Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát körülbelül.
Shep
Annyira az elsõ részt idézi minden ,hogy ha elszarják a hülye õrposztokkal meg fél órás utazásokkal és 2 percenként érkezõ õrjáratokkal akkor nyaljanak sót.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#pias>
Ryder62
Van pár négylábú a képen. Remélem jó sok lesz nem úgy mint a 2-ben ahol több ember volt a dzsungelben mint állat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

gduck
Sztem ez XBOX360 videó 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

<#eljen>
Isteni szép...
grebber
Ezzel az 1ben is jókat lehetett csapatni.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Remélem hanyagolják ezt az enemy indicatort...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tib

10 új screenshot a játékból ITT.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

grebber
Ha szebb lenne meg nem lenne az a jelzés honnan lõnek akkor azt mondanám tökéletes!De így nem az igazi!

Prince23
Még szeptemberben javában tart a kánikula XD ismerve a mostani idõjárast

Ryder62
Kár hogy nem nyár elején jelenik meg. 35 fokban, nyáron, azért a trópusokon érezheti magát az ember 😄 Jót tenne a beleélésnek XD

scomcomputers
Nagyon ott van!!Köszi a videót!!
<#eljen><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tatyla
nagyon is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

koschwarz
állat! a grafika technológiailag nem tûnik kiemelkedõnek, viszont eszméletlen részletes, és ez szerintem sokkal fontosabb. remélhetõleg a tényleges játékzene volt a videóban, mert az is jó.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
Gameplay Montage

új játékmenet videó!!

Ez a gerilla meg a felkelõ hadsereg nem teljesen illik be, inkább a teljes szabadság, felfedezés, realisztikusság az, ami ezt a játékot kiemeli az összes többi közül. Esetleg a párod megtalálása a trópusban, de ez már elsült az elsõ részben tökéletesen.
Szerintem a dramasztika nem a Far Cry-ba illõ. A Far Cry arról szólt hogy el vagy veszve egy szigeten és magadra vagy utalva pont, mint az elsõ részben...a többi az már tényleg mellékes.
scomcomputers
<#eljen>

Prince23
Dobozkép

Fura hogy a rosszfió van középpontban, de mondjuk ezzel sugalni akarnak vmit a készítõk. Pszichikai ráhatásokkal... 😄 nézzétek meg jobbna a képet: egyszerûen szívatja a fõhõst 😄 (legalul, homokba zárták, csak a feje van kint xd)

HarryProf
Új interjú olvasható a játék egyik készítõjével, Patrick Methe-el, aki többek között nyilatkozik az MI-rõl, a fegyverekrõl, a nyitott világ nyújtotta lehetõségrõl, és még sok másról is. Az interjú elolvasható magyarul a FarCryHc.hu -n.<#eljen>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

scomcomputers
Jó volt az a FC1 ha volt is benne sci-fi, nem is tudnám megmondani hányszol toltam végig, mindenféle módjával együtt!! <#wave>

TIB: Várom,veszem meg!!! <#eljen><#wave>

Ryder62
Sztem ne legyen benne semmi sci-fi (Far Cry) de ne is egy monoton, hétköznapi, unalmas hent (Far Cry 2)

Az arany középutat kéne megtalálniuk. De remélem hogy itt az ellenfelek ellen több gyûlöletet érezhet a játékos nem úgy mint a 2-ben. Ott csak annyira voltak idegesítõek hogy rád lõttek. Nem láttunk falu írtást, hogy civileket ölnének stb hogy tényleg leszûrhetnénk hogy ez egy rühes banda, megölni mindet.

Tib
2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Anglia

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

gduck
Ha megnézed az elõzetest, azt hiszem abból tökéletesen kiderül a sztori. Bár még a játékban kiderülhet, hogy a "gonosz" esetleg egy álruhás UFO <#nyes><#wave>

Megjelenési idõ csúszott nyárról szeptember 7-re, ejjj...pedig jó lett volna nyárra...
Az már kicsit lerágott, de nem rossz; itt a gerillákról/felkelõ harcosokról lesz szó szerintem.
Ryder62
Jó lesz végre megint egy trópusi szigeten kalandozni. De remélem ezúttal kihagynak mindenféle baromságot mint pl a mutánsok meg az ufók.<#lookaround>

Fpocok
VÓTMÁ!

Lényeg, hogy az põrposztok üresek legyenek, hogyha elfoglaljuk õket (persze ha lesz ilyen benne)?! 😊))
gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tutituti
az egy alapszintû map editor volt.Sajna azzal sok mindent nem lehetett kezdeni,csak multi mapokat összerakni.
az viszont nagy mennyiségben jött ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
2-höz is volt editor és kb nulla mod jött hozzá 😞

tutituti
Nekem is tetszik,de valljuk be azért az elõzõ részekbõl jócskán kimentettek pár dolgot.
pl.: Elsõ részbõl a hajós küldetés,második részbõl a fegyverek nagy része,sõt ahogy néztem az enemy mozgása,felépítése is.
A grafika nem rossz(nem vagyok grafgay!) nekem a dead island ugrott be elsõ blikkre.

Remélem ebben a videóban a Rambó stílus volt és nem pedig az arany középút mert akkor egy kicsit gyors az egész.Bár én úgyis lopakodni fogok elõször.
A terület meg elég nagynak tûnik,remélem megint lesznek megkereshetõ tárgyak,sok mellékküldetés és én fegyvermódosításnak is örülnék esetleg.
Ezt halkan mondom: ha egy mod/map editor is kijön akkor bestbuy lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Hát az alapján amit mondott, hogy lehet akár kocsival végigmenni a szigeten, vagy használni a gyors utazást szerintem ugyanúgy benne lesznek az újraéledõ õrposztok. Egyedül abban bízom ,hogy finomítanak rajta és nem lesz olyan igénytelenül megoldva, mint a 2-ben volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Jó lesz ez.

Az szerintem most nem lesz benne; küldetésre fókuszálnak. Bár a realisztikusságot meghagyhatnák (fegyver esetleg jármûjavítás, környezeti hatások, öngyógyítás ésatöbbi) mert az nagyot dobott a 2. rész feelingjén.
koschwarz
meg mondjuk azt sem bánnám, ha nem MINDIG a térkép másik felére kellene elkóvályogni egy küldetés miatt,majd vissza...mert nem így kell játékidõ növelni...

koschwarz
csak ha szabadon lehet kószálni, hagyják ki a 2. rész borzalmát, a szinte rögtön újratermelõdõ ellenfeleket.

scomcomputers
<#eljen>

Ez a Dunia Engine-be lazán benne lesz a DX11 már <#worship>
Ha az elsõ és a 2. részt keverik Afrika nélkül a trópusokba; az rossz már nem lehet.
gduck
Naon jó 😄

grebber
gabo91
nagyon jó. várjuk<#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gduck
Ne kezdjétek 😄 A 2. rész is iszonyat jóra sikeredett, fõleg a multija (kár hogy kevés magyar volt, mert mindenki csak kalóz példánnyal multizott XD) és ez is iszonyat jó lesz, fõleg hogy végre újra zöld övezetben fog játszódni 😊

(Y)
Muttley
kedvcsinálónak zsíííííír 😊)
kár, h köze nem lesz a gameplay animációnak EHHEZ..

Just do it :)

Shep
Szerintem nem olyan nagy a különbség, egyedül a testszõrzet az ami tényleg sokkal jobb, a többi csak ügyes fény-árnyék és blur eredménye.