Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék szabadsága se kárpótolt? 😊
tutituti
elvileg akinek nvdia-ja van annál pár ilyen feature nem megy rendesen.Azért is kapcsolta ki.
Reméli is hogy a kövi patchben javítják azért.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Csatlakozom.
Nekem is unszimpatikus volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem inkább sárga minden?
Fpocok
Nekem ott nagyon nem tetszettek a színek... minden zöldes barna volt... elég lehangoló.
TUDOM... AFRIKA... DE AKKOR IS! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Azért a kontraszt sokkal jobb volt a 2-ben. A fák sötét árnyékot vetettek a fûre, kint ahol sütött a nap meg világos volt.

Így olyan hatása volt hogy tényleg a hûvösben, árnyékban vagyok. Na itt ilyen nincs.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Myselor
xbox360ra öcsémmel mi is megvesszük,nagyon várós játék.gépen sajna nem hiszem hogy elfutna.de mindenképp egyik legjobban várt játék ebben az évben ^^
😄 omájgád, kell!!!!!
Ryder62
21:12-nél hogy megtámadja már a krokodil. <#vigyor> Szóval akkor nem lehet felhõtlenül pancsikolni majd.<#vigyor2>

kastil
Bejárható terület méretérõl mit lehet tudni? Van akkora mint FC2 volt?

kastil
tutituti
Egy kis kínzás

kastil
Fújj de rohadtul várom már, most kezdett csak el érdekelni, hogy haverral videókat néztünk... csak félek, hogy rohadt kevés lesz neki a vas..

Solid Snake
"VÉGRE!
HÁLELÚJA." na,na megjelent? á dehogy <#nevetes1>
tutituti
Azt néztem én is.Valszeg textúra bug vagy ott nem havas😄

Nekem a sötét dzsungel mélye kép tetszik

Maxtreme
Köszi a képeket.

Ezek alapján kb dead island a látványvilág 😊
Persze pc-n lehet más lesz.

Ryder62
Utolsó kép üt de mik azok a fekete foltok a hegyeken?

DarkSector
Nem a paks a lényeg, hanem akinek a vér elönti az agyát hogy 20métert kell görgetnie a buzernyák képek miatt ami kurvára nem érdekli, mert sok weboldalon tömve vannak a screenshotok, hadd ne kelljen kötelezõen 10-20 nagy képet görgetnem mikor el akarok valamit olvasni vagy válaszolgatni.

Nem kötelez senkit senki erre, ezért is köszöntem meg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
Paks megreccent mikor beraktam,gondoltam így a biztos😊

DarkSector
VÉGRE!
HÁLELÚJA.

Egy noormális forumozó.
Én köszönöm hogy végre neked azaz 1 embernek eszébe jutott hogy spoilerbe rakja a nagyfelbontású képeit.

THX.
Remélem másnak is ezekután eszébe jut.

Kössz a korrekt hozzáállást.<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

tutituti
Még egy adag képcsokor
(nagy, beraktam spoilerbe)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó lenne ha minden tudatlan itt kérdezõsködne percenként?
Fpocok
Jó lenne, ha már elszabadulna. Szerintem ez a legjobban várt single játék, ebben az évben.

Ahogy elnézem pár nap vagy pár óra és elszabadul itt a pokol.
Fpocok
Majd grebber ha idetéved, rendet rak 😄

gabo91
Bár jómagam is mindig virágbolti verziót használtam, de most az egyszer "ellene vagyok".
Legalább 30-ig ne legyen teleszemetelve a topik.
oké PC-re megveszem, de PS3 -ra marad a virágbolti

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Törölt felhasználó
Zeneileg is odatették magukat a készítõk :

Lángszóróval kell marihuana-ültetvényt hazavágni, erre megszólal Skrillex & Damian Marley - Make it bun dem száma. Nagyon passzol hozzá 😊
Honnan máshonnan, minden ezzel foglalkozó fórumoldal ilyenkor errõl zagyvál.
kill3r21
jah látom nfohump-rõl linkelted 😄
kill3r21
Fake! 😄
Ezeket a képeket, egy tesztelõ csapat lõtte, mint a first 25 minute videót 😄
lalakov
A 29-i megjelenés Steamen este 7 órát jelent?
Palesz2

na megyek is vissza tovabb jaccaniiii ^^

Konzolnál csak szebb lehet . (:

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kill3r21
Egy nokiával löttem a képet, szal eléggé szemcsés, meghát monitorrol, FarCry3 CAM Shot 😄
kill3r21
Hát abban bízok hogy azért kellemes lesz az optimalizálás!
Nemtom megmerjem-e venni....
Shep
Hát attól azért biztos, mint amit mi látunk a képeken 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
A konfingodat elnézve valszeg nem lesz szebb....<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
Kellemesek a fények meg minden, meglepõ...😊
Nemtom hogy a PC konfigomon szebb-e lesz...
Sajnos a képet telóval lõttem, de a fények kellemesek!

lalakov
Minimum:

Processor:Intel CoreŸ2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better
Memory:2 GB RAM
Graphics:512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectXŸ:9.0c
Hard Drive:15 GB HD space
Sound😄irectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Requires a UPlay account

Recommended:

Memory:4 GB RAM
Graphics:512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectXŸ:11
Hard Drive:15 GB HD space
Sound😄irectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Requires a UPlay account
Sziasztok!
Gépigényt lehet már tudni?Köszi a választ!
Lunki88
Ja szép is lett volna. 😊 Egyre jobban tetszik a játék, eldöntöttem hogy meg fogom venni pc-re. 😊
grebber
Eddig bizakodtam,de a játszhatatlan AC3 után már szinte biztos vagyok benne hogy ezzel is csak 2 év múlva fogok játszani pc-n hogy ne akadjon.

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
"bepattantak a jeep-be" azt hittem a tiedbe <#hehe>
Lunki88
Na visszavonom amit a buta AI-ról mondtam. Az elõbb elhajtottam egy ellenséges tábor mellett és gyorsan bepattantak a jeep-be és üldözõbe vettek. 😄 Nagyon élvezes kis fogócska ment egy darabig, aztán sikerült leráznom õket. 😊
Törölt felhasználó
😊
Még "varázsgomba" is, nagyon jóóó
Aha, gondolom nem zavaró mivel nem kell használni mindig 😊
Lunki88
Ha elég közel kerülsz a delikvenshez akkor kiírja hogy mit kell nyomni, és lejátszódik a kill animáció. Lehet szembõl is így ölni csak akkor meglepetésszerûen kell támadni. 😊
Ryder62
AC3 után kíváncsian várom hogy ezt mennyire sikerül majd optimalizálni...<#oooo>

Hadd kérdezzem meg; ez a késsel leszúrom ellenfelet hogy mûködik, mert sok videót néztem már meg, de nem tudtam eldönteni, hogy pl. amikor egyik mögé ugrok hogyan tudja olyan gyorsan elõrántani és ledöfni?

Csak szimplán vagy egy gyorsgomb olyan helyzeteknél?
Lunki88
Na kicsit leteszteltem a konzolos verziót. Pozitívum hogy lehet benne rendesen lopakodni, akár egyenként becserkészhetõ minden õr. Viszont az AI lehetne jobb is, eddig nem igazán tapasztaltam olyat hogy be akarnának keríteni vagy valami taktikát alkalmaznának, csak egy helyben állva tüzeltek rám. Bár bevallom ezt még csak egy-két alkalommal néztem meg mert általában lopakodva öltem.

A térkép elég nagynak tûnik, bár eleinte itt is csak egy kisebb területen mozoghat a játékos mint a 2.részben. A víz alatt úszkálás nagyon látványosan néz ki, még konzolon is, és vannak vízi növények amiket be lehet ugye gyûjteni.

Nekem már most sokkal jobban tetszik mint a FC2. 😊