5604
  • Herold
    Nekem már kissé uncsi a SP, végigjátszás után már 3x reseteltem az outpostokat. A magyarítással talán fél év múlva fogom újrajátszani.
  • wollnerd #5242
    Én is. :)
  • kill3r21
    DE várom már a magyaritást atyaisten :)
  • bélanéni #5240
    (Azt még hozzáteszem, eddigi életem legjobb játéka, pedig nem vagyok mai "csirke". Irtózatosan tengermély tisztelet a készítőknek / kiadónak. Ezt szeretném honorálni egy kópia vásárlással, de így kissé megnehezítik a dolgot. )
  • bélanéni #5239
    Tehát nem... El vagyok kenődve.
  • Herold
    Szerintem várd meg a magyarítást és azzal kezdd újra.
  • bélanéni #5237
    Sziasztok,
    warez-al játszok, de a legjobb szándék vezérel (csak ugye a jó magyar fizetés néha gátat szab az elveknek), és meg szeretném venni a játékot, mert nagyon tetszik. Van esélyem betölteni a mentésemet az eredeti verzióba, vagy erről lemondhatok?
    Előre is köszönöm a választ!
  • Tib
    Pontosítanék: a DLC küldetések térképes ikonjai a kezdetektől láthatóak.
  • Herold
    Az magyarítás. Én legalábbis azt szeretném, ha magyar lenne, nem magyaros.
  • mester1987
    Magyarosítással :)
  • wollnerd #5233
  • wesker24
  • otto13
  • Zeller01
  • wedge31
    Várjuk...
  • lostprophet
    Hoppá!
  • trigorin
    Tegnap végre sikerült belekezdenem a játékba. Amilyen kíváncsisággal és lelkesedéssel vágtam bele, annyira sikerült visszapattannom róla.

Érdekes, hogy ultra grafikán is néha igencsak kockás low res textúrákat kap a talaj. A 2. részben a leveleknek közelről az erezetét is látni lehetett, itt ez sehol sincs. Amúgy persze szép a játék, csak a részletekre nem szabad nagyon odafigyelni. Egyébként más is tapasztal hasonló furcsaságokat?

A térkép egyenesen borzasztó. Ha megnyomom az M billentyűt, minek kell várnom kb. 1 másodpercet, hogy összerakja. Nem grafikai lassúság ez, hanem így van leanimálva. Felesleges. Ráadásul azonnal oldalra vágja az egérkurzort, és a térkép kicsúszik a képernyőről. Ráadásul valami szörnyű, alig kivehető, flash-szerű screen az egész. A 2. részben nekem jobban tetszett, hogy egy jól kivehető térképet tart az ürge a kezében a GPS-szel együtt. Egyáltalán az egész menürendszer nehézkes, a HUD is csupa kavalkád az itt-ott felvillanó üzeneteivel.

Meg hát ez a kommersz FPS feeling is kicsit zavaró nekem. A videók alapján kicsit többet vártam. Nyomom a hátra gombot, de persze beleakadok vmibe (egy sátorzsinórba), ami miatt nem haladok. Aztán meg 5 méterről lőnek rám ketten, de persze alig találnak el. Máskor a nyílt úton lövöm oldalról az ürgét, aki tőlem szintén max tíz méterre áll egy fa mellett, egy batár puskával durrantgatok, de csak nem fordul felém, hogy szembe támadjon. Mindezt normal fokozaton. Azóta menüben feltettem hard-ra, remélem, játékon belül számít a szintváltás.

Amúgy persze ígéretes a cucc, ez a krafting rendszer érdekes, meg a skillek is. És a 2. részhez képest itt tényleg van élet a dzsungelben, nem csak az őrpontok közelében, amik ráadásul újraépültek időről időre. Szóval azért adok neki még esélyt :)
  • coolpet
    Nekem nem irta ki :(
    csak pauselni tudom az enterrel
  • basicscale
    Szia! Igen lehet: pause, ezután kiírja alul, hogy skip..
  • coolpet
    Sziasztok!

Megvettem a blood dragont, es egy csomo hosszu atvezeto cartoon van benne, azokat lehet skippelni?
  • mester1987
    Nagyon beteg :D

• wollnerd #5222
    Nincs mit!
  • basicscale
    Köszönöm, működik.. nem tudom felfogni, hogy egy ékezet miatt nem ment egész nap a játék, azt hittem kibannoltak köszi szépen!
  • wollnerd #5220
    Az ubi jelszód milyen? A jelszó csak alfabetikus karaktereket tartalmazhat. (csak számok és betűk) ha nem alfabetikusokat is tartalmaz akkor nem fog felengedni! Én is ezt tapasztaltam! #5161
  • Herold
    Nem tudom, nézz körül az UBI fórumon.
  • basicscale
    Nem tudod, hogy mi lehet akkor nálam a probléma? nincs több ötletem..
  • Herold
    Multiban van, coopot egy ideje nem próbáltam.
  • basicscale
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nálatok van szerver, vagy csak nálam nem jó valami? régóta nem léptem be a játékba és win8 csere is lett. Engedélyeztem is a tűzfalon a játékot, de folyamatosan nincs szerver..
  • mester1987
    Itt elég jó cuccok vannak.
  • Tib
    Szétnéztél már itt? Hátha találnál valami finomságot :)
  • mester1987
    Igen nagyjából emlékszek rá, de valahogy jobban átjött úgy az egész.
  • Herold
    Elárulom, hogy a FC2 az afrikai Sierra Leone-i társadalmi/politikai helyzetet próbálta visszaadni.
  • mester1987
    A 2-höz nincs valami MOD, ami az egyjátékost egészíti ki?
    Olyan rossz nézni, hogy csak ezzel foglalkoznak, pedig elég buta egy sztorija van, ami megdobja a 2-től az a trópus meg az állatok.
  • zooleeh
    Van akit erdekel a reszlet ,ez azoknak keszult
  • Herold
    Én is gondoltam rá, hogy ezekből a Temple elemekből össze kéne rakni egy jó kis mapot, de szerintem már annyi ilyen van, mint a tenger.

Amúgy a videó túl hosszú, 20 percet senki nem fog végignézni. Nem kell 25x körbefordulni, meg fél perceket állni egy helyben, az sokat rövidítene rajta.
  • zooleeh
  • zooleeh
  • zooleeh
    Csak azutan
  • Danecay
    A DLC-s küldetések, pl. The Lost Expeditions küldetések első perctől fogva megjelennek, láthatóak a térképen vagy csak a területhez tartozó rádiótorony felszabadítása után?

köszi!
  • zooleeh
    Letezik egy dlc unlocker ami felszabaditja az oszes dlc ( menteseid elvesnek) ,de nem mertem kockaztatni...