Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
A Holy ground kveszt után.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Kill Gallagher.
If you obey my command, I will
allow you into the Silent Brotherhood.
Come back when you're done.
I will be waiting.
Ennyi ;)
Most ki vagyok zárva a saját accountomról! lol -.-
Valaki erre talált már megoldást esetleg?
Supportnak irtam már, talán válaszolnak is majd, amikor már vége lesz az összes eventnek. -.-
το παιχνίδι τελείωσε
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Vagy még jobb, kifarmolsz egyet magadnak, meg még párat eladásra, hogy meggazdagodj a lusta pénzeszsákokból. :)
58as durabilityvel nem sokat, árat nem tudok mondani, de én tuti nem vennék olyat. :P
szerencsémre sikerült vennem egy ivory scythe-t 1 milláért rontott durabiliti-vel (nem tudom miért pont a több millás cuccokon próbálgatta az enchantot...) és elsõre felhúztam +7-re most 58-as durabilitivel mennyit érhet?
Mondjuk most sem lesz sok idõm, mert szombaton randim van a wall street nél levõ 11es ferry piernél. :)
Live: DoZeR 982
Már azt hittem léptél innen is. :D
Welcome back! :P
Mikor jön 1.7? Most láttam az oldalon az infót. :)
Paladin meg Dark Knight lvl 40tõl... Nyami. Meg Rocheste. Fincsiii. Végre van újra netem is. :D
Live: DoZeR 982
Azt nem tudja valaki, hogy ez a qrva karbantartás meddig tart? A francért nincs kiírva valahova..
2. Ha belejössz, tudod irányítani, ez a legerõsebb skilled, bossoknál jó dolog.
3. Lejtõn ne csináld, mert úgy mûködik, mint a gliding/lightning fury. Ha lejtõn csinálod ezeket, elrepülsz fél mérföldre a célponttól. :D
Ez kicsit idegesítõ, de ha figyelsz arra, hogy ne legyen lejtõ a közelben, akkor nem lesz vele gond.
4. Mozgó célpontokon, fõleg gyorsakon, nem valami hatásos ezzel a skillel próbálkozni. Bossoknál is csak akkor csináld, ha stunnolva vannak, vagy ha tudod, hogy egy lassú támadásra készülnek és addig is egy helyben maradnak.
5. Ha látod, hogy egy evie gravityt használ a bosson, nyugodtan lõdd be te is a seven furydat. Gravity közben a bossok nem tudnak mozogni, és hiába vannak a levegõben, seven fury akkor is sebzi õket.
6. Ha olyan helyen vagy, ahogy több boss is van, próbáld úgy intézni, hogy 2 vagy több bosst is üss vele egyszerre. Egy palala, amikor a bossok közel vannak egymáshoz, gyorsan becélzod õket, aktiválod a skillt és csak föl-le, föl-le, föl-le, föl. Tuti találat több bosson is, és nagy esély stunnolásra.
Szóval nagyon is hasznos skill, ha az ember tudja használni. A sebzése pedig kb ugyanakkora, mint gravitynek, ha mind a 7 fury betalál.
Happy gyakorlást! :P
Sose volt még Lann karim, gondoltam kipróbálom. Elértem ezt az izét, de nekem oylan "zavaros" szkillnek tûnik...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
És ez az eset fordítva is igaz, amikor egy evie épp elõtted nyom egy ice blastot, többiek meg ütik a semmit. Aki gyorsabb, az öli le õket, ez van.
Btw, egy kardos manusz is megteheti épp ugyanezt, elég neki 2x fury és minden mob halott elõtte és utána is.
Én általában leölök minden mobot, még azokat is, amiket kedves "gogogogogo F12F12F12 no time, no time" csapattársaim otthagynak, addig amíg SP barom maxon nem lesz. Aztán meg én is hagyom a mobokat, ahol lehet, hátha valakinek kell még SP.
Amúgy láttam már nagyon gyors evieket is, ice blastot is befókuszáltak pár másodperc alatt. Nem tudom, hogyan müködik ez, nincs eviem, de nekem gyorsnak tûnt.
Csapatban ez szinte lehetetlen, mert beront a ketto kardos manusz es szetszor mindenkit, a kaszas baszasra atfordulnak es nem kovetnek, vagy egyszeruen, naturalisan megolik az(oka)t ami a hatokorben lenne, igy tok hulyenek erzed magad, hogy varazsolgatsz a semmibe.
Ezt biztos, hogy igy terveztek a keszitok?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...