1924
-
unusual #1484 Én sem vagyok meglepve. Legalább nem pufogtatnak el mindent egyből,és van mire várni. ;) -
#1483 Engem nem. NA sem tartalmazta. -
#1482 Van még rajtam kívül valaki akit meglepett a tény hogy az update 5 nem tartalmazza se a transformokat se rochestre városát? -
perseus99 #1481 értem, köszi :D -
esszusz #1480 Szeritem kaszásnál mindenképpen nyomj light armorra,hevyre s platera, ez azért kell hogy nehezebb ruhákat is tudj hordani mivel a kaszás közel harcos ezért könnyebb megütni, és a def elég kevés. Emellett hasznos lehet az élet lopos skill, és a támadásokat mindenképp nyomd. Defre is lehet tenni. Ugye beg a sok alap mint pl combat mastery, will,agi,str.crit... -
Belkar #1479 Köszi most megnyugodtam :) -
#1478 Nem.
Ez már a teljes.
2-án jön a következő update, ahol nagyobb lesz a szint limit. Játszál nyugodtan, nem fog elveszni. -
Belkar #1477 Hali! Nemrég kezdtem a játékot és olyat halottam hogy ez még csak a béta verzió igaz ez? És ha igaz akkor a teljes kijövetelekor elveszik minden elért eredményem (karakterek, pénz stb)? -
perseus99 #1476 kaszás evi-nél miket érdemes fejleszteni? -
Sixtail #1475 Így van, az nagyon kevés. >.>
Laghodessa AP farm meg már kicsit unalmas.
Na nem baj, lassan eljön a patch. :) -
#1474 Az kevés. -
perseus99 #1473 arra ott vannak a today-os küldik -
Sixtail #1472 Dupla AP event miért nincs? :D -
#1471 Már 44-es vagyok... -
#1470 Ja semmi. Azt hittem, hogy egész nap. Sajna nem
Event Period: October 29th 18:00 CET – 21:00 CET, 2011
October 30th 18:00 CET – 21:00 CET, 2011 -
#1469 Dupla EXP van... így kicsit a kieg előtt. -
unusual #1468 Nightmare = Lann Laghodessa = Fionna De ahogy érzed.....Kinek mi jön be.....Engem nem zavar ha valaki Elite set-ben van. ;-) -
Sixtail #1467 http://www.vindictuswiki.com/wiki/Laghodessa_Slayer_Set
Gondolom már rákerestél, de ha nem, itt a Laghodessa Slayer Set, ami Spider Lord Set-ből készül. -
Sixtail #1466 Nightmare = sokkal kisebb def, sokkal kisebb STR, kisebb AGI, kicsivel nagyobb WIL.
Nem látom értelmét, hogy miért akarná bárki is hordani Laghodessa mellett, arról nem is beszélve, hogy a WIL skill sokkal olcsóbb AP terén, mint mondjuk a STR vagy def.
Persze ez csak az én véleményem. :P -
#1465 Köszönöm.
Így sem vagyok előrébb nagyon, de gondolom majd wiki barátnőm kisegít. -
unusual #1464 Laghodessa..... -
unusual #1463 Lann-nak Nightmare szerintem. De ahogy érzed. -
#1462 Kifejtenéd? Mert annyira nem vágom, hogy mit mire lehet alakítani. -
Sixtail #1461 Lann kariknak is nagyon jó, nekem is az van. :P -
unusual #1460 Vagy átalakítod,és az a legjobb Fionna kariknak. -
#1459 Title miatt megérheti, vagy megveszed, bemutatod, 'oszt eladod (akár profittal ) -
#1458 Bár nem tudom, érdemes e lekraftolnom erre a pár napra. Valszeg nem. -
#1457 Sikerült puggal levágni a nagy pókot. Végre van kite shieldem és kaptam spider lord receptet. -
unusual #1456 Nyami-Nyami!!!!! :-) Köszi az infót! :) -
#1455 Na...
November 2-án már jön is az update. -
perseus99 #1454 én meg ne mis tudtam hogy van ilyen xD -
Sixtail #1453 Jajj, végre valaki megmutatta hogyan kell! :D
Egyszer véletlenül sikerült, de azóta sem tudtam rájönni, hogy mikor kell elengednem a gombot. :D -
#1452 Akkor jól sejtettem. Köszi. -
#1451 Dede:
-
#1450 Ha állva iszod több HP-t tölt. Ha fejleszted a HP Pósöb prófészit, akkor a menet közben fogyasztott pósön is egyre több HP-t tölt. -
unusual #1449 Ez 1 jó kérdés,erre én is kíváncsi lennék. Valami bónuszt kéne adjon elvileg. -
#1448 Ezt a több hpt úgy kell nyomni, hogy állnom kell, mikor iszok, és akkor kell elengedni a gombot, amikor a szájához emeli a karakter a potit. Vagy nem? -
Sixtail #1447 Ennek a Karok-nak levághatnák a bal kezét, csak útban van, úgysem használja. :D
Szerintem nagyon bénán néz ki, hogy csak jobb kézzel üt. :P -
unusual #1446 Igen a sok GM consol-os hacker beteszi. Remélem csinálnak az ilyen xyz-k el valamit már..... -
unusual #1445 Ámen!!!!!