5604
  • zooleeh
    A nevet hal-istennek nem tudjak valtoztatni ( ugytudom)
  • Herold
    Félig offtopik kérdés:
    Ha eredeti játékra warez DLC-ket (extrákat) rakok, kockáztatom a Uplay accountomat?
    Lost Expeditionos verzióm van, de úgy tudom, vannak még ezen kívül extra küldetések.
  • Herold
    ok.
    Amúgy a te neved alatt fut ez is (Imre Zoltán).
  • zooleeh
    A map neve :Far Far Away® ez a nagyobbik es a kissebbik palya az Far Far AwayTDM® 9 EZ A nappali valtozat igy keress ra a tobbit csak leloptek tolem meg egy korai valtozatban :)
  • maross
    Ajandek nektek: Far Cry Blood Dragon (uplay) abfmziy7n. Jo jatekot!
  • wollnerd #5198
    Gondoltam. Köszi! :)
  • Herold
    Egy db Star wars nevűt találtam a Map editor archive menübe lépve.
  • zooleeh
  • zooleeh
    Igen kell regisztrald magad
  • wollnerd #5194
    http://fcmaps.net/-re regisztráció kell hogy le tudjuk tölteni a mapokat? Néztem a listában található mapokat,de nem láttam semelyiknél sem a letöltési linket. Ez a oldal még csak nem is szól hogy regelni kell-e!
  • zooleeh
    Koszi :), a C-3PO nak sajnos nem kaptam jobb sarga objeket.De melyiket nezted meg a nappali vagy az ejszakai valtozatot? .Az ejszakain sokkal tobb minden van pl ott megepitettem az X-Winget is - van a fold alatt egy nagy hangar
  • Herold
    Megnéztem ezt a mapot, hát nem semmi. Közel 108k object, kissé akad is tőle az editor. Az a kenyérből készült C-3PO nagyon állat.
  • zooleeh
    ugyan abbol van mint a falcon teteje
  • zooleeh
    Az nem piros hanemfeher csak naplemente van es ilyen fenyvisszaverodes :)
  • Herold
    Az mind Toolbox, ha jól látom...
  • Herold
    A Millenium Falcon alján mi az a piros objekt?
  • zooleeh
    En csinaltam :) es nem vagyok fanatikus a haverjaim viszont azok,ok nekik nagyon tetszett :).Le kellett toltesem a 4 ik reszt(StarWars) hogy legyen egy-ket otlet .
  • Herold
    Fain. Sajnos elég sok szemét kikerül, ilyen 1-2 óra alatt összedobott mapok.
    Bár ehhez a SW témához már erősen fanatikusnak kell lenni, ha valaki így megcsinálta.
  • zooleeh
    Ugyes vagy mester :) ugy orulok mikor minosegi munkat latok :

• mester1987
  • Reaper2104
    Pont mostanában jutott eszembe, hogy nosztalgiából kicsit kéne fc1 multiznom egyet.
  • Reaper2104
    Király!
  • grebber
    A teljes első részt csinálhatnák már meg felturbózva!
  • mester1987
    Ismerős valakinek?

• lostprophet
    Egyébként megszellőztetem, hogy MAJD lehetséges egy Blood Dragon magyarítás is, a szövege töredéke az FC3-nak, pontosan 4933 sor.
  • Tib
    Igen, gondoltam ennyit simán megérdemel a munkád és tőlem is kevesebben kérdezik majd, hogy "de mikor lesz már kész?" és "nem tudod hol tart a projekt?". No meg nem utolsó sorban informatív oldalon fáradozunk
  • lostprophet
    Jé, most nézem, FarCryHC-n kapott a fordítás állapota egy külön csíkot?
  • Mr_no_NaMe
    Megoldódott! Rossz verziót töltöttem le :] Most már tökéletesen fut, a lehetőségekhez képest szép is!
  • Mr_no_NaMe
    Legfrisebb driver, legfrisebb dx, fogalmam sincs mi van..most újratelepítem, de a drivert is újra rakom.

A kártya nem melegedhet túl, mert stabilan 50 fokon van :/
  • Shep
    Túlmelegszik a kártya nagy valószínűséggel.
  • lostprophet
    Legfrissebb Nvidia driver fent van? Jelenleg a 326.80 a legújabb. 1.05-ös patch fent van?
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! A jelenlegi problémámat szerintem írhatom ide is.

Az elmúlt hónapban lecseréltem a 8600 GTS videókártyámat egy 8800 GT-re.

Régen, mikor kijött a játék a 8600-os kártyán toltam, azt hiszem low-mediumon, de annyi biztos hogy szép volt, jó volt, és még áldottam is, mert nagyon szépen volt optimalizálva. Nem szaggatott, játszható volt, szép volt. Kb 40-50 órám volt benne.

Most gondoltam a 8800 karimmal vígan kétszer olyan jól fog menni, de nagyot csalódtam. A játék az alábbi képen 1024-ben van, dx9, és teljesen lowon fut. Borzadáj. Kék, sárga és fehér fények villóznak, ráadásul össze vissza tűnnek elő az objectek. Bárki találkozott ilyen jellegű problémával?

• Reaper2104
    Kösz!
  • Reaper2104
    Mikor elküldtem már gondoltam lesz ilyen okoskodó válasz, de szerintem régen úgy voltak a játékok hogy nem tudott együtt játszani 2 különböző patch-es, szerintem elég egyértelmű hogy a felpatchelt játék az alap.
  • wollnerd #5169
    Rossz a link. A jó.
  • wollnerd #5168
  • Borg18754
    "minden ami megváltoztatja az alapjátékot csalás"

most akkor ha egy patchben javítanak valamit vagy balanszolnak pár fegyvert akkor nem rakod fel a patchet mert az csalás mivel megváltoztatja az alapjátékot?
  • Reaper2104
    Szerintem minden ami megváltoztatja az alapjátékot csalás, amúgy az a mod mit csinál?
  • wollnerd #5165
    A Better Sights modot lehet-e használni a multiban...? Gondolom azt sem...
    Köszi!
  • wedge31