1924
  • unusual
    Akkor olyan 1évig nem leszel.....
  • perseus99
    akkor egy ideig biztos nem fogunk találkozni veled
  • MadeInHell
    bocs
    http://www.youtube.com/watch?v=AznnVdDJeHE&feature=player_embedded
  • MadeInHell
    Majd leszek ha ez bejön
    Koppa dobj ki guildbol mert csak foglalom a helyet.
  • Fpocok
    Novemberben jön a chapter5. 60as lesz a max szint meg új insták. Nice.
  • LeonSilver
    oké kiru
  • sentexxx
    De benne van a játékban! kb. 3-4 napja láttam egy Blade of Ykesha: The Nihility-t az AH-ba!
  • LeonSilver
    Nincs és nem lesz.
  • esszusz
    A játékba nem lesz/van raktár?
  • 0Fritz0
    Most nézem, hogy ez ugyanabban a listában van, mint az evie le nem gyártható staff-ja.
    Gondolom még ezt sem tették bele az EU-s verzióba.
  • LeonSilver
    Mert ahogy a többi hasonló cucc, úgy ez sincs betéve az EU verzióba. Talán majd a novemberi peccs után.
  • sentexxx
    az összes itemem meg van fegyó & alapanyagok... még se tudom legyártani.. :(
  • wardogzombie
    ami ott is van a listában
  • 0Fritz0
    A Blade of Ykesha: The Nihility-elkészítéséhez kell egy Blade of Ykesha is.
    Ez esetben ugyanolyan alapanyag, mint a többi cucc.
  • wardogzombie
    én sem tudom ennél világosabban elmagyarázni
  • sentexxx
    Sajnos nem lettem okosabb... (ezt én is meg találtam, de nem értem így se mit kell csinálni)
  • wardogzombie
    Igy
  • sentexxx
    Hi. Nem tudja valaki hogy kell Blade of Ykesha-ból... The Nihility-t csinálni (craftolni) ???
  • Fpocok
    Trick Or treat az melyik? Én ilyet szerintem nem kaptam.
  • Sixtail
    Érdekes, én már régen befejeztem minden halloween-i questet, mégsem kaptam ilyen tököt a fejemre, no nem mintha hordanám, de divatból jól jönne. :D
    Vagy ez valami új dolog?
  • Fallingstar
    Tökfej a küldikért
  • Fpocok
    Köszi.
  • Sixtail
    Az immortal szétesik több normális mobra, ha megölöd, a swift gyors, a sharp erősebb, stoneskinnek nagyobb defje van vagy HPje, a sky meg nem tudom mi, de tuti nem repül. :D
    És van a feeble, amit még csak párszor láttam, az lajhár, és még gyenge is, jól kitoltak vele. :D

Ja és hozzáteszem, a robbanók a legidegesítőbbek. -.-

Közben rájöttem, miért nem volt questem. Gliding fury "A"-n kell, hogy legyen minimum. >.>
  • perseus99
    értelem szerűen azt csinálja ami a nevébe be van írva... exploding robban ha kinyírod, a burning ha meg üt akkor kigyulladsz, az ironskin-eset utálom mert több élete van, a speedy meg gyorsabban mozog, a poison az mérgez ha el talál, és a sky nem tudom mit csinál... talán le írtam mindet bár nem hiszem...
  • Fpocok
    Van valami jobb módszer megnézni, melyik item mire való? Annyi minden van, egyesével keresek rá wikiben, hogy miből mit lehet csinálni. Nincs valami addon vagy valami rá?

Ugye vannak a különböző erősebb ellenfelek, pl burning vagy exploding előtaggal. Nem mindegyik egyértelmű, ehhez van valami lista, hogy melyik mit csinál?
  • unusual
    Külön számolja igen.....Tehát vagy light-ra kapod a bonuszt,vagy heavy-re.....
  • Grr1234
    Szerintem Lv. 24-ig óvatosan pakold az AP-kat, mert (feltételezem) még nem tudod, hogy kaszás vagy staffoss leszel-e. A szigonnyal el kell találni a halakat. Elég nehéz, de idővel menni fog.

Ha staff-os leszel, akkor cloth kell az INT miatt. Kaszás Evie-re nem igazán tudom mi kell, láttam már cloth-osat is, de heavy armor-osat is. Én személy szerint arra is cloth-ot raknék, de inkább kérdezz meg egy tapasztaltabb Evie-t.
  • Tatyla
    kérdések merültek fel bennem:
    most level 15 vagyok eddig pár skill fejlesztettem mértékkel E fokozatra főleg mágiát használok,most csak nyomatom az instákat megcsinálom a questeket vagy mit tanácsoltok még?
    fishing hogy működik mert hiába szigonyoztam a harpoonal nem fogtam semmit?
    mint mágus gondolom craftolni cloth kell?staffot már craftoltam magamnak.
  • esszusz
    1 gyors kérdés, a light armort és a hevy armor skillt külön számolja? a lightre nem megy rá a hevy?
  • Fallingstar
    ha megvan az SP-d hozzá nyomd le a Z-t és gyógyítja a csapatot
  • Sixtail
    Már megöltem szerintem több, mint 10 ezret. Mihelyt megszereztem Gliding Furyt, hajtottam a Furious Glider titlere, akkor vettem észre, hogy ez a legegyszerűbb mód a mobok irtására. Azóta csak ezt használom.
    No de mindegy, majd csak megjelenik remélem.

Szóval akkor inkább ne +-oljam a sima spidey setet. Köszi a válaszokat! :)
  • unusual
    Simán át tudod alakítani,csak a +ok nem lesznek rajta. Gliding fury-val meg kell ölnöd jó pár ellenfelet a lighting fury-hoz.
  • perseus99
    fiona de elég kezdő vagyok még és nem mindig sikerül támadás után időben felvenni a pajzsot...
  • LeonSilver
    Igen, csak ami rajta volt + az leesik róla.
  • Sixtail
    Jah, és még egy kérdés:
    Laghodessa setet enchantolt cuccokkal is birok csinálni? Például egy +3as spider setböl valamit felhasználhatok hozzá, vagy csak sima, nem enchantolt equip lehet? És ha lehet, az enchant megmarad, vagy nem?

No ennyi, jó éjt! :D
  • Sixtail
    Lightning fury már benne van a gameban ugye?
    Csak mert már lvl44 vagyok, minden main/side questet megcsináltam, kivéve 2 equip storyt meg az 50 halas questet.
    A skillnél azt írja, hogy lvl42 kell hozzá, elértem a szintet már egy ideje, most azt írja, hogy quest kell hozzá. Hol van ez a quest?
    Olvastam wikin is, de nem írja, hogy kellene hozzá bármi is, csak a szint.
    Szóval nekem miért nem adja meg a questet? >.>
  • Fpocok
    Nem. Lenyomtam, meg az egész instát is. Dobta a white scale-t ami kellett a küldihez, de inkább beraktam AHba és 70.000 aranyért eladtam :D
  • esszusz
    Skacok ezt a restoration sp skillt hogy kell használni, enm egyszer volt maxon az sp-m de nem tudtam használnbi :S
  • Richardix
    Milyen kaszt vagy? Nekem Evie-vel sose volt gondom vele.
  • perseus99
    az everwhite-ot de utálom... akkor jött amikor kevés poti volt nálam, és miatta kellett újra kezdeni párszor a dungit... sőt még egyszer sem dobott olyan cuccost ami kéne küldihez...