1924
-
Sixtail #1684 Rofl! Ez jó volt! :D -
#1683 2 years later:
Annyúúú, mivan, az apu, mivan, nemengedoda, hova, aaa számítógéphez játszani, ott a minimax, szar, hogybeszélsz, énakarok énakarok, ááá vegyünk a gyereknek mert már nembírom :)) -
#1682 karácsony:
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szal...oncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.. -
perseus99 #1681 Boldog karácsonyt mindenkinek! :D -
perseus99 #1680 ilyet még nem is láttam xD -
#1679 Sok boldog szaloncukrot!!! -
#1678 Kellemes Karácsonyi Nagy Bódótság Mindenkinek:)
-
Sixtail #1677 Happy karácsonyt! :) -
unusual #1676 Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!! ;) -
-
perseus99 #1674 hogy érted hogy térdelős? -
#1673 Hmm így lv28-on kell ráébrednem valami nem kerek, miszerint az Eu változatban nincs betérdelős HeavyStander csak amolyan sima shift és ennyi.Ha jól időzítesz hátra csúszol ha rosszul akkor bekapod ha hamarább nyomod akkor sima guard ha jól veszem ki. -
#1672 A hack shield amolyan védelmi program a csalások ellen általában a vírusirtóval szokott összeakadni, ott kellene engedélyezni hogy hagyja békén . -
hitman090 #1671 Probáltam nem jó -
perseus99 #1670 a "nagy" angol tudásommal azt veszem ki hogy valamit nem talál xD próbáld meg újra telepíteni az általában meg oldja az ilyen problémákat -
hitman090 #1669 Sziasztok
Tegnap feltelepítettem a játékot és nem indul el azt irja ki cannot find hack shield drive error ez mitöl van ? mi a megoldás?
-
Sixtail #1668 Lehetni lehet, de hogy nekem türelmem nincs hozzá, az biztos. :D
Minden itemet külön el kell küldened a másik karidnak mail-ben és külön is kell kiszedned őket.
Amúgy tudtommal még NA verzióban sem lehet mást craftolni vele, max lvl54es cuccokat. -
#1667 Erre mondjuk rá lehet játszani, ha valaki veszi a fáradságot és átnézi milyen új craftolható itemek lesznek és azokhoz milyen mati kell, most lehet hogy fillérekét megveszed, de amikor bejön az új item felszökik a mati ára.
Nemtudom itt hogy megy a karakterek közötti trade, de a kis karit esetleg kilehet bélelni egy két olyan mati-val ami most nem jó semmire csak majd később . -
Sixtail #1666 Jól mondod. :)
@perseus
Ha weaponsmithing-re gondoltál, akkor vagy Brakis-nál (Royal Army Base) vagy Krunk-nál (Bar), már nem emlékszem pontosan. -
perseus99 #1665 és kovácsolást hol lehet fejleszteni? -
#1664 akkor gyakorlatilag kijelenthetjük hogy ez az egész sk kraftolási téma nem nagyon befolyásolja se a fejlődésed se a játékmenetet.Ezek nélkül is tudsz szépen fejlődni ha ráállsz ugymond ezek csak ilyen plussz dolgok érdekességek.jól vágom? -
Sixtail #1663 Ohh és az itemek, amiket craftolhatsz vele csak lvl54-ig mennek, lvl61-es új itemeket nem lehet vele craftolni. -
Sixtail #1662 Igen, ez az egyik dolog, ami érdekes benne, kevesebb alapanyag kell a dolgokhoz. Viszont hogy addig eljuss, le kell craftolnod egy csomó low level trutyi dolgot, amihez rengeteg alapanyag kell.
Ez csak akkor jó, ha rögtön mihelyt megkapod, elkezdesz vele foglalkozni, ami ugye lvl22-n van. Csomóan már lvl60-on jártak, amikor ez kijött, és ezek az emberek általában nem mennek lvl10es battlekra csak hogy materialt szerezzenek egy lvl12-es cucchoz, addig legalábbis nem, amig van mit craftolniuk a saját szintjükre.
A másik dolog, ami miatt érdekes lehet az az, hogy lehet vele craftolni 3 és 4 csillagos itemeket is, ami megemeli a statokat azon a bizonyos itemen (csak str/agi/wil/int fog megnőni rajta). Az átlag itemek mind 2 csillagosak. 5 csillagos itemek bossokból droppolhatók csak.
A cooking expertise használatával főzhetzs/süthetsz bizonyos kajákat, amiket aztán a tábortűznél elfogyaszthatsz és kapsz buffot. Nem csak te kapsz buffot, hanem mindenki, aki a tábortűznél van.
Ezzel az emberek azért nem foglalkoznak sokat, mert minden recepthez kell legalább egy hal, de inkább 2 vagy 3, és valljuk be, horgászni nem igazán érdekes és izgalmas dolog. :D
Röviden ennyi. Bővebb info wikin található (ha ennyi nem volt elég). -
#1661 Bár nem mindent lehet saját kezűleg készíteni, de pl itt egy Ivory Twin Swords alapanyagai a bal felén ha a kovács készíti neked, a jobb oldalán ha te kovácsolod le csak ügye kell a maxos weaponsmithing hozzá.
A kovács féle verziót bárki megcsinálhatja akinek megvannak a hozzávalói és elérhető már a kovácsnál a craft lehetőség kb ez adhatja az alap árat értem ezalatt azt , hogy ha nagyon elszaladsz az árral inkább összeszedik és kifizetik a kovácsnak az árát.
Pl van pl Spiked shild ha megcsináltatom a kováccsal csak a meló díj 10600gold plusz az alapanyagok amiből általában több kell mintha te készítenéd, de az MarcetPlace-ban már 9000 goldért is kapni tehet bolondság lecraftolni a kováccsal inkább eladni a matikat ha máshoz nem kellenek.
Pénzszerzési lehetőség ha ráérzel mi fogy, mi a kelendő a játékban és te legyártod. -
#1660 Van valaki aki el tudná magyarázni ezeknek a tanulható dolgoknak a lényegét? Gondolok itt a fegyver-páncél kovácsolásra,mágikus dolgok,főzés???,stb miért jó ez és hol tudom hasznát venni?mi a lényege stb.Nagyon ködös ez még nekem. -
#1659 Kösz rutinos hajigáló a büdös banya :)
Tegnap Wardog besegített a 60-as Lann karijával hát sokat nem láttam felpörgött mint egy ventilátor és én mire megütöttem volna maobot már romokban hevert az insta csak szedegetni kellett a motyót, ha ilyen jól megy felrakjuk hardra és válaszuk a Macha-t változás nem észleltem a sebességen a huzat megint nagy volt, de már a Boss-ba én is bele tudtam ütni ami vissza ütött és két ilyen után lerongyolódtam egy csöppet, majd később az ilyen huzatos insták végén egyszer csak átváltozott fekete hosszú lábú lateksz emberkévé :) -
#1658 bár korábban már valaki linkelte de szerintem tanulmányozhatod
link -
perseus99 #1657 felveszlek barát listára :D de előre szólok hogy ha partiban leszünk akkor ne várj tőlem sokat mert a netem miatt sokat laggolok más partijában... volt olyan hogy a saját partimból dobott ki xD -
perseus99 #1656 én is fiona vagyok :D -
#1655 Én 25 Fiona majd gurulhatunk együtt:)
-
perseus99 #1654 bele kéne húznom a storyba 26-os vagyok és még csak most fogok végezni a hoarfrost hollow-al... -
perseus99 #1653 remélem EP7-ben :D kíváncsi vagyok arra a feka szerű "kigyúrt állat"-ra xD -
Sixtail #1652 Íjász (Kai) még sehol sincs élőben, de dolgoznak már rajta.
Az a nagy melák (karok) meg elvileg jönni fog EP7/8-ban. De ahogy eddig adták az updateket, inkább EP7ben, mint 8ban.
(EP6 van most) -
Trubi15 #1651 És várható lesz az EU-ra is azok a karakterek? Mert íjász is van elvileg :/ -
Sixtail #1650 Az a koreai verzió. -
Trubi15 #1649 Valaki érti hogy mi az a Mabigoni heroes? Mert youtube-on van ilyen videó és ott 1 ilyen nagy melák barbár emberrel vannak... Azt hogyan lehet megszerezni? :D -
#1648 A sima ütéstől nem dobta a lábvértett megpróbálom lándzsa kő combóval:)
De lehet csak sima random potyog belőle a cucc és nem számít mit ütsz rajta előtte, de ügye a reményhal meg utoljára előtte meg a Gnoll Chieftan.
Amúgy a női karakter miatt Katyi néven borzolom az idegeket. -
Trubi15 #1647 Ah köszönöm szépen a segítségedet remélem hogy télleg fog működni. Mert ezt a játékot nekem találták ki:D -
#1646 jáccunkmán jáccunkmán felvettelek barátlistára
-
#1645 Amerikában élsz ?
Ha nem akkor itt van az EU-s honlap.
Itt kell regisztrálni az EU-n és innen is töltsd le a játékot.
Ha nagy "downloadra" kattintasz akkor azt hiszem egy launcher tölti le ha alatta a szövegben a linkre akkor meg mint egy fájlt töltheted le.