori a vihar.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Lesznek hatalmas viharok, esõk a dzsungelben?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha ott megveszem, akkor steambe be lehet irni a kódot, és letölteni?
Mert DVD meghajtóm nincs 😄