Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@marcuc - pedig az a kulcs ott van ahol mondja csak nem konnyu kiszurni a foldon
@tutituti - igy ez keves, melyik reszen vagy elakadva, mi az alquest vagy valami pontosabbat
De steelbeard's artefactnál tanácstalan vagyok.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
elakadtam a "free tahana" küldetésben amikor a graveyardban eldobott cellájának kulcsát kéne megtalálni, de sehol sem találom.
Kicsit hosszura sikerult de ez a valasz a kerdesekre.
Amit a cikkekben írnak, hogy a kardozás sokkal gyengébb, mint a lövöldözés... ezt ti is így látjátok? Én még nem nagyon tudom eldönteni, mert nagyon az elején vagyok, még azt sem igazán értem, hogy a pisztollyal lövés az mindig csak ilyen "trick" lesz (e betû), vagy ez csak a kezdetben nálunk lévõ fegyverre igaz, késõbb pedig lesz "rendes" lõfegyver is?
csinálom a Chani's plan küldetést.
megvan a haj,megcsinálom a voodoo babát.
de elõtte a templom bejáratánál(az a marhanagy) odamentem és leöltem a 8 warriort meg a 3 kalózt.(nem volt egyszerû)
visszamegyek a markereket követve,ott semmi se történik
Viszont a a The chieftain's Hair küldi azt jelöli hogy menjek be az ajtón és vegyem el Bakir haját.Igen ám de hogy menjek be??
Itt akardtam el most úgy hogy se elõre se hátra.Összes ezen a szigeten lévõ küldi kész ez maradt csak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én nem tudtam megcsinálni. Ha fejlõdik a firearms skilled majd visszatérsz rá. Késõbb biztos könnyebb lesz.
Henry. Fontos, aki leszedi elotte mentse ki a sajat jatekallasat hogy ne zavarja kozbe az enyem. Remelem nem lett tul bonyolult, es hatha valaki tud segiteni.<#rinya>#rinya>
ui: nem tudom hány éves vagy de ha nem tudsz balfaszozás nékül hozzászólni más üzenetéhez akkor inkább vedd vissza a pelenkádat mert nem vagyok kíváncsi a mocskos szádra
Azt hiszik az ilyenfélék, hogy mindenki csak értük létezik. És még van pofája a Fallout sorozatot a nevébe venni...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Balfasz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A magukat profinak gondoló értékelõk általában mindenféle szempontból megnézik a játékot, épp csak azt nem veszik olyan komolyan, hogy milyen az egész úgy egyben.