Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Probalj egy reloadot, hatha segit.
@marcuc - pedig az a kulcs ott van ahol mondja csak nem konnyu kiszurni a foldon
@tutituti - igy ez keves, melyik reszen vagy elakadva, mi az alquest vagy valami pontosabbat
tutituti
Nekem megoldódott a probléma Joe-t vagy kit kell a voodoobabával megigézni.
De steelbeard's artefactnál tanácstalan vagyok.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Palinko
ez bug lehet? beérkeztem egy kikötõbe, intéztem a dolgom, majd visszamentem a hajóra és eltûnt patty. beszorultam?
sziasztok, kéne egy kis segítség.

elakadtam a "free tahana" küldetésben amikor a graveyardban eldobott cellájának kulcsát kéne megtalálni, de sehol sem találom.
Ezer koszonet, mar nagyon felidegesitett, igy legalabb tudom folytatni/befejezni. Kosz megegyszer.
Palinko
itt a save

http://www.sendspace.com/file/hohf31
Nalam az cunning priorits volt, mert a jatek jo 1/3ig allatira nem volt penz, nem tudtam ladat nyitni, se zsebtolvajkodni, se lopakodni, magyarul semmit se tudtam csinalni. Kardozas masodlagossa valt onnanto kezdve hogy allando tarsat kaptam a hajorol, mert igy a tars volt aki elorerohant es feltartott nekem miden szornyet. A pisztolyozas az nem trick, az igaz hogy E betuvel aktivalod, de pl amikor musketat szervalsz azt hotkeyrol hivod elo, nalam a 3ason van a skillbar-on. A musketa nagyon durva lett mert 2 sec a reload time es nagyot ut, mas kerdes hogy szinte minden szorny ugral elszalod forog, szoval celozni eleg korulmenyes vele. kardozassal osszevetve, hiaba tanultam parryt, rugast ezek alig aktivalodnak, ez egy suket filozofia szerintem QTE ebbe a jatekba annyira nem hianyzott, az a lenyege hogy akkor aktivalodik a skill ha valamilyen feltetel teljesul es csak akkor kapsz egy 5 seces idointervalumot hogy elnyomd a skillt, emiatt a kardozas kicsit felemasra sikerult. A trick az kulon kategoria, a papagaj nem er semmit max az achievemntet, a monkey az nagyon jo es sokszor segitett bejutni rejtett helyekre, a sand az megint vagy bejon vagy nem, talan ketszer sikerult az ellenfel szemebe homokot vagjak az emlitett idegbeteg forgolodas/ugrabugralas miatt(ghoul), vagy a warrior/savage az capoeirat hasznal sok sikert eltalani a szemet homokkal..
Kicsit hosszura sikerult de ez a valasz a kerdesekre.
Palinko
de meglehet csinálni 1 es skillel is mindjárt nekiesek.
Mennyire kell vigyázni a szintlépéseknél? (Bár úgy láttam itt nincs is igazi szintlépés, csak a tapasztalati pontokat lehet elkölteni az attribute-okra). Szóval ha esztelenül elkezdem a kardot is fejleszteni, a pisztolyt is, a cunning-ot is, akor megszívom, mert semmiben sem lesz erõs? Tehát inkább érdemes specializálódni?

Amit a cikkekben írnak, hogy a kardozás sokkal gyengébb, mint a lövöldözés... ezt ti is így látjátok? Én még nem nagyon tudom eldönteni, mert nagyon az elején vagyok, még azt sem igazán értem, hogy a pisztollyal lövés az mindig csak ilyen "trick" lesz (e betû), vagy ez csak a kezdetben nálunk lévõ fegyverre igaz, késõbb pedig lesz "rendes" lõfegyver is?
Jakuza001
Mondom siman van koze. A kalozoknal alacsony skillel probaltam csinalni es jo ha 4 talalatom volt. 6-os skillel meg elsore mar nyolcnal jatam de nem tudtam, hogy bombat is dob es ha azt eltalalod automatikusan vesztesz,igy megegyszer megcsinaltam es maimum lett. Sokkal lassabbnak tunnek az eldobott targyak es sokkal konnyebben lelohetok.

tutituti
na én nekem valami bebugzódott.
csinálom a Chani's plan küldetést.
megvan a haj,megcsinálom a voodoo babát.
de elõtte a templom bejáratánál(az a marhanagy) odamentem és leöltem a 8 warriort meg a 3 kalózt.(nem volt egyszerû)
visszamegyek a markereket követve,ott semmi se történik
Viszont a a The chieftain's Hair küldi azt jelöli hogy menjek be az ajtón és vegyem el Bakir haját.Igen ám de hogy menjek be??

Itt akardtam el most úgy hogy se elõre se hátra.Összes ezen a szigeten lévõ küldi kész ez maradt csak.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Na megis sikerult feltolteni. A lenyeg, az ximg es a save egyutt kell szerepeljen a jatek mentes konyvtaraban amit a C meghajton krealt a user neve alatt, risen 2 neven, valami ilyesmi, User/SaveGame/Risen2/SaveGame es ott kell akkor ximg es a save.
Aki erti es megprobalja, annak elore is koszonom.
Nincs semmi koze a jatekbeli kepessegekhez, olyan mintha lagolna a kurva eger, mar annyit kinlodtam vele hogy csak a hajamat tepem. Mindent vegigprobaltam, textura minoseg csokkentestol kamera sebesseg allitason at, windowsba pointer sebesseg, usb-rol atraktam soros portra meg vissza, egeret csereltem, ez mind nem segit, rohadjon meg aki ezt a szart beleeroltette a jatekba....
Hú, ritka egy kérés 😊
Én nem tudtam megcsinálni. Ha fejlõdik a firearms skilled majd visszatérsz rá. Késõbb biztos könnyebb lesz.
Aff, storno, a save lemaradt csak az ximg file ment el, francba akkor ez nem fog mukodni 😞(
Nem szoktam ilyet csinalni, de segitseget kerek attol aki meg is erti hogy mit szeretnek. Az en gepemen keptelenseg megcsinalni Henry lovoldozos kuldijet, ezert feltoltottem a save game-t. Aki meg tudta maganak csinalni es ugy erzi hogy kisegitene, megkerem hogy toltse le, csinalja meg es mentse el, aztan toltse vissza fel nekem. Semmi mas nem kell csak az az egy rohadt kuldi a 8 talaltos lovoldozesrol. Itt a link
Henry. Fontos, aki leszedi elotte mentse ki a sajat jatekallasat hogy ne zavarja kozbe az enyem. Remelem nem lett tul bonyolult, es hatha valaki tud segiteni.<#rinya>
😊
Palinko
akkor mikor játszol?
talán épp azért mert nem ülök a gép elõtt mert nincs rá idõm nem ? -.-'' és örülök ha hamar kapok választ
Palinko
nem lógok a fórumon, csak óránként órán belül várom a választ 😄
neked pedig kösz h rendesen válaszoltál
bocs nem lógok a fórumon, egyébként tegnap is írtam arra sem kaptam választ
ui: nem tudom hány éves vagy de ha nem tudsz balfaszozás nékül hozzászólni más üzenetéhez akkor inkább vedd vissza a pelenkádat mert nem vagyok kíváncsi a mocskos szádra
A mai kort jellemzõ egoizmus díszpéldánya a hozzászóló...

Azt hiszik az ilyenfélék, hogy mindenki csak értük létezik. És még van pofája a Fallout sorozatot a nevébe venni...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Molnibalage
1 óra alatt nem kapsz választ, és már meg vagy sértõdve? Bazdmeg, ennyire türelmetlen egyénnek akkor sem segítenék, ha térdenállva könyörögne...

Balfasz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Ha visszaolvasnál rájöttél volna rég ez ilyen!Nincs rá megoldás vagy jön rá patch esetleg VGA drivert is kiadnak majd hozzá. De sanszos hogy ez ilyen lesz mindig és nem lesz rá megoldás!

Next PC upgrade: 2022

köszi szépen a semmit megint emberek
Jakuza001
A harc az valoban gagyi,de a jatek nem rossz, foleg az elozo reszhez merten, mert az egy nagy nulla volt.

valaki megtudná mondani hogy miért ugrálnak ilyen fekete foltok a textúrán ? a dzsungelben szinte minden 3. fán ezt látom és eleinte nem volt zavaro de mostmár kezd kicsit idegesítõ lenni :S
Molnibalage
Nem. Feltettem, de még nem játszottam vele. Megnéztem az FPS-t és az éjszakai grafikát. Más elfoglaltságom van, de hamarosan kipróbálom mélyebben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ember, a terkep a kunyho hatanal van egy sziklakovon <#idiota>
Palinko
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol a tanya megvan a térkép nincs, de a tojások meglettek, köszi!
A sziget jobb felebe mesz es megtalalod a hibbant muksot, tole megtudod hogy eldugott 3 gargoyle tojast egy ladaba. Ha koveted lejutsz a tanyajahoz ahol lesz terkepe is, onnantol meg konyebb, az obolbe van, helyesebben az obolnek van egy nyulvanya szinten jobb fele, ott kel maszkalni a vizben es meg fogod talalni.
Tényleg nagyon jó lett. Sok reviewban megemlítettek mindenféle negatívumot, csak éppen azt nem vették figyelembe, hogy milyen az egész összhatása.
A magukat profinak gondoló értékelõk általában mindenféle szempontból megnézik a játékot, épp csak azt nem veszik olyan komolyan, hogy milyen az egész úgy egyben.
rotator
Még mindig installálod???

Palinko
áh storm szigeten vagyok, valahol van tojás raktár, nekem csak 1 kéne, hol találok? fészkeket már kifosztottam.
Molnibalage
Akkor reménykedem, hogy jó lesz.

Nekem eddig 8 sziget, 58 day 32 hours ingame. Nalam jobb mint barmelyik eddig megjelent PB munka, magasan veri mindet.
rotator
Eddig 14 órát öltem bele (2 sziget nagyjából felfedezve, de csomó minden van még hátra), és õszintén szólva nálam egyre jobban közelít a cucc élményben a Gothic 2-höz.

Ezt mar probaltam, de azzal semmit se tudok kezdeni hogy a celkereszt lassan kovet, lovok es nem kapja el a targyat pedig elvileg pontosan a kozpet celzom, ala lovok erre telibe talalja es ilyen baromsagok. Mar winfosbol allitgatom a kurzor sebesseget, de egyelore az se oldotta meg, marad a fegyver skill, hatha az segit <#fejvakaras>
Palinko
én lõttem 8 at, úgy hogy eddig még nem raktam lõfegyver skillre semmit. a lényeg a képernyõ jobb szélén tartsd a célkeresztet majd a szemed sarkából kábé lõdd be a magasságot a többi reflex. 5 próbálkozáson belül megvolt nekem. de ami az igazi szarás aztán fizethetsz 1k goldot 😄
Jakuza001
En ugy vettem eszre ahogy novekedik a lofegyver skill, ugy lesz egyre konnyebb az egesz. Nekem siman ment a max talalat.

Valaki akinek sikerult megcsinalni Henry celbalovoldozos marhasagjat? Mar unom hogy 3 napja szarakodok vele, az egerem erzekenysege vagy tokom se tudja de max 4 loves talal a 8bol. Ki volt az a marha aki kotelezove tette ezt a kuldit, mert sajna nem tudok tovabb haladni a fokuldivel amig ezt a szarsagot meg nem csinalom valahogy...
rotator
Vissza, de amúgy tényleg jó lenne nagyon... A következõ végigjátszásnál kénytelen leszek elõvenni egy füzetet. 😄

Palinko
haha 😄 nekem nincs voodoom én úgy csináltam hogy belekalapáltam majd elszaladtam a tengerpartra, visszamegyek még 1 ágyú, megint tengerpart stb. bunnyhoppoltam, el sem találtak 😄
Basszus, lemaradt hogy a 613ast Palinko 612es hsz-re valaszoltam.
Sajat megoldasom irom le, medium szinten toltam meg ekkor. Annak a feladvanynak az a problemaja hogy 3 orszem van tulajdonkepen, mert a raktaros es a cirkalo orszem is beszal a csihipuhiba. Amikor ezt a kuldit csinaltam elotte vuduval iranyitasom ala vettem a sziget kormanyzojat es a raktarost elkuldtem onnan, szoval csak a jarorozo es a masik maradt. Ami meg fontos, amikor eszrevesznek az meg nem szakitja meg az animaciot, vagyis ha mar elkezdted bekalapalni a szoget az elsutoszerkezetbe azt vegig is fogja csinalni. Tehat nalam ez volt a sorrend: megvartam amig a jaror lemegy a lepcson, elrontottam a raktarhaz feloli agyut, levertem a fix orszemet, aztan mentem a sorban kovetkezo agyura. Arra kell meg ugyelni, hogy a fix orszemet kihuzni kicsit a dzsungel fele, mert ha odaer a jaror akkor beszal az is segiteni a haverjanak es mivel mindketten musketasok nagyot fognak sebezni. Ja igen, nem egyedul mentem hanem Pattyval, nem illendo not hasznalni ilyen celra de jol lefoglalja az ellenseget
Palinko
hogy lehet azt megcsinálni mikor az ágyúkat kell elrontani? a hülye õrt még el sem tudom küldeni, ha leverem egy kettõ felkel és nem sikerül mind a 3 ágyút megcsinálni
A jatek egy adott pontjatol kezdve oda utazol ahova es ahanyszor csak akarsz.
amúgy fenébe,hogy nem lehet térképre jegyezni semmit..sok zárt láda,már nem emlékszem,hol vannak...vissza lehet egyáltalán jönni értük? 😊
Na majd a 90es zaraknal fogsz te meg szitkozodni mire kirakod <#idiota>