Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
vki emléxik még a nevére û?
Ez az agyon lövés fájt. Semmi kivégzés, semmi... Rögtön agyon lõni....
Ez a mások testébe bújás jó.
Azt a k*rv* ez a kardozás jól néz ki, aztán a kivégzés... HÚH. Remek.
Kis majmos dolog is jó.
Karóba nyelést leszámítva nagyon jó.
Ez a majmos ficsör érdekes lesz.
Mindestanforderungen:
Betriebssystem: Windows XP (mit Servicepack 2)
Prozessor: Dual Core mit 2,1 GHz
Speicher: 2 GB System-RAM, 5,5 GB freier Festplattenplatz
Grafikkarte: 512 MB Radeon 3870 / GeForce 8800 GTX
DirectX: DirectX 9.1c
Soundkarte: DirectX-kompatible Soundkarte.
Tastatur/Maus oder Gamepad erforderlich
Internetverbindung zur Online-Aktivierung
Empfohlen:
Betriebssystem: Windows XP (mit Servicepack 3), Windows Vista (mit Servicepack 1), Windows 7
Prozessor: Dual Core mit 3 GHz
Speicher: 4 GB System-RAM, 5,5 GB freier Festplattenplatz
Grafikkarte: 1024 MB Radeon 4890 / GeForce GTX 260
DirectX: DirectX 9.1c
Soundkarte: DirectX-kompatible Soundkarte.
Tastatur/Maus oder Gamepad erforderlich
Internetverbindung zur Online-Aktivierung
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Uszítsunk rájuk egy falka mutáns éhes kajmánt.
A Treasure Island egyfajta izgalmas továbbgondolása a Risen elsõ részében található küldetésnek, s minden elõrendelõ ingyen juthat hozzá. A történet Harlok körül forog - õ Steelbeard kapitány hajójának, az Elenornak a szakácsa volt. A gaz inas ellopta Steelbeard kapitány elrejtett kincséhez vezetõ térképet. Hõsünk Steelbeard leányával, Pattyvel szövetkezve ered a kincs nyomába egy ismeretlen szigeten, mely teljesen új környezetet vonultat fel - számos misztikumot fejthetünk meg a kaland során."
info: Gamekapocs
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a személyiségek teljes hiánya mellett, a karakterek mozgásanimációja megegyezik egy 2004-es Thief 3-mal,
a karakter tulajdonságainak fejlesztése semmiféle vizuális plusz élménnyel nem jár, magyarul fejben tudod, h a karakter x képessége fejlesztve van és hatását érzékeled adott szituációban, de vizuálisan végig ua. = hamar megunható
a játék fõ építõköve a varázslás vizuálisan 3. osztályúra sikerült
egy szintén 2004-es játék, ami ráadásul nem is rpg, hanem "sima" hack and slash, röhögve nyújt többet vizuális varázslat élményben
ez volt a ninja gaiden 1
Just do it :)
Szerintem pl a Risen 2 jóval emberközelibb lehet. A Skyrimben pl a sok lehetõség és tényleg szép grafika mellett egyszerûen nem fektettek hangsúlyt arra, hogy személyiségeket rakjanak össze. Ettõl elég száraz néhol.
És a Risenben több kihívás maradt, bár ez azért volt, mert aktonként hírtelen erõsödtek egy nagyot az ellenek.
De van keresnivalója. Egyszerûen már csak azért is, mert teljesen más íze lesz.
Ámmeg, én többször kivittem az összes Gothic részt és Risent. Nekem eme játékok jelentik egy RPG-nél az alapot.
A gépies mozgáshoz hozzászoktam. Inkább ilyen gépies, mint túl erõltetett, vagy hogy nincs semmi.
- Nem vagyok egy grafikabuzi, de ez baromira jól néz ki, nekem nagyon tetszik
- trópusi szigeten, kalózos-voodoo's téma nekem nagyon bejön, még azt is mondom, hogy hiánypótló alkotás lehet
- Inventory tetszetõs így elsõ látásra
- Beszéd ugyanaz, mint amit az elsõ részben megszoktunk
- Harcrendszer nem sokat változott (W B: Csak megsúgnám, hogy ha nem lett volna god modban minecrawlerek darabokra szedték volna simán.)
Gépies mozgás? Nézd meg a korábbi Gothicokat (tulajdonképpen ez is az csak más néven), ahhoz képest ez már világbajnok!
Már miért kéne hozni a Skyrim szintet, van abban is bõven hiba (pl. a legnagyobb, amit fentebb is említettem, nevetségesen könnyû egy szint után, ami elfogadhatatlan).
Ámmeg gooooood módozik a gyerek, nem megy le az élete.
Lehet majd dárdákat dobálni?
Gaia? Titánokat az õsi görög mitológiára is alapozzák?
Karakter mozgások picit gépiesek és erõltetettek, de minden más jónak ígérkezik.
Remélem élõben jobban fog tetszeni!
Bár a videóban elhangzik, hogy elsõként a PB történetében írtak egy tájgenerálót, azóta tisztázódott, hogy ez csak a kezdeti lépéseket gyorsította meg, továbbra is kézzel csinálnak mindent.
A lentieket egyébként doberlec (Deep Silveres arc) írta valamilyen fórumon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kicsit bõvebben: háromféle irányítás lesz PC-n.
1. egér + bill.
2. csak bill.
3. gamepad
Ami még nagyon frankó, hogy az 1-2. esetében hagyományos, vízszintes quickbar lesz, a 3-nál pedig tárcsás, ami a gamepadre van szabva. Végre egy fejlesztõ, aki mindenre gondol!
A Risenben nekem a nagy pofára esés az volt mikor elsõ végig játszásnál alig volt kajám mivel életet tölthettem volna vissza. Aztán észre vettem, hogy van krumpli meg hagyma a játékban, de nem tudtam, hogy mihez. Aztán a táskában böngészve észre vettem, hogy egytálételhez receptem XD Onnantól már baromi könnyû volt haladni.
Most viszont már a mostani végig játszás... irtó könnyûnek érzem a játékot.
A Risent végigtoltam, egyszer. Hangulatos volt. Ellenben fel sem merült, hogy mégegyszer végiggyalogoljak rajta. A G II-õt NoTR nélkül mindhárom klánnal végigtoltam + a NoTR még egyszer és félszer, mert varázslóval csak szendvedés volt (Persze a Gothichot még egyetemistaként nyomtam a Risent meg nem...)
Kínomban már újra kezdtem az elsõ részt, és valami fantasztikus hangulatú játék.