Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irtó nehéz megvédeni azt a marha Williams-et amikor megjavítja a repülõt,mielött még átmennénk a másik szigetre.Mindenhonnan jönnek az ellenfelek,ez meg 2 lövéstõl már kifexik.Valakinek taktikai ötlete??? Legalább használhatná a gépágyút,én meg addig mögötte irtanék,de a saját fegyverével kinlódik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
igen jó lett ez a blood dragon, igazi retro bomba
tutituti
OFF
ez a TDU2 motors DLC hogy is volt?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Zsírkaraj!

Next PC upgrade: 2022

tommygear
hatalmas
kill3r21
És télleg Michael Biehn a fõszereplõ 😄
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Standalone, nem szükséges!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Seangaijin
ehez a Blood Dragonhoz kell az alapjáték? Mert letöltöttem de gõzöm nincs h hogyan indítsam el. Mellesleg a FRC3-am eredeti.

tomsolo
_semmi nem lesz

abból se volt hogy ingyen lehetett vásárolni náluk vagy hogy QA teszterek passwordjeit bennehagyták a játékban (ez ilyen francia betegség, a TDU2 motors DLC-t is le lehetett szedni tõlük - talán még ma is megy)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Hát van egy hangulata a BD-nek de az alapjáték színvonalát messze nem közelíti meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
fogják a fejüket biztos
Ebbõl mekkora botrány lesz gyerekek vagy már van?!
Tuti el fog járni ennek érdekében valami jó kis védelemmel ellátva címeiket. Elég butaság volt ez így, mivel telejs verziós meg minden és már elõ volt készítve telepítõs formában, dehát majd meglesz ennek a gyümölcse 😊

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Shep
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, izé, már kiszivárgott, mindenki ezzel játszik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HarryProf
A világ ugyanúgy nyitott (valószínûleg) mint a Far Cry 3-ban. Egyébként hivatalosan még meg sem erõsítették a játék létezését, szóval nem sok infót tudni a kiszivárgott képeken, videókon kívül.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Milyen hosszú a Blood Dragon, meg mennyire nyílt a világ benne?

kill3r21
Off
Egyébként visszatérve, az asszony témához, nekem nagy szerencsém van vele....
Neki sosem volt probléma a hobbim, 1 dolgot nem szeret, amikor játékot veszek...azt nem tudom vele megértetni, de nem is kell.....õ nem játszik, de soxor van hogy játszom és érdekli és nézi...ritka az ilyen csaj szerintem, nem egyszer volt már hogy abbahagytam volna, de mondta hogy még ne....
Bár azt még nem probáltam ki mit reagálna arra ha mondjuk 8-10 órát játszanék egyhuzamba...
Pl pont a FarCry3mat nagyon sokat nézte még én toltam, és érdekelte a sztory...
Neked is hasonló tipusú csaj kellene Grebber...
Nekem is herotom van az olyan csajoktól akik: (jajj má megin gépezik nem velem foglalkozik blablabla)
De azt azért nem mondom hogy nem kell közös nevezõ, néha megkell nézni pár cicomafilmet...xD De ennyi csak belefér....
On..😄
kill3r21
Nyugi fityegne 50k a zsebembe, nem érdekelne engem sem....
Ennyire azért nem vagyok kocka...kell élni is...😄
Kinek mi az élet érted....😊
grebber
Részben az ilyenek miatt nem tartok asszonyt! Nekem ne mondja meg senki hogy mit csináljak a szabadidõmbe!

kill3r21
Én csoró gyerek vagyok, nem telik ilyesmire....😄
asszonyom ki is dobna ha box mellet még ps3mam is lenne :d
grebber
Nyomhatnád csak nem teszel érte semmit. Csak neked is egy ps3-at kéne venned!Olcsó és finom<#idiota>

kill3r21
Nekem pont ezért tetszik.....😄
Dehát mind1 izlések és pofonok, mondjuk én is leszarnám ha uncharteded nyomhatnám 😄
grebber
Pont az magyarázom idézhet bármit is ha nem tetszik a játék!

kill3r21
Látom fordítod az alapjátékot, szabad tudni hogy áll?
kill3r21
Hát ha neked nem idézi a 80as évek scifi irányát, akkor lehet sok jó filmrõl lemaradtál 😄
Omlás
Én csak azt nem értem miért kellet odabiggyeszteni a Blood Dragon elég, hogy Far Cry 3... Illetve értem én de akkor is MIÉÉÉÉRT ? 😄... kb annyi köze van a kettõnek egymáshoz mint a Kamaznak a Ferrarihoz... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

broman191
Blood Dragon badassness rövid gifekben, azoknak akiknek még nem jött volna meg a kedve hozzá... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindkettõ egy rakás, elbutított szar. Maradjunk ennyiben. 😊
lostprophet
Feltörték a Uplay-t egy már több hete ott lévõ exploit segítségével, amihez gyak. ingyenesen hozzá lehetett jutni egy még nem kiadott játékhoz. Erre most Ubisoft bepánikolt, lekapcsolta a Uplay letöltési és DRM fícsörjeit, amíg megoldják a gondot.
Link

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

A far cry 3-nál sokkal jobb. Far cry 3-at végig se játszottam, a második sziget elejénél meguntam az egészet.

grebber
Még jó hogy ennek semmi köze hozzá ,de nem baj!

kill3r21
Pedig ha helyesen van kitöltve a korod, akkor teis ebben a korszakban nevelkedtél....
grebber
Az alapjátékhoz képest látom semmit nem optimalizáltak rajta pedig itt a látvány még jobban nem érthetõvé teszi a kegyetlen nagy gépigényt.

Meg nekem nem igen jön be!

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

HarryProf
Akkor tudom ajánlani a játékpartner kerestetik fórumtémánkat, ahol sok játékost fel tudsz venni Uplay-re, és összebeszélni velük egy-egy meccset.

lostprophet
Jó lenne, csak sajnos én nem tartózkodom gép elõtt szombatonként.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

HarryProf
Szombat estére tervezünk egy Co-Op GameNight-ot a FarCryHC-n, ha érdekel, itt lehet jelentkezni.

A Blood Dragon pedig direkt ilyen retro-futurisztikus stílusú, úgy készült, mintha a VHS korszak filmjeinek jövõképeit látnánk, ahogy az a hivatalos leírásból kiderül:
"A Far Cry 3: Blood Dragon az maga A legütõsebb kiberlövöldözõs FPS, ami egy bizarr, nyitott világú szigeten játszódik tele gonoszsággal. Üdv a 80-as évek VHS filmjeinek jövõ-víziójában: 2007-et írunk, és te vagy Rex Colt õrmester, egy Mark IV-es kiberkommandós, aki egy elszabadult kiborg sereg ellen harcol. A küldetésed: szerezd meg a nõt, végezz a rosszakkal, mentsd meg a világot. Tapasztald meg a VHS-korszak nukleáris jövõjének minden kliséjét, ahol kiborgok, vérsárkányok, mutánsok és Michael Biehn (Terminátor, A bolygó neve: Halál, Elit kommandó) találkoznak."

kill3r21
blood dragon :d
lostprophet
De komolyan, másik topikban is írták már, mi a fene az a BLUE Dragon? 😄

kill3r21
Hát nemtom , én szerintem meg hatalmas retró feeling hatalmas szöveg, nem birtam abbahagyni....télleg tiszta terminátor feeling, nálam nyert...😄
Alap farcry elemek meg megmaradtak, ezt csak a vénrókák fogják élvezni...
Hát én akárhonnan nézem ezt a Blue Dragon dolgot, csak ez ugrik be...

Érdekes játék. 😊 Mint valami Terminator lenne, de rettenetesen gagyi szvsz.

kill3r21
tolhatok pár képet majd? vagy ne?
kill3r21
nemtom...😄
Fpocok
Van benne coop?

Parasite Eve 2, best game EVER!

A jó egy kicsit erõs!
kill3r21
Grebber, letoljuk? 😄