Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még kezdõ vagyok Far cry3 ba
Coop és multi nál ,hogy lehet unlockolni a szineket?
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Fordítja: lostprophet @ http://lostprophet.ekapocs.com
A Far Cry 3 magyarításának videóelõzetese.
A fordítás folyamatban van, jelenleg ma, azaz 2013.08.05-ig 9000 sor készült el és ugyanennyi van hátra, ami viszont már csak a párbeszédeket foglalja magában, ergo gyorsabban tudok haladni vele.
Az elkészült fordítás tört illetve eredeti (Steam és Uplay) verziókkal mûködni fog.
Határidõt nem tudok mondani, de megpróbálom a szabadidõmet úgy beosztani, hogy maradjon mindig egy kicsi idõm fordítani.
A videóban esetlegesen elõforduló helyesírási hibák/magyartalanságok a végleges változat elkészültéig ki lesznek javítva.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
kérem ha igen írja meg nekem hogyan csinálta, melyik böngészõvel? És az hogy volt beállítva?
A kapott email -ben kell megkezdeni a lépéseket?
Köszönöm elõre is a segítséget.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
És a magyarítás is úton szóval még 1x lesz neki végigjátszása!
Next PC upgrade: 2022
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Köszi a tippet!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sikerült megharapnom egy olyan hibát, hogy a játék pont akkor autosave-elt, amikor épp zuhantam lefelé, viszont sajnos a zuhanás végén meghalok. Után újratölt, megint zuhanok, megint nyekk. Próbáltam a userprofile-os godmode-ot berakni, de sajna akkor is meghalok.
A korábbi save-em kb 30 játékórával ezelõtti, mondjátok hogy van valami megoldás a dologra 😊
Elõre is köszi!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
És laggok is jelentkezhetnek a játékban.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A játékmentések helye:
C:\Program files(x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames
Problémádra részben tudok megoldást. Készítek pályákat és azokat a MY MAPS-bõl szoktam indítani. Ez így teszt játékként mûködik, és nincs idõ és létszám korlátja. A pályáim 12-16 játékosra vannak beállítva, de játszottuk már ketten is, meg tizenhatan is. Az egyedüli hátránya, hogy pálya váltáshoz ki kell lépni, és másikat beindítani. De ezt nem tudom megbeszélni a bajtársakkal, mert többnyire angolul beszélnek. Ha jönnének többen magyar játékosok,mindent meg lehetne beszélni a cseten. Az elérési útvonal: multiplayer- maps editor archive, ahol a játékosok által készített pályák listája va, felettük egy filter (keresõ) van, oda beírni hogy treasure,és a találatok között meg lehet találni, amelyiknek HUN-buck az author-ja azok az én pályáim. A barát listára jelentkezhet bárki, és azon keresztül könnyû komunikálni. Általában esti órákban indítani szoktam. Tehát ez a felhívás mindenkinek szól, gyertek, hátha érdemes! Üdv. HUN-buck
valakinek volna kedve jönni co-operative kampányt játszani?
már csak 3 küldetés hiányzik.
Nálam multiban az a probléma, hogy nehéz játékban maradni, mert rengetegszer kilép azzal a hibaüzenettel, hogy nincs megfelelõ létszám a játékra vagy valami hasonló. Gyenge a ping? Vagy hogy érdemes játszani multit? Én indítsak szervert? Valami ötlet?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"