1924
  • rexortom
    Koszi majd remelem talalok jo uildet egybe mar benne vagyok de csak 3 an vagyunk aktivak es nem is egy szinten.
  • Sixtail
    Van 2 jó oldal, ahol megnézheted, hogy melyik cucc mire való:
    Wiki
    VindiDB
    Csak ird be a keresöbe az item nevét, és kidobja.

És gondolom vannak még magyarok, akik aktivok, legalábbis úgy kb másfél hete még voltunk. :D
    Keress magyar guildet, és meglátod, hogy vagyunk páran.

Ha ma nem kapok egy bizonyos hivást, még lehet, hogy egy-két nap múlva én is benézek megint. *-*
  • rexortom
    Van valahol valami leiras hogy lehet enchntolni meg mire jo ez a sok erg meg spiritmeg mit tom en micsodak amik potyognak? :D
  • Redmarlboro
    nyomja még valaki? eddig csak egy magyart láttam.
    dobjatok pár nevet!
    59
  • Probatbicol
    Így van, egyszerre csak egy oath of honorért kaphatod meg a pontot, azért amit indulás előtt kijelöltél a party kreáláskor. Ha máshoz lépsz be, akkor meg látod kiírva, hogy mit választott. Level 10-en simán meg kell lenni a 100-nak bonusz küldik nélkül is.
  • pluhi
    Szerintem nem választod ki az Oath of Honor-t induláskor. Másképp nem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön össze a pont. Vagy esetleg bug.
  • perseus99
    bónusz küldiket is csináltál?
  • panni123456
    srácok, segítség kelle,e lvl 10 es szint óta a hoarfrost hollowot csinálom, hogy meglegyen a 100Bt mert anélkül nemtudok tovább menni, úgy a 17. szinten felment 50ről 85-re de azóta már 12x megcsináltam és semmi, soloban, 5 perc alatt, hp poti nélkül, minden amit írt, de nem megy tovább, segítsetek légyszi
  • rexortom
    Kaptam ingyen hajvagast :D
  • Sixtail
    Kell, várni az update-ra.
    Oda még nem lehet hero módban menni.
  • jozsi3
    Fomorian Base és Sewers miért nem enged hero modba menni kell valamit csinálni még?
  • jozsi3
    Catacombs hanyadik episodeban van?
  • BlaZze01
    Mostmár Clodagh ampullákat lehet venni sima goldért is .... csak picit erős az áruk sajna :S sokat kell farmolni egy normálisabb színért:D
  • unusual
    Csak nx cash.....
  • Choobalt
    ahoi!

a karakter costumize, csak nxel megoldható? vagy vannak ingame pénzből vásárolható cuccok is?
  • BlaZze01
    Valakinek nincs kedve farmolni cuccokat black hammer sethez ????:)
  • pluhi
    Akkor mehet a ticsung!
  • draxler12345
    Úristen, köszönöm szépen, SZERETLEK <3 :D
  • pluhi
    Kapcsold ki a NOD-ban a Parental Controlt
  • draxler12345
    Indítottam már az oldalról is, úgy hogy a parancsikra kattintok az asztalon, indítottam simán az oldalról, indíottam 3 féle böngészőből, indítottam csak simán az exe filet szal :D Szinte mindenhonnan, ahonnan lehetséges indítani.
  • perseus99
    honnan indítod?
  • draxler12345
    Sajnos semmi, ugyanúgy NMCO??? hiba. Valami más 5let valakitől még ezeken kívül?:)
  • draxler12345
    *mármint máshova installálni
  • draxler12345
    Jézus úristen.... Reinstal már volt, próbáltam kilőni a nodot is mielőtt indítom, tűzfal csak a windowos lenne, de a nodos van csak bekapcsolva, más installt még megpróbálom... Egyébként nem értem ezt a játékot, hogy miért lehet ennyire sok dolog ami közbe szólhat.
  • pluhi
    Megoldás van, csak húszféle. Valakinek meggyógyul reinstalltól, valakinek a firewall/antspyware/egyéb rezidens marhaságok akasztják ki, valaki máshová installálja és jó lesz, ilyesmi.
  • draxler12345
    Hello:) Gondolom tök jó a játék meg minden, de van már megoldás erre a "NMCO ??????????" hibára? Szeretnék végre én is játszani, de esélytelen emiatt :).Remélem tudja valaki erre a megoldást és ha igen, előre is köszönöm a segítséget:)
  • pluhi
    +XP, +AP, +luck, +dure, potik, godess grace, +láda. Semmi olyat nem láttam a boltban, ami akár fikarcnyit is erősebbé tenne.
  • Szakesz
    Nem viszem túlzásba a játékot, talán azért, mert úgy érzem, hamar ráunnék, ha naponta 1-2 óránál többet játszanék, így egyelőre csak 30-as szint körül járok. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért gondolkodtam el azon, hogy a kinézeten kívül van-e valamilyen egyéb hatása a karakterünk "képességéire", ha pénzt költünk a játékra? Egy másik cég által fejlesztett ingyenes MMO-nál a külsőn kívüli változtatásokon túl meg lehetett növelni a kapott tapasztalat mennyiségét, erősíteni a páncélzatot stb. Azért érdeklődöm, mert az általam említett játékban egy karakter ugyanazon a szinten, ámbár jobban megerősített felszereléssel 5x akkora HP-val, páncélzattal, 5-6 gyorsabb támadósebességgel és 2x nagyobb sebzéssel rendelkezett, mint a még alap szettben szaladgáló kolléga. A csaták kicsit egyoldalúak voltak ebben az esetben. Szóval a kérdésem még egyszer, hogy érdemes-e költeni a játékra, és ha igen kb. mennyit?
  • pluhi
    Én egyelőre a blossomot favorizálom, sebzése jó, animja gyors. Kicsit rövid a hatótávja, de legalább csak 2 vágás kell hozzá.
  • perseus99
    akkor bele kell húznom a skillekbe xD kíváncsi vagyok az extra ütésekre
  • pluhi
    Én kérek elnézést...
    Az az Ivy Sweep rank 9.
  • perseus99
    majd idővel bekerülnek azok is.. Karok a nagydarab kigyúrt az remélhetőleg nemsokára bekerül, a másik a Kai az pedig még sehol sincs...
  • Tharus
    hali mindenkinek
    miért csak 3 karakterből tudok választani? hátul áll még 2 kari azokat hogyan tudom kiválasztani?
  • perseus99
    az nem amaranth kick mert az hátrafelé rúg ez meg körbe meg nézted egyáltalán annál a résznél amelyiknél mondtam?
  • pluhi
    Amaranth kick: bal,bal,bal,bal,jobb.

ximix: köszi a választ, a régi videokon finom szólva durvábban nézet ki az egész.
  • perseus99
    és kombó után az a rúgás hogy van? vagy csak én látom rúgásnak? 2:28-nál
  • ximix #1728
    Az Eu-n kivették a féltérd kitámaszt Heavy standert ami W+Shift volt itt csak sima Shift maradt belőle.
    Talán kalapáccsal nehezebb megcsinálni.
    De a lényeg védekezésből nyomsz egy sprint smasht majd újból védekezés és így tovább.
    A Sprint Smash az amikor futás közben W nyomsz egy jobb klikket az egéren,azaz futás közben a pajzsot magad elé tartva löksz az ellenségen egyet.
    Bill kombináció az Shift majd W és jobb klikk majd rögtön Shift.

• ximix #1727
  • jozsi3
    Lehet tudni hogy kb mikora várható episode7?
  • unusual
    Sokkal jobb évet mint eddig volt