5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#5203 A nevet hal-istennek nem tudjak valtoztatni ( ugytudom) -
#5202 Félig offtopik kérdés:
Ha eredeti játékra warez DLC-ket (extrákat) rakok, kockáztatom a Uplay accountomat?
Lost Expeditionos verzióm van, de úgy tudom, vannak még ezen kívül extra küldetések. -
#5201 ok.
Amúgy a te neved alatt fut ez is (Imre Zoltán). -
#5200 A map neve :Far Far Away® ez a nagyobbik es a kissebbik palya az Far Far AwayTDM® 9 EZ A nappali valtozat igy keress ra a tobbit csak leloptek tolem meg egy korai valtozatban :) -
maross #5199 Ajandek nektek: Far Cry Blood Dragon (uplay) abfmziy7n. Jo jatekot! -
#5198 Gondoltam. Köszi! :) -
#5197 Egy db Star wars nevűt találtam a Map editor archive menübe lépve. -
#5196 -
#5195 Igen kell regisztrald magad -
#5194 http://fcmaps.net/-re regisztráció kell hogy le tudjuk tölteni a mapokat? Néztem a listában található mapokat,de nem láttam semelyiknél sem a letöltési linket. Ez a oldal még csak nem is szól hogy regelni kell-e! -
#5193 Koszi :), a C-3PO nak sajnos nem kaptam jobb sarga objeket.De melyiket nezted meg a nappali vagy az ejszakai valtozatot? .Az ejszakain sokkal tobb minden van pl ott megepitettem az X-Winget is - van a fold alatt egy nagy hangar -
#5192 Megnéztem ezt a mapot, hát nem semmi. Közel 108k object, kissé akad is tőle az editor. Az a kenyérből készült C-3PO nagyon állat. -
#5191 ugyan abbol van mint a falcon teteje -
#5190 Az nem piros hanemfeher csak naplemente van es ilyen fenyvisszaverodes :) -
#5189 Az mind Toolbox, ha jól látom... -
#5188 A Millenium Falcon alján mi az a piros objekt? -
#5187 En csinaltam :) es nem vagyok fanatikus a haverjaim viszont azok,ok nekik nagyon tetszett :).Le kellett toltesem a 4 ik reszt(StarWars) hogy legyen egy-ket otlet . -
#5186 Fain. Sajnos elég sok szemét kikerül, ilyen 1-2 óra alatt összedobott mapok.
Bár ehhez a SW témához már erősen fanatikusnak kell lenni, ha valaki így megcsinálta. -
#5185 Ugyes vagy mester :) ugy orulok mikor minosegi munkat latok :
-
mester1987 #5184 -
Reaper2104 #5183 Pont mostanában jutott eszembe, hogy nosztalgiából kicsit kéne fc1 multiznom egyet. -
Reaper2104 #5182 Király! -
#5181 A teljes első részt csinálhatnák már meg felturbózva! -
mester1987 #5180 Ismerős valakinek?
-
#5179 Egyébként megszellőztetem, hogy MAJD lehetséges egy Blood Dragon magyarítás is, a szövege töredéke az FC3-nak, pontosan 4933 sor. -
#5178 Igen, gondoltam ennyit simán megérdemel a munkád és tőlem is kevesebben kérdezik majd, hogy "de mikor lesz már kész?" és "nem tudod hol tart a projekt?". No meg nem utolsó sorban informatív oldalon fáradozunk -
#5177 Jé, most nézem, FarCryHC-n kapott a fordítás állapota egy külön csíkot? -
#5176 Megoldódott! Rossz verziót töltöttem le :] Most már tökéletesen fut, a lehetőségekhez képest szép is! -
#5175 Legfrisebb driver, legfrisebb dx, fogalmam sincs mi van..most újratelepítem, de a drivert is újra rakom.
A kártya nem melegedhet túl, mert stabilan 50 fokon van :/ -
#5174 Túlmelegszik a kártya nagy valószínűséggel. -
#5173 Legfrissebb Nvidia driver fent van? Jelenleg a 326.80 a legújabb. 1.05-ös patch fent van? -
#5172 Sziasztok! A jelenlegi problémámat szerintem írhatom ide is.
Az elmúlt hónapban lecseréltem a 8600 GTS videókártyámat egy 8800 GT-re.
Régen, mikor kijött a játék a 8600-os kártyán toltam, azt hiszem low-mediumon, de annyi biztos hogy szép volt, jó volt, és még áldottam is, mert nagyon szépen volt optimalizálva. Nem szaggatott, játszható volt, szép volt. Kb 40-50 órám volt benne.
Most gondoltam a 8800 karimmal vígan kétszer olyan jól fog menni, de nagyot csalódtam. A játék az alábbi képen 1024-ben van, dx9, és teljesen lowon fut. Borzadáj. Kék, sárga és fehér fények villóznak, ráadásul össze vissza tűnnek elő az objectek. Bárki találkozott ilyen jellegű problémával?
-
Reaper2104 #5171 Kösz! -
Reaper2104 #5170 Mikor elküldtem már gondoltam lesz ilyen okoskodó válasz, de szerintem régen úgy voltak a játékok hogy nem tudott együtt játszani 2 különböző patch-es, szerintem elég egyértelmű hogy a felpatchelt játék az alap. -
#5169 Rossz a link. A jó. -
#5168 -
Borg18754 #5167 "minden ami megváltoztatja az alapjátékot csalás"
most akkor ha egy patchben javítanak valamit vagy balanszolnak pár fegyvert akkor nem rakod fel a patchet mert az csalás mivel megváltoztatja az alapjátékot? -
Reaper2104 #5166 Szerintem minden ami megváltoztatja az alapjátékot csalás, amúgy az a mod mit csinál? -
#5165 A Better Sights modot lehet-e használni a multiban...? Gondolom azt sem...
Köszi! -