Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Akinek nem lenne jó a lenti link, próbálja meg ezt: http://uk-microsites.ign.com/ign-pca/

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib

Az IGN az idei GamesCom kapcsán közzétett egy szavazást, mely azt hivatott eldönteni, hogy, az emberek szerint melyik a legkedveltebb játék a 2011-es GamesCom-on. Szavazz Te is ITT!

<#eljen><#eljen><#eljen><#law>

Tib

A(z) Ubisoft is felvonul a kölni GamesCom rendezvényen, ahol természetesen a Far Cry 3 is szerepet kap majd! reméljük lesz onnan 1-2 friss infó & videó <#nyes>

broman191
A képen "FragDolls" van, a cikkben pedig "FargDolls", amúgy semmi újdonság! ;-)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tib

A 2011-es E3-nak már jó ideje vége, de az ott begyûjtött hírek, infók továbbra is csöpögnek a NET aprónak nem mondható csapjából. Így most a FragDolls adott közzé egy interjút, melyet megtekinthettek ITT!

nyuny01
Szívesen!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Jaka923
Ez így van, már csak az unalomfaktort kell lejjebb húzniuk.

broman191
Ha a második részhez kicsit is fog hasonlítani a körítés változásán kívül, akkor a tartalommal és a játékidõvel nem hiszem hogy gond lesz. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

<#wilting>

Muttley
vajh hány órás lesz a játékidõ?
és mennyire tartalmas?
vissza a gyökerekhez 😊 Far Cry1 feeling 2012-ben hooah 😊

Just do it :)

faszára gondolt teeeee.....

szted fasz? sztem meg jó <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fpocok
Fasz banner <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Köszi baro lett be is rakattam!

Next PC upgrade: 2022

Hello!

1.3 patch lenne az elsõ,
DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de telepítéskor csak
C/prg files(86)/Far Cry
mappát telepített a gép magától.
Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli .
További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"?
broman191
Úgy, hogy bõven õsibb gépekre lett tervezve. Próbáld meg frissíteni a legújabb verzióra (ha nem az lenne), akkor hátha javul a helyzet! Esetleg feltehetsz egy régebbi nVidia driver-t, az is belejátszhat... 😊

Hello!

Hogy létezhet, hogy a Far Cry elsõ része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?

Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettõnél ez a probléma.

Van erre patch vagy mi a szösz?
grebber
Nem fejezõdik be a 3. résszel nyilatkoztak ha sikeres lesz még csomó rész!
Az elsõ rész only pc-s volt sok év alatt adtak el 3 millát.Crysis 2-bõl igaz multiplatform pár hónap alatt ment el a 3 millió tehát sikeresnek mondható!

Synchronous
Csak annyi a bibi a krájtek-es játékoknál hogy követnek egyfajta tökéletesen felesleges "szörnyvonalat" a játékaiknál, hogy elõször emberi ellenfél ellen harcolunk utána mutáns szörnyek ellen... ezzel indult a Far Cry... utána a Crysis-ban szintén elõször emberi ellenfelek, utána idegen bolygóról jött tuskó ufók ellen ügyeskedtünk megint. Miért éreznek ezek ilyen perverz kényszert arra, hogy minden játékukba szörnyeket nyomassanak?
Sokaknak akkor ment el a kedve a Far Cry 1. részétõl (ami egyébként nagyon jó játék), mikortól kezdve feltûntek ezek az elcseszett kísérleti teremtmények.
A Crysis-ba is ezek a lebegõ medúzák ütötték ki nálam a biztosítékot... nagyon irritálóak voltak...
A kérdés már csak az, hogyha befejezõdik a 3-dik résszel a Crysis széria, akkor vajon a következõ Krájtek játékba is beletesznek majd szörnyeket? Mert az nagyon nem lenne jó.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

dronkZero
Ez azért van, mert a Crytek tud FPS-t csinálni, a tehetségtelen iparosok, akiknél meg a Far Cry név maradt, azok nem.

A Far Cry, Crysis, Warhead és Crysis 2 mindegyik igen kimagasló FPS, játszhatóság, AI, grafika és fizika szinjén, míg a Far Cry 2 meg egy pofás grafikájú, játszhatatlanul szar, bugyuta AIval és fizikával megáldott elbaszott koncepciójú szánalom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Teljesen egyetértek!
Számomra a Far Cry volt 'A' Nr.1 játék. 7-szer toltam végig, minden nehézségi szinten. A szörnyek nem zavartak, bár a 20. pálya kissé megizzasztott. A fõcímzenét képes voltam 10-15 percig hallgatni az intróban. Hangulata, újrajátszhatósága, zenéje és a grafikája nálam mind 10/10 volt.
Évekig vártam a 2. részt, de ekkorát még nem csalódtam! Kb. 2 órát öltem bele, de már 1 óra után is csak az elsõ rész utáni sóvárgás és tisztelet miatt folytattam, majd beleuntam és uninstall.
Most kissé bizakodó vagyok, Far Cry 3, újra dzsungel, de majd meglátjuk...
/ Egyébként tavaly óta a Just Cause 2 nálam a Nr.1. , de hát van 6 év elõnye. /
broman191
<#eljen>

Muttley
+1 <#eljen>

nyuny01
?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bannernek?

gduck
Akkor lesz benne egy kopasz, késes muksó is 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

vérpocok
"...de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes idõt."

Miért? Kiszel Tündét kell a végén kiszabadítani...?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
Szerintem azt, hogy baromi hangulatos lesz, ahogy haladunk elõre egyre jobb, de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes idõt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Majd kiderül.Szerintem csak marketing duma.

koschwarz
vajon mit ihletett? lesznek természetfeletti dolgok is benne?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Ez valami nagyon jó game lesz nagyon várom!!!!!

vérpocok
Nekem tudod hogy tetszene? Mellmagasságban Far Cry 3 felirat, alatta pedig a kés a vízben és mögötte a táj. Sokkal állatabb lenne.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tib

Egy rögtönzött játék keretében megnyerhetõ volt az ITT látható Far Cry 3 póló!

extra sensory
válcsál VIP-re <#smile>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Shep
Olyasmi, csak hát ugye 8KByte-ba nem sok minden fér 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
ezt kérdezni akartam hogy mely játékoknak teszed be a nevét a logódba? Amelyek nagyon tetszettek?
Shep
A többség azért játszani akar nem önmagát szívatni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bokafix2
Ha már reális, akkor nem kéne lenni célkeresztnek se és a fegyver is rúgjon vissza akkorát hogy alig lehessen vele lõni. <#vigyor2>

Bár az élvezhetõség miatt szükséges ez kis segítség, de ha full reál lenne a gém mindenki otthagyná aki nem elég elszánt. Pl. legtöbbször mi vesszük észre elõször a bámészkodó vagy járkáló ellenséget, egyszer viszont valamelyik játéknál úgy jártam hogy megyek a terepen és egyszer csak fejbe lövik a karakterem, viszont még nem is láttam senkit (valahonnan fedezékbõl kiszúrtak).
Na és persze valódi realizmusnál mentésnek sem kellene lenni hogy mindenkinek egy esélye legyen, mint a real life-ban és ha elrontja akkor az egészet elõröl kellene kezdeni... vagy kilépne a játék és automatikusan uninstallálná magát. <#nevetes1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

elitehun
Jó lehet hogy nem reálisat mondtak hanem azt hogy nem akarnak mutánsokat 😄
broman191
Szerintem ezzel a sok mesterként HUD elemmel már újradefiniálódik a "reális" fogalma 😊

elitehun
Nyugi mondták hogy reálisra akarják a játékot.
extra sensory
Akkor petíció aláírásba kezdünk a fejlesztõk kivégzéséért.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Csak nehogy az derüljön ki a végén, hogy a fõboss egy mutáns néger alien... <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

elitehun
gazából az nem a fõgenya csak egy kisebb "boss"
broman191
A villogó fegyverek mellett engem nagyon zavart a sok "+10" felvillanás is, ahogy egy-egy ellenfélnek annyi, aztán a helikopternék a másik értelmes felvillanás hogy "1 új skill pontot kaptál, irány a menü". Mellesleg az "onnan lõnek rád" piros képernyõ közepén villogó irányzék is mehetne... Magyarul: HUD off és jó lesz ez... 😊

Muttley
<#eljen>

vérpocok
A grafika tûéles, a 2-höz képest sokkal tisztább, de villogó fegyvereket neeeeeeeeeeeeee.
Ezzel a feature-el majdhogynem hülyének nézik a játékost, mintha nem lenne képes észrevenni egy puskát a fûben. Az a sárgás villogás annyira nem illik bele abba a környezetbe amúgy sem, mintha egy hatalmas pixelhibát bámulnék.
Aki nem látja a fegyót az tudjon rá, az õ baja. Maradjunk inkább a realisztikus képhatásoknál.