Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
igen, az olvasgatok, tájékozódok alatt pont ezt értettem 😊

Amúgy az Fc2 multi része sem volt szerintem rossz pl. Pedig ha jól rémlik, az is ilyen p2p alapú. Fura dolog, de ott valahogy mûködött a rendszer.

grebber
zooleeh
<#falbav>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Fpocok
Ki nem szarja le a mapeditort, amikor maga a multi egy fos laggos szar lesz. Prioritások! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

TaRka0107
...vagy megvárod a megjelenést, nézel róla videókat és ha tetszik, megveszed. Ez is egy megoldás.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maxtreme
jah, fõleg ha majd lehet használni azokat a pályákat, és nem kapja el õket az Activison féle pénzéhes/sóvár lehúzós görény stílus. (miszerint a mapok csak dlcben, hozzáadni külsõt nem lehet)

mondjuk a p2p alapú rendszer miatt is érdekes kérdés ez a térkép dolog.

wedge31
Van benne valami...
Én már annak örülök ha a sp részre lesz idöm.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
Sajna így van 😞
Azért is várok kicsit, és olvasgatom a véleményeket.

zooleeh
Map editorral uj palyakat keszitessz amin majd multiztok ,ne viccelj 😊
en nagyon varom a multit.

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Smithwarden
Nem tul vasarlobarat az utobbi evekben, hogy semmi demo (es beta sem) jon a vegleges jatekbol.
Foleg ha a multit akarja kiprobalni az ember.
(A singlet ugye warezban "kiprobalhatja".)

Vedd meg wazze es ha nem tetszik akkor ezt beszoptad. :p
Korrekt a kiadoktol es fejlesztoktol.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Maxtreme
Én? <#nemtudom> <#vigyor3>

zooleeh
<#wave>

Shep
Van akit itt a multi érdekel? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
hát idõtállóságot tekintve az mindenképp fontos.

wedge31
Nagyon tartalmasnak tünik a sp része a játéknak persze ha csak a multit szereted akkor necces a dolog.

Maxtreme
Komolyan mondom nem tudom eldönteni hogy megrendeljem e vagy ne.
Ha ez a multis para nem lenne nem is gondolkoznék tovább.

wedge31
<#eljen>

Solid Snake
Már nem nézek belõle több videót. Na jó ezt mégis <#hehe>
DarkSector
A Crysis 2 a beállitásokkal csak látszólag tûnhetett egyformának, nagyon is sok eltérés volt, fõleg ha kicsit közelebb mész a tereptárgyakhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
Jah, erre írtam:

"marha egyszerû, nem kötelezõ maxon játszani, tedd mediumra, és képzeld azt hogy most az a max grafika."

Bár manapság épp hogy kezd kihalni ez az opció. Cry2 valaki?

Volt 3 felbontás lehetõség. Mindegyikkel kb ugyan úgy nézett ki.

Meg volt pár játék ahol nem lehetett külön külön testre szabni a beállításokat, volt pár darab gyári és válasz.

Az is gyakori hogy kb 4-5 dolgot lehet állítani és kész. Ennyi.
Ebbõl az egyik kapásból a felbontás.

Szóval ha egy játékot kisebb részletességgel akarnám tolni, akkor sem tudom ha a beállítások nem részletesek, nem engedik.

Volt olyan is hogy az árnyék nem volt kikapcsolható. Volt medium és high. What?

Már azon sem lepõdnék meg ha a részletes grafikai beállítások DLC-kben jönnének. <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Mármint a Crysis? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
Ha nem tudom feljebb venni mert akad akkor marad ez a megoldás 😊

DarkSector
Még mindig tartom hogy nem csúnya, de semmi extra, fõleg nem érzem hogy nagy gépigény kéne ehez.
Amúgy tuti a 11-esre gondolsz?
mert azon csak a cipõjét látni. 😄

DarkSector
"Azért egy játék a mának készüljön ne a jövõnek."

marha egyszerû, nem kötelezõ maxon játszani, tedd mediumra, és képzeld azt hogy most az a max grafika.

Tudom...tudom, ismerem az embereket, amíg látják a menüben hogy az a bizgentyû vagy skála még húzható, addig nem képesek élvezni a játékokat.
Ne légy ilyen.
Jobb a CoD-nál ami mindig kegyelmes a gépigényt illetõen?
Hát naná hogy akkor azért sírna mindenki ahogy sír is...ha nem használja ki a játék éppen a csúcs gépeket, akkor azért jön a rinya.

milyen jó volt a Crysis, szép volt régebben médiumon is, hát most évekkel késõbb visszarakod nosztalgiázni, egy erõsebb konfiggal, és jé milyen jó hogy most mivel mindent fel tudsz pakolni az évekel arányosan szebbnek tûnik picit.

mindenben van jó és rossz is.

GTA4 az egyik legszarabb konzolport ami létezik... összevissza megy mindenen. 570-el volt 80 fps-em, most meg 670-el van 35...
grebber
Képek! (A 11. elég faintos)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nálam ez pont fordítva van. Nemtudom a GTA-t értelmes sebességel játszani mert tökmindegy mire állitom akadozik--> Tolom konzolon.Madj 2 év múlva ha lesz lelki erõs 300k-t új gépre kiadni akkor felrakom gépre hátha akkor menni fog már játszható szinten.

Crysis 1 a mai napig nem tudok vele maxon játszani.De ezt is majd akkor elõszedem ha lesz új gépem és nem unom még pedig már 6x végigvittem.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Ez mondjuk igaz.
..és azt se felejtsük el hogy az FC2nek konzolon is meg kell mozdulnia (sõõt ht igazából arra tervezték) ahol a hw igencsak szûk keresztmetszet.

Am ilyen dzsungeles-õserdõs témába, látványvilágot tekintve, nálam a Jut Cause 2 a befutó 😊

Herold
A játékok nem azért készülnek a kiadás idõpontjában elérhetetlen csúcs grafikával, hogy 5 év múlva egy csúcsgépen nosztalgiázz rajta, hanem mert a VGA-kártya gyártóktól támogatást kapnak. A csúcs grafika ösztönzi a hardvervásárlásokat.

Ryder62
Azért egy játék a mának készüljön ne a jövõnek.

Ott a GTA 4. Végigjátszottam anno 13-20 fps körüli értékkel.
Aztán még egyszer de már erõs közepes grafikán 30 fps körüli értékkel

Most meg már végre elfutna maxon röhögve, de már nagyon nem érdekel a játék. Mert annyit játszottam már vele.

Ezzel azt akarom mondani hogy sajnos a mai játékok a szalagról esnek le. A nagy többségét az ember nem veszi elõ 3-4 vagy több év múlva.

Én pl 2008 elötti játékokkal már nem játszom.
Azokat már rongyosra játszottam és kész.

Ugyan a FC2 jól volt optimalizálva a HD2600-on csak úgy röpült 25 fps-el közép grafikán. Hát mint mondjak most repesztene fénysebességgel, kiakadna az fps mérõ, 16 szoros élsimi mellett, nincs az a pénz amiért újra végigszenvedném annyira unalmas volt. De ugyan ez a helyzet a Crysis 1-el is.

Szóval az egésszel azt akarom kihozni hogy ha tényleg azért kell vas egy játéknak hogy késõbb is szép legyen, késõbb is legyen benne erõ attól nem fogom újra elõszedni évek múlva fõleg akkor ha felejtõs a cím. (mondjuk a GTA4 rossz példa volt az valami iszonyú hulladék port)

DarkSector
Bocs téves...
igazad lehet, én FC1-el JÓVAL a megjelenés után találkoztam.
Elder játékokat nem is játszok, azokat nem vágom.

ne keverjétek már ide a crytek fosait, semmi köze hozzá a néven kívül

wedge31
Értem, én csak arról beszéltem, hogy egy átlag gamernek nem ment egyik se maxon a megjelenéskor.
Az obliviont pl csak három ével a kiadás után tudtam maxon futtatni /addigra meg már rongyosra játszottam /
Amit ki akartam hozni ebböl az az, hogy attól mert nem maxon játszok egy játékkal még böven tudok nagyon jól szórakozni.

DarkSector
FC1 meg Oblivion?
Én meg FC2-re írtam, akkor elnézést, valszeg félreolvastam valamit.

DarkSector
de vazze ment úgy is...
Míg Crysis ég és föld, értsd hogy 5 grafikai szintbõl max a 2. futott nekem, nem emlithetõ a 2 játék egy lapon.

jarlaxxe
Nagyon komoly gépeid lehetek ha kiadáskor a FC1 meg az oblivion neked maxon ment.

wedge31
Akkor magadal nem értesz egyet a max-ba vastagon beletartozik az élsimitás is...

Herold
A Far Cry sorozatban amit látsz, oda eljuthatsz pályatöltögetés nélkül. Ez nem a Crysis 2, ahol kisebb, de kidolgozottabb, sokkal jobb grafikájú pályák vannak. Kompromisszumot kell kötni a jó grafika, kis pálya / közepes grafika, bazi nagy pálya között.

DarkSector
Evvel nem értek egyet, nekem ment maxon, annyi hogy a szokásos élsimítást ha benyomtam akkor nem ment lassulásmentesen, a Crysis más tészta, nekem az még minimumon is eppeghogy ment.

wedge31
A Far Cry elsõ része is olyan benchmark game volt mint utána az oblivion késöbb meg a crysis. A kiadáskor csak nagyon szük réteg tudja ezeket a játékokat max ficsörökel futtatni. Ha a FC3 is ilyen lesz azzal nekem nincs semmi gondom csak normálisan lehesen skálázni a beállitásokat.

Peetboy
A fõszereplõt egy élõ személyrõl másolták? És ki az?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
"az értékelések is jók összességében."

Manapság ami nagy cím, és/vagy sandbox, az mind jó értékeléseket kap...ez még önnmagában nem sok, persze valszeg nem lesz szar a játék, de az értékelések még nem mondanak el azért mindent. Far Cry 2 kapott 85/100 metacritic-et...és azért nem éppen a júzerek álma lett. 😄

Na ez idén végre egy fasza real-life FPS lesz, az értékelések is jók összességében. Meg is veszem a deluxe verziót!
DarkSector
Szép a játék, de nem korszakalkotó, semmi extra nincs benne, ami durva gépet igényelne.

valamint:

"Az új konzolgeneráció is csak a nagy válságot fogja hozni"

Ne etesd killer-t ilyen hülyeségekkel. 😄

tutituti
hátha valakit érdekel.
A map editor mennyi objectet tartalmaz:
http://www.moddb.com/games/far-cry-3/news/far-cry-3-map-editor

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

dante3
Értékelések:

CVG – 9.4
Eurogamer – 10
IGN – 9
OPM – 9
RPS – No score
Kotaku – “A Blast”
MondoXbox (Italy) – 9.3
Canadian Online Gamers – 9
PCGamer – 89/100
GameTrailers – 8.6
Videogamer – 9
Strategy Informer – 9
OXM – 8.5
God is a Geek – 9
Game Informer – 9
GamesRadar – 4.5/5
Inside Games CH (Germany) – 81/100
Digital Spy – 4/5
9lives (Belgium) 92/100
Spazio Games (Italy) – 9
Xboxlife (Denmark) – 8.5

Talán jó lesz<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gduck
Pontosan!<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
és ne felejtsd ki az
enemy AI-t se...

Just do it :)

koschwarz
engem csak ez érdekel: vajon benne lesz-e az a baklövés, amit a 2. részben sikerült elkövetniük, nevezetesen, hogy elmegy az ember 10 méterre egy tábortól, és az ellenfelek rögtön újratermelõdnek. a másik meg, hogy remélem nem kell minden esetben a térkép másik felére utazni egy küldetés miatt, majd vissza a jutalomért. nem ezekkel kellene megdobni a játékidõt...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

scomcomputers
Arról van e infó hogy november 29.én mikor jelenik meg, reggel 8 órakor,stb stb...magyar ídõ szerint,ha valaki segítene ebben nagyon megköszönném!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*