1358

Risen 2 - A Risen folytatása
  • Prince23
    Most Chani szövetségét választottam, viszont amit kér most konkrétan elakadtam. Egy titkos bálványt kell megkeressek, és a Tanahuru srác szarik segíteni, nem adja be a dialogot. Már a Föld templomnál az őrzőket meg Basil csapatát is szétvertem...

Itt mit kell?

Voltam már mindenütt, a temetőt is kifosztottam, stb.
  • grebber
    Ez mondjuk valóban faszság ha ez így benne van az nagy szégyen!
  • Prince23
    Ohh az igen... de ha nekem nincs meg ez a DLC, akkor minek tudtam megcsinálni az előkészületeket :S áhhh

az áldozati késről lenne szó, azt meg kell szereznem Mara ellen...

nem értem amúgy, mindegy :P
  • grebber
    Ez gondolom a Treasure Island lesz ami egy DLC! Meg kell venni ha még nem tetted meg!
  • Prince23
    Segítettem az egyik kalóz kapitánynak, és így a Tolvajok szigetére tudunk most már menni. Viszont a világtérképen nincs rajta a Tolvajok szigete. Meg kell vennem az úti térképét? de akkor meg kitől és hol?
  • Botond #1233
    És nem mellesleg elég jó játék az első rész is. :)
  • Gabe19
    Okés. köszi a választ:9
  • W B
    Ajánlott kivinni az elsőt, mivel ugyan az a karakter a főhős, és számos másik karakter is visszatér.
  • Gabe19
    Hali! A Risen első és második résznek van köze egymáshoz? Végigkell játszani az első részt hogy megértsem a másodikat? Vagy különálló történet?
  • Botond #1229
    Várjatok utolsó napig, hátha lesz 7,5 EUR is napi akcióban.
  • drholmes
    A steamen most akciózzák, 14,99 euró.
    Offer ends 27 November
  • Botond #1227
    A játék ára steamen szép csöndben 30 euróra változott. Most már csak ki kell várni a karácsonyi akciót. Mondjuk már így is olcsóbb, mint boltban a dobozos.
  • totya4
    "optimalizálatlan szar"

Hát... bizonyos látványvilág azért bizonyos hardvert kér. Ezt sokan nem bírják az agyukkal felfogni. Én is azt mondom (írtam is) hogy több éves gépen még játszható a játék, itt is mint mindenhol az árnyékot kell levenni nem mai vagy gyengébb gép esetén, és vannak modok is amelyek csökkentik a vga igényt miközben a képminőség nem igazán változik.

A videót készítő tag pár videóját már láttam, el lehetne nevezni mr Fikázó-nak. Nagyon sok hülyeséget mond ebben a videójában is. Annyi játékot leszarozott már életében hogy tényleg kíváncsi lennék egy olyan játékra amit ő készít... de nyilván csak a pofája nagy. A Risen 2 egy jó, igényes játék.
  • Sir Quno Jedi
    jaja az árnyék az olyan
  • Molnibalage
    Nekem a 4 éves akkor közép kat felsőnek számító gépen is majdnem elment fullon az elején, egyedül az árnyékok terén kellett kicsit lentebb adni az igényeket 1280x1024-ben.
  • Sir Quno Jedi
    Elég pazar a terep, szal. kell hozzá vas, ez nyilvánvaló. Bár lehúzták, hogy a risen 1-ben ez a grafó még húdejó volt, de ma már elavult blablabla, de vannak benne olyan részek, hogy cáfolnám, mert durvánjó.
  • Myselor
    na jó de neked biztos hogy jó géped van.nekem nem mondhatni.de ennek simán kellene futnia,és mégse.
  • Sir Quno Jedi
    Hát én mindent maxra toltam és úgy toltam végig (kivéve AA, mert 2560x1440-ben már nem élek azzal). Szóval nekem a performanciával nem volt gondom. Néha már tényleg nehezn bírja az engine, de még bőnyállal elviselhető.
  • Myselor
    nagyon kár ezért a játékért egy optimizálatlan szar.full lowon akadva megy,minden más új játék teljesen jól fut,ez meg élvezhetetlen,de még több okbol is,ahogy a srác is mondja.pedig ez a kalózos téma jó lenne.sajnos nincs egy jó kalozos játék sem ami rpg.:/
  • Molnibalage
    Ez volt már?

• Myselor
    én feltelepítettem,de amikor indítanám bejön a risen 2 logo,és semmi nem történik.valakinek ötlet?mi lehet a gond?a physx baromságot nem bírta felrakni,én erre tippelek.minden más fent van,a legujabb.
  • totya4
    Olyankor kell hatástalanítani amikor nincs a közelben senki, éjjel nagyobb eséllyel.
  • bendáj17
    Mivel a Voodoo oldalon vagy az inkvizítor főnökét (most nem tudom hogy hívják) el tudod bájolni, át tudod venni az irányítást felette így a raktár melletti őrt el lehet küldeni így már az összest hatástalanítani lehet.

Vagy levered aki rád támad, egy ideig ott fognak a földön feküdni, nem kelnek (a nevük mellett sértett felírat jelenik meg)
  • zsozef
    Sziasztok.
    Játszom ezt a jóképű gémet és egy kérdésem lenne,én a voodoo oldalát választottam, kinyírtam Varjút is,a sziget elhagyásához is megvan a legénység(vagy inkább leányság:D),még az van vissza,hogy hatástalanítsam az ágyúkat,de 1 kivételével nem tudom őket tönkretenni úgy,hogy ne támadnának meg az inkvizítorok,mi rá a megoldás?
  • Dragonman
    szívás!
  • grebber
    Sajnos semmit! Pedig nem egy embernek nem adja be az acsikat. Ennyi idő alatt javíthatták volna.
    Én is úgy álltam neki ha már 21 ezret kiadtam érte hogy megszerzek minden acsit. Erre rögtön az elején nem adta őket.
  • Dragonman
    sziasztok!
    van egy olyan gondom, hogy a kihívásokat nem jegyzi a program. hiába vágok le 20 pulykát, vagy ölök meg 500 szörnyet, semmire nem reagál semmit. volt valakinek ilyen gondja? mit lehet csinálni ezzel?
  • Szaruman
    Gyorsan meg is vettem az 1et :D
  • rotator
    -66% akció Steamen a játék és a DLC-k!
  • Molnibalage
    Akkó nem veszem meg...
  • totya4
    Elég jól kiegészíti az alapjátékot, csak éppen elég ronda szegény, legalábbis egy napfényes tengerparti látképhez képest...
  • W B
    Ez kis DLC. Levegő templom hozzá csapja a levegő templom szigetét, a vízköpőket és pár új küldetést. Így extra dicsőségpontok és arany üti markod.
  • Molnibalage
    A templom az nagyon sokat ad hozzá? Úgy értem tesz annyit, mint mondjuk a G2 NoTR az alaphoz képest?
  • grebber
    Igen a kincsen szigetet!
  • Molnibalage
    Aki a gyűjőit vette az megjkapja az egyiket ugye?
  • Wreck86
    Alt+tab-olni nem tudsz miközben megáll? Hátha dob ki valami hiba üzenetet.
  • cataflam02
    Ez mind megvolt Direc X stb stb :S
  • Wreck86
    Nézz vidkártya driver update?
  • cataflam02
    Tűzfal kikapcs, Vírusirtó kikapcs.. :S patch crack pedig jó..
    de olvasgattam h eredeti játékkal is van ilyen.. de sehol nem találtam megoldást..
  • Wreck86
    Szia!
    Sok oka lehet.
    Tűzfal,vírusirtó,rossz patch,rossz crack ha tört. stb