5604
  • Peetboy
    A dll letöltése után is ugyanez fogad. Iletve a Microsoft Visual C + + 2010 letöltése után is ugyanez.
  • Herold
    Google?
  • Peetboy
    Ez a hiba üzenet van. Windows újratelepítés után.
  • tototto
    köszi, asszem azzal a késsel játszottam épp meg mintha összefutottam volna ilyen fehér tigrincsel is, valszeg akkor a delux van meg, de majd úgyis kiderül ha elérek odáig hogy a majmos vagy az elveszett küldetéseket elindithatom :)
  • Béluska74
    Nekem sima volt,de amikor megvettem hozzá az kiegészítést akkor kiírta,hogy ez meg az feloldódott és most már használhatom is.
  • Béluska74
    Ha ezeket megtalálod valahol a játékban akkor neked Deluxe változatod van :

FARCRY 3 DELUXE DLC SEE IF YOU HAVE IT IN GAME
  • tototto
    térképnél ha nyomok egy jelmagyarázatot akkor mondjuk mutatja az elveszett expedíciókat meg a hurk(majom fej ikon, gondolom ezt mondjátok) küldetéseket, akkor ez azt jelenti hogy delux edition, csak még nem jutottam el oda hogy legyen ilyen küldetés, vagy ezt a sima verziósoknak is mutatja a jelmagyarázat, csak max nem tudják elindítani? nektek amúgy delux van?
  • tototto
    igen, jobban oda kellett volna figyelnem, csak azt hittem akkor majd kifogja írni hogy már delux a kiadás vagy valahol jelzi ezt, de ez a uplay egy akkora rakat fos, hogy nem is jelzi sehol hogy alap vagy bővitett kiadás van e az accounton
  • Fpocok
    Ha a steamről kapott kulcsra másodikra azt írta, hogy már aktiválták, akkor valszeg megkaptad. Legközelebb csekkold jobban, mit ír ki :D Amúgy a térképen találod majd a jelzéseket, de nem tudom, mikor.
  • tototto
    ezt már rögtön a játék elején látnom kéne? eddig össz vissz 4 rádiótornyot szabadítottam fel
  • Shep
    Hát a térképen egyből jelöli pl. kis majomfejjel a Monkey business küldetéseket.
  • tototto
    Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy megvettem a játékot, majd hozzá a deluxe dlct steamen kaptam is kódot a cd kulcs résznél, feltelepítettem játékot majd az extra tartalmaknál beírtam kulcsot, na itt kezdődnek a gondjaim, mert már nem emlékszem 100%-ra mit írt ki hogy sikerült e vagy sem, de most leszeretném tesztelni hogy végül a deluxal játszom vagy a simával, ennek mi a megfelelő módja, mert ugye ha most beirom abba a részbe a cd kulcsot már kiirja hogy foglalt, de mintha az első beirásnál is ezt írta volna ez a gondom. A játékban hol tudom ezt legegyszerűbben lecsekkolni, még eléggé az elején járok, de az extra küldetéseket (elvileg 6 single küldetés pluszban) nem kéne már látnom valahol, vagy mik ezeket hol találom, elvileg ezek vannak a Deluxe editionben: "The Monkey Business Pack, The Lost Expeditions, The Warrior Pack and The Predator Pack. "?
  • setuh
    Az a gaz,ha rakerestek google-on,hogy mar nem eloszor van ilyen problema...
  • dominik77
    Köszi! :)
  • Shep
    Őrposztokon a fegyverszekrényből, vagy a boltokban tudod a felszerelésedet változtatni.
  • dominik77
    Hello. Olyan kérdésem lenne, hogy a történetet viszem, vettem egy fegyvert és felszereltem. Majd megcsináltam egy kihívást, 4 leopárdot kellett lenyilaznom a helyszínen kirakott fegyverrel. Azt az íjat csak úgy tudtam felvenni hogyha az új fegyveremet eldobtam. Utána hogyan tudnám visszavenni a fegyvert az íj helyett?
  • PeeTeR
    igen mar steam thread is van :D
  • Herold
    Nem vagytok egyedül.
  • PeeTeR
    csatlakozom nalam is loading loop van. de private legalabb megy :p
  • setuh
    Azt irja,hogy hasonlo problemaja volt a ubisoft online-al a chaos thory ota,nem azt,hogy amiatt van problema.

Egyebkent nalam is ugyanez...igy kar volt megvenni.
  • Béluska74
    Felvettelek a barátlistára.
  • PeeTeR
    akkor adjal engem es proba :D
  • Béluska74
    Nagyon sok embernek van hasonló gondja most a FAR CRY 3 játékával és mindnek ez a baja,de kaptam már olyan tanácsokat is hogyasszondja : UPLAY+játék újratelepítés,router port forwarding (na amikor ezt megcsináltam akkor már nem is ment semmiféle multis móka) és a leghasznosabb tanács és a leműködőképesebb is az,hogy indítsak egy nem publikus coop-ot és csatlakozzanak a haverok is. Nekem csak egy Uplay-es "barátom" van,de ő ma nem ér rá.

Ubi fórumban olvasva feltűnt ez a hozzászólás :

Probably the Ubisoft servers screwing up like usual. I've had problems connecting to other people in Ubisoft games since Splinter Cell: Chaos Theory. That came out 9 years ago, and still most Ubi games are very problematic online.

Komolyan a Chaos Theory miatt lenne ez?
  • Herold
    Ubisoft support?
  • Béluska74
    Najó! Kezd nagyon felbőszíteni a játék. Coop-ban nem tudok játszani. A többi muti móka megy,de a coop az megáll betöltés közben. És csak a LIGHTS OUT nevű pályával hajlandó összehozni engem. De csak tölt és tölt és tölt... Esetleg van valakinek valami ötlete,hogy hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni.
  • Béluska74
    Ma már mennem kell melózni,de holnap valamikor összehozzuk. A többit privátban.
  • PeeTeR
    igen? na ha esetleg volna kedved hozza meg megy is akkor mehetnenk egyet :)
  • Béluska74
    Nem tudom pontosan megmondani. Reggel 9 óra körül még játszottam vele vidáman. Délután 4-kor meg már nem jutottam el a játékig. A multi egymás ellen viszont szépen szalad. Most is mentem pár kört.
  • setuh
    Miota nem megy?
  • Béluska74
    Most nekem is ez van sajna.
  • Béluska74
    Nincs a coop halálra unva. Én majdem minden nap megyek egy vagy két "kört" coop-ban. Kipróbáltam a multit is,de az nem fogott meg annyira. A coop nekem baromira bejön.
  • setuh
    Sziasztok!

A public coop miert nem mukodik?Belepek a lobbyba,1mp mulva mar a tolto kepernyon vagyok,de onnan nem megy tovabb.Multkor 10percig hagytam ugy de semmi,csak tolt.
  • PeeTeR
    coop valaki? vagy mar halalra van unva? :o
  • Béluska74
    Szerintem ebben a topikban a legtöbb embernek eredeti játéka van. De ha már nem eredeti a szoftver akkor próbálj meg egy másik változatot a kalózöbölből kihalászni. Mondjuk ezt :
  • Herold
    akkor itt nem fogsz segítséget kapni.
  • tomsolo
    LOL!
  • Peetboy
    Még annyi a Windows nem a "C" meghajtón van, hanem az "F"-en, de ez nem lehet probléma.
  • Peetboy
    Csak úgy eredeti mint a legtöbb embernek. Netről való.
  • Herold
    Eredeti a játék?
  • totya4
    Pedig az kéne hogy valaki olyan tegye fel, akinek halvány fogalmai vannak arról hogy kell feltelepíteni egy operációs rendszert hogy az működjön is. Normális forrásból például, és nem valami csicsa buherált fost. Mindezek előtt pedig le kell tesztelni normálisan a gépet, mert sok agyatlan húzza ész nélkül, tesztelés nélkül.