Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wizard
És van a feeble, amit még csak párszor láttam, az lajhár, és még gyenge is, jól kitoltak vele. 😄
Ja és hozzáteszem, a robbanók a legidegesítõbbek. -.-
Közben rájöttem, miért nem volt questem. Gliding fury "A"-n kell, hogy legyen minimum. >.>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ugye vannak a különbözõ erõsebb ellenfelek, pl burning vagy exploding elõtaggal. Nem mindegyik egyértelmû, ehhez van valami lista, hogy melyik mit csinál?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha staff-os leszel, akkor cloth kell az INT miatt. Kaszás Evie-re nem igazán tudom mi kell, láttam már cloth-osat is, de heavy armor-osat is. Én személy szerint arra is cloth-ot raknék, de inkább kérdezz meg egy tapasztaltabb Evie-t.
most level 15 vagyok eddig pár skill fejlesztettem mértékkel E fokozatra fõleg mágiát használok,most csak nyomatom az instákat megcsinálom a questeket vagy mit tanácsoltok még?
fishing hogy mûködik mert hiába szigonyoztam a harpoonal nem fogtam semmit?
mint mágus gondolom craftolni cloth kell?staffot már craftoltam magamnak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Wizard
No de mindegy, majd csak megjelenik remélem.
Szóval akkor inkább ne +-oljam a sima spidey setet. Köszi a válaszokat! 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Laghodessa setet enchantolt cuccokkal is birok csinálni? Például egy +3as spider setböl valamit felhasználhatok hozzá, vagy csak sima, nem enchantolt equip lehet? És ha lehet, az enchant megmarad, vagy nem?
No ennyi, jó éjt! 😄
Csak mert már lvl44 vagyok, minden main/side questet megcsináltam, kivéve 2 equip storyt meg az 50 halas questet.
A skillnél azt írja, hogy lvl42 kell hozzá, elértem a szintet már egy ideje, most azt írja, hogy quest kell hozzá. Hol van ez a quest?
Olvastam wikin is, de nem írja, hogy kellene hozzá bármi is, csak a szint.
Szóval nekem miért nem adja meg a questet? >.>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szólóban legalábbis nagyon nehéz, de partyt találni rá, amiben nem laggolok, mint az állat, meg még nehezebb. -.-
Van valaki itt, aki Fleeing Gnoll King küldetésnél tart, vagy közel ahhoz, és jó netje is van, aki szivesen partyzna/questezne velem együtt? Jó net alatt download és upload sebességet értem, download nekem is van több mint elég, upload viszont nagyon kevés, ezért nem bírok partyt csinálni.
Szóval, ha valaki partyzna, PM nekem, TheSixth névre. Jelenleg lvl40es vagyok, Lann.
Dankje elõre is! 😄
Öröm, bódógtág. 😊
Egyébként Evie Sweetie Bear Gloves-ét már egy hete nem tudom eladni, mert a market-ben nem hoz ki rá találatot.
Amennyiben valakinek kell, akkor szóljon és hozzávágom 15K-ért.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Crafted by Brynn after completing Where the legend sleeps."
nem tudom az egész szart egyben shotolni, de elhiszed, hogy nincs a kraftolható cuccok között?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elméletileg utána kéne megkapnod a receptet (NA szerveren).
Evie watchtower-je pl. EU-n kraftolható ebbõl a listából.
Mindjárt 42 a kis édesem, gondoltam lekraftolom neki a Ainle Longsword: The Blood Prince Slayer kardot. Hát ez sincs benne a EU gémbe. Rohagggyyyyanak meg..
Én is jelentkeznék guildbe, de mivel guild chatem úgyse lenne, valahogy fölöslegesnek érzem. >.>
Wizard
Fórum
Wizard