1924
-
unusual #1444 Akkor olyan 1évig nem leszel..... -
perseus99 #1443 akkor egy ideig biztos nem fogunk találkozni veled -
#1442 bocs
http://www.youtube.com/watch?v=AznnVdDJeHE&feature=player_embedded -
#1441 Majd leszek ha ez bejön
Koppa dobj ki guildbol mert csak foglalom a helyet. -
#1440 Novemberben jön a chapter5. 60as lesz a max szint meg új insták. Nice. -
#1439 oké kiru -
sentexxx #1438 De benne van a játékban! kb. 3-4 napja láttam egy Blade of Ykesha: The Nihility-t az AH-ba! -
#1437 Nincs és nem lesz. -
esszusz #1436 A játékba nem lesz/van raktár? -
#1435 Most nézem, hogy ez ugyanabban a listában van, mint az evie le nem gyártható staff-ja.
Gondolom még ezt sem tették bele az EU-s verzióba. -
#1434 Mert ahogy a többi hasonló cucc, úgy ez sincs betéve az EU verzióba. Talán majd a novemberi peccs után. -
sentexxx #1433 az összes itemem meg van fegyó & alapanyagok... még se tudom legyártani.. :( -
#1432 ami ott is van a listában -
#1431 A Blade of Ykesha: The Nihility-elkészítéséhez kell egy Blade of Ykesha is.
Ez esetben ugyanolyan alapanyag, mint a többi cucc. -
#1430 én sem tudom ennél világosabban elmagyarázni -
sentexxx #1429 Sajnos nem lettem okosabb... (ezt én is meg találtam, de nem értem így se mit kell csinálni) -
#1428 Igy -
sentexxx #1427 Hi. Nem tudja valaki hogy kell Blade of Ykesha-ból... The Nihility-t csinálni (craftolni) ??? -
#1426 Trick Or treat az melyik? Én ilyet szerintem nem kaptam. -
Sixtail #1425 Érdekes, én már régen befejeztem minden halloween-i questet, mégsem kaptam ilyen tököt a fejemre, no nem mintha hordanám, de divatból jól jönne. :D
Vagy ez valami új dolog? -
Fallingstar #1424 Tökfej a küldikért -
#1423 Köszi. -
Sixtail #1422 Az immortal szétesik több normális mobra, ha megölöd, a swift gyors, a sharp erősebb, stoneskinnek nagyobb defje van vagy HPje, a sky meg nem tudom mi, de tuti nem repül. :D
És van a feeble, amit még csak párszor láttam, az lajhár, és még gyenge is, jól kitoltak vele. :D
Ja és hozzáteszem, a robbanók a legidegesítőbbek. -.-
Közben rájöttem, miért nem volt questem. Gliding fury "A"-n kell, hogy legyen minimum. >.> -
perseus99 #1421 értelem szerűen azt csinálja ami a nevébe be van írva... exploding robban ha kinyírod, a burning ha meg üt akkor kigyulladsz, az ironskin-eset utálom mert több élete van, a speedy meg gyorsabban mozog, a poison az mérgez ha el talál, és a sky nem tudom mit csinál... talán le írtam mindet bár nem hiszem... -
#1420 Van valami jobb módszer megnézni, melyik item mire való? Annyi minden van, egyesével keresek rá wikiben, hogy miből mit lehet csinálni. Nincs valami addon vagy valami rá?
Ugye vannak a különböző erősebb ellenfelek, pl burning vagy exploding előtaggal. Nem mindegyik egyértelmű, ehhez van valami lista, hogy melyik mit csinál? -
unusual #1419 Külön számolja igen.....Tehát vagy light-ra kapod a bonuszt,vagy heavy-re..... -
#1418 Szerintem Lv. 24-ig óvatosan pakold az AP-kat, mert (feltételezem) még nem tudod, hogy kaszás vagy staffoss leszel-e. A szigonnyal el kell találni a halakat. Elég nehéz, de idővel menni fog.
Ha staff-os leszel, akkor cloth kell az INT miatt. Kaszás Evie-re nem igazán tudom mi kell, láttam már cloth-osat is, de heavy armor-osat is. Én személy szerint arra is cloth-ot raknék, de inkább kérdezz meg egy tapasztaltabb Evie-t. -
#1417 kérdések merültek fel bennem:
most level 15 vagyok eddig pár skill fejlesztettem mértékkel E fokozatra főleg mágiát használok,most csak nyomatom az instákat megcsinálom a questeket vagy mit tanácsoltok még?
fishing hogy működik mert hiába szigonyoztam a harpoonal nem fogtam semmit?
mint mágus gondolom craftolni cloth kell?staffot már craftoltam magamnak. -
esszusz #1416 1 gyors kérdés, a light armort és a hevy armor skillt külön számolja? a lightre nem megy rá a hevy? -
Fallingstar #1415 ha megvan az SP-d hozzá nyomd le a Z-t és gyógyítja a csapatot -
Sixtail #1414 Már megöltem szerintem több, mint 10 ezret. Mihelyt megszereztem Gliding Furyt, hajtottam a Furious Glider titlere, akkor vettem észre, hogy ez a legegyszerűbb mód a mobok irtására. Azóta csak ezt használom.
No de mindegy, majd csak megjelenik remélem.
Szóval akkor inkább ne +-oljam a sima spidey setet. Köszi a válaszokat! :) -
unusual #1413 Simán át tudod alakítani,csak a +ok nem lesznek rajta. Gliding fury-val meg kell ölnöd jó pár ellenfelet a lighting fury-hoz. -
perseus99 #1412 fiona de elég kezdő vagyok még és nem mindig sikerül támadás után időben felvenni a pajzsot... -
#1411 Igen, csak ami rajta volt + az leesik róla. -
Sixtail #1410 Jah, és még egy kérdés:
Laghodessa setet enchantolt cuccokkal is birok csinálni? Például egy +3as spider setböl valamit felhasználhatok hozzá, vagy csak sima, nem enchantolt equip lehet? És ha lehet, az enchant megmarad, vagy nem?
No ennyi, jó éjt! :D -
Sixtail #1409 Lightning fury már benne van a gameban ugye?
Csak mert már lvl44 vagyok, minden main/side questet megcsináltam, kivéve 2 equip storyt meg az 50 halas questet.
A skillnél azt írja, hogy lvl42 kell hozzá, elértem a szintet már egy ideje, most azt írja, hogy quest kell hozzá. Hol van ez a quest?
Olvastam wikin is, de nem írja, hogy kellene hozzá bármi is, csak a szint.
Szóval nekem miért nem adja meg a questet? >.> -
#1408 Nem. Lenyomtam, meg az egész instát is. Dobta a white scale-t ami kellett a küldihez, de inkább beraktam AHba és 70.000 aranyért eladtam :D -
esszusz #1407 Skacok ezt a restoration sp skillt hogy kell használni, enm egyszer volt maxon az sp-m de nem tudtam használnbi :S -
Richardix #1406 Milyen kaszt vagy? Nekem Evie-vel sose volt gondom vele. -
perseus99 #1405 az everwhite-ot de utálom... akkor jött amikor kevés poti volt nálam, és miatta kellett újra kezdeni párszor a dungit... sőt még egyszer sem dobott olyan cuccost ami kéne küldihez...