Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
miért a való életben berotanál egy ellenséges szigeten mindenhova egy szál ak-val?
szerintem minél valósághûbb annál jobb
a far cry-ban pl. hihetetlen jól meg volt csinálva, kõdobálás, gazban bújkálás...
a való életben esélyed sem lenne ha több ember ellen kellene harcolni
tudom-tudom, ez nem a valóság, de akkor is...
mekkora buli már hogy csendben odalopakodsz hátulról, egy fejlövés, alhúzo a figurát a sötétbe, majd szépen mész tovább egyenként, ha meg meglátnak akkor még mindig jöhet a harc
a fc2. sajnos teljesen elvette ezt a lehetõséget, ott csak darálás volt
persze ízlések és pofonok..
lehet az a gond hogy 3 évig voltam katona, és lenyomtam pár õrszolgálatot 😄

GOOBY, pls

grebber
De nem is értem miért vártok egy fps-tõl lopakodást. Arra van pár régi játék ami direkt erre van kitalálva!

Next PC upgrade: 2022

PhantomAss
igen, ez is nagyon idegesítõ volt, bár ezt sokan próbálták mindenfélével magyarázni (sztem hülyeség úgy ahogy van...)
de még ez sem lett volna olyan baj ha lehetett volna lopakodni és nem a fél játékot autószereléssel kellett volna tölteni

GOOBY, pls

Ne felejtsd ki a random újratermelõdõ ellenfeleket, és a látszólag céltalanul, random lófráló béna AI-t se.
A videóban sem látszik annyira, hogy most stratégiailag tényleg értelmes helyeken vannak e ellenfelek. Értem ezalatt, hogy az ellenség szervezett-e, és az õ szempontjukból tényleg van e értelme annak, hogy itt vagy ott kempel pár emberük.
Azzal viszont semmi gond nem lenne, ha frontálisan rájuktámadsz, és valamelyik le tudja adni a drótot rádión, és szépen erõsítések érkeznének amíg ott lófrálsz náluk. Szóval számítana az is, hogy gyorsan elhúzd a beled onnan, ha végeztél a dolgoddal, mert ha az erõsítés is ott talál még, az már nem lesz olyan könnyû feladat...
PhantomAss
két dolog van amivel elbaltázhatják sztem, és mindkettõ a fc2-ben is megtalálható és idegesítõ:
1- nem lehet lopakodni (hiába hangtompítós fegyver, dart rifle, camo suit, sötét, semmit nem ér. Egy lövés és az egész tábor/falu/város a nyakadban van)Ahogy látom azonban a videókból ez a veszély most nem fenyeget mert az ai sík hülye, mellettük egy méterrel állt az ürge az egyik videóban és néztek körbe hogy hol lehet.
2- idióta sebzés, fél tárat bele kell lõni valakibe hogy megpusztuljon (közben pedig rázkódik a találatoktól, de nem hal meg..)
Remélem mindkettõ javítva lesz ebben a részben.

Egyébként pont most vettem elõ újra a FC2-t és még mindig idegesítõek ezek a hibák egy fps-ben sztem. Amúgy jó játék.
Nagyon kiváncsi leszek mit alkotnak most a készítõk, remélem õk is olvasták a fórumokat anno és hallgatnak a játékosokra is.

GOOBY, pls

kill3r21
kill3r21
nem kell nekem a max graf csak jó legyen a gém...😊
grebber
Mivel ez egy 720p-s fos videó nem sokat látni a grafikából.
Lentebb volt linkelve 1080p-s ég és föld a kettõ.

Amúgy ilyen látvány mellett is már a gpu teszt alapján megy a sírás, mert az emberek 80% maxon majd csak évek múlva fogja futtatni (most is lehet majd 10fps-el persze akinek az jó) ,akkor minek akarunk szebbet?

Az új konzolgeneráció is csak a nagy válságot fogja hozni mert ha szépet akarsz és konzolellenes vagy akkor vagy "200 ezerér" raksz össze gépet vagy szarsz a konzol ellenességre és veszel egy új konzolt ami jó lesz sok évig!

kill3r21
Azért ebbõl már látszik, hogy azért annyira nem is brutál a grafika mint azt elsõre gondolni lehetett, nem csúnya de azért nem nextgen...😄
Vannak dolgok amin megakadt a szemem😄
grebber
Végig is néztem,jó ez!

kill3r21
hát igen, énis csak beletekertem hogy mégis mifán terem a dolog 😄
HarryProf
Ez az a pont, amikor már nem érdemes videókat nézni a játékról...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

kill3r21
kill3r21
Hát ahogy elnézem a GPU teszte, csúnyám maradok a 360os verziónál, az én konfigom vajnyi kevés lesz ehhez...
<#eljen>
Muttley
optimista vagyok, de
a Far Cry 2 hasonlat
nem kellett volna

Just do it :)

Áhh minek azt... Mindenkinek 100.000-es VGA-ja van már a gépében
gduck
Kisebb felbontásban is tesztelhették volna <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Nagy szemetek amúgy, mert DX9be is tesztelhették volna.

HarryProf
A FoV-ot lehet állítani, hivatalos megerõsítették. <#taps>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Van DX9 szóval nem kell abban játszani, meg biztos jön majd spéci driver mindkét gyártótól ami fog majd dobni még pár fps-t, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Ha nem muszáj nem DX11-ben fogom inditani az biztos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Ahogy elnézem ezt a tesztet ez sem lett az optimalizáció csúcsa!

Shep
Na meg pl. olyan hatalmas különbséget nem látok DX11 és DX9 között ellenben fps jó 50%-al több DX9-ben. Igazság szerint én a gépigénytõl félek a legkevésbé.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
DE azt néztétek ,hogy DX11 full HD meg minden maxon ami létezik, persze hogy megfog mindent, rohadt nagy az a sziget. Szerintem nem lesz gond a gépigénnyel.

scomcomputers
<#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
CDKULCS.INFO 100% megbízható. Csak mondom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát ez alapján én meg skippelni fogom. Diavetítés lenne nálam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HeadHunter86
Na ne röhögtessetek már? GTX460-on ilyen eredmény produkál? Míg a Battlefield 3 64 fõs multiban, ahol robban minden stabil 40-60 FPS. Ez vicc. Ez a motor ha tényleg ilyen lesz mint ahogy itt írják akkor komoly bajok vannak.

dante3
vga-m ippen belefér a játszhatóba 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ráadásul a srác ugyanúgy magyar mint mi, még csak nem is más ország.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
azért lesz vasigénye ahogy nézem 😄

Nekem.Steam giftet ad.

tutituti
kétes hely?
fele steames játékom innen van.Teljesen biztonságos.Senki se tiltja hogy giftet kapj más országból havertól tehát np.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Maxtreme
jaaa, tényleg akkor igaz 😄

Maxtreme
Dobozoshoz kell DVD meghajtó! Ehhez meg nem kell!

A CDkulcsos meg nem ver át, totál megbízható.

Egykét ezres különbségért nem fogok ilyen kétes helyekrõl rendelgetni... de nem is ez volt a kérdés.
Én is tõle vettem.

wedge31
Akkor 100-on monszun lesz és folyamatosan esik az esö...<#vigyor3>

Így van! Õ steameset ad!

Cdkulcs.info

Uplay-es a játék, szóval nem hiszem.

tutituti
a map editorban egy 0-100 skálán van a storm.
gondolom ezen beállítás alapján lesz gyakori a vihar.

Maxtreme
persze

Ryder62
Idõjárásról tudunk valamit?

Lesznek hatalmas viharok, esõk a dzsungelben?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

cdg-n 8990 ft.
Ha ott megveszem, akkor steambe be lehet irni a kódot, és letölteni?
Mert DVD meghajtóm nincs 😄
wedge31
Az eddigi infók nagyon meggyözöek, ráadásul idén amit elõrendeltem játékot mind jó volt tehát én is bizakodok.

tutituti

Shep
Na ez jó hír.