Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár az árára kivi lennék.
Limitált kiadásban lesz nálunk szerintem józan paraszt ésszel <#confused>
grebber
Insane Edition Nem tudok róla semmit hogy only ps3-ra lesz-e vagy akármi.
PC-re elfogadnék egy ilyet az biztos.

Next PC upgrade: 2022

Már csak az AI-t pofozák ki és szerintem meglesz minden örömünk 😄 😄
Tib
A kép azzal a 296.10-as driver-el készült, amit az nVIDIA vezérlõpult a videókártyámhoz automatikusan telepítésre kínált, mint legfrissebb program.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

scomcomputers
Nekem nincs is menüpont benne,pedig a legújabb driver van fenn!
A program kompatibilitásban benne van a FC3 exe!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tib

Rendszerkövetelmény részlet az nVIDIA-tól? Apró érdekességre lehetnek figyelmesek a szemfüles nVIDIA videókártya használók...
Bõvebb cikk és kép: ITT

HarryProf
Mondjuk gondolom abban benne lehet a vízalatti világ is, elvégre ott is lesznek felfedezni valók, és ugyebár nem 1 db. szigetrõl beszélünk, hanem egy szigetcsoportról, szóval a közöttük levõ távolságok is beleszámíthatnak ebbe az elképesztõ méretbe, ha egyáltalán tényleg ekkora lesz.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Tízszerese??? nembaj ezért majd megéri azt a tárolókapacitást az szent 😄
HarryProf
Az ellenség AI-járól némi infót már mondtak egy korábbi interjúban, hogy mikre lesznek képesek, stb. (a linkelt oldalon megtalálható)

A térkép nagyságáról korábban olyasmit mondtak, hogy tízszerese az FC2-esnek, de azóta nem sok konkrétumot hallhattunk.

Muttley
az ellenséges AI-ról is jó lett volna hallani
a térkép nagyság kérdésre meg mellébeszélnek

Just do it :)

HarryProf

A játék alkotói úgy döntöttek megválaszolják a rajongók kérdéseit a Far Cry 3-ról, és habár nem voltak bõkezûek minden témában, azért új információkhoz is jutottunk az IGN honlapján található interjúban.

A cikk elolvasható a FarCryHC.hu oldalán, ide kattintva!

Tib

A G4TV jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ubisoft Montreal kulisszái mögé, ahol a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 is készül.
Az egykor farmergyárként üzemelõ épületben lévõ fejlesztõ iroda egyes részlegein David Barrett és Philippe Renaud kalauzol minket, ahol még az is kiderül, hogy mi maradt meg a régrõl és mi emlékezteti Õket az épület gyökereire.

A videó megtekinthetõ ITT.

Tib
Ez a hír az elõrendelõknek szóló/járó extra tartalomról szól. Hasonló kiadásról infó a #345-ben 😊
A gyûjtõi változat teljesen mást jelent és még nincsen róla infó...

gduck
Gyûjtõi kiadásról tudni valamit? Lesz belõle?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tutituti
csak a videó.De alant Tib kommentjében sok érdekesség olvasható!!!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tib

A játék Xbox360-as elõzetese annyiban tér el a korábbitól, hogy a videó elején és végén Vaas mond nekünk pár kedves szót, és az elõrendelõk kapnak 4 extra küldetést, amiben a Hurk nevû karakterrel, és bomba-vivõ majmai lesznek segítségünkre, és multiplayerban két extra módot kapunk az ellenfeleink alázására. Ennek a csomagnak a neve Monkey Business Pack.
A videó megtekinthetõ ITT.

gduck
Elég durva videó. Megérdemli a 18-as karikát 😄

Az év 3 legjobb címe közt van <#eljen>
Muttley
0:43-nál
a komodói sárkány nagy ötlet <#eljen>

Muttley
közvetlenül:

HarryProf

"Hosszú ideje vártuk már, végre megérkezett a Far Cry 3 elsõ elõzetese, amely gameplay alapján lett összevágva. A látványos, új elemeket is tartalmazó trailer megint csak az õrület témájára lett felfûzve. Azonban az újabb hallucinációs jeleneteken kívül láthatunk állatokat, jármûveket, változatos harcokat is mozgásban."
Az új elõzetest megtekintheted a FarCryHC.hu oldalon, ide kattintva!

gduck
Jó kis cikk <#eljen>

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

scomcomputers
<#eljen>
én is!!

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Az engem pl nagyon nem érdekel én dolgozok mint mindig!

Muttley
az õ bajuk 😉
szted mit csinál a legtöbb ember nyáron?

És a Spec Ops: The Line is június 26-án. Elvileg <#fejvakaras>
Én hivatalos EU verzióba gondoltam megjelenés napjára magyar felirattal. <#confused>
Tib
Petíció? Házi barkács? <#nevetes1>
Mi ez a nagy izgalom? A második rész is hivatalosan volt honosítva a feliratok terén. <#fejvakaras>

A német és a nagyobb európai nyelvek minden játékban benne vannak. Házibarkács honosítás meg úgy is lesz elõbb-utóbb.

TaRka0107
Már én sem teszek fel mostanában magyarításokat, de vannak olyanok akik németet tanultak/tanulnak és fingjuk nincs az angolhoz!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem azért te, hogy ténylegesen lehonosítsák 😄
Miért is? Nem hiszem, hogy nagyon durva nyelvezete lenne.

Max Payne 3, viszont a nyár elsõ napján érkezik PC-re 😊
Kéne már most egy PETÍCIó, hogy magyar felirattal jelenjen meg hazánkban.
Shep
Én ezt általánosságban írtam, nem úgy értettem ,hogy a FC3 ne lenne népszerû és sokak által várt cím.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Fõleg Steamen -hehe

HarryProf
Hát azért az Ubisoft elég kiemelten kezeli az FC3-at, és egy ütõs tavaszi-nyári kampány meghozhatja a gyümölcsét. Kétség kívül, a promotáláshoz értenek nagyon 😊

Shep
Igen csakhogy egy kevésbé reklámozott, vagy népszerû játéknak ezekben az idõszakokban meg vajmi kevés esélye van tehát ez inkább úgy igaz, hogy a sikercímeknek ezek a megfelelõ idõszakok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
hatalmas balfácán az a kiadó/ fejlesztõ, aki nyáron ad ki játékot
márc-ápr-máj + szept-okt-nov és kész
a többi hónap "halott"

grebber
Nem baj majd megint év végén jön minden és ember azt se tudja mivel játsszon majd!

Az a baj, hogy nem érkezik meg nyárra és a nagy vetálytársa (csak nálam) a BioShock: Infinite sem <#confused>
Tib

Mark Thompson, a Far Cry 3 vezetõ pályatervezõje egy interjút adott a Game Rant online játékmagazinnak, amelyben számos apró érdekességet, konkrétumot elárult a szeptember elején megjelenõ játékról...

Hogy miket is pontosan?! ITT elolvashatod! <#vigyor>

Helyes-helyes!
Tib

Ahogy azt már korábban beharangozta a Ubisoft Massive, a Game Developers Conference-en ezúttal a technikai bemutató irányba mentek el. Az elõadás, melyet Marc Beaudoin, a cég technikai igazgatója tartott, fõ témája a realisztikus emberi test és mimika ábrázolása volt, melyben nagy szerepet kapott az Autodesk MotionBuilder program.

Akit érdekel a technikai bemutató, az ITT[/b] megtekintheti 😊

Tib
Új vázlat képek jelentek meg 😊

Tib

Nem a Ubisoft Montreal dolgozik a Far Cry 3 többjátékos üzemmódján - derült ki tegnap a GDC-n. A másik csapat, a Ubisoft Massive, ami eddig az Assassin's Creed: Revelations multiját ütötte össze, de a Ground Control és a World in Conflict játékokat is õ hegesztette, illetve ezeken felül van egy eddig be nem jelentett MMO a tarsolyában. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó kezekben van az online komponens.

A cikk folytatása és bõvebb infó >> ITT

Tib

Bár lenne mit fitogtatni a Far Cry 3 készítõinek, Õk most mégis a február 15-én megjelent bemutató képi anyagához nyúltak... Akkor hol az újdonság?! Hát a videót kísérõ feliratokban! Számos, eddig csak sejlõ vagy épp egyáltalán nem ismert információkhoz jutott "a nép", persze csak módjával Akkor lássuk a medvét...
Bõvebb infó ITT.