Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ez elvileg a pcs játékok fóruma, konzolosnak van külön. Ettõl függetlenül elfér itt minden konzolos vélemény is... viszont ha azt mondja valaki, hogy kijött, akkor mindenki a pc változatra gondol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elvagytok <#integet2>
Maxtreme
ha felnézek a bal sarokba max pókhálót látok <#hehe>

Shep
Igen, viszont nem warez topic, te meg nehogy felnézz a banner jobb aljába 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
ez topic részleg 😉
nehogy felnézz banner jobb sarkába... 😄

Just do it :)

Maxtreme
netán nem sajnos.

Sziasztok!

Ez netán nem lesz magyar felirattal?
PhantomAss
de igen, ezért néztem én is h mi van itt😊

GOOBY, pls

Maxtreme
ez nem pc-s részleg? Mert akkor én kérek elnézést 😊

Torrent oldalról egy Xbox-os vélemény:

"Bõvebben: hatalmas várakozás után, végre kipróbálhattam a játékot, és elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült. szép a grafika, remek irányíthatóság, fejlõdési rendszer (ezáltal perszonalizálható karakter), úgy gondolom hozza a szintet, sõt még egy kicsit többet is. A sztori már az elején magával ragad... A karakterek szimpatikusak, viccesek, éppen ezért szerethetõk és gyûlölhetõk!

Ami még nagyon tetszik az a "narkó" feeling... ahogyan a játék megjelenik, betölt... minden kis apróság.

Szerencsére van a játékban fast travel, így remélhetõleg elkerüljük a farcry 2 gyermek betegségeit, bár errõl majd csak hosszasabb játék után lehet nyilatkozni!

Vegyétek, vigyétek! Nagyszerû játék lett!"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PhantomAss
xbox-ra van

GOOBY, pls

Maxtreme
A medve a barlangjából?
Mert a játék pc-re, még biztos nem.

Muttley
Kijött - elvileg<#taps>
aki teszteli, tolja ide is a véleményét 😊

Just do it :)

Fpocok

Fpocok

Fpocok
cdkulcsok.info
7k
megbízható.

kill3r21
Srácok, lehet énis megveszem, digitális formában, mondana valaki valami jó steam kulcsod oldalt, ahonnan jóáron sima banki utalással megvehetném?
gabo91
póló... már vagy két hónapja megvan... baba nincs de van helyette törülközõ 😄
Már csak a játék kéne... (meg egy kis szabadidõ)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

wedge31
Sajnos olyan kevés minöségi játék jött ki, hogy ez velem idén nem fordulhat elõ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Csakis a kézzel fogható insane a pólóval és a babával<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Deluxe vagy semmi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen> Helyes-helyes!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majd megveszem jövõre. Nem probléma.

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te*co -ban 30-tól 6.990Huf ért árulják. Nem reklám, csak hátha valaki még nem rendelte meg. Ennyiért még sehol sem láttam. Egyébként örülök, hogy UBI legalább normális áron adja a játékait.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Krisztiam
nyugi nekem sincs már pénzem erre, marad a tört és ha jó lesz, akkor megveszem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Annyi bajod legyen, majd lesz tört.
Na ennyi. Elqúrtam a pénzem õszi vásáron... nem lesz idén Far Cry 3 már nekem!

grebber
Persze csak ha digitálisan veszed én legelábbis dobozos deluxot nem igen látok.

Fpocok
Deluxehoz meg lesz far cry 1.

Fpocok
Utóbbiban lesz baba.

A Deluxe és az Insane Ediion között mi a különbség tudja valaki?
Nézegettem, de eddig nem találtam különbséget, mivel tartalmazza a Lost Expeditions-t, The Monkey Business-t és a 2 fegyverpackot (Predator, Warrior)
grebber
Insane Edition már nyáron meg lett rendelve!!

kill3r21
külön szigeten asszem 😄
Herold
Nem tudok sokat a coopról. Van köze a fõ játékmenethez, vagy más terepen zajlik?

Shep
Akkor ezek szerint leszünk páran coopra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Háhá, én Pik-pak pointon veszem át (újságosnál).

Jövõ hét szombat az munkanap lesz.
zzeN
Szombaton a GLS nem szállít.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Herold
Én már megrendeltem a CDG-tõl (The Lost Expeditions Edition), jövõ szombaton hozzák.

Shep
Te meg akarsz ölni, úgy látom 😄

gduck
Már régen (xboxra!), a babás csomagot (voodoo baba lesz ugyanis belõle XD )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nálam az dönt, hogy hasonló 3 gb-s ram-al rendelkezõ kollégáknak innen, indul-e.

Ha indul, akkor veszem tutira!

Én is "megvettem már" <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DarkSector
Adsz kölcsön? akkor nyomhatunk coop-ot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HarryProf
Én biztosan megveszem. <#eljen>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Ki fogja innen megvenni? Azért kérdem mert a coopot majd jó lenne végignyomni, persze csak ha lesz rá igény innen.

Lunki88
Nekem ez a mondat tetszett: "Épp ezért is csodálatos vele játszani." Mondjuk lehetett volna nagyszerû vagy akármi, de ez a csodálatos szó kicsit hülyén hangzik ebben a mondatban. 😄
Maxtreme
hm most hogy mondod, tényleg. Már emlékszem.
Akkor az azért müxött jól 😄

gduck
A 2. részben volt dedikált szeró, ha jól emlékszem 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Maxtreme
bázze ennek nagy részét google fordítóval nyomták ? 😄