Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2

õk örülnek hogy esik? 😄

Segítene valaki? Gyûjtögetem a ládákat, de ezt a kettõt nem találom.
A tó körüli sziklákban 2 vályatot már találtam, van esetleg harmadik?
Áááá...hülye faszok! xD
kill3r21
errõl hogy maradtam le? 😄
Palinko
még nem próbáltam ,tûzzel sikerült meg csapkodtam késsel 😄 de azért vicces hogy belõsz sisakrostélyon és nem hal meg 😄
zooleeh
Sziasztok, a map editor 15 - 20 perc utan crash-el
A jatek erdetei ,windows 8 64 bit ,catalyst 12.11 beta 8 ,minden driver legujabb.Valaki talkozott mar ezzel a problemaval??

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Herold
C4-el.

HarryProf
Az õrjáratok akkor is indulnak, ha valahonnan lövöldözést hallanak, tehát nem kell csodálkozni, ha hangosan lövöldözik az ember, akkor jönnek még.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Palinko
páncélos embereket hogy lehet leszedni? már 5ször fejbelõttem sniperrel de semmi :S
tomsolo
Skyrimre félére gondolok/gondoltam. Ott elég jól tudott ez mûködni itt is simán eltudnám képzelni ezt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Herold
A legrohadtabbak azok a köcsögök, akik megállás nélkül molotovot dobálnak rád. Vagy abba az irányba, ahol sejtenek.

Pottyantóst nem akarsz használni? <#wilting>
icetihi
Na persze, ha sokat ennél, meg magad alá csinálnál, mint a SIMS-ben...<#idiota>

youtube.com/user/icetihiii22

Fpocok
"- nvidia: "Nvidia Control Panel!
Profiloknál adjáték meg a Far Cry3.exét, akinek dx9-re van
dx11 esetén meg a farcry3_d3d11.exe
és kapcsoljátok ki a Textúra szûrés - trilineáris optimalizálás!"

Olvass tovább: http://fc3sg.webnode.hu/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu"

Ez nekem sokat segített.

"Hogyan kapcsoljuk ki a Deph of Fieldet?

(Minimális látványveszteség melett 8-10 fps nyerthetõ!)

Start the game and set the video settings to custom. Close the game.
Go to %USERPROFILE%\Documents\My Games\Far Cry 3
Open GamerProfile.xml with texteditor (notepade).
Change Value PostFxQuality="false" and save file.

Olvass tovább: http://fc3sg.webnode.hu/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu"

Ez is sokat segített.

Parasite Eve 2, best game EVER!

NandorHUN
Hogyhogy? Milyen tweakeket? Most perpill minen maximumra van állitva, ultrán, full HD-ra 4xAA-val, mivel 8xAA-nál sajna még a680asom is csak 25fps-t produkál.
Jo, de ezen a szigeten ha van otven auto, amibol egyszerre 20 van utan, mar az is egesz komoly forgalmat jelent.

En mondjuk a tengerparton jartam ugy, hogy belelottem a tavolban alldogalo autos fickokba, azok ketten jarmube pattantak, es rongyoltak felem. A buli kozben odakocogott meg ketto a part egy masik reszerol, es par kobor kutyanak is ekkor jutott eszebe, hogy belem kosson. Legyurom oket, kilepek a szikla mogul, erre elkezdenek loni ot lepesrol harman. Mondom, k..va embercsempeszek, ezek biztos az alvazban rejtoztek eddig.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
lol, most vettem csak észre, hogy a bannerben ott lóg két fickó felkötve 😄

Fpocok
Én már várom a zombis DLC-t. 😄

koschwarz
azért a videód alapján...nem hiszem, hogy akár fél perc is eltelik két járõr között...szerintem ennyi autó amerikában nincs összesen, mint amennyivel ezek a mezítlábasok járnak 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Magnum PI
"Na és két kép is, remélem nem csak én vagyok akkora fasz, hogy az eget bámulom 😄"

Legalább ketten már vagyunk 😊.

tomsolo
Én egy realistic modnak/DLC-nek örülnék - pl. enni kéne, húst sütni vizet inni, aludni etc... bár azt már most érzem, hogy a kiadó miatt nem lesz annyi lehetõség erre.

koschwarz
kösz a válaszokat mindenkinek a respawn-nal kapcsolatban. ahogy itt olvasgatok, megvevõs lesz a játék, már csak be kellene fejeznem azt a másik 2 játékot ami folyamatban van 😄

Tatyla
én már nem nyuzok semmit mert megvarrtam minden táskát így a növényeknek a 96-os taska meg a limlomoknak bõven elég, állatokat már csak önvédelemböl ölök

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NandorHUN
Okés köszi 😊 Bár ezt kicsit hülyeségnek tartom, mert nem látok nagy különbséget a 4xAA és a (x között, illetve ekkora FPS különbséget még egyik game sem produkált a két AA átálitása között..
Fpocok
Meg csináltad az összes tweaket, ami segít a teljesítmény növelésben?

Maxtreme
nem sokkal visszafelé írtam hogy az AA globálisan minden vga-nál megöli a sebességet, szal ez van..

kastil
Szerintem még szarabb is, mint a kettõben volt.

Épp az elõbb (is) történt: Megyek ezerrel a dokihoz, erre látom messzirõl, hogy két csóka ücsörög a tábortûznél, na mondom rábasztatok. Fûbe berohan, lapulva közelít hátuk mögött, mikor takedown közelbe értem egyik bow, másik azonnal takedown. Loot, örül.
No de hallom ám, hogy vonyítanak a kutyák..hohóó mondom, pont ilyen vadállat kedvemben vagyok, hogy kutyákat mészároljak, majd nyúzzak. 3 kutya fekszik, megyek vissza tábortûzhöz (kb 50 méter) hogy a ládákat kirámoljam, erre szembe jön kb 100 méterre megint 2 tag gyalog, fû, oson, öl. Na ballagok ismét a ládához, hallok valami érdekes hangot, erre nem 3 strucc szerû valami spawnolt be oda, ahol a kutyákat leöltem? Szal szerintem lol a spawn, de legalább nincs üresjárat.

Tegnap elõtt csinaltam videót is, 4-8 perc között pontosan látható, hogy milyen a spawn.
Video

Na és két kép is, remélem nem csak én vagyok akkora fasz, hogy az eget bámulom 😄

tomsolo
Én olyat láttam, hogy 4 raki belefutott 3 kutyába. Beléjük lõttek vagy 300 golyót - kettõ meg is döglött - de a harmadik elharapta az összes faszinak a torkát.

Inkább csendben elosontam. ;D

http://fatykuluszeger.blog.hu/2012/12/03/a_valaha_volt_10_legjobb_first_person_shooter_jatek

NandorHUN
GTX 680am van, de 8xAA-nál már csak 25 fps-re futja :S elég durva a gépigénye.... vagy csak nálam csinálja ezt? Ez most normális, hogy ilyen izom GPU-nál is ilyen rosszul fut (8xAA -25fps , 4xAA 50-60fps) vagy én rontottam el valamit, netán le van korlátozva az fps, amit át lehet irogatni? (Volt már rá példa más gameben is)
Fpocok
Elõbb mentem fel egy domboldalon és láttam, hogy a dombtetõn valami felrobbant. Odamentem: És ez a látvány fogadott: Egy kiégett kocsi, egy nyitott ketrec és egy nagy medve, aki épp a második kalózt tépte szét 😄
Jók ezek a random eventek.

Shep
Amúgy a föld felett sikló katonák a coop specialitásai, vagy singleben is van ilyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PhantomAss
a baráti /ellenséges területet a térkép is mutatja: ahol vöröses színû a térkép ott kalózok vannak, ha elgoglalod a safe house-t azon a részen akkor eltûnnek és a vörös szín is a térképrõl

GOOBY, pls

grebber
Viszont ha pl egy bázist takarítasz ki akkor az ellenfél respawnolása elég érdekes. Autóba ültem ,mert a társam fent volt a géppuskánál és egyszer csak egy helyen láttam hogy a semmibõl hirtelen odateleportált 2 enemy.

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Vannak helyek ahol mindig megjelennek elõbb utóbb, viszont ha elfoglalsz egy posztot akkor ott - és nagyjából a környékén - eltûnnek.

Néhány helyen mindig ott maradnak míg a fõszál oda nem ér, állatok mindig újra termelõdnek.

Fpocok
Ellenséges táborok körül ugye patrolozik az ellenség. Ha kitisztítod a tábort, akkor barátságos harcosok foglalják el és a környéken is õk járõrõznek. Szóval nem olyan, mint a kettõben.

koschwarz
mondjatok valamit arról pls, hogy mi a helyzet az ellenfelek újraéledésérõl? remélem nem olyan mint a 2. részben, amikor 10 méterre elment az ember majd visszatérve megint teli volt az õrposzt. hogy mûködik itt?

Fpocok
21 órát öltem bele eddig. Ebbõl 2-2,5 óra coop, 1 óra multi. Jelenleg 21% a progress... azt hiszem ezzel el leszek egy ideig még.

tomsolo
CE==cheat engine bár akármelyik memory scanner/hex editor/debugger jó.

Mivel én fõleg csak íjjal meg meg egy távcsöves/hangtompítós puskával nyomom és szinte nem költök semmit sem, viszont szeretek mindent összegyûjteni meguntam, hogy állandóan baszogat a program, hogy vegyek már vmit ezért átírtam a pénztárca kezdõértékét.

Ha másra nem is de legalább látom mennyire sporólós, takarékos életet élek miközben hajt a bosszú. 😊 Uplay/Punkbuster nem izgatja magát emiatt - mondjuk akármikor átírható az eredeti értékre - szal nem hiszem hogy büntetnék.

Valamilyen editor lesz az. De hogy minek? Az ok, hogy a 10K-s penztarca is gyorsan megtellik, de mire fogod elkolteni, ha majd ketmillio fer bele?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
CE?

tomsolo
Akit érdekel, ill tele a cipõje hogy állandóan vinnyog a program ha megtelik a pénztárca - nem nehéz kimaxolni egy idõ után a legvastagabbat se - szal CE vel simán lehet akár kétmilliót is elbíró wallet-ett készíteni.

Fpocok
options, gameplay, reticle.

Fpocok
Pedig ott van.

LocalPatriot
Hogy lehet kikapcsolni a célkeresztet? Menüben nem láttam ilyen beállítást.
Fpocok
Bazmeg... kiraktam azt, hogy vonhassan a hullát, miután leszúrtam... de állandóan beszopom, mert futnék már hátra, erre cipelni kezdi 😄

A hangtompitos sniperrel csak annyi baj van, hogy gyenge. Az ij viszont valoszinuleg a legnagyobb moka a jatekban. Az outpost foglalasnal szorakoztato, amint rohangalnak a figurak engem keresve, es sorra tunedeznek el.

kastil
Túl hangos, hangtompítós sniper puska meg bow-al tolom.

Tonkreteszed az ertekes szormet. Vadaszathoz legjobb a shotgun. A ragadozok nem futnak el, inkabb meglapulnak, ha kozel mesz, aztan csak fejbe kell durrantani. Van hogy ketszer, de az a max.

kastil
Bocs a dupláér.

Valaki rájött már, hogy hogyan lehet minimapról levarázsolni a gyémántokat/gazokat, illetve a villogást a ládákról?

Rettenet könnyû a játék így.