Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14 napos pontosan <#crazya>
tutituti
bezony!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Ez a videó már õsrégi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kicsit mondjuk amatõr a karakter a videóban, de nagyon jónak ígérkezik ;-)
KJutatásra majd fel! 😄
Na a szellemlovas 😊
Fpocok

Tib
Mi nem volt? A hivatalos oldal?! <#confused>
Mert tavaly július óta biztos látogatom a GB mellett a US, FR és DE nyelveken írt oldalait is... Azóta a tartalmán kívül csak a galéria képforgatója változott <#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Prince23
Mer eddig nem volt

Tib
Ebben mi az új? <#wow2>

grebber
Prince23
Kész a hivatalos honlap:

Katt

ui: + napszakváltással és fejlett AI-val 😊
Ha kapunk gazdagabb állatvilágot, felfedezhetõ világot, fegyverrepetoárral és esetleg javítási, fejlesztési lehetõségeivel és szorival, ami már megvan, hogy "fõhõsünknek idegrendszeri problémával küszködik" nameg olyan jó fizikával, mint a Far Cry 2-ben, akkor tuti biztos a SIKER! 😊
HarryProf
Ennek egy részére már kaptunk elég egyértelmû választ. A választ a linkelt oldalon megtalálod 😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Legfontosabb kérdés, lesznek -e 50m után újra megjelenõ ellenségek, meg 2 percenként õrjáratok. Ezeket kihagyják, vagy stílusosabban oldják meg már elég 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HarryProf
Kérdezz a fejlesztõktõl az FC3 Community Developer-én keresztül: tedd fel kérdéseidet a FarCryHC.hu oldalán!

Sorry <#csodalk>
Tib
Ez a videó a #246-ban már posztolva volt... <#vigyor5>

Mozgásban a Far Cry 3

Bár a videón azért látszik a Crytek és az Ubisoft közti különbség.
(Még mindig vannak sajnos részletszegény effektek, vagy egyéb jobban kidolgozatlan dolgok, nem hiába mondták anno, hogy az Ubisoft fejleszti, majd a sufnituning mûhelyében a Far Cry-okat.)
dante3
Áram nincs kizárva...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Muttley
ha az 1. részbõl indulok ki, akkor 2 dolgot nem vezethetünk majd benne:
áramot és háztartást <#idiota>

Just do it :)

azt nem tudja valaki hogy repülõt lehet majd benne ve3zetni vagy helikoptert?
Jaja az RPG nem far Cry-ba illõ. Próbálkozás volt csak ja.

én bízom benne, hogy az elsõ részt veszik elõ jobban hangulatra és az állatok is nagy szerepet kapnak, meg a környezeti hatások...
a második része nagyon siralmas volt. pedig úgy kezdtem bele hogy na, ha kis hibával is, de biztosan jó lesz azért. hát vmi stalker szerûséget akartak összehozni, de nagyon gyengére sikeredett az rpg-sített lövöldözés

kíváncsi vagyok azért majd az új részre. a grafikára visszatérve, elég csak ránézni a Gothic 4-re vagy a Risen-re. A Gothic 3 ugye alapból egy fos volt, mivel akadozott és alig döcögött. Aztán jöttek ki hozzá a peccsek és az *.ini-k. úgy már egész jól futott és néha akadt csak.

Aztán gyárilag továbbfejlesztették, és egy maximumon is hasító még szebb látványvilág lett ugyanazt a grafikus motort használva. vagy éppen oblivion alap, aztán peccselve, majs skyrim.

szóval nagyon nagy dolgokat lehet már alkotni ,ha tényleg nekifexenek a programozók

Hát de általában új verzióra szokták építeni a grafikus motorokat, de lehet azt simítani is még.
gduck
Ez pontosan így van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tib
Az igazi fejlõdés nem a gépek eszement teljesítmény növelése lenne, hanem egy adott teljesítménybõl kihozni a legjobbat (aminek persze vannak határai)... igaz, ehhez idõ és kellõ programozói tudás is kell, ami ellent megy a hardware eladásából származó bevételnek.

Biztos, hogy nem igaz. Ma minden játéknál 4 giga az ajánlott, ha szükséges ha nem. Videókariból meg 1 éve nv ágon 8800 volt a belépõszint, azóta csak nem fejlõdtek vissza.

gduck
Ez volt a 2. rész gépigénye is, ha a grafikus motor ugyanaz, akkor elképzelhetõ hogy igaz 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Hát szerintem ha jól dolgoznak hatalmas gépigénye nem lehet hiszen erre a konzolgenerációra jön. Esetleg az lehetséges, hogy PC-n majd jóval jobban fog kinézni és akkor ahhoz kell majd egy bika gép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tuti nem az. Kamu az egész.

Lehet, hogy a Dunai ennyit követel és tudtak erõforrást spórolni, csak ne úgy legyen, mint a Call of Juarez: The Cartel-nél.
Ryder62
Kamu. Tekintve hogy ez a far cry 2 igénye. Meg már nincs is olyan játék aminek minimumon elég 1 mag. <#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Én úgy tudnám, meg tudtam volna már a 2-ben is elképzelni ,hogy ha kipucolsz egy helyet akkor teszem azt a városból indul egy csapat és visszatelepszik oda és ha mondjuk útközben leszeded õket akkor továbbra is üres marad a hely.

grebber
Hát ha ez igaz lenne akkor nagy respect, mert megtanultak végre optimalizálni! (Tehát nem kell nasa gép hozzá hogy menjen jól)

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Igaz vagy pletyka ??
<#nezze><#nezze><#hehe><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Az jó lehet majd.
HarryProf
Nem úgy mondta, hogy õrposzt, hanem mint "location". Én ferdítettem kicsit, bocs. Gondolom azokról a helyekrõl lesz szó, ahol táboroznak az ellenségek, mint pl. a demóban a hely, ahol a helikopter volt.

Akkor mégis lesz õrposzt ebben is?! Csakmert nem sok értelmét látom.
Meg kell hagyni, az utóbbi idõkben az Ubisoft nagyon a kalózok miatt leszar 1-2 dolgot, nemhogy inkább a Remedy példáját venné alapul...

Mondjuk a Driver: San Francisco-hoz jött ki néhány frissítés, de a fõbb problémákat nem sikerült megoldaniuk közel félév alatt xD

Meglássuk mit tud az elvileg turbózott Dunia Engine, bár egy CryEngine biztos szebben mutatna ;-)
HarryProf
Pont most néztem egy videóinterjút, amiben megerõsítik, hogy az õrposztok ahonnan már egyszer kiirtottuk az ellenséget, ha késõbb újra odamész, nem lesznek ott újból.
(kíváncsi vagyok, hogy az fog-e valakit zavarni, hogy miért nem foglalják vissza, mert az lenne realisztikus <#idiota>)

HarryProf
Annál esélyesebb, hogy ezúttal fog teljesülni. Másrészt meg egyelõre erre lehet támaszkodni, mert ezt tudjuk, arra nem lehet, hogy xy aztmondja úgyseleszjó.

Shep
Ó, hogy ezt már hányszor hallottuk az évek során aztán egy kezemen megtudom számolni hányszor teljesült.

HarryProf
Errõl mostanában volt nyilatkozat (link aláírásban), hogy az AI képes riadóztatni, utánad kutatni, de még a bombáidat is hatástalanítani... Bekeríteni, de még más NPC-vel is összeütközésbe kerülhetnek, vagy akár agresszív állatokkal. Szerintem nem lesz gond az AI-vel itt, legalábbis õszintén remélem, és az eddig látottak, hallottak alapján nem fogok csalódni.

Annál rosszabb, megfigyeltem.
Muttley
persze 😊
kezdjük ott, h
az ellenséges AI legalább az MW3 survival missions szintjét hozza
bekerítenek, fedezékbe vonulnak, lesbõl támadnak, ha egyet lelõsz, a többi megpróbál máshonnan leszedni téged stb.-stb.

HarryProf
Nem tom hogy vagy vele, de én nem csak a grafikáért szeretnék új játékot😊 És bármennyire is megszépíti a nosztalgia az elsõ részt, azért annak is meg voltak a maga hibái...

Muttley
én kiegyeznék azzal, ha
picit átírt sztorival, más szörnyekkel 1-az-1-ben az 1. részt adnák ki
2012-es grafikával