Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nem tudom nekem most tökre messzirõl mutatja😊 pedig eddig nem.valahogy csak állítodott😛
Solid Snake
grebber
Mit nem értesz azon ha valaki vesz egy 100ezre feletti VGA-t akkor nem 800x600-ba akarja tolni hanem minden csutka maxon? Ez alap csak hát sajnos a játékgyártok ezt nem így gondolják.

Next PC upgrade: 2022

Herold
A krokodilokat észre lehet venni valahogy a partról? Mióta már 2x elkapott, félek bemenni a vízbe.

DarkSector
Ha bírja a gép, akkor nagy monitoron van látszata, nem egetrengetõ, ha a gép nem bírja értelemszerûen nem éri meg rátólni, de ha bírja akkor megéri.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bajgunar
Sose értettem, Full HD-ra, minek 8x -os AA? De még 4x is? 2x is bõven elég.
4x-esen is "hatványára" csökken az fps, nemhogy 8x-oson. :S 😮
De nála sokkal közelibb.
Fpocok
Elvileg azt nem lehet állítani... ha arra gondolsz, amire én gondolok, ami miatt sokan panaszkodtak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
azt hogyan tudom állítani milyen messzirõl mutassa a fegyvert?nem csináltam semmit de most elég meszirõl mutatja😊
CalebJoe
néhány kép

felrobbant a festékpatron

tanto, amúgy érdemes feloldani a signature weapon-öket

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bajgunar
Játékon belül a menü-ben, extras vagy mi, ott kéri a kódot.
Én is beírtam, de én meg HURK-ot nem találom.
Hol van az a Monkey Busines küldi???
Seangaijin
Üdv gamerek!

Nagyon láma kérdésem lenne, The Lost Expeditions Edition kiadás rendeltem elõ, de sehol nem látom, hogy hol lehetne ezt aktiválni a plusz 2 pályát. Mert az alapjáték CD kulcsát kéri a játék de a bonuszt nem találom hol lehetne aktiválni :S

Nem nagyon vágom.
Fpocok
Multi és coop játék során kapsz cuccokat, amiket lehet dekódolni. Elvileg regelni kell az oldalra, és akkor már kettõt is lehetne egyszerre dekódolni.

Mi az a dekód?
Fpocok
Birom, hogy regelni kéne ide a dekódért, de még nem láttam online... pedig pár napja nézegetem 😄

Mindig valami új prológust ad ja.
Solid Snake
A kép címe:<#pias>
kill3r21
Valami easter egg
jah van egy titkos cutscene is, a barlangba ahol a társak vannak, az öregnek a kunyhója alatt, ott van egy tál extazi, egyetek belõle :_D
Jóvan...xD
Ez valami ereklye? <#nevetes1>
kill3r21
xD
tomsolo
Nem ez nem igaz, mert mozog a kurzor miközben célzol - experten már ellen is kell tartani miközben pont eltalálod különben csak 50-eket dobsz. A gép meg dob kétszázast és onnantól már csak sírás van mivel 50 alatt nem dob sose.

Ráadásul semmit sem ad ha legyõzöd experten - (-.-) - ezek elvbe arra lennének jók hogy pénzt keress: de minek.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Solid Snake
Azt hittem ezen, csak én röhögök de tényleg mókás ezerrel a partnak aztán........<#nevetes1>
Myselor
am nagyon állat ahogy a partra kivetödik jason a jetskiröl akkorát röhögtem rajta mindig xd
Myselor
hát ja,nekem mire meglett.áh soha többet xd
Solid Snake
Dettó, a jetskivel egyik ponton kirongyoltam a partra azóta is ott figyel a gép a susnyásba <#hehe>
Myselor
én 1-t dobtam utána se mentem a közelébe xd pisztolyal lödöztem a madarakat a többit már nem is csináltam,1 jetskiset még az elején : d
Fpocok
Ott nem az a lényeg, hova célzol, hanem hogy milyen erõvel dobod. Elsõre nem ment nekem sem, de aztán rájöttem.

lalakov
Elsõ dobásom a közepébe ment, azóta se találok be oda. 😊
tomsolo
Pár minijáték elég gejlire sikerült, a késdobálós pl. rettenetesen felcseszett...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Több, mint valószínû.
kastil
Egyébként nekem meg sem nyitja consolet.

kastil
mert még az elsõhöz készült leírás

kill3r21
ez nem az fc1hez való?
kill3r21
"ubisoft/crytek"
köszi
Megjegyzi a helyzetet is.

Ha valakinek nem tetszik a checkpointos mentési rendszer, akkor ezzel a módszerrel menthet a hagyományos módon:

Saving Games At Any Point

If you don’t like the way in which Far Cry automatically saves your progress through the single player campaign at certain save points, and want to save manually anywhere in the game, this tweak might be what you need. To save a game anywhere, open the console (press ~) and type "\save_game gamename" (without quotes) where the gamename can be any name or number you like. For example:

\Save_game Quicksave

Will save your current place in the game under the name "Quicksave". You can now reload this game position at any time by opening the console and typing "\load_game Quicksave" (without quotes). Note that the saved game file is saved under the name you gave it (i.e. Quicksave.sav) in your \UBISOFT\Crytek\Far Cry\Profiles\player\\savegames directory.

If you want to assign and use specific keys to make the saving/loading functions faster, you'll need to do so in Developer Mode. See the Advanced Tweaking section for more information on enabling Devmode and the Devmode.lua file.

Open up your Devmode.lua file and copy and paste the following lines into the end of that file:

Input:BindCommandToKey("#Game:Save('Quicksave')","f9",1);
Input:BindCommandToKey("#Game:Load('Quicksave')","f10",1);

Note that in the bindings above F9 is quicksave and F10 is quickload. You can edit the words "F9" and "F10" in the lines above to whichever keys you want to use for quicksaving and quickloading, just check to make sure they're not being used for another function in Devmode or this won't work. Also note that quicksaving and quickloading this way may lead to a few glitches or odd AI behaviour in the game every once in a while.

Myselor
okés bocsi😊
nyugi onnan még sok izgi dolog fog történni.kíváncsi leszek sokan mit reagálnak majd a story végére pl te is,majd írd meg ^^
kastil
pssszt. spoilerbe minden ilyet pls mert a storyt most kurvára élem de nem akarok még olyat se ovlasni amibõl következtetni lehet BÁRMIRE.

engem még csak most kapott el vass és locsol benzinnel

Myselor
nem tudom,én se értek persze mindent,de nagy részét igen,fõleg ezt.a missions-nál látod mennyi van meg?38 küldibõl😊
Ezt jobb lenne magyar felirattal mert sokat ne mlehet érteni belõle, de a végére biztos mindenki rájön majd. Amúgy még csak az alsó szigeten vagyok. kb. 50% körül lehetek.
Myselor
igen nagyon komoly fejlõdésen esik át jason de sajnos ára is lesz ennek.annyira nem lesz ez jó neki mint gondolta vagy gondolnánk,ez viszont valahol érthetõ,de majd meglátod mi lesz a vége ennek gondolom még nem értél a végére.sajnáltam jasont nem is tudom mit kezdenék a helyébe.bár azért nem lenne nehéz csak.ugye megkell hagyni a sandbox lehetõséget na 😊😛
Solid Snake
Adja <#hehe>
Valamit szoktak merfoldkonek nevezni, mas dolgok meg merfoldekkel vernek megmasabb dolgokat, de merfoldkovel verni valakit/valamit nagyon csunya, garazda dolog. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kastil
jó mmondjuk úgy vettem észre, ha hangoskodunk akkor jönnek többen, szall ha eldurrantok egy gránátot tuti jönnek még páran, viszont ha észrevétlenül stealthkillelem õket, akkor sehol senki.

qr kódot vki pls

Képet nem tudok feltölteni.
Amanaki-tól ÉK-re van a tó, és valahol ott keresem ezt a 2 ládát.
Tipp?
kastil
én is épp az elõbb csinaltam ilyenrõl videót, de akkor nem is teszem fel 😄 szerintem tudod ilyen öröm és bódottá

Tiszta Just Cause a játék, ejtõernyõ meg minden lesz egy idõ után. Mérföldkõvel veri a Far Cry elsõ részének hangulatát is!
Amiylen fejlõdésen keresztül megy az eleinte puhaõöcs karakter, azt még seho lsem láttam, se Call of Duty Multiplayerben sem, sehol (Max szerepjátékba van ilyen fejlõdés, de az máa stílus).

Az utóbbi évek legjobb FPS-e lesz ez!
bardocz
A játék elején van az, amikor gombát keresni megyünk, és halucinogén gázokat szívunk. Késõbb lesz hasonló rész? Az marha jól nézett ki.
Üdv emberek!

Nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy még hány fõ küdletés kell hogy a skillek unlockolva legyenek? Most kb 6ot lehet felvenni eddig vmi 5 fõ küldi van meg. Néztem néhányhoz speciál dolog kell pl ölj meg 5 embert gránáttal.