Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reméli is hogy a kövi patchben javítják azért.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nekem is unszimpatikus volt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TUDOM... AFRIKA... DE AKKOR IS! 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Így olyan hatása volt hogy tényleg a hûvösben, árnyékban vagyok. Na itt ilyen nincs.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nekem a sötét dzsungel mélye kép tetszik
Nem kötelez senkit senki erre, ezért is köszöntem meg. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HÁLELÚJA.
Egy noormális forumozó.
Én köszönöm hogy végre neked azaz 1 embernek eszébe jutott hogy spoilerbe rakja a nagyfelbontású képeit.
THX.
Remélem másnak is ezekután eszébe jut.
Kössz a korrekt hozzáállást.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(nagy, beraktam spoilerbe)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Legalább 30-ig ne legyen teleszemetelve a topik.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nemtom hogy a PC konfigomon szebb-e lesz...
Sajnos a képet telóval lõttem, de a fények kellemesek!
Processor:Intel CoreŸ2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better
Memory:2 GB RAM
Graphics:512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectXŸ:9.0c
Hard Drive:15 GB HD space
Sound😄irectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Requires a UPlay account
Recommended:
Memory:4 GB RAM
Graphics:512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectXŸ:11
Hard Drive:15 GB HD space
Sound😄irectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Requires a UPlay account
Gépigényt lehet már tudni?Köszi a választ!
Next PC upgrade: 2022
Csak szimplán vagy egy gyorsgomb olyan helyzeteknél?
A térkép elég nagynak tûnik, bár eleinte itt is csak egy kisebb területen mozoghat a játékos mint a 2.részben. A víz alatt úszkálás nagyon látványosan néz ki, még konzolon is, és vannak vízi növények amiket be lehet ugye gyûjteni.
Nekem már most sokkal jobban tetszik mint a FC2. 😊