Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Az IGN az idei GamesCom kapcsán közzétett egy szavazást, mely azt hivatott eldönteni, hogy, az emberek szerint melyik a legkedveltebb játék a 2011-es GamesCom-on. Szavazz Te is ITT!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A 2011-es E3-nak már jó ideje vége, de az ott begyûjtött hírek, infók továbbra is csöpögnek a NET aprónak nem mondható csapjából. Így most a FragDolls adott közzé egy interjút, melyet megtekinthettek ITT!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
és mennyire tartalmas?
vissza a gyökerekhez 😊 Far Cry1 feeling 2012-ben hooah 😊
Just do it :)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Hello!
1.3 patch lenne az elsõ,
DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de telepítéskor csak
C/prg files(86)/Far Cry
mappát telepített a gép magától.
Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli .
További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"?
Hogy létezhet, hogy a Far Cry elsõ része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?
Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettõnél ez a probléma.
Van erre patch vagy mi a szösz?
Az elsõ rész only pc-s volt sok év alatt adtak el 3 millát.Crysis 2-bõl igaz multiplatform pár hónap alatt ment el a 3 millió tehát sikeresnek mondható!
Next PC upgrade: 2022
Sokaknak akkor ment el a kedve a Far Cry 1. részétõl (ami egyébként nagyon jó játék), mikortól kezdve feltûntek ezek az elcseszett kísérleti teremtmények.
A Crysis-ba is ezek a lebegõ medúzák ütötték ki nálam a biztosítékot... nagyon irritálóak voltak...
A kérdés már csak az, hogyha befejezõdik a 3-dik résszel a Crysis széria, akkor vajon a következõ Krájtek játékba is beletesznek majd szörnyeket? Mert az nagyon nem lenne jó.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A Far Cry, Crysis, Warhead és Crysis 2 mindegyik igen kimagasló FPS, játszhatóság, AI, grafika és fizika szinjén, míg a Far Cry 2 meg egy pofás grafikájú, játszhatatlanul szar, bugyuta AIval és fizikával megáldott elbaszott koncepciójú szánalom.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Számomra a Far Cry volt 'A' Nr.1 játék. 7-szer toltam végig, minden nehézségi szinten. A szörnyek nem zavartak, bár a 20. pálya kissé megizzasztott. A fõcímzenét képes voltam 10-15 percig hallgatni az intróban. Hangulata, újrajátszhatósága, zenéje és a grafikája nálam mind 10/10 volt.
Évekig vártam a 2. részt, de ekkorát még nem csalódtam! Kb. 2 órát öltem bele, de már 1 óra után is csak az elsõ rész utáni sóvárgás és tisztelet miatt folytattam, majd beleuntam és uninstall.
Most kissé bizakodó vagyok, Far Cry 3, újra dzsungel, de majd meglátjuk...
/ Egyébként tavaly óta a Just Cause 2 nálam a Nr.1. , de hát van 6 év elõnye. /

Miért? Kiszel Tündét kell a végén kiszabadítani...?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár az élvezhetõség miatt szükséges ez kis segítség, de ha full reál lenne a gém mindenki otthagyná aki nem elég elszánt. Pl. legtöbbször mi vesszük észre elõször a bámészkodó vagy járkáló ellenséget, egyszer viszont valamelyik játéknál úgy jártam hogy megyek a terepen és egyszer csak fejbe lövik a karakterem, viszont még nem is láttam senkit (valahonnan fedezékbõl kiszúrtak).
Na és persze valódi realizmusnál mentésnek sem kellene lenni hogy mindenkinek egy esélye legyen, mint a real life-ban és ha elrontja akkor az egészet elõröl kellene kezdeni... vagy kilépne a játék és automatikusan uninstallálná magát. <#nevetes1>#nevetes1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ezzel a feature-el majdhogynem hülyének nézik a játékost, mintha nem lenne képes észrevenni egy puskát a fûben. Az a sárgás villogás annyira nem illik bele abba a környezetbe amúgy sem, mintha egy hatalmas pixelhibát bámulnék.
Aki nem látja a fegyót az tudjon rá, az õ baja. Maradjunk inkább a realisztikus képhatásoknál.