5604
  • simonl #5523
    Sziasztok, mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne legyenek előbukkanó növények, objektumok stb a játékk során?

Köszönöm a válaszokat....
  • chase
    dettó
  • Herold
    Nekem se megy. Elkezdi tölteni a mapot, aztán sose tölti be.
  • aru
    Az AC Unity és FC4 óta nem megy a Co-Op... A játék lát nyitott játékokat (most éppen 16-ot) de csatlakozásnál nem lép bele hanem homokórázik. Másnak?
  • HarryProf
    Nyereményjáték :)
  • attika1979
    Péntek este még tudtam játszani,de szombat óta én sem tudok kapcsolódni.
  • Herold
    Nektek megy a multi? Nekem azt írja, hogy FC3 service is not available,
  • Savaran
    négymagos rendszer talán majd a főmenüt elbírja
  • gyuri35
    Köszi szépen!Ez már megint valami randa játék lessz.:DKíváncsi leszek a gépigényére
  • Herold
    topik
  • gyuri35
    Sziasztok!A far cry4-ről nincs még semmi előzetes?Állítólag november elején jön!
  • Reaper2104
    Senki sem mondta, hogy nem lehet lopott verzióval játszani csak te hetek vagy hónapok alatt se vagy képes felfogni, hogy innen ki vannak tiltva a warezos hozzászólások....
  • Fernandooo #5511
    Akkor most győzött a tolvaj, hurrá.
  • Peetboy
    Na megvan a megoldás, amit senki nem mondott!! Egy oldalon írták csak. A DLL fájlt nem a System32 könyvtárba kell bemásolni, hanem a Far Cry főkönyvtárába. Az X-Fire program sem indult, ugyanezzel a hiba üzenettel. (Ennyit arról, hogy eredeti vagy sem.)
  • Shep
    Igen :)
  • zorrobomber
    Erre gondolsz? Úristen, mekkora game volt :)
  • Shep
    Hát ha ugyanaz, akkor miért akarsz mindenáron FC3-azni. Ott van a Horde, aztán jó.
  • Fernandooo #5506
    Ez már flém lenne, tehát én out ebből a beszélgetésből. Kellemes további hibaüzenet nézegetést kívánok.
  • Peetboy
    Hú akkor nagy dolgot tettél. Te biztos most kezdted. Grafika ide-oda a játékmenet mindig ugyanaz 10 éve.
  • Fernandooo #5504
    Nem akarlak megbántani, de ebben a szituban éppenséggel te vagy. :D Én már beletettem a legális játékba 100+ órát, és te?
  • Peetboy
    Akkor játszál Read only módban.
  • PeeTeR
    na igen...
  • Fernandooo #5501
    Tényleg nem ez olyan,hogy megveszed, letöltöd, telepíted, és megy a "game". Távolról sem atomfizika. És tájékoztatlak arról, hogy nekem pl. életbne nem volt ilyen hibaüzenetem. Illetve arról is, hogy már read only módban is roppant unalmas a picsogásod.
  • PeeTeR
    passz, warez is meg a rendes is ment hiba nelkul. nekem ugyan ez a DLL hiba egy masik jateknal jelentkezett ott megoldotta a letoltes es system32 -be masolas. illetve regisztracios bejegyzes frissitese.
  • Peetboy
    Aha és szerinted akkor nem jön be a HIBA üzenet? Tévedsz!! Ez nem konzol, hogy berakod a lemezt és megy a game.
  • Papa01 #5498
    Nem unod még?
  • PeeTeR
    vedd meg, 2500HUF a szutykos CDGalaxisnal. Megeri.
  • Herold
    FC3 warez topik
  • Peetboy
    Ezekkel sem jó, de akkor miért indult el első telepítés után?? Azt is írták valahol, hogy akkor jön be ez a hibaüzenet, ha a Windows nincs aktiválva, de ebben nem hiszek.
  • Béluska74
    Igazad van. Bocsánat! Többször nem fordul elő.
  • mikromanus
    A warez tiltott téma. csak mondom. A kommented felett íráskor ott virít a vörös hátteres figyelmeztetés, de csak erőlteted a témát.
  • Béluska74
    Oké srácok én csak segíteni szerettem volna. Egy vírusirtót azért nem árt feltenni mert lehet,hogy tényleg tele a masina mindenféle cuccossal. A netről leszedett ilyen-olyan vackokkal tényleg csak a baj van. (Mondjuk ha ezt letölti akkor még akár működhet is.) De az enyém eredeti és nincs vele szívás Uplay leszed hozzá mindent én meg csak tolom mint állat.
  • mikromanus
    1. nem gond
    2. Nem gond
    3. Vedd meg, vagy lopj olyat ami működik! :)
    4. Ez probléma lehet. Egy rakat muris "extra" tartalmat össze lehet szedni a netről a fogyasztási szokásaidatfigyelembe véve. Lehet már párat fel is telepítettél a gépedre. Ha "apa vad napjait" éled, akkro védekezz!
    5. Ok. Esetleg ettől még akár túl is melegedhet a videókártya (nekem ilyen gond volt néha), de az nem llyen üzenetet ad
    6. Minek? Elég egy-egy frissebb? Minek teleszemetelni a géped?
    7. az
    8. És hely van-e?
  • Herold
    Kihagytál egy lépést:
    Vegye meg a játékot.

Ez nem warez topik, itt nem fog segítséget kapni.
  • Béluska74
    Oké. Következő lépcsőfok. Kérlek tedd fel ezeket a gépedre :
    Visual C++
    Visual C++ SP1
    Net Framework 3.5 SP1
    NetFramework 4
    Net Framework 4.5 ha ezt telepíted akkor kell hozzá Net Framework 4-es is.
    És telepítéskor mármint amikor a Visual C++-okat telepíted akkor válaszd a javítás (repair) lehetőséget.

• Peetboy
    1. Windows 7 SP1
    2. 32 Bites
    3. Warez
    4. Nincs vírusírtóm
    5. Elég erős a gépem, ment rajta a FC3 az első pályáig jutottam.
    6. Kismillió Direct X-et + Visual C++t tettem fel
    7. Eredetileg 4 magos, de ez lényegtelen kérdés.
    8. 'C' meghajtón van a Win, de ez se fontos.
  • Béluska74
    Akkor kezdjük a kérdezz-felelek játékot...
    1 : Milyen operációs rendszert használsz? (WINDOWS 7 SP1,Windows XP,Windows Vista esetleg Windows 7 szerviz csomag nélkül)

1,5 : 64 bites vagy 32 bites a telepített operációs rendszer. (megjegyzés a 32 bites operációs rendszert x86-oskén is ismerheted)

1.75: És ugye nem virtuális gépen akarod futtatni?

2 : Eredeti-e a futtatni kívánt játék?

3 : Ha nem eredeti akkor a vírusirtódat kikapcsoltad-e a telepítés idejére valamit a tört játék telepített könyvtárát hozzáadtad-e a kivételek köze?

4 : Miféle vírusirtót használsz?

5 : Elég erős a géped a játék futtatásához? Korábban futtattál-e hasonlóan gépigényes játékokat. (egy példa jó lenne.)

6 : A DirectX és a Visual C++ az operndszerednek megfelelő? 64 bites is van meg 32 bites is van a Visual C++-ból.

7 : Ha az aláírásodban lévő gépen akarod futtatni akkor még marad egy kérdés ... az az AMD proci eredetileg is négymagos vagy feloldottad a magokat?

Nosza hát kedves barátaim segítsünk Peetboy társunknak,hogy elmerülhessen a FAR CRY 3 színes-szagos vadállatias és kegyetlen világában...
  • totya4
    #5444 környékén hasonló gondod volt. Kérj meg valakit hogy tegyen fel neked normálisan egy OS-t. És ne F:-re meg ki tudja hova a C:-t :D
  • Peetboy
    Újra telepítettem a játékot, a DirectX és Visual C++ programokat is, de ugyanaz.
  • rvn
    A játék telepítőjénél van a játékhoz való dircet x és Visual C + +, azokat telepítetted fel?