Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL

Muttley
thx 4 da scan 😊
a játékidõre leszek még kíváncsi
a fõgenya fizimiskája meg csak engem emlékeztet a Bulletstorm kezdõpályáin lévõ ellenségekre?
ill. hajrá Mirror's Edge 2

Just do it :)

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Shep
Most olvastam ,hogy 10x akkora területet ígérnek ,mint a FC2-ben volt. Reméljük az 50m után újraéledõ és 2 percenként felbukkanó ellenségeket elfelejtik végre!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley

Fpocok
FPSt játszani konzolon olyan, mint repülõgép szimulátort játszani billentyûvel... lehet, de minek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ja... megy a rinya a gép miatt. Neked tuti nem lenne ilyen gondod, mivel te pluszban fizetsz, hogy online lehess, meg az sem gond, ha több mint másfélszeres árat kell kifizetni ugyanazért a játékért...

lolSL
az nem old meg semmit hogy hibás irányítással alacsony felbontáson élsimítás nélkül egy méteres tv-re széthúzott képet bámulsz
vagy ha felettébb igénytelen vagy, akkor lehet

Muttley
valahányszor megy a rinya gépigény miatt

Ezt még hányszor tervezed ellõni?

Muttley

broman191
Így van, és a második részben is voltak már kisebb-nagyobb döntések, nem nagy újdonság ha itt is lesznek... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mostanában nagyon divatos lett ezzel promózni a játékokat. Ha jól emlékszem már legalább 10 éve benne van a játékokban ilyen-olyan formában, csak az utóbbi néhány évben jól csengõ névvel látták el.

grebber
Hát szerintem pont hogy nem.FC2 is jól futott.Ez meg nem néz ki olyan szépnek.Látszik valamit szépítettek rajta de vajmi keveset.Nem lesz gond vele.Ha FC2 ment szépen ezzel sem lesz gond!

Next PC upgrade: 2022

extra sensory
Ne aggódj, egyvalamiben hasonlítani fog az 1-re... a vga-dat úgy meg fogja izzasztani hogy télen gémelés után beszerelheted a radiátor helyére.

Az elsõ rész is hasonló tüneteket produkált az akkori kártyáknál.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

én rohadtul sajnálom h nem olyan lesz mint anno a far cry volt.
az volt az igazi az tény h a szörnyek kicsit elviselhetetlenek voltak,de nem volt ez az open world meg fejlõdés meg minden szar. A FC 2 egyenesen borzalomas nagy csalódás volt az elsõ rész után. Remélem 1X csinálnak egy olyan FC-t is mint az elsõ rész volt. Ez a felfedezõsdi ez nem far cry!!
Tib

A hozzáértõ szemekkel és fülekkel rendelkezõ kritikusok az idei E3-as felhozatalt átvizsgálva arra jutottak, hogy a Far Cry 3 kiemelkedõen jónak tûnik! Ezt jelezvén kerülhetett pár elismerés a(z) Ubisoft egyik irodai ajtajára!
Errõl a nagy méretû kép megtekinthetõ itt.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

soo277
Szerintem Faxa lesz! Fedezékbõl lövés,becsúszás,úszás fegyver nélkül!!stb..de viszont már megint villog az elejtett fegyver,ezt neee plsss!!!amúgy állat nagyon

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

<#eljen>

gabo91
Vaas mekkora paraszt...

Két dolog.
Ölésnél mindig kiír valami pontszámot +5 +10 stb. lehet hogy lesz valami fejlõdési rendszer, esetleg fegyvernél tapasztalatpont...?
Illetve, érdekes hogy "misztikus" sziget, de amikor az elsõ embert megöli, elveszi a cuccait, kijelzi hogy pénzt is vett fel... kitõl vásárólnánk, egy ilyen helyen...?
Remélem hogy játékmenete olyan lesz a 2. résznek, szabadon mászkálhatunk, jó lenne sok sok mellékküldi... rengeteg felszerelés... fegyó fejlesztés esetleg. 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
Hál istennek, crysis is csak addig volt jó, amíg csak koreaiakat kellett ölni, alienekkel elcseszték az egészet, idióta crytek. De a far cry 2 megjelenése elõtt le is szögezték az ubisoftosok, hogy a far cry realisztikus irányvonalát követik, és a szörnyes részét egy baromságnak tartották.

Bokafix2
Nem lesznek szörnyek meg élijenek... az a Crytek szokása, hogy emberek mellett idegen fajokat vagy mutánsokat is belepakol a játékmenetbe. Ezt a Far Cry-t viszont nem a Crytek csinálja.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

SZilaJMaGGoT
Egyetértek nem kellenek szörnyek... -.-

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

elitehun
Milyen szörny????
qu.vára remélem hogy nem lesznek ebben is ilyen buzi zombik szörnyek.
Am hogy adott ellenséget adott golyóval lehet megölni az hülyeség, mert (ha csak emberek lesznek az ellenségek) akkor mind1 mivel lõjük meg õket az fáj
Nekem a 2 is tetszett, csak az volt a nagy gondom, hogy mikor kiléptem a játékból a mentésem eltûnt. Nem tudom, hogy miért.

Muttley
a dzsungel sokkal jobb helyszín, mint a szavanna
remélem lesznek tényleg festõi helyszínek
remélem leszoknak errõl az idõbeli ugrálósdiról
remélem lesz a lopakodásnak értelme (ala Far Cry 1)
remélem tesznek bele szokásostól eltérõ gameplay elemeket pl. ruhacsere jelentõsége rejtõzködés, beépülés során ; adott ellenséget csak bizonyos fegyverrel/ lõszerrel lehet kiiktatni ; a szörnyesdit/ mutánsosdit nem viszik túlzásba

q.va jó lenne, ha UBI végre összeszedné magát
kezdhetné mondjuk a Future Soldier-rel 😊

Fpocok
Jó lesz ez. Remélem okosabb lesz az AI mint a másodikban és nem lesz annyira uncsi.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-far-cry-3/715156

- Indiai-óceán szigetein fog játszódni
- nyílt világ lesz, amilyen helyeket látsz oda el is mehetsz
- az elsõ rész élményét próbálják újra megalkotni
- nagy látótávolság
- dúrva játék lesz
- az õrült csávó csak az egyik kis fönök a szigeteken
- a fõhõs, Jason, ottragadt a szigeten, próbál megszökni
- felfedezésre is helyezték a hangsúlyt
- a rosszfiúk mind õrült köcsögök
- 2012-ben jön PC/xbox360/ps3-ra

Nagyon odabasz!😄

Ha így fog kinézni ingame-ba is, én keresztbehugyozom magam.

brutal <#eljen>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

ez rohadt jó

grebber
Mehet a bannerba faxa

Imádom a Far Cry-t. Brutál jó lesz.😄

broman191
Az...de nem mondta el mi a definition of insanity számára. 😞 😄 Szépen PS-elt kép, de a videó alapján - ha nem is HD, de amennyire látható - nagyon meggyõzõen néz ki. A lopakodást egészen eltalálták, remélem a gyakorlatban is ilyen pörgõsen, jól fog mûködni. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FSpofon

crazy motherfucker

Arab money

Végre megint trópusi helyszín!

tutituti
Nagyon fasza lesz ez!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

FSpofon
jó lett

Arab money

grebber
grebber
Far Cry 3 - Idén nem valószínû

Az hogy megint afrika az nem akkora gond ,de most remélem nem lesz olyan mocskos mod unalmas.

grebber
Na ez jó lenne.

grebber
Ams
"erdõs pusztást"
"Karöltve a millió egyéb gyönyörû hellyel karöltve."

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Murder3
Mondj még egy olyan helyet ahol sivatagot,esõerdõt,várost,savannát, vagy csak sima erdõs pusztást ilyen szépen és jól lehet ábrázolni.
Karöltve a millió egyéb gyönyörû hellyel karöltve.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

grebber