Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy érted hogy térdelõs?
Hmm így lv28-on kell ráébrednem valami nem kerek, miszerint az Eu változatban nincs betérdelõs HeavyStander csak amolyan sima shift és ennyi.Ha jól idõzítesz hátra csúszol ha rosszul akkor bekapod ha hamarább nyomod akkor sima guard ha jól veszem ki.
A hack shield amolyan védelmi program a csalások ellen általában a vírusirtóval szokott összeakadni, ott kellene engedélyezni hogy hagyja békén .
Probáltam nem jó
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
a "nagy" angol tudásommal azt veszem ki hogy valamit nem talál xD próbáld meg újra telepíteni az általában meg oldja az ilyen problémákat
Sziasztok
Tegnap feltelepítettem a játékot és nem indul el azt irja ki cannot find hack shield drive error ez mitöl van ? mi a megoldás?
Tegnap feltelepítettem a játékot és nem indul el azt irja ki cannot find hack shield drive error ez mitöl van ? mi a megoldás?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Lehetni lehet, de hogy nekem türelmem nincs hozzá, az biztos. :D
Minden itemet külön el kell küldened a másik karidnak mail-ben és külön is kell kiszedned õket.
Amúgy tudtommal még NA verzióban sem lehet mást craftolni vele, max lvl54es cuccokat.
Minden itemet külön el kell küldened a másik karidnak mail-ben és külön is kell kiszedned õket.
Amúgy tudtommal még NA verzióban sem lehet mást craftolni vele, max lvl54es cuccokat.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Erre mondjuk rá lehet játszani, ha valaki veszi a fáradságot és átnézi milyen új craftolható itemek lesznek és azokhoz milyen mati kell, most lehet hogy fillérekét megveszed, de amikor bejön az új item felszökik a mati ára.
Nemtudom itt hogy megy a karakterek közötti trade, de a kis karit esetleg kilehet bélelni egy két olyan mati-val ami most nem jó semmire csak majd késõbb .
Nemtudom itt hogy megy a karakterek közötti trade, de a kis karit esetleg kilehet bélelni egy két olyan mati-val ami most nem jó semmire csak majd késõbb .
Jól mondod. :)
@perseus
Ha weaponsmithing-re gondoltál, akkor vagy Brakis-nál (Royal Army Base) vagy Krunk-nál (Bar), már nem emlékszem pontosan.
@perseus
Ha weaponsmithing-re gondoltál, akkor vagy Brakis-nál (Royal Army Base) vagy Krunk-nál (Bar), már nem emlékszem pontosan.
és kovácsolást hol lehet fejleszteni?
akkor gyakorlatilag kijelenthetjük hogy ez az egész sk kraftolási téma nem nagyon befolyásolja se a fejlõdésed se a játékmenetet.Ezek nélkül is tudsz szépen fejlõdni ha ráállsz ugymond ezek csak ilyen plussz dolgok érdekességek.jól vágom?
Ohh és az itemek, amiket craftolhatsz vele csak lvl54-ig mennek, lvl61-es új itemeket nem lehet vele craftolni.
Igen, ez az egyik dolog, ami érdekes benne, kevesebb alapanyag kell a dolgokhoz. Viszont hogy addig eljuss, le kell craftolnod egy csomó low level trutyi dolgot, amihez rengeteg alapanyag kell.
Ez csak akkor jó, ha rögtön mihelyt megkapod, elkezdesz vele foglalkozni, ami ugye lvl22-n van. Csomóan már lvl60-on jártak, amikor ez kijött, és ezek az emberek általában nem mennek lvl10es battlekra csak hogy materialt szerezzenek egy lvl12-es cucchoz, addig legalábbis nem, amig van mit craftolniuk a saját szintjükre.
A másik dolog, ami miatt érdekes lehet az az, hogy lehet vele craftolni 3 és 4 csillagos itemeket is, ami megemeli a statokat azon a bizonyos itemen (csak str/agi/wil/int fog megnõni rajta). Az átlag itemek mind 2 csillagosak. 5 csillagos itemek bossokból droppolhatók csak.
A cooking expertise használatával fõzhetzs/süthetsz bizonyos kajákat, amiket aztán a tábortûznél elfogyaszthatsz és kapsz buffot. Nem csak te kapsz buffot, hanem mindenki, aki a tábortûznél van.
Ezzel az emberek azért nem foglalkoznak sokat, mert minden recepthez kell legalább egy hal, de inkább 2 vagy 3, és valljuk be, horgászni nem igazán érdekes és izgalmas dolog. :D
Röviden ennyi. Bõvebb info wikin található (ha ennyi nem volt elég).
Ez csak akkor jó, ha rögtön mihelyt megkapod, elkezdesz vele foglalkozni, ami ugye lvl22-n van. Csomóan már lvl60-on jártak, amikor ez kijött, és ezek az emberek általában nem mennek lvl10es battlekra csak hogy materialt szerezzenek egy lvl12-es cucchoz, addig legalábbis nem, amig van mit craftolniuk a saját szintjükre.
A másik dolog, ami miatt érdekes lehet az az, hogy lehet vele craftolni 3 és 4 csillagos itemeket is, ami megemeli a statokat azon a bizonyos itemen (csak str/agi/wil/int fog megnõni rajta). Az átlag itemek mind 2 csillagosak. 5 csillagos itemek bossokból droppolhatók csak.
A cooking expertise használatával fõzhetzs/süthetsz bizonyos kajákat, amiket aztán a tábortûznél elfogyaszthatsz és kapsz buffot. Nem csak te kapsz buffot, hanem mindenki, aki a tábortûznél van.
Ezzel az emberek azért nem foglalkoznak sokat, mert minden recepthez kell legalább egy hal, de inkább 2 vagy 3, és valljuk be, horgászni nem igazán érdekes és izgalmas dolog. :D
Röviden ennyi. Bõvebb info wikin található (ha ennyi nem volt elég).
Bár nem mindent lehet saját kezûleg készíteni, de pl itt egy Ivory Twin Swords alapanyagai a bal felén ha a kovács készíti neked, a jobb oldalán ha te kovácsolod le csak ügye kell a maxos weaponsmithing hozzá.
A kovács féle verziót bárki megcsinálhatja akinek megvannak a hozzávalói és elérhetõ már a kovácsnál a craft lehetõség kb ez adhatja az alap árat értem ezalatt azt , hogy ha nagyon elszaladsz az árral inkább összeszedik és kifizetik a kovácsnak az árát.
Pl van pl Spiked shild ha megcsináltatom a kováccsal csak a meló díj 10600gold plusz az alapanyagok amibõl általában több kell mintha te készítenéd, de az MarcetPlace-ban már 9000 goldért is kapni tehet bolondság lecraftolni a kováccsal inkább eladni a matikat ha máshoz nem kellenek.
Pénzszerzési lehetõség ha ráérzel mi fogy, mi a kelendõ a játékban és te legyártod.
A kovács féle verziót bárki megcsinálhatja akinek megvannak a hozzávalói és elérhetõ már a kovácsnál a craft lehetõség kb ez adhatja az alap árat értem ezalatt azt , hogy ha nagyon elszaladsz az árral inkább összeszedik és kifizetik a kovácsnak az árát.
Pl van pl Spiked shild ha megcsináltatom a kováccsal csak a meló díj 10600gold plusz az alapanyagok amibõl általában több kell mintha te készítenéd, de az MarcetPlace-ban már 9000 goldért is kapni tehet bolondság lecraftolni a kováccsal inkább eladni a matikat ha máshoz nem kellenek.
Pénzszerzési lehetõség ha ráérzel mi fogy, mi a kelendõ a játékban és te legyártod.
Van valaki aki el tudná magyarázni ezeknek a tanulható dolgoknak a lényegét? Gondolok itt a fegyver-páncél kovácsolásra,mágikus dolgok,fõzés???,stb miért jó ez és hol tudom hasznát venni?mi a lényege stb.Nagyon ködös ez még nekem.
Kösz rutinos hajigáló a büdös banya :)
Tegnap Wardog besegített a 60-as Lann karijával hát sokat nem láttam felpörgött mint egy ventilátor és én mire megütöttem volna maobot már romokban hevert az insta csak szedegetni kellett a motyót, ha ilyen jól megy felrakjuk hardra és válaszuk a Macha-t változás nem észleltem a sebességen a huzat megint nagy volt, de már a Boss-ba én is bele tudtam ütni ami vissza ütött és két ilyen után lerongyolódtam egy csöppet, majd késõbb az ilyen huzatos insták végén egyszer csak átváltozott fekete hosszú lábú lateksz emberkévé :)
Tegnap Wardog besegített a 60-as Lann karijával hát sokat nem láttam felpörgött mint egy ventilátor és én mire megütöttem volna maobot már romokban hevert az insta csak szedegetni kellett a motyót, ha ilyen jól megy felrakjuk hardra és válaszuk a Macha-t változás nem észleltem a sebességen a huzat megint nagy volt, de már a Boss-ba én is bele tudtam ütni ami vissza ütött és két ilyen után lerongyolódtam egy csöppet, majd késõbb az ilyen huzatos insták végén egyszer csak átváltozott fekete hosszú lábú lateksz emberkévé :)
felveszlek barát listára :D de elõre szólok hogy ha partiban leszünk akkor ne várj tõlem sokat mert a netem miatt sokat laggolok más partijában... volt olyan hogy a saját partimból dobott ki xD
én is fiona vagyok :D
bele kéne húznom a storyba 26-os vagyok és még csak most fogok végezni a hoarfrost hollow-al...
remélem EP7-ben :D kíváncsi vagyok arra a feka szerû "kigyúrt állat"-ra xD
Íjász (Kai) még sehol sincs élõben, de dolgoznak már rajta.
Az a nagy melák (karok) meg elvileg jönni fog EP7/8-ban. De ahogy eddig adták az updateket, inkább EP7ben, mint 8ban.
(EP6 van most)
Az a nagy melák (karok) meg elvileg jönni fog EP7/8-ban. De ahogy eddig adták az updateket, inkább EP7ben, mint 8ban.
(EP6 van most)
És várható lesz az EU-ra is azok a karakterek? Mert íjász is van elvileg :/
Az a koreai verzió.
Valaki érti hogy mi az a Mabigoni heroes? Mert youtube-on van ilyen videó és ott 1 ilyen nagy melák barbár emberrel vannak... Azt hogyan lehet megszerezni? :D
A sima ütéstõl nem dobta a lábvértett megpróbálom lándzsa kõ combóval:)
De lehet csak sima random potyog belõle a cucc és nem számít mit ütsz rajta elõtte, de ügye a reményhal meg utoljára elõtte meg a Gnoll Chieftan.
Amúgy a nõi karakter miatt Katyi néven borzolom az idegeket.
De lehet csak sima random potyog belõle a cucc és nem számít mit ütsz rajta elõtte, de ügye a reményhal meg utoljára elõtte meg a Gnoll Chieftan.
Amúgy a nõi karakter miatt Katyi néven borzolom az idegeket.
Ah köszönöm szépen a segítségedet remélem hogy télleg fog mûködni. Mert ezt a játékot nekem találták ki:D
Amerikában élsz ?
Ha nem akkor itt van az EU-s honlap.
Itt kell regisztrálni az EU-n és innen is töltsd le a játékot.
Ha nagy "downloadra" kattintasz akkor azt hiszem egy launcher tölti le ha alatta a szövegben a linkre akkor meg mint egy fájlt töltheted le.
Ha nem akkor itt van az EU-s honlap.
Itt kell regisztrálni az EU-n és innen is töltsd le a játékot.
Ha nagy "downloadra" kattintasz akkor azt hiszem egy launcher tölti le ha alatta a szövegben a linkre akkor meg mint egy fájlt töltheted le.
Sziasztok nekem léccives valaki segítsen mert East Serveren akarok játszani de amikor belép a játékba akkor valami hülyeséget ír hogy jelentkezzek be a honlapon pedig be vagyok... Na ilyenkor mivan? :/
Az tetszik a játékban, hogy valamilyen szinten logikus pl a Gnoll Chieftan sisakját a fejérõl kell leütni olvastam a wikin ebbõl kiindulva ütöttem a jobb lábát ez esett kézre, amikor letérdelt a fejéhez vágtam ami kéznél volt utoljára egy jóképû oszlop darabot és a sisak leesett ütöm tovább a lábánál majd amikor megmurdel szedem a droppot és közte van a sisak és a lábvért nem teszteltem még egyszer, hogy van e valami valós alapja, de mivel a Svage set-hez is kell egy lábvért majd kiderül.
Általában, mert még az elején volt, hogy mindent szétkalapáltam amit lehetett még az oszlopokat is ledöntöttem ezt meg egy party sosem várja meg, kicsit idõ igényes volt e taktika, de néha kiesik egy két spirit bár ekkor még nem figyeltem az árakat csak mint a porszívó mindent begyûjtöttem a kihulló apró piros "hp kövek"-ról se tudtam mifene csak amikor megkaptam titlét eset le hogy ezek a hp-m töltik vissza.
A szegényes angol tudásom ilyenkor kiütközik a küldik meg csak gyûlnek , ma megpróbálom lefaragni õket Google Translate+VindiktusWiki combo-val :))
A szegényes angol tudásom ilyenkor kiütközik a küldik meg csak gyûlnek , ma megpróbálom lefaragni õket Google Translate+VindiktusWiki combo-val :))
akkor izgalmas napod volt <#taps>#taps>
Futottam egy szép kört minden összejött néha van ílyen is :)a Fomorian Orderben Win10 min választottam és sikerült mind a két Ekuloch-t kiiktatnom, eddig mindig leléptek egy negyed hp-val az elsõ pont integetett amikor méregbõl, hogy megint megpattan nyomtam egy "F" szépen mellbe dobtam a lándzsával és lám megszakadt a varázs ott maradt mindjárt a nyakába ugrottam örömömbe és nyísz, a második meg a függõhídnál volt elvágják, leesek, kimászok és beverem a kicsiket közben neki esek a második Ekuloch-nak megy a harc pont úgy fordulunk ö áll a szakadéknak hátal és következne a lelécelés amikor leesik utána ugrom és leverem ezt is. A Boss-nál gyors ima hogy a 2 perc elég legyen beverni a fanjaival együtt és sikerül, persze mert menet közben a két lengõ farönknél kiütök egy SpiritRenmant-ot ami leesik és le kell érte létrázni meg persze ilyenkor amikor siet az ember mindenbõl potyognak az itemek rugdosni kell a hullákat,de pont belefért.
Meghazudtoltam magam :) mondom csak felpróbálom ha már megcsináltam hmm nem is olyan rossz fõleg, hogy bementem egyedül a Red Ruins-ba láttam hogy egy ismerõs arcot kell beverni, de nem számítottam hogy ö is fel skillezte magát :) úgy csapkod azzal a kalapáccsal mit a fene elég elugrálni a kevés szünetben meg nem tudtam jól sebezni, mondom beszaladok a fal mögé iszok egy potit erre mellé nyomok és nagy nyugodtan elkezdtem tüzet rakni a boss elõtt hát eloltotta velem együtt :)
Kiléptem és kerestem partit kétszer lekalapáltuk gyors bosszúból.
Kösz a felajánlást amúgy.
Kiléptem és kerestem partit kétszer lekalapáltuk gyors bosszúból.
Kösz a felajánlást amúgy.
kell az enyém? :D
Légyszi valaki segítsenn .... a nexon messenger alkalmazása nem mûködik mit lehet vele csinálni?
Savage set.....
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Kösz most a Crimson Blade seten gondolkodom, hogy lekraftoljam e Kristin-nek, megvenni drága, lekraftoláshoz még egy item hiányzik, de hordani nem hordanám csak max eladnám, de oda sok mati.
Ami még érdekes, hogy a Norten Pike és a Savage Leather Armor .. páncélokat nézegettem a NP nehéz a SLA könnyû és mégis szinte ugyanannyi defet adnak azért kicsit jobban megkülönböztethették volna a dolgokat a Sarpshooter-rõl már ne is beszéljünk rövid borgatya és egy tüskés páncélgatya hogy lehet egy szinten ? pasz
NP he.a lv22 DEF +1084, STR +35, AGI +134
SharpS li.a lv22 DEF +1013, STR +82, AGI +88, INT +42, WIL +26
Savage li.a lv26 DEF +1195, STR +114, AGI +43, INT +23, WIL +49, HP +205
Ami még érdekes, hogy a Norten Pike és a Savage Leather Armor .. páncélokat nézegettem a NP nehéz a SLA könnyû és mégis szinte ugyanannyi defet adnak azért kicsit jobban megkülönböztethették volna a dolgokat a Sarpshooter-rõl már ne is beszéljünk rövid borgatya és egy tüskés páncélgatya hogy lehet egy szinten ? pasz
NP he.a lv22 DEF +1084, STR +35, AGI +134
SharpS li.a lv22 DEF +1013, STR +82, AGI +88, INT +42, WIL +26
Savage li.a lv26 DEF +1195, STR +114, AGI +43, INT +23, WIL +49, HP +205
Sziasztok segitsetek már légyszives vmiért folyamat szar a barát lista meg a chat meg ezek mit lehet vele tenni??
mért nem szóltál hogy az kell? adtam volna xD
Mindig Solo oath-ra rakd Decisive Battlet, akkor csak egy szobát kell kiirtanod a boss elõtt, és az a szoba éppen a mini bossok szobája szokott lenni.
Ha nem az, amelyik neked kell, csak lépj ki és kezdd újra.
Ha nem az, amelyik neked kell, csak lépj ki és kezdd újra.
ha a Bryialne-t keresed azt meg találod a revenge-ben is, ha jól emlékszem 2szer csináltam és 2szer találkoztam vele
Kösz. Szomorú random minboss, random dropp elég kellemes, egy pár kanyart még tán kibírok :)