5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#5163 Újabb 2000 sor végére tettem pontot a magyarításban, van még vissza 7000. Az oldalamon követhető a haladás. -
N3mus #5162 Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal hogy most újratelepítettem a játékot és egyetlen dlc / uplay tárgy sem jelenik meg a játékban. Uplayre rendesen bejelentkezik multi is rendben megy viszont mikor a story-t elkezdem akkor egyetlen fegyver sem elérhető ( gondolom a küldetések sem lesznek később ).
Sajnos support-on és steam fórumon is csak a probléma meglétét találtam megoldást nem találtam köztük. Bármi ötlet ? -
#5161 I disabled all my firewall, opened TCP and UDP ports but it didn't work.
Then, I change my password to a less complex one (the old one had special char and high ansii char) : only alphanumeric and it worked ! I could enable all my firewall again…
Jul. 3-án-4-én változtattam, azelőtt még tudtam csatlakozni ha jól emlékszem. Most megint megváltoztattam és MEGY! :D
Hihetetlen hogy egy jelszó miatt van ez a bagázs és ezt sokan nem tudhatják... Ubisoft...... -
#5160 Hmm.... Nem vagyok egyedül... Sokaknak van ilyen probléma. -
#5159 Itt már próbálkoztál? -
#5158 Sziasztok!
Miért van az hogy nálam mindig kijelenti azt hogy nem érhető el a Far Cry 3 service? Mikor elkezdtem a sztorit, egészen a kb. közepéig jó volt, mindig be tudtam logginolni. időközben ki is próbáltam a multit. Játszottam is párat, majd folytattam a sztorit és elkezdtem modolni. Pár napig még rendben volt, aztán egyszer csak megjelent ez a üzenet, azt gondoltam hogy átmeneti de már legalább 3 hete folyamatosan ezt adja ki! Visszamásoltam az eredeti patch.dat és patch.fat fájlt de még így is ezt csinálja! (modokkal be se léptem a multiba mert tudom hogy tilos (csalás))
Nálatok is ez van, vagy csak nálam van gebasz?! -
#5157 576.hu-n 14.990, én is itt vettem, amikor le volt árazva 9.990-re. -
simonl #5156 Sziasztok, hol tudnám megvenni manapság a játék INSANE EDITION kiadását?
Köszönöm ha tudtok valami forrást.
-
#5155 Gondolom XP-vel. Ki kell kódolni a coop küldetések után kapott cuccokat a Decoding menüben. -
#5154 A fegyverek szinezésére gondoltam -
Borg18754 #5153 talán a színes névre gondol -
#5152 Milyen szineket? -
#5151 Sziasztok,
még kezdő vagyok Far cry3 ba
Coop és multi nál ,hogy lehet unlockolni a szineket? -
simonl #5150 Előre is köszönjük és tiszteletreméltó, hogy mindezt a szabadidőd rovására...
-
#5149 -
#5148 -
#5147 Far Cry 3 magyarítás előzetes
Fordítja: lostprophet @ http://lostprophet.ekapocs.com
A Far Cry 3 magyarításának videóelőzetese.
A fordítás folyamatban van, jelenleg ma, azaz 2013.08.05-ig 9000 sor készült el és ugyanennyi van hátra, ami viszont már csak a párbeszédeket foglalja magában, ergo gyorsabban tudok haladni vele.
Az elkészült fordítás tört illetve eredeti (Steam és Uplay) verziókkal működni fog.
Határidőt nem tudok mondani, de megpróbálom a szabadidőmet úgy beosztani, hogy maradjon mindig egy kicsi időm fordítani.
A videóban esetlegesen előforduló helyesírási hibák/magyartalanságok a végleges változat elkészültéig ki lesznek javítva. -
#5146 Na, lehet ezeket egyszerűbb lett volna használni a magyarításhoz? :D -
#5145 Nem értem miért lényeges a böngésző típusa. Nekem sikerült, Firefoxot használok. Emailben kaptál egy linket, arra kell kattintani. -
#5144 Na, megvan a magyarítás hozzá? :) -
simonl #5143 Sziasztok, sikerült már valakinek megváltoztatni a ubisoft -os jelszavát?
kérem ha igen írja meg nekem hogyan csinálta, melyik böngészővel? És az hogy volt beállítva?
A kapott email -ben kell megkezdeni a lépéseket?
Köszönöm előre is a segítséget. -
#5142 Belefutottam egy jó kis bugba. Elindultam elfoglalni egy őrposztot, odaérek és tök üres minden, ennek köszönhetően felszabadítani sem tudtam, mert nem volt kitől. -
#5141 Valahol a felén túl van már lostprophet,de ha erre jár úgyis kijavít ha nem így van! -
#5140 Hogy áll a magyarítás? -
#5139 Igen uplayen összes acsi kimaxolva ez a game megérte!
És a magyarítás is úton szóval még 1x lesz neki végigjátszása! -
Ti megtaláltátok már mindet? -
#5137 Trainer lett a megoldás :) Örök élet 10 másodpercig, save, aztán shift delete :)
Köszi a tippet! -
#5136 Nincs egyetlen trainer se, ami segít? Ha nincs más megoldás, 1-2 hónap múlva kezdd el elölről a játékot. -
#5135 Pl. a Super-File mod. az is feloldja a wingsuit-ot, ott is van godmode... -
#5134 És még nincs Neked wingsuit-od? Hát, talán próbáld meg néhány olyan modokat amik unlockolják a wingsuit-ot. Ha beteszel egy olyan modot, akkor a zuhanás közben rögtön alapból Left Shift-tel lehet kinyitni. Itt nézd szét! -
#5133 Sziasztok,
Sikerült megharapnom egy olyan hibát, hogy a játék pont akkor autosave-elt, amikor épp zuhantam lefelé, viszont sajnos a zuhanás végén meghalok. Után újratölt, megint zuhanok, megint nyekk. Próbáltam a userprofile-os godmode-ot berakni, de sajna akkor is meghalok.
A korábbi save-em kb 30 játékórával ezelőtti, mondjátok hogy van valami megoldás a dologra :)
Előre is köszi! -
#5132 Bioshock Infi ugyanez csak éppen az a videokártyát főzi meg :) -
#5131 Az rendben, de a menü és a játék processzorhasználata között az égvilágon semmi különbség nincs. Az nem normális, hogy egy flash animáció és egy 3d alkalmazás high grafikán ugyanúgy pörgesse a vga-t. A másik meg, ha lerakom tálcára, semmi nem változik. Normális játék esetében ilyenkor csökken az energiafelvétel. -
#5130 A menüben ilyen videó futkorászik -> flashben. Még jó hogy húzza :D -
#5129 Normális, még a menüben is húzza a procit, amit gyakorlatilag semmi nem indokol. Fostalicska konzolport. -
#5128 Az normális hogy a játék alatt a proci hómérséklete felemelkedik 65-70 fokra? ha kilépek belőle, azonnal kezdi hűteni magát 2-3 percen belül 35 fokra. Szobahőm. sajna 28-31 fok. Az aláírásban látható a procim.
És laggok is jelentkezhetnek a játékban. -
#5127 Ez nem bug, ez feature :) -
Már csak 27 óra az akcióból! -
mester1987 #5125 Meglepődnék, ha visszatérne a játék a gyökeréhez a bárgyú történet és főhős helyett. A 2. részben az Afrikai megvalósítással valamit e lakartak kezdeni, aztán lásd Farming Simulator lett a vége. -
#5124 xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!