Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A collectors edition nem érdekel, csak a játék kell meg az összes dlc. Szerintetek hogy éri meg?
A Treasure Isle egyébként nem csak egy plusz sziget, hanem beépül a játékba, mint a NotR addon, csak annál kisebb. A másik DLC (Pirate's Clothes) az csak egy egyensúlyrombolóan tápos ruha és pisztoly, ami Gamestopos elõrendeléshez jár.
1. Én dobozost akarok és gyûjtõit.
2. Ha feltesszük azt, hogy csak elõrendeléssal jár DLC, akkor kintrõl kell. Kétlem, hogy azt regisztrálnák, hogy a CD Galaxisnál elõrendelem...
3. Ha küldölrõl kellene hozatni, az macera. Még sosem csináltam, de a postaköltség is lenne vagy 25 euró...
A te infóid alapján szépen elbattyogok és veszek egyet itthon, aztán letöltök mindent.
Vagy van elektronikus elõrendelés, ahol letöltöm az egész gammát? Akkor meg hiányozni fog a doboz...
A DLC-t felpakolva egy kincses szigettel bõvül alapjátékunk és így mintegy 5 órányi játékidõt pörgethetünk még a meglévõ kalandokba. A megjelenés napján már elérhetõ lesz a Treasure Isle DLC.
Extra felfedezhetõ területtel, új fejtörõkkel, egy legendás - és roppant erõteljes - megszerezhetõ varázstárggyal.
A többirõl semmit nem tudok ,mivel se németül se angolul nem tudok nagyon 😄
A másiknak nemtudom mi az angol illetve magyar neve de ott van a cikkben a képen!
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Ha tényleg ilyen pörgõs részek lesznek benne, akkor baromi jó lesz!
Game: ~11630Ft kiszállítással sima verzió
Amazon: ~ 10050Ft
Galaxisnet: 9.990 Ft sima és 19.990 Ft a Gyûjtõi Változat + 990ft Pk
576: 9999Ft sima és 19999Ft a Gyûjtõi Változat +1000 Ft pk
Ja igen, a Risen kettõbõl milyen lesz a Kalóz verzió? :p
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én már 9 éve szinte minden fillért félrerakom a fizetésembõl (jó pár játékot szoktam venni),mert lakást szeretnék venni kp-re.Nem szeretném még jobban gazdagítani egyik bankot sem. De az a nyomorék 7 millió forint észveszejtõen lassan akar összegyúlni.
Vagy már összegyûlt volna rég, ha nem vagyok hülye és ésszel tõzsdézek.Az eléggé odabaszott amit buktam.De fel kell állni és folytatni.
Ha 5 év múlva lesz csak lakásom hát annyi év múlva.Ott egyedül majd senki nem mondja meg mire költsek.
Egy kor fölött a szülõk már nem változnak és mindig gyereknek tartják az embert (végülis nekik mindig azok leszünk, és ezen semmi meglepõ nincs.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ez még egy viszonylag egészségesebb narkó,ha az ember tudja,mire éri meg költeni😊
Szimplán leugatnak csak ilyenkor, hogy miért ilyen baromságokra költöm a pénzt!
Mondjuk valahol igazuk is van, mert magamra nem igen költök csak pc-re és játékokra.
Pénz az már megvan.Már csak valami alibi kamu szöveg kell a szülõknek ,hogy mi a tököm ez a nagy hordó és minek nekem fõleg 20 ezer ft-ért.
Mintha a fogómat húznák érzéstelenítõ nélkül.De mivel egyszer élek így nem érdekel!Nyomorult életem során egy CE-t megérdemlek úgy érzem!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Írták nagyon limitált példányszámban lesz csak.
Most csak értesítõt lehet kérni és ennyi?
Nagyon félek hogy nem lesz elég és lemaradok róla pedig legyek bármilyen spur köcsög ezt megszeretném venni.Igaz muterék baltát állítanak fejembe ,de nem érdekel.