Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Értem köszönöm!

Azért na már na, hogy 4 headshotba hal csak bele az a mocsok tigris. Én már csak közel osonok és alávágok egy granatot, tuti módszernek bizonyult. Esetleg egybõl mehet mellé egy molotov, hogy biztosra menjen az ember 😄

Fekete parducot valamelyik vadasz kuldetesben talalhatsz, asszem az extra syringe kitthez kell. Vadasz kuldeteseket meg az elfoglalt outpostoknal a hirdeto tablakon talalsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Mindenhol ez van, ezeket lehet javítani. A multit sajna már nem.

kastil: Én a taggignet bent hagytam... hardon megyek, nekem ez kell. Célkeresztet viszont én is alapból kikapcsoltam, ahogy az összes játékban, ahol lehetséges ez. A másodikra a választ nem tudom... szerintem ezek simán elérhetõek csak meg kell keresni a mapon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gduck
Én még a dokinál se voltam 😄 Elõször fejlõdgetek 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kastil
Hát igen sajna ez van köszi azért. Már kikapcsoltam tagginget, ujrakezdtem legnehezebben. crosshair sincs és fényképezõ helyett mesterlöfésszel nézelõdök, úgyis bow+knifeolok szinte mindent 😄

srácok van pár craftolós item, amihez pl párduc cucc kell és azt írja X küldetés alatt szerezhetõ be, azok a küldetések mikor lesznek elérhetõek? uplay pontosak?

gduck
És miért nem volt béta teszt? Mert azt mondták nincs rá szükség! Hát lett volna...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tikal
nem. vissza kell küldened a játékot.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Már írták, hogy igen... lehet utána folytatni.

Ha végigviszem a kampányt van lehetõség újra körbejárni a szigetet (sandbox mode)?

Maxtreme
Sztem ennek a compute Shader témának nagyobb a füstje mint a lángja.
Nem hinném hogy a jövõben megjelenõ játékok tömegesen fogják használni.
Ráadásul amíg kikapcsolható, baxni rá. Látványbeli difi úgy sincs 😊

Maxtreme
Nem akarok flamelni meg nv vs ATi vitát nyitni, de ez baromira nem így van.
Amikor megjelenik egy játék a Radeon tulajok 90%-a panaszkodik hogy lassú, bugos, kék halált vág az adott stuff, stb.
Nv-nél ha hónapokig nem raksz fel új drivert, akkor max (ez sem mindig igaz) pár fps-el lesz lassabb az aktuális új cím.

Azt elismerem hogy AMD-ék hw-sen piszok jó kártyákat csinálnak, de a hozzájuk írt sw egy kalap szart nem ér.

Maxtreme
Szívembõl szóltál.

Amúgy ami globálisan nagyon megeszi a játék sebességét (NV-n és ATi-n egyaránt) az AA.
Nálam is majdnem felére esik le a frame ha aktiválva van az élsimítás.
Alapból olyan 65-110 között ingázik, bekapcsolt AA mellett pedig 45-60.

Maxtreme
Az aktuális fegyverszint nálam sem kerül sok esetben mentésre. Azt hittem egyedi hiba. Ezek szerint nem.

Számítógép/Windows/user/Dokumentumok/My Games/Far Cry 3.
Ezen belül ebben kell módosítani GamerProfile ssao=0
Ezt a fekete aurát hogy lehet eltüntetni a karakterek körül? Igen ocsmányul néz ki

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Myselor
am megoldottam a mentési problémát újratelepítés segített :d
Myselor
nagyon szívesen,örülök neki😊
Köszönöm a választ,közben megoldottam <#falbav>
Myselor
lekell fotoznod a halott katonákat,nem amit te öltél meg hanem ott hevernek a földön😊
Király!!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na..elakadtam...van 1 ilyen küldetésem hogy😛hotograph the ambushed pirates to prove that the fight is not lost...
Valaki leírná itt mit kell csinálnom?
Az uccsón szakadtam 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A börtönös küldetést megcsináltad, mikor a golyót a kiscsávóba nyomod?
kill3r21
nagyon nem sietek a játékkal, 16 órám van már benne, és még csak 51% a sztory 😄
Herold
Még csak itt tartasz? <#hehe>
A Zéróval én tegnap találkoztam egy hegytetõ felé menve.

Myselor
jó képek :d
kill3r21
Képz!

Japó repcsi! 😊

A legmagasabb ponton!

Kurvaszép! 😄

Gyerekkori álom, hogy egyszer bemehessek egy vízesés mögé! 😄

Kínai feeling 😄

A kis buzi hátulról tolja.....xD

hmmmm.nem messze onnan van egy siklóernyõ,simán rá lehet repülni a kereszthez,én úgy mentem oda

Fpocok

Fpocok
Hello everyone.

Over the last 48 hours, we have identified a number of issues with the Multiplayer part of FarCry 3. They are as follows:

1. Matchmaking problems / Lobbies won't start
At the present, certain lobbies will not start the game even when enough players have joined. This is a bug relating to migration between game sessions and is currently being worked on. We hope to have this issue patched within the next few days.

2. Falling through game world in Singleplayer
On Friday the 30th of November, a planned maintenance outage exposed a bug where players would fall through the game world when the game tried to connect to the online servers, which were down.
This is NOT related to any sort of DRM, despite what rumors might have indicated. It was an unrelated problem. It could be fixed temporarily by launching the game in 'Offline Mode' through Uplay.
This is a bug however, and is being worked on at the time of writing. We hope to have this issue patched very soon. In the meantime, the problem will not appear while the online servers are up.

3. Weapon levels are not saved
This issue happens to some players some of the time. Hence the reason it has taken some time to track this problem down. It does not affect all weapons either.
This issue, along with the first two, is being worked on. However; The first two take priority since they are the most critical.

--------

We are very sorry that this has happened. We are working as fast as we can on fixing these problems. What you must understand however, is that these patches have to be tested internally to make sure we do not cause any other problems. We are testing our solutions internally at the time of this writing. Stay tuned for more information in the following days.

<#zavart2>
S mikor méltóztatik eltûnni?😄 Próbáltam eldobálni a gránátjaim, de mindhiába..
Hát egy baszott nagy gránát a kép alján, a "keze-hez" van nõve...😄 Kicsit zavaró...Ugráltam, aztán megjelent, azóta ott van! :\
Van sok ilyen kis apró bug.
Myselor
de micsoda?😊
Gyerekek ez mi bug?😄 Már volt restart, de csak nem tûnik el! Ilyen volt már valakinek? Ötletek?😄
Kép
Myselor
inkább csak packok de am ja.😊 mondjuk a lost expeditions ami 40perc ahogy láttam😊
A The Lost Expeditions-ra írtam, de már én is belezavarodok annyi kiegészítés van 😊
Myselor
jó akkor nem tudom akkor biztos az az ejtöernyõs dolog
Uh...<#zavart2>
A Monkey Business az külön van ettõl.
Myselor
a monkey business?az jó de az is csak 40perc,persze azzal nincs bajom.de az nincs meg pc-n😊 most pl egyszerûen nem ment a játékom szóval valahogy majd megkell csinálnom ^^
És a The Lost Expeditions 2 küldetése? 😛
HarryProf
Az enemy tagging-ot az Options>Gameplay menüben ki lehet kapcsolni, így fegyverrel való célzás közben nem jelöli az ellenségeket, viszont a fényképezõvel így is jelezni fogja. Én ezért szimplán nem használom a fényképezõt.<#vigyor4>

Egyébként a FarCryHC.hu -n lefordítottuk magyarra az összes a játékban levõ képességet.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Myselor
aham,rájöttem.nem ment a játék,még a beállítás sem marad meg.vajon mi a fene történhetett?😛
Lol, most kaptam egy olyan puskát, hogy AMR, azt mire kaptam Relikviákra?
Myselor
hmm.hát nem tudom akkor.igen warrioron is ilyen.amióta elkezdtem warriroron nincs mentésem :c hogyha bemásolom eltûnik.lehet hogy újratelepítés lesz.még jó hogy befejeztem már.most szidnám biztos 😄 de nem vágom mi lehet,újat kezdek,visszaméásolom a mentést.nem jó,new game,ötlet?:d a héten megjön boxra azon is végigjátszom,de ezt most így nem értem,akartam szórakozni még ^^
kastil
Arra is, és a fejük fölött a jelekre. Abszolut nem akarom egyiket sem, fényképezõvel nézni akarom, hogy tudjam ki merre van, de nem akarom az idõk végezetéig falón keresztül is látni õket. Legnehezebb fokozaton is ilyen?

Myselor
hogy érted?csak akkor látod hogyha fényképezõvel megnézed õket.vagy mire gondolsz?
kastil
Ezt a falon átlátható enemy baromságot hogyan lehet kikapcsolni?

Myselor
na látod nekem is csak 1x undetected lettem 1500xp-t kaptam😊 bár egy tigris is segített ebben ^^
kill3r21
én feljutottam a calvary pointra! 😊
Kitartóan kell ugrálni, a lépcsõ roncsoknál, ahonnan látszik fentrõl a kereszt!