Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Piacot,haddjuk nem akarok belemenni,csak a szinte már kárörvendés nekem már sok,ennyi.
A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy én vagyok hülye, vagy megint valami bug tart vissza a küldetésben, amikor is Mauregatoból kéne valahogy kiszedni Garcia hollétét. Mauregato nem akar hozzám szólni, és a küldetésleírás említi a Voodoo oltárt a hotelben, de ott se jutok semmire. Segítséég? :(
A Gothic jogok, a kiadás legalábbis, a Nordic Games-hez került.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Lenne egy kérdésem...
Ezzel a csõddel nem foglalkoztam a gothic jogokat megvette valaki?
Next PC upgrade: 2022
Eddig, ami nagyon nem tetszik, az a craft rendszer totális lebutitása...
Nálam eddig semmi ilyen grafikai bug nem volt,nagyon élveztes a játék.Eddig 2 nagy szigetet nyomtam végig,de alig tudom letenni annyira magával ragadó az egész játék.
Hemzseg a hibától, épp egy 3 fejû õrrel beszélgettem elõbb :)
Kb 6 évvel ezelõtti grafikai szint, hirtelen megjelenõ tepetárgyak.
Csúszkáló fõhõs...
Ettõl a Gothic 3 jobban nézett ki az Arkánia meg sokkal jobban.
A szinkron hangok meg olyan pocsékok és nem odaillõek hogy félelmetes,a karakterek túl mozogják a szerepet mint valami pantomin bohócok.. rettenetes
A csajnak full "Dzsek szperó" mozgása van.
Nekem ez nagy csalódás..,Végre egy jó old school RPGt dobjanak már ki.
http://imageshack.us/f/692/risen22012050214150084v.jpg/
Így nem fogom kimaxolni soha :(
Nalam 6-os koruli szinten van a firearms,de nagyon hasznos.
A kardozas oszinten szolva egy kalap szar ebben a jatekban,mindenkinek javaslom a musketa hasznalatat.Pedig probaltam a dirty trickeket,dobalozast,kick-elest is,de...
Nagyon megkonnyiti az ember eletet a puska,plusz az inkvizitoros mesterlovesz tars is.Ketten eleg gyorsan es hatekonyan lehet haladni.
Csunya bugokkal is talalkoztam sajnos.Az animaciokhoz,bena ugralashoz,beakado companionokhoz,idegesito minijatekokhoz es lumbagos mozgashoz hozzaadodott a jatekmenetet is befolyasolo hiba.Ha 1-1 kuldetest az ember nem 'megfelelo' sorrendben vegez el,siman befagy vagy teljesithetetlenne valik,lehet betolteni egy feloraval azelotti mentest.Szoval nem artott volna meg par het teszteles azt hiszem.
Ennek ellenere a jatek hangulata magaval ragado,a fejlodesi rendszer pedig nagyon eltalalt.Ugyhogy egy vegigjatszast mindenkeppen meger.Ami nagy szo a mostanaban megjelent jatekokhoz kepest.
Ha valaki vudus sracot inditott megoszthatna velem mennyire eletkepes es szorakoztato,koszi.
Muskétát hol lehet venni? Még csak az elsõ szigeten vagyok. Nagyon élvezetes eddig. :-) Viszont a futási animáció nagyon gagyi. Meg az elötted megjelenõ növényzet is eléggé lehangoló. :-( Van valahol egy interaktiv térkép?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
a nagy õrzõkhöz kell a gyógyital meg általában minden potion.
Amikor a hajót kell ellopni, minden szépen megy, de az ágyúkat nem tudom szabotálni. Legalábbis anélkül, hogy az õrök rögtön tüzet nyissanak rám. Ezt hogy kéne megoldani?
Ez a Risen elsõ része.
De aki elakad annak:
Risen 2 GUIDE (még nem teljes)
Mert a kovácstól kiloptam a pengét de a nyelet nem találom(valaki mintha írta volna)
Illetve még kellene egy olyan help hátha tudja valaki,hol lelem a legendary cuccokat.már jó párat megtaláltam de pl a "cannonball" meg a "one comb with one teeth" sincs meg
amúgy néha eléggé elkerülhetetlen a menekülés fõleg ha több katona rohan az emberre.
nálam egy küldi beragadt.Amikor a jeleket kell követni,bár enélkül is megcsináltam a küldit,titánt legyõztem.
Ja és eladtam véletlenül Largo bandanáját valamelyik szigeten,bakancsot most loptam ki,fekete gyöngy meg a póló meg megmaradt:)
nagyon behúz a játék amúgy.zene tetszik a legjobban
MadWolf#11626