Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
én az inventoryt sikeresen átraktam Q ra
McHaals
valaki próbálta már módosítani a billentyûzet-kiosztást?
nekem a mouse3-ról kellene elállítani valahogy a fegyver elõvételt, és nagyon nem akar menni.
már próbáltam átírni a konfig fájlt is...

MadWolf#11626

Tessek ezt csak neked:
Even if you're weary of the handholding common in many of today's roleplaying games, Risen 2's stubborn refusal to give you much help will prove frankly startling. The first shock comes when you have to spend almost all of your gold in order to learn how to sneak; the next major one is when you find yourself on the game's first island with only the slightest idea of how to proceed aside from the guidance of a simple compass.
forras
Te most viccelsz? odavagy 30k aranytol? tudtad hogy az achievementek kozott van egy, ami 100.000 aranyrol szol? Mi lenne ha maradnal az eredeti kontextus melett, arrol volt szo hogy a jatek elso harmadaban, na gondolom te ott kaptad a 30k aranyat a kaloz lotton...
Palinko
nah én is kivégeztem, hát nem egész 3 év alatt ilyen játékot összerittyenteni nem kis teljesítmény volt! remélem ezzel még nincs vége.
2 dolog zavart csak, egyik ugye a sokat szidott grafikai motor, de ez még megszokható, viszont hogy nem volt egy jó ágyúzásos csatajelenet azt nem tudom hogy megbocsájtani.
de jó lenne ez magyarul...
amúgy csak nekem tûnik világosnak a játék?
AnarchoiD
kopiati , inkabb nekem segits ;) elakadtam ... ;(

egyetlen otletem hogy a paroka(WIG) el kellene csinalnom dolt amivel ... nah nemtom mi ;)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Kopiati
Left Boot:
A kalóz szigeten van (itt vannak a halászok, Mac, a druida stb) a sziget nyugati végén a folyó torkolatánál van egy kisebb sziget, kincskeresõ küldi is megy oda, és a kis sziget egyik sziklája mellett van a left boot. Ha a kincs kiásása után jössz le róla akkor balkéz felé.
The Hand Mirror:
Tacarigua szigetén (cukor sziget) a kalóz kikötõben a kocsmárostól lehet 2k-ért megvenni, bevásárlólista alján van.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

grebber
Azt vettem de semmi.A másuk ami érdekws az a steam acsi hogy nem adja meg amit kéne.
Nyírjak ki 10 nagy rákot. A kb 20 után már illene acsit adni.

Next PC upgrade: 2022

AnarchoiD
- kepzeld el mentem mentem ;) "kite" -ingal elegjol lehet olni a mobokat ;)

@grebber

obrian terkepet enis talaltam swordcoastos szigeten a fogado elso emeleten

en egy dologgal szopodok most, megvan az a paroka amibol lehetne woodoo babat csinalni (es iranyitani a tanacsnokot)de hiaba vannak meg az ossszetevok nem craftolja le , lehet hogy nem eleg 1es woodoo hozza ? es fejlesztenem kellene aztis ?)

igen visszaterhetsz a szigetekre akarhanyszor csak akarsz ;) ez (is) a lenyeg

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jakuza001
Annyira nincs penz a jatekban, hogy van vagy 30000 aranyam.
Szoval ovatosabban az ilyen megjegyzesekkel.

rotator
Fájdalomcsillapítót kell venni. De ha nem csinálod meg, akkor sincs semmi. Pár órával késõbb megtalálod a térképét valahol. ;)

grebber
O’Brian’s Treasure Map-nál hogy kéne megszerezni a térképet.
Az addig oké hogy a föld alá kell inni de nem kapom meg a térképet.

Mondja hogy vegyek neki erõs piát vettem is drága pénzért ha arra viszem utána hogy I am ready 50 aranyért akkor csak az aranyat kapom meg.
Just drinknél meg semmit nem kapok.

Ez valami bug lehet vagy mi?

grebber
A késõbbiekben a szigetekre ahol voltunk ugye simán visszalehet majd menni?

(Mert ezt a két küldit Tacarigua szigetén nem találom Left Boot és The Hand Mirror.Ezért késõbb visszatérnék rá!)

Molnibalage
Nekem továbbra is a Gothic 3 - Vista Point és a Trelis liberate az alap.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha jol emlekszem akkor egy barlangba kell bejutni es nem egyenesen jutsz el az Xhez hanem nagy kerulovel, valami vizeses alatt is at kell menni meg ilyenek
Elorebocsatom, hogy medium szinten vagtam bele a jatekba, viszont penz nagyon nem volt szinte semmire, alig tudtam 1 k goldot oszekapirgalni es akkor az max 1 dolognak a megtanulasa volt, amig nem volt meg a lockpick es a pickpocket addig nem kis kihivas volt penzt gyujteni. Azt mondod nincs kihivas? menjel mindenfele kepzes es penz nelkul pl a dzsungelve maracay baay vagy sword coaston kivancsi lennek mit szolsz amikor a jaguar/ghoulok feltorlik veled a padlot. Amugy igen a jatek vege fele megint beut a godmode karakter de attol meg odaig el is kell jutni
AnarchoiD
jah poenul beszelnek , megy a fuckolas ... elejen olvastam a jatekrol olyat hogy homofob es csunyan beszel nemtudtam elhinni, aszittem hogy csak marketing fogas, mostmar tudom hogy nem az ;) kokemeny dumak mennek benne ;)

AnarchoiD
dogivel van penz a jatekban, egyetlen kihivas a aminijatekok , abbol is a loveszet ;) le kelett vennem easy-re mert mediumon sem ment 1 talalat sem ;(
jakuza : neha 15 kagyloban sem talalsz egy gyongyot sem maskor 3 feketegyongyot 4 kagylobol ;)

Palinko
hmm a Garcia's Treasure és Open Sesame küldinél elakadtam, nem tudom hogy lehet eljutni az X ekhez. pedig ez fõküldi más fõ nincs is most megcsinálnivaló.
Kopiati
Ez a gnóm sziget állat egy hely:D

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Palinko
az ágyúkat kell valamikor használni? jó volna egy vízi csata.
Jakuza001
Milyen 20. kagyloban ? 3.-4. kagyloban altalaban szokott lenni gyongy.

Palinko
lol másodszorra sikerült, elõsször lehet ráöltem egy rákot és az takart.

a zene nem rossz de a mass effectet idén sztem nem lehet ûberelni. An End Once and For All és a leaving Earth
Risen 2 zeneNem birok betelni vele, ezert mindent megbocsatok nekik. Aki a credites alatt halgattja meg ott, negyszer fut le es egyre komplexebb/jobban felepitettebb.
@jakuza
a dialógusban az volt hogy "dropped in the yard" és azhittem hogy csak laza és lerövidíti a "graveyardot" :D de az idol megvan, meg már a kulcs is.
kösz mégegyszer
Ott van az, en gyakorlatilag egyenes vonalban haladva szedtem ossze mind a 10et.
Palinko
ez hihetetlen, tolvajok szigetén járok, már minden megvan kivéve 1 fadarabot, már 2 szer megkerültem a szigetet, de nem találom. ugye nem valahol máshol vehetõ fel mint a többi 9?
grebber

Nem hiszem el a veget... egyik szeme sir a masik nevet, mindenben sikerult felulmi minden korabbi munkajukat a Piranha fiuknak de a vegso bossfight.. az... Annyira epic a tortenet, jo a hangulat, humor, kaland, minden amitol tokeletes le(het)ne, de a vege...
A kagylok darabonkent teljes 3 aranyat adnak, ha makod van 20bol egybe lesz gyongy ami 50g, na ebbol fizessed te majd a szintenkenti 1000/1500goldos tandijat
Jakuza001
http://guides.gamepressure.com/risen2/guide.asp?ID=14627

De eleve a kerdesed is rossz. :P Semmi graveyardban eldobott kulcs nincs ott.

A cellajanal az udvaron dobtak el a kulcsot, szinte szemben a cellaval a szemkozti falnal, amit keres meg az egy idol, ami ott van szinte a hata mogott, amikor elvisze egy utelagazashoz es megall. A kepen a linken latni fogod.

Jakuza001
Nem volt penz ? Vegig mesz a parton es felszeded a kagylokat es tele leszel penzzel, foleg ha kinyitogatod oket. :P

grebber
Na elkezdtem ma én is!Nem sokat játszottam vele eddig csak 5 órát de a szokásos hangulat az megvan.

Tacarigua szigetén még 2 feladat van és kész itt minden és hajózok tovább,de egyenlõre agyalok hogy mik ezek mert fogalmam nincs és arról sem hogy hol vannak.(The Left Boot és The Hand Mirror)

Palinko
Blade part of Wave Dancer is located in a north eastern cave on the Isle of Thieves.

nah nekem ez a sziget még nincs
Kopiati
Köszi!

tutituti
gugli dobta ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nem csak utalasok, a risen 2 konkretan az elso resz folytatasa, viszi tovabb a tortenetet a titanokrol.
Molnibalage
Jut eszembe, egy szép bannert nem érdemelne meg a topik?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Alakul a Henri-s Risen mém? :)

Palinko
http://www.sendspace.com/file/2oalw4
Panzeradler
Van történetbeli kötödés az 1 és 2 között vagy csak utalások?
Palinko
köszi, mindjárt neked is lelövöm a pisztolyt :)
Kopiati
A sziget keleti részén a kunyhó (de elötte menj a keleti részen a parton be a barlangba, és így kevesebb futkosás.)

Kopiati
Henri pisztolyozással én is megakadtam (ezek az ügyességi minijátékok nagyon nem fekszenek...) Megköszönném, ha valaki meg csinálná, csak ezt az egyet:) Köszi:) HENRI

Palinko
Antiguában hol találom a halászokat? kellenének azok a halak a hajóra
Nekem 3 fegyver kuldibol eddig csak a Soul caler lett meg, ugyhogy egyelore nincs otletem.
@ marcuc - az udvaron van, ott a cella ajtaja elott, ha sotetben boklaszol hasznalj faklyat, akkor konyebben eszre fogod venni.
Palinko
segített a reload. akinek kell egy jó kard az menjen
Rick's raktárjába antiguaba nyissa ki a ládákat az emeleten, majd menjen a sword szigetre a kovácshoz tanulja meg a kovácsolást, vagy rabolja ki calderába az inkvizíció ládáját.
minimum követelmény
20 as zárak nyitása és 2500 gold

aki a Wave Dancer 2. részét megmondja hol találom annak köszi :D
@Sunrider924

igen, eddig énis eljutottam hogy nehéz kiszúrni, de melyik részén? a fáklyáknál? vagy bent a kriptában? ha tudnád egy kicsit konkretizálni..