Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Köszi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az immortal szétesik több normális mobra, ha megölöd, a swift gyors, a sharp erõsebb, stoneskinnek nagyobb defje van vagy HPje, a sky meg nem tudom mi, de tuti nem repül. 😄
És van a feeble, amit még csak párszor láttam, az lajhár, és még gyenge is, jól kitoltak vele. 😄

Ja és hozzáteszem, a robbanók a legidegesítõbbek. -.-

Közben rájöttem, miért nem volt questem. Gliding fury "A"-n kell, hogy legyen minimum. >.>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

értelem szerûen azt csinálja ami a nevébe be van írva... exploding robban ha kinyírod, a burning ha meg üt akkor kigyulladsz, az ironskin-eset utálom mert több élete van, a speedy meg gyorsabban mozog, a poison az mérgez ha el talál, és a sky nem tudom mit csinál... talán le írtam mindet bár nem hiszem...

Fpocok
Van valami jobb módszer megnézni, melyik item mire való? Annyi minden van, egyesével keresek rá wikiben, hogy mibõl mit lehet csinálni. Nincs valami addon vagy valami rá?

Ugye vannak a különbözõ erõsebb ellenfelek, pl burning vagy exploding elõtaggal. Nem mindegyik egyértelmû, ehhez van valami lista, hogy melyik mit csinál?

Külön számolja igen.....Tehát vagy light-ra kapod a bonuszt,vagy heavy-re.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Grr1234
Szerintem Lv. 24-ig óvatosan pakold az AP-kat, mert (feltételezem) még nem tudod, hogy kaszás vagy staffoss leszel-e. A szigonnyal el kell találni a halakat. Elég nehéz, de idõvel menni fog.

Ha staff-os leszel, akkor cloth kell az INT miatt. Kaszás Evie-re nem igazán tudom mi kell, láttam már cloth-osat is, de heavy armor-osat is. Én személy szerint arra is cloth-ot raknék, de inkább kérdezz meg egy tapasztaltabb Evie-t.

Tatyla
kérdések merültek fel bennem:
most level 15 vagyok eddig pár skill fejlesztettem mértékkel E fokozatra fõleg mágiát használok,most csak nyomatom az instákat megcsinálom a questeket vagy mit tanácsoltok még?
fishing hogy mûködik mert hiába szigonyoztam a harpoonal nem fogtam semmit?
mint mágus gondolom craftolni cloth kell?staffot már craftoltam magamnak.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

1 gyors kérdés, a light armort és a hevy armor skillt külön számolja? a lightre nem megy rá a hevy?
ha megvan az SP-d hozzá nyomd le a Z-t és gyógyítja a csapatot

Wizard

Már megöltem szerintem több, mint 10 ezret. Mihelyt megszereztem Gliding Furyt, hajtottam a Furious Glider titlere, akkor vettem észre, hogy ez a legegyszerûbb mód a mobok irtására. Azóta csak ezt használom.
No de mindegy, majd csak megjelenik remélem.

Szóval akkor inkább ne +-oljam a sima spidey setet. Köszi a válaszokat! 😊

Simán át tudod alakítani,csak a +ok nem lesznek rajta. Gliding fury-val meg kell ölnöd jó pár ellenfelet a lighting fury-hoz.

fiona de elég kezdõ vagyok még és nem mindig sikerül támadás után idõben felvenni a pajzsot...

LeonSilver
Igen, csak ami rajta volt + az leesik róla.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jah, és még egy kérdés:
Laghodessa setet enchantolt cuccokkal is birok csinálni? Például egy +3as spider setböl valamit felhasználhatok hozzá, vagy csak sima, nem enchantolt equip lehet? És ha lehet, az enchant megmarad, vagy nem?

No ennyi, jó éjt! 😄

Lightning fury már benne van a gameban ugye?
Csak mert már lvl44 vagyok, minden main/side questet megcsináltam, kivéve 2 equip storyt meg az 50 halas questet.
A skillnél azt írja, hogy lvl42 kell hozzá, elértem a szintet már egy ideje, most azt írja, hogy quest kell hozzá. Hol van ez a quest?
Olvastam wikin is, de nem írja, hogy kellene hozzá bármi is, csak a szint.
Szóval nekem miért nem adja meg a questet? >.>

Fpocok
Nem. Lenyomtam, meg az egész instát is. Dobta a white scale-t ami kellett a küldihez, de inkább beraktam AHba és 70.000 aranyért eladtam 😄

Skacok ezt a restoration sp skillt hogy kell használni, enm egyszer volt maxon az sp-m de nem tudtam használnbi :S
Milyen kaszt vagy? Nekem Evie-vel sose volt gondom vele.
az everwhite-ot de utálom... akkor jött amikor kevés poti volt nálam, és miatta kellett újra kezdeni párszor a dungit... sõt még egyszer sem dobott olyan cuccost ami kéne küldihez...

wardogzombie
elpicsázott?

Fpocok
Na baszki. Én és a nagy szám. Há nem akkor jön, amikor difficulty upot nyomok egyedül...

Fpocok
Everwhite ot hogy tudom elõcsalni? Már vagy 10szer voltam és nem jött. Kéne a cucca, AHban kurvadrága 😄

Fpocok
Tárgyakkal is ki lehet dobni a szemét.

Írj rám Six mikor fent vagyok,és segítek.

Grr1234
Lándzsával el kell találnod ötször a jobb szemét.

LeonSilver
http://www.vindictuswiki.com/wiki/Savage_Eye

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

De ott hol?
Grr1234
Dethrone the White Tyrant

Savage eye-det hol lehet kiütni?
Ahh, lvl36-tól már minden battle ilyen rohadt nehéz? >.>
Szólóban legalábbis nagyon nehéz, de partyt találni rá, amiben nem laggolok, mint az állat, meg még nehezebb. -.-

Van valaki itt, aki Fleeing Gnoll King küldetésnél tart, vagy közel ahhoz, és jó netje is van, aki szivesen partyzna/questezne velem együtt? Jó net alatt download és upload sebességet értem, download nekem is van több mint elég, upload viszont nagyon kevés, ezért nem bírok partyt csinálni.
Szóval, ha valaki partyzna, PM nekem, TheSixth névre. Jelenleg lvl40es vagyok, Lann.

Dankje elõre is! 😄

LeonSilver
😄

0Fritz0
Akkor csak meg kell venni a piacról és várni, hogy mikor bannolnak tárgy hekkelésért.
Öröm, bódógtág. 😊

Egyébként Evie Sweetie Bear Gloves-ét már egy hete nem tudom eladni, mert a market-ben nem hoz ki rá találatot.
Amennyiben valakinek kell, akkor szóljon és hozzávágom 15K-ért.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeonSilver
Ennyire nehéz megérteni? Adjak egy 44-es evie-t és megnézed, hogy NEM LEHET KRAFTOLNI?? Nézz már körül az off fórumon, mások is írják, hogy nem lehet kraftolni mégis van a marketben.

"Crafted by Brynn after completing Where the legend sleeps."

nem tudom az egész szart egyben shotolni, de elhiszed, hogy nincs a kraftolható cuccok között?

0Fritz0
A Watchtower: The Witch bent van Marketplace-ben, most úgy 3 guriga körül vásárolható meg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeonSilver
Ja. Olvasom a fórumot, hát tényleg érdekes. Mindenhol azt írják, hogy ezek még nincsenek az EU-ban benne és mégis van róla shot. Persze kérdéses, hogy-mikor készült a shot...

LeonSilver
Csinálj már nekem shotot légyszíves egy Watchtower: The Witch-rõl vagy egy Ainle Longsword: The Blood Prince Slayer-rõl plix.

lvl42-es ilyen cucok amik a Where The Legends Sleeps után craftolhatóak csak nekünk nincsenek bent,de a hacker-ek azért berakják Marketplace-be? Érdekes.....

LeonSilver
Hasonló nevû van, somán Ainle Longsword, használtam is.

LeonSilver
Igen, megcsináltam és EU-n nem kraftolható. Illetve az utolsó peccs óta nem néztem mert nem kell már, de elõtte (amikor írtam) nem volt az. A fórumon is írta valaki, hogy talált egy bugot, de mondták neki, hogy nem bug, nincs portolva az EU-ban az adott cucc. 😉

0Fritz0
A "Where the legend sleeps" küldetést megcsináltad?
Elméletileg utána kéne megkapnod a receptet (NA szerveren).

Evie watchtower-je pl. EU-n kraftolható ebbõl a listából.

biztos? én mintha találkoztam volna valami hasonló nevû kardal

Fpocok
:S

LeonSilver
Beszarok ezen a qrva játékon, a fejlesztõ urak meg bekaphatják.
Mindjárt 42 a kis édesem, gondoltam lekraftolom neki a Ainle Longsword: The Blood Prince Slayer kardot. Hát ez sincs benne a EU gémbe. Rohagggyyyyanak meg..

Végre meglett az arany bicska! :-)
Ahh, köszi! 😊

Én is jelentkeznék guildbe, de mivel guild chatem úgyse lenne, valahogy fölöslegesnek érzem. >.>

a Fehér Sereg-be jelentkezzetek akkor😊

Wizard

Grr1234
Én vettelek fel! Ilyen egy mûködõ friendlist.

Napi szinten vagyunk fent. 22-25 közöttiek vagyunk, 2 evie egyik kaszás. 1 fiona.
Milyen szintûek vagytok? Milyen gyakran vagytok online?😊 A Fekete Seregbe nagyobb, aktívabbak vannak, a Fehér Seregben a kicsit casualabbak, de mindkettõ majdnem száz fõn van, az inaktívakat dobáljuk ki néha.

Fórum

Wizard