Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Risen 2 zárt béta Akinek van IGN Prime accountja tolhatja!

Next PC upgrade: 2022

közben rájöttem, a pirates of the caribbean volt az. köszi

Pirates?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sok ilyen volt. Az elsõ ilyen komolyabb kalózos játék a Pirates! után a Sea Legends volt. Ezt fejelte meg komolyabb grafikával a Sea Dogs. Aztán eszkalálódtak a kalózos játékok lett ezekbõl még 5 ugyanolyan.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

volt régebben ilyen kalózos játék, nagyon sokat játszottam vele, de nem ugrik be a neve. sok drágakövet lehetett benne találni meg pénzzé tenni, és hasonló kardozós pisztolyozós csaták voltak benne...

vki emléxik még a nevére û?

grebber

Eddigi piranyás játékokba is karót nyelt karakterek voltak. De itt még nagyobbat nyeltek.
Ez az agyon lövés fájt. Semmi kivégzés, semmi... Rögtön agyon lõni....
Ez a mások testébe bújás jó.
Azt a k*rv* ez a kardozás jól néz ki, aztán a kivégzés... HÚH. Remek.
Kis majmos dolog is jó.

Karóba nyelést leszámítva nagyon jó.

jarlaxxe
Risen 2 Dark Waters - Gameplay walkthrough video.

http://www.youtube.com/v/2058tC_thVc?version=3

Ez a majmos ficsör érdekes lesz.

grebber

grebber
Gépigény:

Mindestanforderungen:
Betriebssystem: Windows XP (mit Servicepack 2)
Prozessor: Dual Core mit 2,1 GHz
Speicher: 2 GB System-RAM, 5,5 GB freier Festplattenplatz
Grafikkarte: 512 MB Radeon 3870 / GeForce 8800 GTX
DirectX: DirectX 9.1c
Soundkarte: DirectX-kompatible Soundkarte.
Tastatur/Maus oder Gamepad erforderlich
Internetverbindung zur Online-Aktivierung

Empfohlen:
Betriebssystem: Windows XP (mit Servicepack 3), Windows Vista (mit Servicepack 1), Windows 7
Prozessor: Dual Core mit 3 GHz
Speicher: 4 GB System-RAM, 5,5 GB freier Festplattenplatz
Grafikkarte: 1024 MB Radeon 4890 / GeForce GTX 260
DirectX: DirectX 9.1c
Soundkarte: DirectX-kompatible Soundkarte.
Tastatur/Maus oder Gamepad erforderlich
Internetverbindung zur Online-Aktivierung

Prince23
:)

Nem kicsit hatásvadász a hsz-ed...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HAR!

Prince23
Mi az az állat mi nagyon sok pirannyát zabál? Kajmán?
Uszítsunk rájuk egy falka mutáns éhes kajmánt.

grebber
"A Deep Silver ma bejelentette, hogy ha idejében elõrendeled a Risen 2-t, ingyen és bérmentve megkapod a Treasure Island névre keresztelt DLC-t, mely egy exkluzív küldetésszálat tartalmaz majd. A legendás kalóz, Steelbeard kapitány elfeledett kincsét kutathatjuk fel.

A Treasure Island egyfajta izgalmas továbbgondolása a Risen elsõ részében található küldetésnek, s minden elõrendelõ ingyen juthat hozzá. A történet Harlok körül forog - õ Steelbeard kapitány hajójának, az Elenornak a szakácsa volt. A gaz inas ellopta Steelbeard kapitány elrejtett kincséhez vezetõ térképet. Hõsünk Steelbeard leányával, Pattyvel szövetkezve ered a kincs nyomába egy ismeretlen szigeten, mely teljesen új környezetet vonultat fel - számos misztikumot fejthetünk meg a kaland során."

info: Gamekapocs

És mi azaz extra DLC? 5 különbözõ színû papagáj?

Prince23
Hát hogy rendeld elõ és kapsz exta dlc-t, ami pl a normális vásárló csak pénz ellenében tud majd beszerezni.

Nem értem... fizetõs letõti mini kieg?

Prince23
Már õk is kezdik :S

grebber
Molnibalage
A Skyrim kezdetben nagyon nagy élmény volt. Az elsõ végigjátszás után el is múlt. Szép volt, jó volt, de egyszer elég is volt. A videók alapján hangulatos lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Muttley
skyrim?
a személyiségek teljes hiánya mellett, a karakterek mozgásanimációja megegyezik egy 2004-es Thief 3-mal,
a karakter tulajdonságainak fejlesztése semmiféle vizuális plusz élménnyel nem jár, magyarul fejben tudod, h a karakter x képessége fejlesztve van és hatását érzékeled adott szituációban, de vizuálisan végig ua. = hamar megunható
a játék fõ építõköve a varázslás vizuálisan 3. osztályúra sikerült
egy szintén 2004-es játék, ami ráadásul nem is rpg, hanem "sima" hack and slash, röhögve nyújt többet vizuális varázslat élményben
ez volt a ninja gaiden 1

Just do it :)

rotator
Nincs ezzel baj. :) Az animáció a szokásos nem evilági, és a fõhõs borotválja a nyakát, de ez egy ilyen világ, kérem szépen.

Én is úgy érzem, hogy a Skyrimet elég sok területen könnyen felül lehet múlni. Nyílván vannak erõsségei, de gyengeségei is.

Szerintem pl a Risen 2 jóval emberközelibb lehet. A Skyrimben pl a sok lehetõség és tényleg szép grafika mellett egyszerûen nem fektettek hangsúlyt arra, hogy személyiségeket rakjanak össze. Ettõl elég száraz néhol.
És a Risenben több kihívás maradt, bár ez azért volt, mert aktonként hírtelen erõsödtek egy nagyot az ellenek.

De van keresnivalója. Egyszerûen már csak azért is, mert teljesen más íze lesz.
Azok nem tárna rákok, hanem valami termesz izék. Csak majdnem ugyan úgy néznek ki.

Ámmeg, én többször kivittem az összes Gothic részt és Risent. Nekem eme játékok jelentik egy RPG-nél az alapot.

A gépies mozgáshoz hozzászoktam. Inkább ilyen gépies, mint túl erõltetett, vagy hogy nincs semmi.

Videó alapján:

- Nem vagyok egy grafikabuzi, de ez baromira jól néz ki, nekem nagyon tetszik

- trópusi szigeten, kalózos-voodoo's téma nekem nagyon bejön, még azt is mondom, hogy hiánypótló alkotás lehet

- Inventory tetszetõs így elsõ látásra

- Beszéd ugyanaz, mint amit az elsõ részben megszoktunk

- Harcrendszer nem sokat változott (W B: Csak megsúgnám, hogy ha nem lett volna god modban minecrawlerek darabokra szedték volna simán.)
Gépies mozgás? Nézd meg a korábbi Gothicokat (tulajdonképpen ez is az csak más néven), ahhoz képest ez már világbajnok!

Hagyjuk már a Skyrim-et az a egy külön kategória. Majd itt figyeld meg mennyire leszel halhatatlan magasabb szinten (ugye Skyrim level 30 felett nudli, itt meg szerintem simán el lehet halni).

Már miért kéne hozni a Skyrim szintet, van abban is bõven hiba (pl. a legnagyobb, amit fentebb is említettem, nevetségesen könnyû egy szint után, ami elfogadhatatlan).

Na nézzük: Pulyka, patkány, óriástermesz, kékkarom??? (az a pávián izé)
Ámmeg gooooood módozik a gyerek, nem megy le az élete.
Lehet majd dárdákat dobálni?
Gaia? Titánokat az õsi görög mitológiára is alapozzák?

Karakter mozgások picit gépiesek és erõltetettek, de minden más jónak ígérkezik.

grebber
Nem is fogok mert meloba adnak bérletet buszhoz!<#idiota>

jarlaxxe
Ha a minden kocsit egy ferrarihoz hasonlitasz sose veszel kocsit.

grebber
Dehogynem játszottam az tetszett! De Skyrim az egy szint <#taps> Amit hozni kéne!Majd meglátjuk!

jarlaxxe
Elsõvel nem játszottál? az is ilyen volt és ez talán még szinesebb is.

grebber
Ezt így a Skyrim után nem kellett volna megnézni.Olyan fapadosnak gagyinak hat lol.
Remélem élõben jobban fog tetszeni!

jarlaxxe
http://www.youtube.com/v/r88SOXcAg5w?version=3

Sajnos német nyelvü.

jarlaxxe
Van már boxart is elég gyengus, szvsz.

rotator
A zene alatta a játékból van, lehet fülelni, eléri-e KaiRo mûveinek szintjét.

rotator
Making of Risen 2 - 1. rész

http://www.youtube.com/v/XSWYVzHNNr4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bár a videóban elhangzik, hogy elsõként a PB történetében írtak egy tájgenerálót, azóta tisztázódott, hogy ez csak a kezdeti lépéseket gyorsította meg, továbbra is kézzel csinálnak mindent.

rotator
Mire gondolsz? Én az elsõ 2 Gothicnál az egérhez hozzá se nyúltam, az a klasszikus irányítás. :)
A lentieket egyébként doberlec (Deep Silveres arc) írta valamilyen fórumon.

Molnibalage
? Only billentyûzettel Gothic? Mikor? Hol?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Akkor most jöjjön az év híre: KIZÁRÓLAG BILLENTYÛZETTEL, EGÉR NÉLKÜL IS JÁTSZHATÓ LESZ, Á LA RÉGI GOTHICOK!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Kicsit bõvebben: háromféle irányítás lesz PC-n.

1. egér + bill.
2. csak bill.
3. gamepad

Ami még nagyon frankó, hogy az 1-2. esetében hagyományos, vízszintes quickbar lesz, a 3-nál pedig tárcsás, ami a gamepadre van szabva. Végre egy fejlesztõ, aki mindenre gondol!

Kettõ és egy fél XD

rotator
Azért 2 végigjátszás van a Risenben, de több már csak nagy idõtávlatból. :)

Elsõ végig játszásnál nekem volt XD

Molnibalage
Kaja? Már totál elfelejtettem, de minek kaja, ha van potion. Soha nem volt healing problémám a Risenben.

Tõlem biztos nem szerezted meg a G1-et, emlékeznék rá.
A Risenben nekem a nagy pofára esés az volt mikor elsõ végig játszásnál alig volt kajám mivel életet tölthettem volna vissza. Aztán észre vettem, hogy van krumpli meg hagyma a játékban, de nem tudtam, hogy mihez. Aztán a táskában böngészve észre vettem, hogy egytálételhez receptem XD Onnantól már baromi könnyû volt haladni.
Most viszont már a mostani végig játszás... irtó könnyûnek érzem a játékot.

Molnibalage
Azért nálam a GI/II nyomába sem ér. A GII-õt anno úgy toltam végig, hogy csak olvastam a GI sztoriját, de GI-et bõ 1,5 évvel a GII után tudtam beszerezni. Asszem tõled...

A Risent végigtoltam, egyszer. Hangulatos volt. Ellenben fel sem merült, hogy mégegyszer végiggyalogoljak rajta. A G II-õt NoTR nélkül mindhárom klánnal végigtoltam + a NoTR még egyszer és félszer, mert varázslóval csak szendvedés volt (Persze a Gothichot még egyetemistaként nyomtam a Risent meg nem...)

Jó lenne már valami új infó.
Kínomban már újra kezdtem az elsõ részt, és valami fantasztikus hangulatú játék.