5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
crosscut #5283 Először magamról: Imádom a FC sorozatot, megvettem kb mindenféle verzióban.
A mellékküldetésekben egyetértek, rohadt egyszerűek és unalmasak. De igazából csak azért unalmasak mert pl az outpostok elfoglalása nagyon hangulatos, változatos.
Ha szerinted unalmas az outpost elfoglalás akkor szerintem Neked nem az FPS stílus a kedvenced. Vagy pedig túl sokat vártál a játéktól sandbox megközelítésből. A játékban koránt sincs annyi változatos tartalom mint mondjuk egy GTA5ben, vagy akár egy GTA4ben, és sokszor én is új tartalomra vágyok, de én nagyon sokszor végigjátszottam már.
Első végigjátszásra szerintem bőven elegendő tartalom van benne.
Ha valami unalmas a játékban még azok a relic gyüjtögetések. Értelmetlenek és unalmasak.
A történet pedig nyilván nem ér fel egy Beyond Two Souls/Heavy Rain/Baldus Gate/Lost odyssey-hez de azért a fejlesztők/kiadó sem azt hangoztatta hogy "viszontagságok, korrajz, alakítás", és azért lássuk be: Ha valaki egy jó sztorival megpakolt játékra vágyik nem az FPS kategóriában kezdi el elsőre a keresést.
Plusz ugyebár azt is tudtuk a játékról hogy sandbox lesz, ott méginkább háttérbe szorul (persze nem nagyon, de a műfaj velejárója) a story az "úgy haladok előre ahogy akarok" miatt.
A misztikus dolgok meg inkább amolyan művészi utalások Brody elmeállapota változására. "You are so fucked jason"....miután megölted és mikor magadhoz térsz "We are so fucked jason" Vagy mikor Willits a butterflyt formálja a karjaival.
Számomra ezek igazi "+" dolgok voltak, de persze egyéne válogatja hogy mennyire jön át vagy se. -
Reaper2104 #5282 Szerintem mondj 1 olyan fps játékot aminek a singlje számodra nem dogunalom akkor mert ennél változatosabbat nem hiszem hogy tudsz, de amúgy meg lehet jobbat csinálni.... -
#5281 Azert egy elo, es reagalo vilagban, mint ez el lehet elnni egy jodarabig.
Ha meg meg nagyobb valtozatossagra avgysz, jatsz valami urstrategiaval, mint x3, X-rebirth stb. -
#5280 Azért meséld már el nekünk, hogy mi lenne neked nem dögunalom meg monton? -
#5279 +1 -
simonl #5278 Köszönjük, ülj le 1 -es.... -
NiGhTM4R3 #5277 Hihetetlenül nagy csalódás volt ez a játék számomra.
Saját vélemény következik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megmentendő barátaink "ismeretlenek" és kifejezetten idegesítőek, kicsivel jobban is bemutathatták volna az egymáshoz viszonyuló kapcsolatunkat de legalább szimpatikusabban is ábrázolhatták volna őket (a drogos srácot saját kézzel öltem volna meg).
Így igazából maga a fő sztori is nevetségesen gyenge, semmitmondó amit hiába próbáltak feltölteni misztikummal, egyszerűen szar. Egyáltalán nem éreztem, hogy most bulizó fiatalból hirtelen rambóvá avanzsálok át, nem "jött át" ez az egész Rakyat-szál sem.
Vaas az egyik legérdekesebb karakter akit mostanában láttam de kb. 5 percet szerepel az egész játékban és azokat a jeleneteket is már MIND láthattuk a játék előtt.
A játékmenet monoton és rohadt unalmassá válik már az elejétől fogva. Tornyok megmászása? őrposztok elfoglalása? állatok levadászása? mind dögunalom. A mellékküldetéseknél is fogtam a fejem, volt hogy egy nő kért meg, hogy űzzem el a férjét mert a halott lányukat akarja kiásni a sírból a gyűrűje miatt vagy micsoda. Erre lőjek egyet a földbe és rögtön meggondolja magát, kreativitás a köbön! Vagy mikor nevetségesen szutyok módon megöltem Vaast de ott volt még a sosem látott "golyófogó öngyújtó" esete is.
Igazából szinte az egyetlen pozitívum részemről a grafika, nagyon szépen kidolgozott és a sokadik patch után már optimalizált is. -
Jossua #5276 próbáltam nálam ez se ment a 1.05ön -
#5275 Esetleg a Ziggys Mod? :) -
Jossua #5274 tudnátok dobni egy linket a falon való átlátásra meg a minitérkép eltüntetésére ? találtam modokat de egyik se mükszik rendesen az 1.05el -
#5273 Grat a magyarításhoz!!! -
#5272 Nem lehetséges. -
tosiro #5271 Üdvözlet.Megoldható lenne egy bizonyos tört Far Cry 3-al co-opozni,vagy multizni ? Előre is köszönöm a választ. -
ricsa008 #5270 nekem az alap kicsit akad javitottak ezen valamit a peccsek során? -
kasa85 #5269 Kiváló játékhoz kiváló fordítás ez az igazi szép munka.
Köszönjük! :)
Most viszont irány a játék :) -
mester1987 #5268 Gratulálok a fordításhoz és a munkához. Kipróbáltam nagyon jó lett! -
#5267 Rá lehet telepíteni, ha a NEM-re kattintasz, de ha eltávolítod a régit előtte, az sem baj. -
#5266 Felrakásnál nem lehet rátelepíteni, csak ha előtte letörlöm az előző magyarosítást, attól nem lesz semmi baja? -
#5265 A két nap alatt kapott tanácsokból és hibajelentésekből készült ez a javítás.
Javítva:
-A Mester nehézségi szint gombja
-Néhány elgépelés
-M700 mesterlövészpuska egyik hiányzó mondata
Letölthető az oldalamról. -
Ironman2 #5264 köszi!!!!! -
#5263 reméelm a creditsben benne vagyok :P -
#5262 És már GameStaron is ott figyel :)
http://www.gamestar.hu/far-cry-3-magyaritas.html -
#5261 -
#5260 Köszönjük. -
#5259 Millió köszönet a fordításért!! Már nagyon vártam hogy jóval jobban megértsem a sztorit! :D -
#5258 Koszonjuk mester! -
#5257 -
#5256 Minden verzióhoz jó (Uplay, Steam és tört), de mindenképpen fent kell lennie az 1.05-ös patchnek! -
#5255 Most szépen feltornyosultak a magyarítás miatt újrajátszandó játékok:
Bio I,Ac 2,Outlast, Jurassic Park,Alice.Broken Sword most meg ez.
-
#5254 Koszonjuk, de ez csak a tort verziohoz megy, az ubisoftos uplay-es verzio nem eszi meg ugye? -
#5253 Köszönet a fordításért, emelem kalapom az ilyen emberek előtt!! -
#5252 Fordítás kihírezése beidőzítve, pontosan 15:00-kor nézzétek az oldalamat (http://lostprophet.ekapocs.com) és már tölthetitek is a Far Cry 3 magyarítását.
Jó játékot! :) -
Romanzidan #5251 Ha valakit esetleg érdekel van egy felesleges videókártya mellé kapott kuponom ami beváltható az Uplay-en!
- Far Cry 3 - The Lost Expeditions
- Far Cry 3 - Blood Dragon
Akit érdekel írjon.... -
#5250 Koszi -
#5249 Nézz körül azért, lehet hogy van már ilyen map. Bár te biztos sokkal jobbat csinálsz. -
#5248 letoltesem = letőltsem -
#5247 Sikerult letoltesem >BF4 beta utan majd hozzalatok -
#5246 Megprobalhatom :0 de le kell toltesem valahonnan a jatekot mert mar nagyon reg volt mikor utoljara lattam :) -
#5245 A Far Cry 1 kezdő pályáját nincs kedved megcsinálni? A barlang belső része nélkül persze, mondjuk a közeli katonai bázisig bezárólag. -
mester1987 #5244 Nekem 1 elég volt, bár ha az E3-as grafika vagy karakterhang szólalna (igen, mert más a karakter hangja is) :D