Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert tavaly július óta biztos látogatom a GB mellett a US, FR és DE nyelveken írt oldalait is... Azóta a tartalmán kívül csak a galéria képforgatója változott <#nyes>#nyes>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Next PC upgrade: 2022
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár a videón azért látszik a Crytek és az Ubisoft közti különbség.
(Még mindig vannak sajnos részletszegény effektek, vagy egyéb jobban kidolgozatlan dolgok, nem hiába mondták anno, hogy az Ubisoft fejleszti, majd a sufnituning mûhelyében a Far Cry-okat.)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
áramot és háztartást <#idiota>#idiota>
Just do it :)
én bízom benne, hogy az elsõ részt veszik elõ jobban hangulatra és az állatok is nagy szerepet kapnak, meg a környezeti hatások...
kíváncsi vagyok azért majd az új részre. a grafikára visszatérve, elég csak ránézni a Gothic 4-re vagy a Risen-re. A Gothic 3 ugye alapból egy fos volt, mivel akadozott és alig döcögött. Aztán jöttek ki hozzá a peccsek és az *.ini-k. úgy már egész jól futott és néha akadt csak.
Aztán gyárilag továbbfejlesztették, és egy maximumon is hasító még szebb látványvilág lett ugyanazt a grafikus motort használva. vagy éppen oblivion alap, aztán peccselve, majs skyrim.
szóval nagyon nagy dolgokat lehet már alkotni ,ha tényleg nekifexenek a programozók
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Next PC upgrade: 2022
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Mondjuk a Driver: San Francisco-hoz jött ki néhány frissítés, de a fõbb problémákat nem sikerült megoldaniuk közel félév alatt xD
Meglássuk mit tud az elvileg turbózott Dunia Engine, bár egy CryEngine biztos szebben mutatna ;-)
(kíváncsi vagyok, hogy az fog-e valakit zavarni, hogy miért nem foglalják vissza, mert az lenne realisztikus <#idiota>#idiota>)
kezdjük ott, h
az ellenséges AI legalább az MW3 survival missions szintjét hozza
bekerítenek, fedezékbe vonulnak, lesbõl támadnak, ha egyet lelõsz, a többi megpróbál máshonnan leszedni téged stb.-stb.
Just do it :)