1358

Risen 2 - A Risen folytatása
  • W B
    Van egy kis tavacska és kis víz esés a sziget közepén. Neveket nem tudom fejből. Ott kell elintézni a víz hordósdit.
  • Azeriel
    Még az jutott eszembe, hogy nemrémlik az a része amikor vizet szereztem. Lehet, hogy az nincs meg? De mégis hol lehet akkor vizet szerezni? Kerestem ezt az őrt, de csak az a Zak van ott, de azt csak úgy nem lehet leverni. Vagy így elvan dugva?
  • W B
    Azt még megpróbálhatod hogy beszélsz admirális uracskával és mész aztán a hajódra hátha akkor. Több tippem nincs.
  • Azeriel
    Nem lenne jó ilyenért visszatölteni kb 20 óra játékot x.X
  • W B
    Nem. Én mindig legyűrtem a dögöt és csak utána mentem a kunyhóhoz. Akkor lehet valami bug.
  • Azeriel
    Akkor lehet nálam be bugolt? Annak lehet hozzá köze, hogy a halasnál először legyűrtem azt a dögöt és kiszabadítottam onnan a hapsit, majd utána mentem a másik sráchoz és mondtam meg neki hogy a haverja él?
  • W B
    Slaynének kell ha jól rémlik:
    - Ágyú (Kovácsnak vagy vissza adod a pisztolyt, vagy küldesz neki egy prostit.)
    - Lőpor (Még szigetre érkezésnél a legelső suhanc gyerek, aszem egy kincses térképet kell neki adni.)
    - Hal ( Sziget aszem keleti részén lévő halászoktól kell szerezni, tőlük északra lévő barlangban kell egy valamilyen kobold nevű leviatánt kicsinálni)
    - Víz (Vízhordóknál lévő őrt kell elintézni. Vagy agybafőbe verni vagy meg vuduzni.)
    - Kormányos (Kocsmában rögtön bal oldali asztalnál csücsül ha jól rémlik. Kalóz olimpián vagy min kell nyerni ellene. Ivás, lődözés és párbaj. Legalább kettőt kell nyerni és akkor meg lesz ő is.)

Ha ezek megvannak, akkor lehet menni a Tolvajok szigetére. De persze előbb drága admirális úr leordítja a fejünket. Parrtynál vagy párbeszéd opciók közt van vagy térképen kell bejelölni. Többet sajnos segíteni nem tudok.
  • Azeriel
    Hát, ő vele lehet utazgatni, még jó hogy hozzá megyek, hova máshova...
  • W B
    Akkor Pattyvel beszélj és párbeszédek közt kéne lennie.
  • Azeriel
    Már voltam mindenhol, ilyen sziget nálam nincs o.O Van egy másik is, valami g betűs ahova menni kell, de az sincs ott.
  • W B
    Menj a drága kormányos nőcidhez. Vagy hajózási térképen vagy párbeszédben lehet kiválasztani a Tolvajok szigetét. Oda kell menni.
  • Azeriel
    Újabb segítség kéne. Már megszereztem a föld amulettet is, és most menni kéne valahova, ahova még nemlehet valamiért, és gyanítom kellene hozzá az a slayne csávó, akinél elvileg egy másik cucc van, de egyszerűen nembírom rávenni, hogy jöjjön velem, már megvan az ágyúja, meg a puskapora vagy mije, meg hala... de odamegyek hozzá csak annyit mond "Tűnjünk el innen, de gyorsan"
    Most akkor mivan?
  • Azeriel
    Na basszus... Köszi! A játék eddigi legnehezebb része számomra a legkönnyebb rész...xD Komolyan, ennyire eddig sehol sem akadtam el.
  • W B
    Szobájában az asztalon van a fésűje, az kell a babához. (Bemész az épületbe és rögtön a jobb oldali szoba.)
  • Azeriel
    Hali
    Ott tartok, hogy Sebastianotol kell szereznem hajtincset vuduhoz. Már ágyuk tönkre vannak téve, a legénység megvan, de a hajat egyszerűen fogalmam sincs hogy kell megszerezni, már 1 órája rohangászok jobbra balra és semmi.
  • Was
    Dark Souls :)
  • Szaruman
    Ok, igazad van. Biztosan.
  • totya4
    Ettől féltem hogy a gothic 2-őt hozod fel jó példának, amit amúgy nagyon szerettem, de a risen 2-ben jóval több lehetőség van harc tekintetében... lőfegyver, szúró/vágófegyverek, ezekre képességek... ellenfél elvakítása, egyéb trükkök... minden csak nem "primitív".
  • Szaruman
    A gothic2, risen1 (hogy a témánál maradjunk).
  • totya4
    Érdekes. Mondj olyan játékokat amelyek szerinted jó harcrendszerrel bírnak.
  • Szaruman
    Sztem túl primitív. Sőt, inkább azt mondanám, hogy gagyi.
  • totya4
    Túl bonyolultnak érzed?
  • sparrow35
    Borzasztó ennek a játéknak a harcrendszere trainer nélkül már rég hagytam volna a fenébe...
  • Molnibalage
    Tervezetm. Már tavaly április óta megvan, de nem volt rá időm. Most a Gothic3-at tolom végig, talán utoljára (?) a QP + CM-mel.
  • sparrow35
    Játszik mostanság ezzel valaki?
  • W B
    Párbeszéd panelon ajánl fel lehetőséget. Nem olyan, hogy mögé mész és kizsebeled.
  • HATÁRVIDÉKFEJŰ
    melyik billentyűvel lehet zsebtolvajoskodni.? kérlek segítsetek.:D
  • grebber
    Nem sok mindent ,sajnos csak a kincses sziget dlc járt hozzá!

Van még a kalóz ruha (ennél jobbat lehet szerezni a játékban) és az Air Temple dlc.
  • Molnibalage
    Na, sikeült megoldani. Más. Ha a gyűtői változat van meg, akkor melyik extra tartalmat kaptam meg ingyen?
  • Molnibalage
    Most akkor leszed és telepít újra más helyre, majd megint leszed órákig több GB-ot? Remek...
  • Molnibalage
    Leszedtem a Phsyx vagy mi a szart, nem segített. Visszatettem, hibaüzenet. Anyád...
  • grebber
    A multkor nekem is ezt csinálta újratettem másik vinyóra és jó lett azóta nem néztem hogy indul-e még :D
  • Molnibalage
    Újratelepítés után már szimplán hibaüzenet nélkül nem indul el. Felvillan a Risen ikon, aztán bejön a Steam kép, mintha kiléptem volna a játékból. Kurva jó. 20 ropiért van egy használhatatlan szarom...
  • Molnibalage
    Újratelepítés után meg mit töltöget le több GB állományt a cucc..?
  • Molnibalage
    Miakurvaisten...? Végre eljutok oda, hogy lenne rá időm, erre ezt vágja a képembe. Már futott ezen a gépen. Mi változott meg az elmúlt 3 hónapban...?

• W B
    Csak a majomnál ne közvetlenül a rács előtt állj meg, hanem annyival távolabb, hogy az animáció, mikor leteszi a majmot, még átlógjon a rácson.
  • Gót
    Oké, köszi! Ki fogom próbálni ezeket.
  • W B
    Vagy majom, az egyik titán ereklyével.
    Van az titán ereklye mi ilyen kéz fej, azzal lehet távolból kapcsolókat aktiválni, rácson át is.
    Majom, néha sikerül úgy be buggolni ha jól állsz a rács előtt, hogy a kari át rakja a rácson.
  • Gót
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a fire temple-t és az air temple egy bizonyos elzárt részét hogyan lehet kifosztani, iletve hogyan lehet a zárt kapukon bejutni?
  • kantorgabor
    Sziasztok most telepitettem fel a játékot de a magyaritás feltelepitésével lenne egy kis gondom. Nekem nem a cé meghajtóra van feltelepitve a játék hanem külön van egy partició játékoknak és oda van feltelepitve. Amikor fel akarom tenni a magyaritást bedob egy ablakot, hogy nincs regisztrációs bejegyzésem a játékról. Hiába választom ki manuálisan a játék mappáját, hogy oda telepitse a magyaritást nem okézza le és itt elakadtam. Tudna valaki segiteni?