Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Western Ice Passage: Hogy kell eflamet elõcsalogatni? Rájöttem, ha megkeresem a whispeket elõtte, akkor szokott spawnolni. Eddig így láttam, viszont itt sehogy sem akar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
harmadik tatyót mikor kapok?

Fpocok
Köszönöm.

Skypack
Az majd a Karoknak lesz és nem is igen van Plate Armor majd egy két heavy sisakhoz kell plate profecy

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
A Spider Lord szettbõl lehet kraftolni Laghodessát a Magic Laboratorynál lvl 43 és a Nightmare at the Ruins insta befejezése után

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Fpocok
Oké, akkor a plate prof ra ne is rakjak mi?

Skypack
Fionának Heavy Armor kell tehát pl Blood Prince,Spider Lord, Laghodessa

Fpocok
Pls úgy is, hogy egy noob megértse. Mit alakítsak át?

Én értékelem, hogy egyesek felvesznek friendlistre innen, de jó lenne, ha ide is kiírnátok, hogy kik vagytok, mert én a friendlistemen csak ennyit látok:
http://imageshack.us/photo/my-images/208/201110200000l.jpg/
1:1 chatem sem mûködik, úgyhogy azzal sem tudok kommunikálni. Az egyetlen dolog, ami mûködik, az a whisper, szóval ott vagyok csak elérhetõ.

És valaki mutatna nekem egy rendes friendlistet, please?

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Spider Lord set,és azt alakítsd át.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Fpocok
Light Armor set a legjobb a mostani játékban? Csak mert platebõl csak ilyet láttam. Fionának kell.

Looooser
kaptam egy mailt hosszú kóddal asszit'tem activáló kód (basztam elóvasni mailt) szóval másoltam a kódot megnyitottam a linket és mire eszméltem, törölte is (le van tojva jó az Evie, de Lann abálósabb és ritka hogy nem nukerrel megyek, de ez tetszik)

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Fpocok
Megy a szerver.

Fpocok
Fene, megint nincs szerver :S

LeonSilver
Fasza! Mondjuk nekem az is qrvára tetszik ahogyan kikapja a gilisztát a földbõl, meg ahogy szétkapja azokat a röpködõ szarokat. Szóval nem rossz kari, fõleg azoknak akik csípik a bunyós manusokat. Mert ezzel aztán lehet osztani a pofonokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Koppa
Karok és az XE!

Eddig még nem láttam XE verziós Karokról videót, mert nem volt.
Most azonban ráakadtam egyre:
Ilyen lesz az EU-s Karok! Kicsit pörgõsebb mint USA szerveren! Amikor felugrik és ledobja a pillart!!!! WoW
XE KAROK

www.hunterssite.info

Hmmm.....Hm.....Fincsi ;-)

én lolozok 1et, amúgy se nagyon játszok most:(

Wizard

Koppa
Na azért én nem esek kétségbe, megyek megnézem Karokom USA szerón, most, hogy nem megy semmi EU-n! XD

www.hunterssite.info

LeonSilver
Nekem tegnap olyan volt, hogy megcsináltam a napi instát és a 40ap helyett kaptam 4-et :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Koppa
Jah igen... Koreában kb. 1 hónap múlva, USA szerveren fél év múlva, EU szerverrre meg mire odaér már meg is unom a játékot. De azért köszi az infót, csak fájdítod a szívem :P

www.hunterssite.info

Karok hírek Koreából addig nézegesd ezt :D

Wizard

Maak
vettem eszre, ujralogoltam es lvl 0 voltam :D

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Koppa
Momentán nem mûködik semmi :)

www.hunterssite.info

bugos a játék. várni kell nexon reagálására, de a klánok se mennek

Wizard

Maak
Hali!

Volt mar valakinek olyan tapasztalata, hogy eltuntek a feladatok es az npc-k is a helyukrol?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ToshiBá
Nincs valami BF32 vagy MW29 mostanában, amivel tudnál játszani?
Mert ez az írás dolog neked valahogy nem fekszik.
(Magyar Nyelvtan 1es alá.)

Live: DoZeR 982

wardogzombie
Hogy a töröltél azt rákos karaktert? Na javícsad<#mf1>

3-4nap,és sok kockulás. ;)))

Egyedül toltam,és 2 GG használtam el ;-DDDD

Akk ezt tudtam csak hülyén van megfogalmazva :)
Fpocok
Tárgyakkal hadonászol. Bal klikk, jobb klikk, miközben kezedben egy tárgy.

Casseus
ez a tökös event annyira izgalmas hogy ki kellett alt+tab-olnom :D

ha te azt tudnád...^^

a questeknél a swinging object mit jelent?
TheSixth. 99es channelon vagyunk Dóziékkal általában.

nekem eddig jó,5 perce vagyok bent

Wizard

Nuclearity
engem is kidobál...

Casseus
Úgy döntöttem kipróbálom én is. Remélem valamennyire le fog kötni.

ha te azt tudnád...^^

Fpocok
Valami kaka van a szerverrel. <#fejvakaras>

ToshiBá
A kérdés helyesen. :

Hogy a rákba' töröltél egy karit véletlenül??? O.o

Grr1234
Mi a karaktered neve?

ToshiBá
:D
Én elbénázok szívesen. :D
Tegnap ugye nem elfelejtendõ pillanat, mikor rászaggattam a hidat surira (neki azt mondtam, hogy véletlen volt. :D )

wardogzombie
azt hogy csináltad?mármint a törlést.

Épp ott voltunk Dózzal, én mondtam neki, hogy rohadt nehéz, plusz nagy a lag is ma Dóz trutyi netje miatt (:P), de bementünk. Nem számoltam hányszor halt Dóz, de sokszor. :D
Én csak 1x, az is lag miatt volt, és btw, engem nem nyirt ki egy ütésbõl, csak 3 armor darabot széttört egybõl, de még álltam. :P

Looooser, én kb 5 napja kezdtem, már 30as vagyok. Lehetnék már akár 44es is, de Dózzal ökörködni jobb móka, kivéve ha sok a lag. :D

Looooser
mennyi idõ alatt lehet kihúzni egy karit 44-re? véletlen töröltem az accom azt tegnap újra kezdtem (11:30-tól 2:30-ig gyûrtem és 11-lettem)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ryleh
hali...milyen a jatek pvp rendszere?
el tudja tartani magat a kari questekbol,vagy grindbol..avagy 1 ido utan kuporgathat shopos cuccokra ,hogy szintenmaradjon?
Sok gamet elkurnak igy...
ha a fenti ketto ok,akkor kiprobalnam..
koszi a helpet:)

Grr1234
Grr1234
Red Ruins nagyon durva. Macha + Hardon a boss egy csapással bárkit kinyír Fionán kívül.

[HUN]Crassus
nem kapcsolódik:P exe-vel meg browserbõl is indítottam...mindegy

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"