5604
  • Seangaijin
    Hoohóóóó
  • totya4
    Én is DX9-ben játszottam, mivel a kártyám nem tudja a 11-et :) Alapvetően egy játék főleg a textúráktól lesz szép, meg az árnyék effektektől.
  • Danecay
    A microstuttering miatt én dx9-ben játszom a játékot, így már nincs vagy nem zavaró mértékű a jelenség és ahogy írta bajgunar, dx9-ben sem sokkal vagy feltűnőbben csúnyább a játék mint dx11-ben. Persze ettől még lehet próbálkozni, hátha sikerül úgy beállítani, hogy jó legyen!
  • mikromanus
    Vsync ha 0/kikapcsolt, akkor gyors mozgásnál a függőleges felület be-bevillanhat (csíkozódik) picit. A konténerek mellett feltűnő nagyon. Engem ez zavart, így bekapcsoltam (vagy valami 1-et raktam rá. Azzal jó lett).
  • bajgunar
    Far Cry 3 - A guide to getting a smoother, stutter
    Far Cry 3 Tweaks Guide Graphics and Performance
    10 Tips To Speed Up Far Cry 3
    Far Cry 3 Video Card Performance and IQ Review
    Far Cry 3 PC Tweak Guide
    PostFXQuality -t false -re mindenképp. RefreshRate="60" és MaxFps="60" legyen (ha nem annyi, de lehet több fps is, ha megy is többel, de ha nem megy csak ~30körül, ne tedd 120-ra, mert vmiért csökkent pár képkockával a sebesség, a monitor meg attól függ, ha 60-al megy, akkor ok), de ettől függetlenül kapcsold ki a VSync-et. Shadow medium -os elég korrekt, felesleges high-ra, amennyivel csökkenti a sebességet, annyival nem lesz szebb. SSAO-t meg (ha nem dx9-en tolod), akkor Ati karihoz HDAO kell.
    nVidia karihoz HBAO. SSAO meg egy elfogadható középút. Feleannyi fps csökkenés, mint HBAO/HDAO esetén, és mindkét kari preferálja. De dx9-ben se csúnyább annyival, hogy nem lehetne úgy játszani. Akkor kár "dieavetítőzni" dx11-ben. A gpu max buffer frames 3-on (nekem) jobban ment, mint 1-2-n.
    Jah és tegyél fel hozzá egy SweetFX-et. Meg akár egy Better sights MOD-ot.
  • mikromanus
    Nekem gyengébb konfiggal szépen nyomul max grafikán, bár kötöttem 1-2 kompromisszumot. Az elmosódást/szemfacsarást (blur, depth of field amit a PostFx= résznél lehet állítani) kikapcsoltam. Nincs rá igényem. Meg az élsimítást se használom. EZ mondjuk lehetne szép, de 2*-esben is már picit megfogja a gépet, 4x-ben veszettül szaggat, 8x-ban meg szép állóképek közt váltogat kb. Szerintem lehet nálad is ez a bibi. Mondjuk én az SSAO method-nál is SSAO-ra raktam. KIs különbségek vannak itt csak. Lehet hogy a kihagyott részeket dobná meg atöbbi "jobb"??
  • Seangaijin
    Ez már a megjelenéskor is gond volt. Mondjuk én már tavaly december óta hozzá se nyúltam a játékhoz mert mást várt az ember és nem azt kapta... Elvileg csak AMD karikon van ez a jelenség, nem tudom, hogy patchekbe vagy esetleg máshogyan fixálták-e már. Ha nagy hülyeséget mondok a többiek kijavítanak :)
  • bélanéni #5356
    Tudom hogy viccnek szánod, de azért röviden hozzáteszem, hogy ehhez a géphez képest "szaggat", egyébként gyönyörű és elképesztően jó meg minden. Rosszabb gépen is láttam, ott ehhez képest sokkal gyökérebb volt mind az fps, mind a látvány. Nyilván ebből a gépből kiindulva szeretnék jobb eredményt kapni, minden egyéb játék tükörsimán megy.
  • totya4
    Na ezért nem akarok ilyen brutál gépet, mert akkor ilyen problémáim lesznek :)
  • bélanéni #5354
    Túlzás nélkül mondom, hogy a legjobb PC játék számomra, amivel valaha játszottam. Viszont lenne egy kérédsem, ezt a "microstutter" nevű jelenséget állítólag FPS-fixálással meg lehet oldani. Ezt hogy kell pontosan. (i7 3.5GHz, 7970 3GB, 16GB RAM van a gépemben, és mégis jelentkezik ez a szaggatás féle, és NEM ultra-n játszom, inkább High - Very High, és az "utóhatások" vagy mi az low-ra van állítva)
  • deadtom
    Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a játék indítása után nem történik semmi. Viszont a feladatkezelő mutatja, hogy megy a játék és a steam-ból sem lehet kilépni mert írja hogy jelenleg fut a játék.
  • tomsolo
    igen kb ilyen
  • Reaper2104
    Úgy emlékszem bár már rég játszottam, hogy a főmissziók teljesítése nyitja meg a skill pontokat és a skill ágakat követve tudsz adott skill-hez eljutni, na lehet kicsit ez hülyén néz most ki. Asszem olyan nics amire te gondoltál.
  • barret
    A pisztolyos skilleknél pl van olyan,hogy 10 pisztolyos őlés után nyílik meg az elérhetőség.
  • Fpocok
    Elvileg igen. Folyamatosan kapod a küldikkel.
  • horthy
    Hogyan lehet képzetség pontokat szerezni ( nem xp-re gondoltam ) ? Mik a feltételei ? Fömissziokot kell teljesiteni hogy képzetségek lakatjai kinyiljanak ? Mert van két pontom már de semmire sem tudom használni öket mert a lakatok zártak . A 2. és 3. kimentési helyet hogy tudom használni miért csak az elsöt tudom ?
  • Fpocok
    Ment a pü
  • lostprophet
    Hát, ha egyszer elindítod a játékot, akkor szinkronizálja a mentéseket.
  • Fpocok
    Akkor még egy kört nyomok bf4be és csak a kedvedért letöltöm újra, hátha letölti mentést is :D
  • lostprophet
    Fordításhoz, ja. Elvileg az Ubisoft Game Launcher mappájában, a savegames-en belül vannak.
  • Fpocok
    Mihez? Fordításhoz?
    Én kimaxoltam, de nem tudom... uplay tárolja a mentéseket a felhőn? Mert akkor esetleg lekapom.
  • grebber
    Orbit az a warez!
  • lostprophet
    Tudna valaki passzolni nekem egy 100%-os mentést a játék Uplay változatához?
    Amiket a neten találtam, mind az Orbit/46-os mappát emlegették, viszont a Uplay változat nem ott tárolja a mentést és nem is olyan formában.
  • Herold
    Interaktív térkép link a fejlécben.
  • mester1987
    Külföldi fórumról Sweet FX/ENB-s képek
  • horthy
    Amanaki közelében hol lehet vaddisznokat találni ? Mindig csak ilyen utszéli elejtett vadisznokat találok . Vagy hol nézzek körül vaddisznó ügyben ? Kell a tölténytéska készitéséhez !
  • Danecay
    Üdvözlet!

Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehetne a legegyszerűbben vegyíteni a magyarítást és más MOD-okat, lévén minden a PATCH.dat és .fat-ba íraj be magát, így alapesetben vagy egyiket vagy másikat tudom használni!

Köszönöm!
  • Ironman2
    Nagyon jó!
  • Micsu
    dlcknél szerepelet a standard key, azt kellett a uplaybe beírni acivationnál
  • Herold
    A forgalmazónál jelezd a problémát. (A manualban vannak az elérhetőségek.)
    Ha nem akarsz multizni vagy coopozni, próbálkozhatsz egy unlockerrel is, asszem a gamecopyworldon van ilyesmi.
  • attika1979
    Oké,kösz.Mivel a 2 lemezen és a rövid útmutatón kívül más nem volt a dobozban szerintem beszívtam a játékkal.Gondolom hiába kérek kulcsot azt úgy se adnak :( Egyébként a media marktban vettem.
  • Herold
    A kis LOST EXPEDITIONS EDITION című lapon van egy matrica, amin a kód van. Ha az első beírásnál már azt írja, hogy a kód használatban van, akkor talán próbálj meg reklamálni a forgalmazónál (Playon).
  • attika1979
    Csak a telepítőkód van ha arra gondolsz,azt megadtam a játék aktiválásánál.A játék menüben meg az extra tartalom feloldásánál írtam be ,de akkor azt írta a kód már használatban van.
    Vagy a uplay-nél kell valamit beírni?
  • Herold
    Be kell írni egy kódot (a manualban keresd), akkor oldja fel. A menüben van egy erre szolgáló menüpont, most nem jut eszembe a neve.
  • attika1979
    Hali!
    Bolti dobozos Lost expeditions verzióm van.Feltelepítettem majd regeltem a uplay-re.Már játszottam is vele jó pár órát gondoltam majd elérhető lesz az extra küldi.Viszont látom a fórumon illetve a gameplay videókon a küldetés helyét de nálam nincs sehol,pedig már felfedeztem azt a részt.Mi lehet a gond?
    Köszönöm előre is.
  • mester1987
  • grebber
    Hogy vagy esetleg "mit néztél be"? (Csakhogy más ne járjon így)
  • Micsu
    megoldottam azért köszi :)
  • grebber
    Ehhez nem értek ,de ha küldesz ubi supportra egy ticketet ezzel a hibával biztos ráteszik az Uplayedre vagy adnak egy cd kulcsot!
  • Micsu
    megvettem amazonon a játékot
    kaptam egy kódot regeltem steamre
    feltettem
    uplayfos is kér egy activation kódot, amit kaptam az amazonon azt nem fogadja el
    honnan szedjek ilyen kulcsot?