1924
-
Narkox #1524 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni mert gondom adódott a letöltéssel ami így néz ki:Your system is currently not allowing access to our servers.
Check your Firewall and/or security software setting to allow PMB.exe to run.
Visit the Help page or contact us at [email protected] for
further assistance.
Would you like to retry the connection? -
Belkar #1523 Lann-al a twin Spear vagy a Twin Sword masteryt érdemesebb kifejleszteni? -
#1522 NA szerveren valahol 58-60 környékén kaptam a harmadikat -
#1521 csak lehet hogy a netednek nincs -
Hundevil #1520 emberek! haverom ajánlotta ezt a játékot ami igazából nagyon bejön mert tetszetős kis grafika csinos lányok :P csak 1 bibi van az egészbe... baszottul szaggat amit nem értek, hogy miért mert a gépemnek megvan minden az ajánlott és élvezhető futtatáshoz. -
Sixtail #1519 És harmadik tatyó mikor lesz?
Néztem mi kell az új cuccok craftolásához, hát sok minden, úgyhogy most gyűjtöm őket, de már régen full a tatyóm az alapanyagokkal. >.> -
unusual #1518 Epizód 5-ben vagyunk most. Karok epizód 8-ban lesz. Amerikában sem olyan régen van. Én a Kai-ra várok. ;) Az szerintem 1év+,de ne legyen igazam. ;) -
#1517 Nem tudni. -
Belkar #1516 Karok nevű karakter mikor kerül be a játékba? -
perseus99 #1515 remélem nem lesz több dc probléma... -
Sixtail #1514 44es a Nightmare set is. Szerintem az is bénán néz ki. :D
Meg vannak új setek most patch után, azok is kb mind 40 fölöttiek. Ezekről még nem sokat tudok, nem láttam még őket. -
Gery Sniper #1513 40 fölött van Lann-nak olyan armor amit érdemes lecraftolni a Laghodessán kívül és jobb mint a Blood Prince? Mert az Laghodessa nekem ku..va undorítóan néz ki.... -
Sixtail #1512 Majd ha Laghodessát farmolod, rájössz, hogy ez a skill nagyon is sokat ér.
Nem fogy a staminád, amíg tart, gyorsabb attack speed. Amikor benyomom ezt a skillt ott, a "damage dealt to boss" résznél min 26%, max 31% a rekordom, általában a legjobb vagyok, kivéve ha van egy hasonló felépítésű Lann is a partyban, akkor ketten versenyzünk mindig. Ez, amikor 8-an vagyunk a partyban, igen sokat mondó.
Habár ha vannak új pályák, akkor nem hiszem, hogy fogsz valaha is laghodessát farmolni pusztán AP miatt, de tuti lesz olyan hely, ahol majd megint leállunk mindannyian APt farmolni egy nagy Raid pályán, és garantálom, hogy ott is kifogy majd a staminád idő előtt. :P
Btw, nagyon remélem, hogy vannak új armor setek meg fegyverek, a mostanit már nagyon unom. :D -
esszusz #1511 Hát elég kevés új dolog jött. El szomorított amikor beléptem, 2 skill meg új pályák? cuccokból mi jött ezt lehet tudni? -
#1510 Csak egy új skill van? Son, im disappoint. -
#1509 Már megy. -
#1508 de
-
perseus99 #1507 nem kellett volna már el indulni a szerónak? -
#1506 ;) -
perseus99 #1505 arról nincsen lista hogy milyen új cuccokat raknak be? -
Probatbicol #1504 Szerintem ez a jó leírás:
http://www.vindictuswiki.com/wiki/SP:_Slashing_High
-
#1503 közbe rájöttem csak korán volt -
Gery Sniper #1502 Ja, most esett le amit a fordításról írtál! Ennyire balfaszok azért nem lehetnek remélem! :-DDD -
Gery Sniper #1501 Ez nem fordítás dolga, ez a játékban van benne a skill leírásnál... Ha nem igy van akkor a tököm se költené rá az AP-t mert a sebezhetetlenség nélkül szart se ér! -
Sixtail #1500 Pereld be a fordítókat! :D
Mindenesetre én leírtam mit csinál valójában, az hogy a fordítás béna, nem az én hibám. :P
De ha jól emlékszek, ír ott valami olyasmit is, hogy "You will still recieve damage...", ez a skill leírásában van, szürke betűs rész. -
#1499 Igen, ezt én sem értettem Fionánál... -
Gery Sniper #1498 Makes you invulnerable to attacks for a set amount of time! Ez nem azt jelenti hogy sebezhetetlen vagy?? Igy áll szó szerint a leírásban! -
Sixtail #1497 Nem, a leírásban külön írja, hogy sebezhető vagy közben.
Amit csinál a skill, az az, hogy nem bírnak leütni közben, ami annyit tesz, hogy hiába üt meg egy boss/mob criticallal vagy egy erős skilljével, nem fekszel le tőle, nem is inogsz meg, de sebzést továbbra is kapsz.
Amit még csinál, és hozzáteszem nagyon hasznos, az az, hogy nem fogy a staminád, amíg a skill aktív. Meg ott van ugye a movement speed bónusz is.
Szóval nem, ez nem rambó mód! :P -
Gery Sniper #1496 Hi! Lann Slashing high SP skilljével kapcsolatban kérdeznék! A leírásban az van hogy a skill időtartama alatt sebezhetetlen vagy! Ehhez képest engem szarrá vert a boss mikor kipróbáltam! Akkor most mi van?? -
perseus99 #1495 rá nyomsz a subscipt izére és majd látod hogy bevettek-e xD -
#1494 [brutálnagy]44 :D -
#1493 Csak laggol pubbal. Kit kell leszopjak, hogy bekerülhessek valamelyik Seregbe? Láttam játékban, hogy van ilyen subscription gomb, de nem mertem rányomni még, mert nem tudom mit csinál. -
#1492 Senki sem állított olyant, hogy nem tudod miképpen működik. -
seloka #1491 Hali,
nekem a vindictus europe oldalával van problémám. nem tölt be teljesen. néhány dologra rátudok kattintani, de a sign up-ra nem.
Volt veletek hanonló? -
Sixtail #1490 Mehet laghodessázni is, az is gyors és több XP meg AP is. -
#1489 Hidden-re menj. Sokat. -
#1488 Még egy háromnegyed szint kell a "max szintig". Vajon meglesz ma? Igen, nem, sunáznám. -
#1487 Nem azt mondtam hogy nem tudom hogy müködik,hanem hogy nincs benne az 5-ös frissítésben. -
#1486 Nem csak Te. Különösen azért mert azt is fejleszteni kell. Minden órában egyszer lehet használni, XP-t kapsz és abból lehet fejleszteni a skilljeit. -
perseus99 #1485 én azért a transformoknak örülnék :D