5604
  • kifli
    fixálni kell az fps-t
  • kastil
    microstutter, nagyon sok embernél van, általános fix nincs
  • Dragonman
    sziasztok! most kezdtem neki a gamnek és elég furán sétálgat a karakterem.. olyan szaggatottan. ezzel az élethűséget akarták fokozni vagy valami beállítási hiba? elég zavaró nekem. nálatok hogy vagy ez?
  • zooleeh
    Koszi megegyszer
  • zooleeh
    Koszi Szepen :)
  • Reaper2104
    Vizsga időszakot próbálom gyorsan lezárni aztán majd én is kijátszom újra magyarítással. Én is gratulálok!
  • Reaper2104
    Az alagútra nem emlékszem, de amúgy baromi jó lett, nem kevés munkád lehet benne. Remélem multiban is tolják majd.
  • crosscut
    Küldtem PÜ-t.
  • krisztajo
    Én is ott próbálkoztam, de nekem nem jött össze.
    Ezek szerint nem voltam eléggé ügyes, vagy kitartó.
    Köszi, akkor még egyszer visszanézek, hátha összejön.
  • mester1987
    Gratula mégegyszer!!!
  • crosscut
    Hátulról kell probálni, onnan ment nekem. Ahol ilyen köves rész van. Kicsit gyorsan kell nyomkodni az ugrást meg a futást be kell nyomni mindig de fel lehet jutni onnan.
  • crosscut
    Mindjárt megnézem.
  • krisztajo
    Úgy értem melyik oldalán, ez lemaradt bocsi?
  • krisztajo
    Igen, azt már közben én is megtaláltam, hogy melyik az.
    Csak az a baj hogy a nekifutásos módszerrel már próbálkoztam és állandóan visszacsúsztam.
    Más trükk erre nincs? A pálmafák a sziget oldalán van, talán rossz helyen próbáltam?
    Esetleg videó nincs hozzá? Már fél órája keresem, de nem találok sehol.
  • crosscut
    Heron 11 relic lesz.

Nekifutással kell felugrálni a köveken. A pálmafák körül probálkozz.
  • krisztajo
    Sziasztok! Nem tudok eljutni egy ereklyéhez.
    A Nat’s Repair felett van három félsziget és a legkülső tetején van, viszont oda sehogy sem lehet felmenni. Miután nem tudom ez melyik még rákeresni sem tudok. Tudnátok segíteni?!
  • zooleeh
    jatekot elinditod es a mapeditor archivak kozt rakeresel igy: Far Cry'S Training ,ugy le is toltheted
  • zooleeh
    Meg sehogy de elkuldom neked email-be ha gondolod, hasznalni a mapeditorban ,vagy multiban lehet.Ha akarsz az editorban hozza lehet adni AI-t akkor mar
    single player feeling-je lesz .Ja a jatekot elinditod es a mapeditor archivak kozt rakeresel igy: Far Cry'S Training .
  • grebber
    Letölteni használni hogy lehet a pályát?
  • zooleeh
    Hi elkeszult a Far Cry 1 eslo palyanak az ujraepitese a Far Cry 3 Mapeditor -al
    ( Egy-ket Bunkerrel tobb lett mint ami az eredeti verzioban van ,csak hogy multiban jatszhatobb legyen.:
  • maross
    hat ez nem vetett nagy hullamokat :D
  • maross
    Kedves amd-ubi paros bejelentette, hogy okt 28-cal lezarjak a promos fc3 kulcsok bevaltasat. Akinek kellene még uplayes fc3 lost expedition edition, egy kek penzert viheto a hetfoi nap folyaman. 3 darab van még belole.
  • zooleeh
    Jah :(
  • grebber
    Kár hogy a teljes FC1 remeake abbamaradt ,pedig anno hogy beharangozták :-(
  • zooleeh
    Koszi
  • zooleeh
    Koszi :) mindig be szoktam linkelni az ubi / map making forum szekcioba de sokat nem jelent :)
  • Herold
    Ja látom, kész van a katonai bázis is. Király lett minden.
    Viszont az Ubi fórumra egy rövidebb videó kellene (max. 10 perc).
  • mester1987
    Gratula a melóért
  • Herold
    Fasza lett a barlang is!

Majd ha kész, az Ubi fórumra be kéne rakni a videót, hogy átmenjen a köztudatba.
  • zooleeh
    Szia, Kb ilyen lesz ,mar majdnem kesz :) ( Far Cry 1 remake )
  • Herold
    Vajon ebből mennyi az eredeti játékkal rendelkező letöltő?
  • lostprophet
    Lassan elérem a 10000 letöltést :)
  • tomsolo
    Imho a HL2-t sose tudtam végig vinni annyira untam.
  • The Protector
    Egyet kell,hogy értsek.Amúgy számomra a Half Life sorozat a mai napig az etalon.CoD-ot köpedéknek tartom a WAW utántól.
  • hapi
    Végig játszottam épp most, és hát ez egy nagyon jó játék nem is gondoltam volna.
    FPS-t nem toltam végig kb a Half Life 2 óta. COD-ok még warezbe sem kéne, a COD 2 volt az uccsó számomra.
    Nem is értem itt bárkinek mi a baja ezzel a játék semmilyen Fps nem tudja felvenni a versenyt az elműt 3 évből sztem...
  • Reaper2104
    Azt hittem tényleg találtak valami vágott arcú gettós csávót, de ezek szerint nem.
  • maross
    Ah, szoval a magyaritas miatt zizzent ra mindenki megint. Nem ertettem miert kell mindenkinek fc3 hirtelen :).
  • Herold
    Michael Mando az egyik szereplő.
  • Reaper2104
    2 az annyira nekem nem jött be. De az 1 meg a 3 bár teljesen különböző szerintem királyak, azért jó lenne ha az 1-et újra megcsinálk friss grafikán baromi jólenne pláne hogy ha a multijais olyan lenne mert az nagyon ütött.
  • mester1987
    Csak egy baj van vele, hogy olyan dolgokat ollóztak bele, aminek semmi köze a Far Cry-hoz, főleg ez a főhős se illik bele meg az agyatlan körítés. Amúgy a küldetések a Far Cry-hoz passzolnak meg minden. De hogy nem lehet hasonlítani se az 1-hez se a 2-höz az biztos. Még a keverékének se, mert csak a trópusi helyszín maradt meg meg a sandbox stílus.

Amúgy nem hiába választották 2012 év FPS-ének, mert nem nagyon volt abban az évben hozzá hasonló sem játékidőben sem szabadságban sem a kategóriában sem az FPS-ben, ami kenterbe verte volna, de hogy sokáig kikapcsol az biztos és a játékstílus is tág.