1924
-
#1724 Fiona expertektől kérdem, hogy ez a Heavy Stander Cancel most műkszik, vagy nem? Én nem tudtam semmi olyan effektet elővarázsolni, mint ami a videókon van, de a forumokon ragaszkodik hozzá pár mandarin, hogy igenis műkszik, csak animja nincs már (mivel átalakitották a skillt, gyak. passziv lett). -
unusual #1723 Nekem valahogy nincs kedvem 16óra után belogolni,de lehet velem van a baj.... ;) -
Szakesz #1722 Elég sok mindent kell még ezek szerint fejleszteniük. :) -
Sixtail #1721 Nekem nem gond, de hogy 80 inaktív tag legyen egy bandában és elvegye a helyet a potenciális új/aktív tagoktól valahogy nem tűnik jónak, no meg az, hogy mindig Shikant meg engem PMelnek olyasmikkel, hogy "mikor vesztek már be?".
Btw, ahhoz nem kell "kockulni", hogy valaki beloggoljon 5-10 percre, hogy csináljon helyet és bevegye az új jelentkezőket. :P
@Szakesz
Igen, XP bónusz van battle-k végén, ha guild-del mész. Ezen kívül még nincs semmi extra tudtommal, de még majd ezt is fejlesztik valahogy, legalábbis ezt olvastam. -
unusual #1720 No flame.....De vannak akik dolgoznak,és nem keveset,és nincs már annyi idejük játszani / jelenleg /. Szóval majd ha nem dolgozom ennyit akkor majd kockulok. ;) -
#1719 asszem jár valami guild bónusz insták végén -
Szakesz #1718 Ebben a játékban milyen előnyökkel jár, ha a játékos egy klán tagja? Nyilván jó a társaság, segítőkészek a klántársak, de ezen kívül nyújt-e valamilyen bónuszt? -
Sixtail #1717 Mi tegnap csináltunk egyet. Meguntuk, hogy a leaderek havonta egyszer járnak fel, a guild master-t meg még életemben nem láttam. :D
Szóval tegnap összehoztunk egy kis aktív bandát, aki akar csatlakozhat. HungarianArmy a guild neve, ha jól emlékszem... Tegnap csináltuk és már nem emlékszem a nevére. :D
Lvl30 a "korhatár" egyelőre. -
#1716 most beszéltem egy sráccal állitólag sokan jelezték a klánelhagyás bugot és ö egy hete irt a supportnak mire visszairták hogy tudnak a dologról és mér folyamatban van a javítása.Állitolag sok a magyar guild ahol már alig van aktív játékos kéne egy összevonást csinálni mi a véleményetek a dologról? -
Sixtail #1715 Naponta. -
jozsi3 #1714 Nem tudom régen így volt e EU kezdtem el nem rég játszani és 3x lehet csak, nem tudom hogy naponta vagy hetente de holnap úgyis meglátom. -
perseus99 #1713 korlátozták hogy hányszor lehet bemenni? -
jozsi3 #1712 Resenlian's Labyrinthba hetente vagy naponta lehet 3x menni? -
#1711 Köszönöm az infót meg is van hol tudom jelezni a hibát. -
#1710 leader vagyok a guild master eltünt.egyik leader a másikat nem tudja kirugni,viszont leader jogot is csak a gm tudja adni.ördögi kör.ha member lennék rég ki tudtam volna lépni
-
#1709 Egy ticketet kell írni állítólag és pár nap múlva kitesznek a guildból.
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=2902451
A leader lépet meg vagy esetleg te vagy a leader?
Ha te vagy akkor nem lehet, hogy én csinálok egy kis karit majd belépek rangot adsz és kirúglak ?
-
#1708 Na ma este ismét jót játszottunk.Szegény vámpírok.... -
#1707 Igen, ma jártam a doppelgangereknél, leginkább Lann szivatott, mert folyamatosan üldözött, Évikével meg ugye problémásak a gyors ellenfelek, mert még speed focusszal is lassan tolom el a varikat. Magic Arrow-val meg megeszem a hajam, mire megdöglenek. Jó kis harc volt, benyaltam pár potit mire vége lett. A focis rész meg poén. -
Szakesz #1706 Értelek. Nálunk a "térerő" 0 és 1 között ugrált. :) -
perseus99 #1705 vagy ha ezt írtad te is akkor én értettem félre amit írtál -
perseus99 #1704 annyival kijavítanálak hogy nem muszáj felvenni a titlet hogy adja a stat pontot, úgy van meg csinálva hogy akkor is adja ha nincsen fent -
Ha jól tudom azért rossz a jel, mert a parti lader ilyenkor a szerver úgymond ő a host és ti join-oltok hozzá amikor belépek egy ilyen partyba ha viszonylag gyorsan beléptet az már jó és ha 3-as a "térerő" akkor nálam már elvileg nem szaggat és csak utána nyomok readyt ha rosszabb inkább kilépek .
Így nem kell óriási szerver gépeket fenntartani a nexon-nak gondolom olcsóbb. -
Szakesz #1702 Igazad van. Jobban megnézve valóban titlelel kapcsolatosak a kapott statpontok. Valamint még mindig érdekelne néhány dolog. Például miért van az, hogy egy party vezetőjének mindig jobb a jelszintje/internet kapcsolata, mint a többieké? Nekem nagyon laggolt emiatt a játék, és a csapat többi tagja is jelezte, hogy nekik is hasonló problémájuk akadt, kivéve a leadert. Ez gyakori jelenség a nagyobb raideknél? Ha esetleg igen, lehet-e rajta valamivel segíteni? (Visszavenni a grafikai beállításokból stb.)
Azért szeretném a már tapasztaltabbak véleményét is meghallhatni, mert solonál teljesen mindegy, hogy maxon vagy minimum van-e a grafika, mert simán fut mindkét beállítással, de lehet csoportos harcoknál épp a magas beállítások miatt laggol, akadozik a játék, de ezt nem élesben akarom próbálgatni. :) -
#1701 A böngészőben nyitva van a Vindiktus wiki a Vindiktus db és a google fordító alt+ tab és már nézem is az itemet vagy küldit mifene az :)
Jók mer szó kiegészítős a keresőjük így hamar megvan amit keresel. -
#1700 Resenlian's Labyrinth addig talán enyhíti az unalmadat :)ha Mareck-től megvan a küldi akkor a kikötőben a bal szélső táblánál indulhatsz.
"There are a total of 41 rooms and 11 "levels" in the Labyrinth."
A mágus csajszi szép dps tol biztonságosabb távolságból én a Fionával viszonylag közelről nem érzem ezt a beverek rips-ropsz mindent:) -
#1699 Majd bele jössz:)
A 100pt gondolsz a tovább jutásnál ami kinyitja a következő instát ?
Azt nem kell elsőre megcsinálni annyiszor mész be ahányszor akarsz, a csata leírásában szerepel miért ad pontot amit az N-nél látsz
Pl: 75pt -nál áll a csíkod és van egy Oat of Honor +25pt ha rúgással ölöd meg a bosst persze nem végig rugdalod csak a végén amikor pár hp-ja maradt lerúgod R-el, és már meg is van a 100pt
Ha tovább akarsz jutni akkor nem hogy nem kell hanem muszáj választani.
Amit adnak azok a Title-k azaz amolyan hírnevek a C-nél felugrik egy kis ablak bal alul ott a title menüre kat és választhatsz az eddig megszerzettek közül, ami majd a neved fölé kerül és ekkor adja a leírásában szereplő plusz statokat.
A tábortűz a kikötőben is ad random statokat ha lekuporodsz mellé, minél tovább annál nagyobb a stat és az időtartama 1 óra max.
-
#1698 Nem tapasztaltam ilyet (ami nem jelent semmit). -
#1697 intelligencia pontokat? ez uj. -
Szakesz #1696 Ki szoktam választani általában valamelyiket, úgyhogy lehet tényleg az a probléma, hogy rögtön le akarom tudni. Ami még feltűnt, hogy ha többször teljesítem ugyanazt a dungeont, olykor kapok extra pl. intelligencia stb. pontokat. Ezek szerint érdemes mindegyiknél elérni a maximum pontszámot, hogy az összes ilyen bónuszt megkaphassuk? -
Sixtail #1695 Dragons ftw! :D -
#1694 Persze hogy lesz
de most még csak huszonhányas vagy ne aggódj fogsz még szentségelni. -
#1693 Ha már itt vagyok, kérdezek én is.
Bejön a játék grafikája, jó a fizika, UI megfelelő (néhol bugos). Amit nem érzek megfelelőnek eddig, az a nehézség. Gyak. hard az alap, és rohadtul nem nehéz. Eddig a RAID küldik nyújtottak egyedül némi kihivást, de azok is csak akkor, ha 2-3 barom már feküdt. Gondoltam majd később keményedik, erre a zombis részen megint annyi a boss tudása, hogy 3 másodpercig emeli a bunkóját, épp csak nem villog a feje felett, hogy "TŰNJ ELŐLEM", és lesújt. Ha az ember mozog és meg-megállva lenyom egy sorozatot, csak idő kérdése a harc, semmi veszély nem fenyeget. Azok a bossok, amik csúzliznak, a nevüket se találnák el egy méterről...
Szal adott a kérdés, lesz-e itt valami értelmes taktikára igény később, vagy marad a game a "körbeugrálom és leputtyogtatom" vonalon? -
#1692 Ezt a klán elhagyást megoldhatnák már be vagyok ragadva a játék eleje óta... -
perseus99 #1691 szerintem annyit csinálhattak volna hogy be raknak egy NPC-t amelyiknél tudjuk tárolni ami még kell, de helyfoglaló cuccokat -
#1690 Hi! Én se rég nyomom, de szerintem az Oath of Honor részt hagyod ki, mivel ott választani kell egyet, amit megcélzol abban a körben. (Emelt nehézség, szóló, másodlagos fegyók nélkül, stb.) Alapon itt a None van kiválasztva, vagyis elesel könnyű 20-35 ponttól. Amúgy nem kell egy runon kiütni azt a pontszámot, szal egymás után kiütsz két könnyebb OoH-t, plusz pár extra küldi és tuti meglesz a ponthatár.
22-őn én is felvettem a tailoringot staff Évinek, de 10 perc alatt kiderült, hogy csak pénznyelő. Amúgy sincs helye az embernek a sok szart tartogani, horror mennyiségű és ritkaságú mat kell, kategóriát ugrani külön szopás, csak a cérnára/kitre rámegy a gatyád ilyen szinten. Eladni mindent (aztán visszavásárolni a küldikhez kellő cuccokat :D), pénzből öltözködni. -
Szakesz #1689 Sziasztok!
Pár napja kezdtem el játszani, és jelenleg a 15. szintnél tartok. Felmerült bennem néhány kérdés, amelyre remélem, választ tudtok adni. Mostanában néhányszor előfordult, hogy nem értem el a minimum pontszámot egyes dungeonokban, így nem tudtam rögtön tovább lépni a következőre. Szerintem valamit rosszul csinálok, de nem tudok rájönni arra, hogy pontosan mit. Próbálok változatosan harcolni, megölni minden mobot és teljesíteni a bónusz pontokat adó miniküldetéséket, de sokszor ez sem elég. Mi lehet a megoldás? Továbbá még érdekelne, hogy van-e valamilyen endgame tartalom a játékban? Itt kláncsatákra gondolok elsősorban. :) -
#1688 valószínűleg itt is ugy van hogy fejlődni kell craftszintileg hogy bizonyos itemet le tudj gyártani hiba nélkül csak az igazán jó itemekhez annyit kéne hulladékot craftolni hogy elunod az életedet is,csak ugy mint a d&d esetében mostanában.lehet többet ér inkább farmolni valami drága cuccot és kicsengetni marketba kp-ban időbe,xp-ben és lóvéban is jobban járunk de ez csak szubjektív vélemény.aki ráér csak craftolgasson. -
perseus99 #1687 én sem értem még tisztán ezt a craftolásos cuccost de ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha olyan itemet csinálsz amit engedélyez akkor nő alul a sarokban a pontszám és ha az minél magasabb annál több itemet tudsz csinálni meg vannak recept könyvek is (lvl 20, lvl 35, lvl50) amivel tudod növelni a recepteid számát ha valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki :D -
#1686 lvl60-on sem látom szükségét hogy bármit is craftoljak -
#1685 Sziasztok! A segítségeteket kérném.
lvl22-n meglehet tanulni ezeket a crafotlásokat.Na eddig megis van minden, majd amikor csinálnék egy itemet nem engeedi megcsinálni. Minden hozzávaló emgvan hozzá mégsem lehet a craft-ra kattintani.