Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Varantban én a végigjátszások közül eddig csak egyszer futottam össze orrszarvúakkal. Többi végigtolásnál nem futottam velük össze. Szóval nekem az a kietlenség is tartogatott meglepiket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként meg az baj a PB játékaival, hogy az utolsó vagy dungeonös felvonások gyengébbek szoktak lenni, talán az utóbbiak még egész jók is voltak a Risenben, de ennek ellenére mégis elég unalmas volt az utolsó két fejezet. (Azért gyorsan végigjátszottam még egyszer, pontosabban a frakcióválasztástól, de az már más kérdés 😊 Szóval ha az az 50 óra egységes minõségû lenne, és három-négy értékes végigjátszást érne, akkor az nem hangzik rosszul. De még egyszer: egy hozzám képest villámmódra játszó újságíró bõven 50 órája a bétát illetõen nem tölt el aggodalommal.
Risen2 nem tudom mit varjak, annak idejen a Gothic brand hihetetlenul ujat hozott, nem a D&D fantasy szerint zajlott se a harc se a tortenet elkepesztoen uj volt a perspektiva, third person nem izometrikus nezet vagy oldal scrollozos, a harc is real time, enyhe combo probalkozas ami maximum 4 lepesig terjedt ki, jah es mai napig az egyetlen jatek amiben a fireballt lehetett dagasztani mielott utjara engedte a jatekos! Most a PB megint ujat akar alkotni, remelem hasonlo sikerrel, es meg inkabb remelem hogy az a karcsu jatekido tobb lesz valahogy megis...
A Risen 2-tõl én megint egy jól kitalált világot (karakterekkel, helyszínekkel) harcrendszert, történetet várok.
UI- nekem a kesz azt jelenti hogy nem talalok tobb questet a jatekban es fo tortenetszal mellett minden mas is meg van csinalva.
Gothic 1 45-50 óra
Gothic 2 80-85 óra
Gothic 2: Night of the Raven 115 óra
Risen 47 óra
Amennyiben azt is hozzáveszem, hogy a Risen idején már rutinosabb voltam, a játék pedig áramvonalasabb volt, akkor a G1-nél semmiképp nem volt rövidebb. Elvileg a Risen 2-nek kéne lennie a G2-nek, mert az elsõ rész csak alapozás volt a fejlesztõk szerint is. Hogy ez igaznak bizonyul-e, az majd elvélik. A sajtó által megszellõztetett játékidõkben pedig én nem bízom (gyorsabban játszanak, de a GK is bõven 50 órát ír, sokaknak a G2 sem volt ennyi), pontosabban nem alkalmazom egy az egyben magamra, nekem eddig általában legalább kétszer-háromszor annyi ideig tartott, szóval ez alapján az 50 órát felszorozva még kimondottan hosszú is lehet a játék 😊 Szóval nem kizárt, hogy a KoA esetén pedig éppen túloz valaki, fejlesztõi oldalról olykor megesik, például valamelyik Monkey Island dobozára is ráírták, hogy 30 óra, aztán az meg csak 10 volt. Efféle (fél)sandbox játéknál különösen nehéz objektíven kiszámolni a játék hosszát.
Várjuk szeretettel!
Next PC upgrade: 2022
Most valami demo van kint vagy zárt béta?
ez a Patty az a Patty a kocsmából?..mert apuci is azonos😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha a bugos demót nézted az a félévvel ezelötti verzió, kiadni is kár volt szerintem.
A 40-50 óra korrekt ha pörgös a gameplay nem kell több.
Offtopic- az az erzesem, hogy nem ismered a KoA-t, az pont ellenpelda a kozhelyre amit irtal, a hossz es a minoseg.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!