Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon büntetõ renderelt mozi..sajnálom,hogy mindig ekkora a kontraszt játék grafikával szemben..
gduck
Nagyon durva!!!

És ezek szerint szeptember 6 a megjelenési dátum 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tib
A A különbözõ területekhez tartozó bemutató vége a következõ dátumokat tartalmazza:
2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Anglia

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
Húú de régen láttalak itt??(hogy vagy mi van veled?)
Nekem ez tuti vétel lesz!!
Remélem jó lesz a multi!
<#eljen><#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Remélem játék legalább fele annyira hangulatos lesz mint a videó 😄

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Fpocok

tutituti
LE is vette az Ubisoft a videókat:S

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Azt a kibaszott retkes kurvaéletbe!!! Szeptember még nagyon messze van!

grebber
Na igen ebben reménykedek,hogy megélem azt a kort amikor ingame lesz már végre ilyen grafika!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Már kijött a videó!

Black Ghost
Tudom, az ember perifériás látása is véges, de azért.... 😄

koschwarz
én még mindig nem tudom, hogy a 2. rész legnagyobb dizájneri bakiját, azaz a szinte azonnal újratermelõdõ ellenfeleket "javították-e" a 3. részre vagy marad ugyanaz a rendszer, mint az elõzõ részben...ez utóbbi esetben bele sem nézek a játékba.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

amikor már a trailernek is van trailere az már szánalmas...
Tib

Mint korábban már hírt adtunk róla, február 16-án érkezik a Far Cry 3 elõzetese. A Ubisoft marketingesei azonban már valószínûleg tûkön ülve várják, hogy kiadhassanak valamit rég-dédelgetett trailerükbõl, és ma ki is adtak egy elõ-elõzetest, amelyben szerepel Vaas, Jason Brody és mások is, habár csak egy röpke pillanat erejéig. Kétség kívül hatásos.

A kíváncsi szemek ITT megtekinthetik a videót, és megint csak el kell mondanom, hogy spoiler veszély!

HarryProf
A Február 16-án megjelenõ új FC3 elõzetesnek megjelent egy elõ-elõzetese, amely megtekinthetõ a Far Cry HC oldalán. <#eljen>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Muttley
kár, h a
release date-et még õk sem tudják :/

Just do it :)

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Tib

Mint korábban beharangoztuk, az Edge magazin új információkat leplezett le várva várt játékunkról a legújabb számában - habár a vártnál kicsit korábban kerültek ezek ki.
Figyelem! Elég sok spoileres infó van a tovább mögött, amelyek ronthatják a felfedezés élményét, és sok meglepetést is ellõhetnek elõre, szóval gondold meg, hogy tudni akarod-e!
ITT több küldetésrõl is részletes leírás szerepel.

tutituti
egyre kíváncsibb vagyok,ebbõl mennyi lesz igaz.
Remélem mind mert jó lenne egy jó far cry ami leköt egy ideig.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Far Cry 3 infó özön!

(n4g) Érkeznek a hírek a Far Cry 3 játékmenetérõl, amik alapján sokkal élvezhetõbbnek tûnik, mint a kissé monotonra sikerült második rész. Mielõtt még a részletekbe vetjük magunkat, nem árt tudni, hogy csütörtökön érkezik egy új trailer!
- Ahogy azt már az E3-as trailerben is láthattuk, lehetõségünk lesz a legtöbb harcot elõre megtervezni és a magunk módján intézni. Tehát a lopakodós vagy a Rambozós harcmodor kedvelõi is kiélhetik magukat, de akár azt is kipróbálhatjuk, hogy telepakoljuk a kedvenc jeep-ünket C4-el és elõreküldjük az ellenséges táborba bemutatkozni.
- A szabadság a játékban, a történethez van rendelve.
- A Far Cry 2 politikai cinizmusával szemben a Far Cry 3-ban inkább arra fókuszálnak, miként keveredik egy hétköznapi ember egyre inkább az erõszakos események közepébe, ezzel együtt az õrület határára.
- Lesz egy küldetés rész, amiben valamiféle gombákat kell keresgélnünk egy sötét földalatti barlangrendszerben, ez a rész roppant nyomasztó és végig hallucinálja hõsünk az utat.
- Gyakran belefutunk majd a helyi élõvilág képviselõibe, ami nem mindig kellemes a számunkra. Például a túlélés érdekében egyre mélyebben hatolunk a dzsungelbe vadászat céljából és összefuthatunk olyan állatkákkal, akik esetleg ránk akarnak majd vadászni. A sziget körüli vizek például hemzsegnek a prédára lesõ cápáktól.
- A sziget tele lesz felfedezésre váró, érdekes helyekkel, amik nem feltétlenül bármiféle küldetés részei.

info: Hardwired

Tib

A világhírû Edge - számitástechnikával és videójátékokkal foglalkozó - magazin február 15-én megjelenõ, 238. számában a Far Cry legújabb epizódjával fog foglalkozni tüzetesebben. Az Edge több elõfizetõjének küldött nem régiben egy üzenetet, melyben a vízesést ábrázoló Far Cry 3-as kép látható, jelezve ezzel, hogy a játék kiemelt szerepet kap a magazin legújabb kiadásában.
A cikk folytatása megtekinthetõ ITT, ahol többek között egy új kép (Vaas) is helyet kapott!

Muttley
csak a fodrász nem volt ott.. <#eplus2>

Just do it :)

gduck
Egyszerû, valamelyik nap fodrásznál volt <#idiota>

HarryProf
Egyébként a készítõk nyilatkozatai szerint Vaas nem a fõellenség, csak egy kisebb "boss" a sok közül.

machinarium
Azt gondolom errõl, hogy semmit sem változott a hajszerkezete, csak mivel oldalról látjuk az elsõ képen, így "egybeolvad" a taraj a pár millisre borotvált hajszõrzettel. (Mellesleg a kép is elég homályos, ami csak rásegít erre az illúzióra.)

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

Fpocok
Nincs ebben semmi fura. Ahogy halad a fejlesztés, úgy változtatnak. Nekem a bal oldali jobban tetszene... komolyabban tudnám venni a fõgonoszt.

Tib
A Far Cry 3 képeit nézegetve tûnt fel egy számomra érdekes dolog: Vaas az egyiken rendes hajkoronával, míg a másikon tarajos frizurával néz ki...

Na most akkor 2 dolgot találok lehetségesnek. Vagy a játék története alatt változik a frizura, vagy pedig a fejlesztés alatt a koncepció lett másabb <#vigyor0>
Ti mit gondoltok errõl?

scomcomputers
<#eljen><#eljen><#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tib
...talán most már látszani fog...

Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egybõl értesülhet a hírrõl, hogy a február 16-án érkezik az elsõ Far Cry 3 trailer.
Kétség kívül az elõzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdõdik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínûleg még több videóra...
A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az elõzetesbõl, amelyet a kis képre kattintva megtekinthetsz:

HarryProf

Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egybõl értesülhet a hírrõl, hogy a február 16-án érkezik az elsõ Far Cry 3 trailer.
Kétség kívül az elõzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdõdik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínûleg még több videóra...
A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az elõzetesbõl, amelyet a kis képre kattintva megtekinthetsz:

Tib

Tib

Tib

A Far Cry 3-on dolgozó 4 fejlesztõ csapat egyike, a(z) Ubisoft Massive Facebook-os közleménye szerint a San Fransisco-i rendezvényen az egyik technikai vezetõ, Nikolay Stefanov tart elõadást "Deferred Radiance Transfer Volumes: Global Illumination in Far Cry 3" néven.
Az elõadás kapcsán remélhetõen nem csak szöveges, hanem képi anyagot is kap a rajongók népes tábora

gduck
Ezeket én el se olvasom, a kutatók még az egyenesrõl is megszakértik, hogy az inkább görbe <#idiota>

Shep
Persze mindent meg lehetne oldani csak mégsem oldották meg, ez a játék meg a bemutató alapján teljesen másnak tûnik, mint a 2 volt úgyhogy inkább késsen de legyen jó, mintsem kapjunk megint egy unalmas valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
Mivel elvben a grafikát továbbra is a CryEngine 2 alapú Dunia engine hajtja majd, így szerintem az 1 év bõven elég kellene hogy legyen az AI csiszolásához, játéktér megtervezéséhez, textúrák csinosításához.

Ami meg az újraéledõ õrposztokat illeti, meg lehetne oldani annyival, hogy amikor 1 õrhely X számú embere X-1-re csökken, akkor a pálya adott pontjairól (ellenséges bázisokról) elindul egy õrjárat, ami "észleli" a hentelést és átveszi a korábbiak helyét. Ezzel egy idõben (a rádión történõ jelentésük alapján) indulhatna egy X perces fokozott õrjárat az adott területen. Szerintem ez nem túl nagy meló lenne fejlesztés terén...

Shep
Persze, meg lehet 1 év alatt is csinálni egy játékot de gondolom a 2. rész "sikere" után kicsit több idõt akarnak beleölni és olyan játékkal akarnak elõrukkolni ami emlékezetes marad mindenki számára és nem csak az 50m után újraéledõ õrposztokra emlékszik belõle a többség. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
A leírtak szerint a 2011 júniusi bemutatóban nagyon rövid pálya szakasz volt csak készen, amihez szerintem azért kellett egy pályaszerkesztõ és számos textúra. Ennek "tudatában" és az eltelt 6 hónap számos munkaórájának figyelembe vételével szerintem azért most nem állhatnak olyan rosszul a fejlesztõk.

Azért én megnéztem volna egy rossz irányba elindulós videót, ahol még nincsen megcsinálva a pálya és mondjuk az emberünk leesik a világ (pálya) alá <#nyes>

Shep
ÖÖ nem érdekel a maja naptár az szerintem is hülyeség, de hogy nem jó irányba haladunk az biztos. Az, meg hogy ki szakértette meg meg ki nem egy dolog attól még lesz világvége csak az idõpont kérdéses 😊 de ha teszem azt mégis év végén lesz akkor ezt már nem fogjuk tudni megvitatni.

Fpocok
jó nagy hülyeség az egész

Na, nem is tudtam. Azt hittem PCre nem fog jönni.

grebber
". A Rainbow Six: Patriots 2013 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. "

Reméljük nem módosítanak rajta!

Prince23
De jön, csak az is Future Soldier, Brotherhood komplexusban 😄

grebber
Jaj haggyátok már abba ezt a hülyeséget.
Persze hogy vége van akkor a maya naptárnak mert nem volt kedvük tovább csinálni,mivel nagyon jól tudták akkor már ugyse fognak élni szóval minek dolgozzanak vele többet.<#banplz>
Nem mellesleg volt a hírekbe ,hogy valaki megszakértette és nem akkor van a vége.

Fpocok
Az nem jön pcre, nem? Pedig jól nézett ki.

Prince23
Sajna 😄 a Patriotsot nagyon bánni fogom 😄

Shep
Hát ha decemberben világvége akkor ezzel már nem játszunk. 😊

Prince23
Egyértelmû: ez is 2013-ra.... mint a Patriots

Shep
Na most ha ez igaz akkor ebbõl az idén semmi nem lesz.