1358
Risen 2 - A Risen folytatása
-
xido #878 egyébként ja..sajnos mindenki tök nyájas velem és csak megszid,hiába lopom el a fél szigetet közben előlük :) -
Dzsí Pí #877 jadekövek összegyűjtve.
gyerek kiszabadítva.
ellenben ott baxtam el, hogy mikor megállt, az útkereszteződésnél, azt hittem fel kell menni a graveyardhoz és lejakni mindnekit(megtörtént) most látom csak h az útkereszteződésnél a lucernásba, ott figyel a saganumbi idol:)
sikerült továbbjutnom, köszi a segítséget! -
CamelX #876 Huuuhuu, nagy nagy komoly volt ez, most vittem végig. Pont Risen 1 ellentéte, aminek 2. fele dögunalom volt. Vége felé egyre komolyabb volt. Mass Effect 3 óta nem szórakoztam ilyen jót! Végén voodoo mesterség azért rendesen megkönnyítette a dolgokat :) hiányérzet van azért, mert beszippantott történet, meg DLC-ket nem csináltam meg, de végigjátszás után nem is szokott erre ingerem lenni, max fél év után újra nekiesek máshogy, esetleg lőfegyveres skillekkel. Lehet tényleg Gothic 2 lesz ebből hogy pótolja :) -
#875 most leírom neked hogy tanulhatsz meg voodoozni, de csak azért mert már vagy 3 napja nem megy neked ez az egész:
2 dolog, beszélj azal a guggolós csajjal, aki elvisz téged egy barlangba, ahonnan össze kell gyűjtened asszem 6 jade követ. Aztán amikor ez megvan a bennszülöttek örülnek, de még nem bíznak benned. Akkor fognak bízni benned, ha kiszabadítod a barátjukat a fogságból a toronyból (ahová el is vezet az egyik bennszülött, aki az áldozat testvére) az őr egy töketlen barom, beszélj a bezárt bennszülöttel, ő elmondja, hogy az őr elejtette a kulcsot, keresd meg, ott lesz a fűben a fatákolmány előtt. Szabadítsd ki, küzdj meg az őrrel (vagy nem, olyan mind1, ebben a játékban semminek nincs hatása semmire sem) és akkor már bízni fognak benned, és tudsz majd voodoozni. -
#874 Másnál nincs steam acsi bug hogy nem adja ami járna? -
#873 Valóban meg kell tanulnod voodoo-zni mert a főküldetés továbbviteléhez szükséged lesz rá hamarosan! (csak a voodoo babázásra) :) -
Dzsí Pí #872 igen, már öket választottam ,emléxek a dialogra. csak most áll az egész dolog... a faluba a templomnál nem enged tovább az őr meg nem is akar kihívni harcra(mint ahogy alapból lennie kellene) a quest leírásba is csa kannyit ír h elöször meg kell tanulnom voodoozni. -
#871 A bennszülöttek falujában valakinél van mindenféle jóság amire csak szükséged lehet! :) -
W B #870 Hol vehetőek állat nyúzáshoz cuccok? Igen kezdő helyről már kijutottam.
Információt köszönöm! -
#869 Na találkoztam a krokodillal :( --> Majd egy 30 óra múlva visszatérek hozzá. -
#868 "Vadászat" olyan formában van, hogyha megölsz állatokat és van nálad megfelelő cuccos, akkor loot-oláskor megkapod a bőrüket, fogukat, agyarukat, húsukat stb. Mindegyikhez van egyfajta eszköz, foghoz fogazó, bőrhöz nyúzó és így tovább. A kovácsolás pénzért tanulható képesség, speckó kardokat például csak saját magad tudsz elkészíteni, hogyha megtaláltad a penge és a fogat részüket, majd egybekovácsolod azokat. Másrészt van a tervrajzos kovácsolás, amelynek során általánosabb kardokat tudsz készíteni bizonyos összetevőkből, ha birtoklod a tervrajzukat. Ezeket meg is veheted, felesleges velük időt tölteni, maximum eladásra jók. Kardot és pisztolyt is "kovácsolhatsz" magadnak, de ezek külön tanulható képességek. Alkímia, potikészítés és minden más hasonló is ugyanerre a mintára épül. -
W B #867 Vadászat, alkémia, kovácsolás stb. hogy van a játékban? -
#866 Kipróbáltam 10-es Toughness mellett a Bone társunk által megtanulható Doctor perket...a gyógyulás folyamata körülbelül olyan lassú mintha provision-öket használnának, csak ugye provision-t nem igényel, folyamatos a gyógyulás. 12.000 XP-t és 2000 aranyat abszolút nem ér meg, tekintve hogy elég provision megszerezhető bizonyos felszerelések birtokában az elhullott ellenfelek húsából. :) -
#865 Én eddig 1-2 órát játszottam vele, de eddig nagyon nem fogott meg. Igazság szerint - bár csak az első utazás után vagyok - az tűnik fel, hogy kicsi a sziget és töküres... -
#864 hát lehet, de nem életet adnak, hanem a talenteket növelik meg egy 30 másodpercre, ami szintén egy vicc!!!! komolyan, az egyetlen értelmes dolog nagyjából a grog meg a rum, meg az elején a provision-ök, de ebben a játékban semminek sincs értelme! Minél többet játszok vele, annál nagyobb csalódás kezd lenni :( -
#863 El is kell találni, sorozd meg különböző ágyúállásokkal aztán majd az egyik lövés talál! Odasétáltam a lövöldözés alatt párszor, aztán nem volt széttörve, majd egyszer csak eltaláltam és be tudtam menni...nem találtam semmi érdemeset bent természetesen. :) -
Sunrider924 #862 Nem is fog kinyilni, az agyu kirobbantja, csak el kell talalni.
@sanyiiii- mindent lehet, de a pelda arrol szolt hogy miert jobb ha potit csinal a permanens bonust ado fuvekbol es nem ragcsalja el. -
torma1 #861 Én is lőttem de nem nyílt ki. :( Hova kell célozni? -
#860 Nekem az volt az első, h lőttem az ajtót, de nem nyílt ki... -
sanyiiiii #859 Egy masik dolog, amire ugyanugy lehet oltozni-potizni, nem ertem a fennakadást.
-
#858 Így van, a megfelelő gyűrű-amulet-fülbevaló-poti kombókkal együtt gyakorlatilag minden megoldható, hogyha ésszel osztogatjük melléjük a fejlődési pontokat. Én általában rádumáló-lopós-harcos karikkal játszom minden RPG-ben, ahol csak tudok, így jött össze a következő kari a játék végére:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem felesleges sok-sok pontot elverni hogy max. legyen a rábeszélés, lopás, és egyéb néha-néha ideiglenesen szükséges képességek, 20-30 pontot mindig lehet húzni rajtuk a megfelelő felszerelés birtokában, amíg éppen szükség van rájuk...70-80 érték bőven elég belőlük alapértékként a játék végére is. :) -
Sunrider924 #857 Thievery az egy dolog(pickpocket) silver tongue(persuasion) az meg egy masik :) Az en karimnal a lopas minden nelkul volt 100 folott, ugye van egy legendary cuccos ami ad plusz egy szintet a cunnings-ra, meg nalam az a kis bug vagy feature tortent, hogy legyartottam az 5 flaska potit ami megnoveli a cuning kepessegeket, erre az tortent hogy kecske es kaposzta is jollakott, az 5 poti melle ott maradt az osszes fu a taskamba XD -
sanyiiiii #856 "pl silver tongue 82vel nem fogod tudni megdumalni a luvnyat Antigua szigeten, de silver tongue 85el garantalt a siker. " ékszerek és ruhák :)
70 thievery? felveszed a lopós amulettet (ennek elfelejtettem a nevét) meg gyűrűt (blade ring) és már mehetsz is kizsebelni a főgnómot amihez 100 kell:) -
sanyiiiii #855 Amit ő tanít az csak annyi hogy regenerálódik a hpd magától szépen lassan. -
Sunrider924 #854 Regi PB rajongo esetleg? Mert ha igen, akkor tudod te is nagyon jol, hogy a jatek 2/3tol god mode on karikat csinalhatsz, minden egyes PB jatekban, de addig nagyon nem mindegy, hogy 3 vagy 6 pontal nagyobb egyik masik kepzettseged, pl silver tongue 82vel nem fogod tudni megdumalni a luvnyat Antigua szigeten, de silver tongue 85el garantalt a siker.
Az en karim ugy nezett ki a vegere hogy 5-5-8-8-6 es volt vagy 20k+ glory amit mar ki se osztottam.
Apro talalos kerdes: Tacarigua szigeten hanyan jottetek ra, hogy lehet bejutni a Great wall-al szembe levo katakombaba, aminek nincs ajtaja? Valasz: Agyu XD -
#853 Pár pont ígyis-úgyis, mivel nincs minden sarkon értelmes növény, nem a poti miatti többleten fog múlni semelyik élet-halál. Mindig csak berágtam a növényeket, mégis volt olyan számomra lényeges tulajdonságom amiből 100-on felűl voltam a játék végére... :) -
Sunrider924 #852 Nehez a matek, pelda kedveert legyen szo 3 potirol, az 6 pontot, ad ha befalod csak harmat:P
@ Sanyiii - a water temple resz az valoban egy vicc, csak az a kar hogy rosz vicc... -
#851 Itt nem lehet potit főzni a növényekből? -
#850 a 3-mal nem játszottam szinte semmit, anno nálam nagyon akadt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. De ez a játék hemzseg az idegesítőbnél idegesítőbb dolgokkal. Meg ez a hegyekre való felmászás is. Én értem, hogy tök jól meg tudják csinálni, ahogy egy ember fölmászik egy párkányra, de leszarom! Szintén gothic 2-t tudom felhozni példának, ott röhelyes volt a felmászás, de 1 másodperc alatt felugrott, és az 5. felmászás után már nem érdekelt hogy néz ki, itt meg 2 perc mire felmászik egy párkányra.
a növényeknek egyébként semmi értelme nincsen, de tényleg semmi. gothic 2-ben élettöltő potikat lehetett belőlük főzni!
A másik kedvencem még ebben a játékban, a rum és a grog főzés. Megtanulni 1000 arany, a recept 250-500 arany, és most jön a legjobb: cukor kell hozzá, amit 50!!! aranyért !vehetsz! hozzá. Ennek mi értelme van? de érted, ha legalább találnék cukrot, vagy csinálhatnék cukrot, de sehol nem lehet találni. Mondjuk én is hülye voltam, hogy megtanultam, már a játék legelején megmondták, hogy mindenki a rum hiánya miatt panaszkodik, mert nincs se víz, se cukor. -
#849 A Gothic 3-ban a nehéz ládák sem adtak túl sok értelmes dolgot, meg úgy drágát sem.
Fel nem fogom, hogy akik képések ilyen játék összehozására, hogyan képesek ennyire béna harc és jutalmazás rendszer kidolgozásra.
Az NWN Tortured Hearts modulja az, ami a tökéletes példa. Voltak gecinehéz helyek, de olyan tárgyakat kaptál utána - persze ez kaszttól is függöt - hogy beszartam rajtuk. Igazából eza mondul volt az első olyan RPG, amire azt mondtam, hogy valahol itt kezdőik az, ahogy egy játéok meg kell csinálni... -
#848 Engem még mindig az bánt leginkább, hogy alig van rejtett barlang. A legtöbb barlang mellett telibe elmész, vagy be is kell menned valami szörny miatt. Nagy nehezen találtam kb 5 barlangot ami úgy jól el volt rejtve, és volt benne egy láda (az egyiket 20-as a másikat 90-es zártörő képességgel lehetett kinyitni) a 20-asban volt 10 arany, 1 kaja, és egy golden clover (ki a szar rejt el egy ládában egy virágot, és ha jól tudom, a 'clover' az lóherét jelent, innentől kezdve nem is mondok már semmit) és most jön a legjobb!
a 90-es láda! Megküzdöttem érte egy jaguárral ha jól emlékszem, és út közben 2 termite-tal. Egész jól jöttem ki belőle, csak egy grog kellett (sajnos belerohantam a jaguár egyik kombójába) és amikor kinyitottam a ládát, mi volt benne? 50 arany (MIII??!! jah, nézzük a pozitív oldalát, majdnem visszajött a grog ára) megint egy virág, de ezen már meg se lepődök. Egy arany tál, oké, eladhatom 200 aranyért, egy ásó (tök logikus) és egy öreg kard.
Összeszámolva a dolgot, megtanulni 90-es szintre a zárfeltörést 3000 arany, egy grog 60 arany. És találtam ha mindent eladunk kb úgy 400 aranyat. Na ehhez aztán pofa kell!!!
Gothic 2-ben legalább ha kinyitottam egy ilyen über ládát, volt benne 1000 arany, egy nagyon durva fegyver, és 1 skill növelő poti -
#847 hát amúgy jah, elég gáz, de ha legalább működne, akkor megérné... Egyébként a gothicban ez is normálisabban volt megoldva. -
CamelX #846 Ennyi a poti hatás hogy +1 helyett +2? lol akkor inkább befalom továbbra is nyersen :D -
#845 van egy olyan gaz a játékban, hogy valami jester cap vagy hipster cap vagy ne mtudom mi a fene, és lehet csinálni belőle egy olyan potiont ami +2-vel megnöveszt 3 talentet (asszem marksman, shooting, meg throwing, vagy valami ilyesmi) nah, nem tudom, hogy bárki csinált e már ilyet, de nálam nem működik! elveszi a hozzávalókat, és az inventoryban nem jelenik meg a poti. A másik ilyen talent növelő az viszont működik. Úgy tűnik csak ez nem megy valamiért -
#844 Én is belebotlottam eme küldetést hibájába. Nekem is 5/6 megvan/volt és utolsóként a Storm Island -et említi ha jól emlékszem, ám onnan indult az egész így nem igazán értem mi a problémája. Szerintem csak 1 bug vagy lehet tényleg kéne ott valamit csinálni, már nem derül ki... -
torma1 #843 Milyen potionok készíthetők a játékban? Érdemes a cunning helyett mindjárt a voodura rakni a pontokat? Kiváltható potionnokkal?
-
torma1 #842 Mennyi időközőnként termelődnek újra az ellenfelek? -
#841 igen észrevettem, de amik újratermelődnek azok ilyen 50 max 100 glorysak. És nekem most 12 000 glory kéne! :D -
Look at the cat #840 -
xido #839 a dögök újra termelődnek egy idő után,ha visszatérsz másik szigetre,apránként tudsz gyűjteni