Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Next PC upgrade: 2022
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fura hogy a rosszfió van középpontban, de mondjuk ezzel sugalni akarnak vmit a készítõk. Pszichikai ráhatásokkal... 😄 nézzétek meg jobbna a képet: egyszerûen szívatja a fõhõst 😄 (legalul, homokba zárták, csak a feje van kint xd)
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
TIB: Várom,veszem meg!!! <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Az arany középutat kéne megtalálniuk. De remélem hogy itt az ellenfelek ellen több gyûlöletet érezhet a játékos nem úgy mint a 2-ben. Ott csak annyira voltak idegesítõek hogy rád lõttek. Nem láttunk falu írtást, hogy civileket ölnének stb hogy tényleg leszûrhetnénk hogy ez egy rühes banda, megölni mindet.
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Anglia
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
az viszont nagy mennyiségben jött ki.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
pl.: Elsõ részbõl a hajós küldetés,második részbõl a fegyverek nagy része,sõt ahogy néztem az enemy mozgása,felépítése is.
A grafika nem rossz(nem vagyok grafgay!) nekem a dead island ugrott be elsõ blikkre.
Remélem ebben a videóban a Rambó stílus volt és nem pedig az arany középút mert akkor egy kicsit gyors az egész.Bár én úgyis lopakodni fogok elõször.
A terület meg elég nagynak tûnik,remélem megint lesznek megkereshetõ tárgyak,sok mellékküldetés és én fegyvermódosításnak is örülnék esetleg.
Ezt halkan mondom: ha egy mod/map editor is kijön akkor bestbuy lesz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN