Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I want to be a mighty pirate ever!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van még a kalóz ruha (ennél jobbat lehet szerezni a játékban) és az Air Temple dlc.
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van az titán ereklye mi ilyen kéz fej, azzal lehet távolból kapcsolókat aktiválni, rácson át is.
Majom, néha sikerül úgy be buggolni ha jól állsz a rács elõtt, hogy a kari át rakja a rácson.
Az lenne a kérdésem, hogy a fire temple-t és az air temple egy bizonyos elzárt részét hogyan lehet kifosztani, iletve hogyan lehet a zárt kapukon bejutni?
Itt mit kell?
Voltam már mindenütt, a temetõt is kifosztottam, stb.
az áldozati késrõl lenne szó, azt meg kell szereznem Mara ellen...
nem értem amúgy, mindegy 😛
Offer ends 27 November
Hát... bizonyos látványvilág azért bizonyos hardvert kér. Ezt sokan nem bírják az agyukkal felfogni. Én is azt mondom (írtam is) hogy több éves gépen még játszható a játék, itt is mint mindenhol az árnyékot kell levenni nem mai vagy gyengébb gép esetén, és vannak modok is amelyek csökkentik a vga igényt miközben a képminõség nem igazán változik.
A videót készítõ tag pár videóját már láttam, el lehetne nevezni mr Fikázó-nak. Nagyon sok hülyeséget mond ebben a videójában is. Annyi játékot leszarozott már életében hogy tényleg kíváncsi lennék egy olyan játékra amit õ készít... de nyilván csak a pofája nagy. A Risen 2 egy jó, igényes játék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy levered aki rád támad, egy ideig ott fognak a földön feküdni, nem kelnek (a nevük mellett sértett felírat jelenik meg)
Játszom ezt a jóképû gémet és egy kérdésem lenne,én a voodoo oldalát választottam, kinyírtam Varjút is,a sziget elhagyásához is megvan a legénység(vagy inkább leányság😄),még az van vissza,hogy hatástalanítsam az ágyúkat,de 1 kivételével nem tudom õket tönkretenni úgy,hogy ne támadnának meg az inkvizítorok,mi rá a megoldás?
Én is úgy álltam neki ha már 21 ezret kiadtam érte hogy megszerzek minden acsit. Erre rögtön az elején nem adta õket.
van egy olyan gondom, hogy a kihívásokat nem jegyzi a program. hiába vágok le 20 pulykát, vagy ölök meg 500 szörnyet, semmire nem reagál semmit. volt valakinek ilyen gondja? mit lehet csinálni ezzel?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.