Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég jól kiegészíti az alapjátékot, csak éppen elég ronda szegény, legalábbis egy napfényes tengerparti látképhez képest...
Ez kis DLC. Levegõ templom hozzá csapja a levegõ templom szigetét, a vízköpõket és pár új küldetést. Így extra dicsõségpontok és arany üti markod.

Molnibalage
A templom az nagyon sokat ad hozzá? Úgy értem tesz annyit, mint mondjuk a G2 NoTR az alaphoz képest?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Igen a kincsen szigetet!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Aki a gyûjõit vette az megjkapja az egyiket ugye?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Wreck86
Alt+tab-olni nem tudsz miközben megáll? Hátha dob ki valami hiba üzenetet.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

cataflam02
Ez mind megvolt Direc X stb stb :S

One more story

Wreck86
Nézz vidkártya driver update?

cataflam02
Tûzfal kikapcs, Vírusirtó kikapcs.. :S patch crack pedig jó..
de olvasgattam h eredeti játékkal is van ilyen.. de sehol nem találtam megoldást..

One more story

Wreck86
Szia!
Sok oka lehet.
Tûzfal,vírusirtó,rossz patch,rossz crack ha tört. stb

cataflam02
Hali!

Nem tudja valaki miért van az, h felteszem a patcheket stb és a játék nem indul ? simán csak bejön egy kis kép és ennyi..

One more story

grebber
Már nagyon régen megjelent mindkettõ!

Hi!

Nem tudja valaki, hogy megjelent e már a két dlc a játékhoz? a treasure island és az air temple.
Hahóóó,valakiiii 😊
Aha kösz. Nekem ilyen nem volt... pedig ha volt is ilyen küldetés valószínû nem öltem meg az illetõt... 😊 Úgy rémlik a leleplezõdés után eltûnt a faluból.
Takanohana
ha a küldetés bugra gondolsz, akkor ez:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azon a területen, ahol Garciát kell megkeresni, elég hamar lesz egy olyan küldetés, hogy keressünk meg egy dezertõrt, és öljük meg. ha ennek utánajársz, és beszélsz a fickóval, van olyan opció, hogy nem ölöd meg, hanem biztonságban hazaviszed a kikötõi parancsnokához. ekkor Garcia leleplezõdik, a fõszálat nem lehet úgy folytatni, hogy majd a barlangban, a tûzfal mögött találkozol Garciával, hanem a faluban kell leleplezned, aminek az az eredménye, hogy az összes emberén kívül az összes bennszülöttet is ki kell nyírnod, mert mind neked esik. végül is nem bug, a történet folytatható, csak kiesik egy küldetés, és magától az ember, ha van választása, nem biztos, hogy ki akarná irtani az egész falut.

Sziasztok!
Elakadtam...
A küldetés azt írja,hogy a "Shaganumbi bálvány segítségével Chani megidézheti a Yizakil nevû õst.A bálványt Tahananál látták utoljára"
De nekem Chani csak annyit mond,hogy ne vesztegessem az idõt,menjek...
Tahanana meg nem mond semmit 😞
Ja és voodoo-t tanulni sem enged..
Segítsen valaki légysziiiii 😊
Küldetés bugra nem emlékszem, viszont egyéb bug akad bõven, teleportáláskor a társak sokszor elrepülnek a francba vagy bele a földbe (G3 feeling), az egyszerû követés is gondot okoz, sokszor meg kell fordulni hogy szerencsétlen "társ" nem-e akadt el valahol. Nameg 2012-ben meg még mindig ott tartunk hogy pl. 3 ember egymás helyén áll egymáson átfolyva összeolvadva mint valami sziámi ikrek.
Mi is volt a probléma pontosan?
Nem feltétlen kell minden bennszülöttet lecsapni. Ha a mukit nem kísérjük vissza, akkor Graciával a templomban kell megküzdeni.

rotator
Na akkor jól átvágtak a palánkon. Bug szinte semmi, a grafikai hibákat 1-2 héten belül javították, és van egy küldetés, ahol ha egy bizonyos dolgot csinálsz, úgy tudsz továbbmenni, hogy mindenkit lecsapsz a táborban, és ezzel buksz kb. egy mellékküldetést.

Molnibalage
Egy másik topikban az írták, hogy kész isten csapása a Risen 2, hogy egy bughalom és úgy adták ki, hogy az egyik helyen a quest sorrendre figyelni kell, mert különben nem végigtolható.

Sir Quno Jedi
??? simán végig lehetett tolni alapból is ???!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
A kritikus quest bugokat javították már?
(Májusban vettem meg, azóta sem játszottam vele.)

Core2-vel és ATI 4850-el nyomtam végig, a játék nagy részén 25 fps felett volt, bizonyos részeken azért szenvedett, vízesés alatt (ami nem sokszor van - diavetítés). Mindez magas beállításokon, közepes árnyék mellett. Az látszott hogy nagyon eszi a VGA-t mert az 99%-on tekert a DX9 ellenére. Lehet nem komálja a VGA-dat annyira (amit a physix telepítése miatt nehezen hiszek hogy ne szeretné az nvidiát). Szerintem friss drivert kéne megpróbálni, illetve uninstallálni a physix-et és újra feltenni, a legújabbat.
meg van a dörzsöltnek adtam 7 aranyrögöt igy márbeszéltek velemésa jim haját oda adtam chani-nak thx wb
a haj is meg van
venturo pedig csak elhajt a francba
vettem vudu-babát de amikor csinálnám azt irja nincs megfelelõ képasitésemhozzá
Adnak pluszt. A tükör +10 ékes szólást, a pipa +1 a lõfegyverekhez (azt hiszem) És így tovább. Valami +10 képességet ad, valamelyik meg plusz egyet az öt fõképesség közül valamelyikhez.

Csibe70:
Vudubabát elõbb venni kell, aztán kell a haj és oltár.

a vudu nem elég,hogy csináljak jim hajával valamit az oltárnál,és így sem jim sempedig venturoval nemtudok mit kezdeni,ezáltan nemistudok jelenteni a sebastian-nak totálelakadtammert nincs semmi dicspontom igy fejleszteni sem tudok (vudu mert azt irjanincs képesítésemhozzá vudu baba nincs meg)
Optimalizáltsággal volt valakinek még gondja?

Nálam egy Core i7 2600 CPU (75 000Ft), GTX 560 VGA (45 000), 8GB RAM-os rendszernél közepes beállításoknál nem tudtam feljebb rakni mert iszonyatosan belassult, persze a legújabb javítás is fent van

Az árat azért írtam, hogy nem egy teszkós géprõl van szó, ennél komolyabb játékok is futnak fullon

Lehet én mondtam rosszul, de a legendás tárgyak alatt az ilyen fésût, pipát , talán tükör is volt dolgokat értem.
Ezek külön menüpontban voltak de se használni, se eladni, se plusz tulajdonságot nem adtak

Tehát én most NEM a gyûrû, amulett meg ilyenekrõl beszélek amiket FEL LEHET SZERELNI ..

Ja, a legendás tárgyak nem azok mikre gondoltam...

Csibe70:
Pontosan nem emlékszem, melyik az a küldi. Jim-es mikor a bõrébe kell bújni? A ehhez nem kell vudu szint, simán kell a haja, egy baba és pár apróság és összerakod egy oltárnál.

Venturo, lehet bug, ehhez nincs ötletem. Faluban meg kérdezted hogy hány harcosa van Varjúnak?

csákó kalozok kéne 1kis segítség nekemventuromár bent van a kikötõben és nemtudokígy jelentést tenni ,hiba megyek végig a jeleken 11 db nem történik semmi nincs elég vudu a jim küldihezn ezért 1 helyben tögyögök (mindent állatot kinyirtam már) nincs dicspontom
Sir Quno Jedi
én nem is használok élsimítást, 2560x1440-ben felesleges is... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Komolyan végigjátszottad úgy, hogy nem jöttél rá mire jók a dicsõségpontok? Ezt nehezen hiszem. Fõleg hogy a játék folyamatosan mindent magyaráz.

A legendás tárgyak olyan tárgyak, amik egyediek, és valamilyen jellemzõket javítanak fel, pl +10 tolvajlást ad ilyesmik, de amikor rájuk mész megmutatja hogy mit adnak. Ezt sem tartom reálisnak hogy nem tûnt fel.

A grafika amúgy marha jó, kár hogy ebben sincs beépített élsimítás, ahogy a risen 1-ben sem volt. Gondolom 2030-ban is DX9-ben fog jönni az aktuális Risen.
Dicsõségpont az öt alap képesség fejlesztéséhez. Legendás tárgyak közül három használható, plusz a legendás tárgyak a végsõ harchoz kellenek, mivel ez a lényeg, hogy csak azokkal ölhetõ meg Mara.

Egész jó kis játék volt, bejött ez a kalózos téma és az egzotikus környezet, elég hosszú is volt.

Ellenben a történet valahogy most is rém gyenge lett, a világ megmentése csupán másodlagos volt nekem, inkább kincseket kerestem 😊 Na meg ez a harc a legvégén, hát már az 1. rész végsõ harca is katasztrófa volt de még unalmasabb lett..

Van pár dolog amire nem jöttem rá,
- a dicsõségpontok mire is valók?
- a legendás tárgyak úgy szintén? ha jól emlékszem se eladni se használni nem lehet õket, de ott vannak az inventoryban

Egy régebbi nyilatkozatban valami steampunk dologra utaltak.

grebber
Nagyon bízom ,hogy titkon a Gothic 5-öt kalapálják!

Nincs valami infó, hogy a pirannyások most min is dolgoznak?

emberek hatalmas gondom van! beszart a gép és formatálni kellett nincs valakinek egy mentése a tolvajok szigatétõl?
Szerintem felesleges mert lesz annyi aranyad amennyi kell. Én nem használtam csalást, szerintem itt se honorálják a csalást, de szerintem oda valamilyen számot, értéket kell írni.

Sziasztok! Szeretnék egy csalást használni de hiába írom be az alábbit nem történik semmi de az igazat megvallva nem is értem a kódot
give_It Gold # - # egységnyi arany. Ha valaki értelmezné nekem megköszönném! Az utolsó három karakter nem világos. Üdv
így van a ház oldalán egy kis ablak ahol benézhetsz na oda be tud ugrani a majom, hisz tud nagyobbat ugrani mint az alap, így összeszeded és kész is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is megszenvedtem a céllövöldével, de aztán rájöttem a lényegére és onnantól marha egyszerû: Csak a könnyû célokra lõjj. Nem kell mindet eltalálnod, ha párat elengedsz, nem kapsz hibapontot. Persze ne húzd a végtelenségig mert megunja a csóka és veszítesz

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Sir Quno Jedi
meglesz a majomskilled, beküldöd érte õt és ellopod

Köszi a helpet.

Akkor márcsak az a kérdés, hogy Antigua-n hogyan tudom megszerezni a fegyvert a kovácsnak, mert esélytelen hogy céllövöldösdit játszak.

Elõre is köszi
Nincs majom idomítás. Ilyen nincs a játékban. A skill a majom használatát teszi lehetõvé.