1710

• LoSA
    Hát igen... Ezt benéztem. Akkor lehet, hogy nem veszem meg a Special Launchert, mert ahhoz 2500 pont kell. Lehet, hogy külön - külön veszem meg akkor az Egyiptomot meg a Görögöket. De vannak ilyen pontok, ez a lényeg! ;)

Edit: ITT például többféle "bontásban" vannak a pontok. Szóval majd holnap megnézem az 576 boltban. Nem tudok jobbat.
  • savoo
    beírtam, és? hol van itt a 2000 és 500-as kártya?
  • LoSA
    Microsoft Pont-t írd be a keresőbe... (nem tudom, hogy miért ment el a link)
  • savoo
    őőő, mit kéne látnom?
  • LoSA
    LINK

Remélem, hogy lesz "nagyobb szórásban" is... ;)
  • savoo
    ? ilyen feltöltő kártyák nincsenek tudtommal.
  • LoSA
    2000 + 500
  • savoo
    2500 pontot nehezen fogsz venni. :)
  • LoSA
    Csak remélem, hogy ha megveszem pl az 576-ban, akkor tudom majd aktiválni a pontokat a gamecenterben. ??
  • bon
    Ha sikerül pontot vásárolnod akkor már nem lesz gond a premium csomagra bevaltani.
  • LoSA
    Mert mi a gond azzal?
  • petecz
    Én szerintem következőkre számíthatunk: szeptemberben valamikor patch ami a felmerülő hibákat javítja, emlegetve van akciós ház de ez lehet később lesz csak.
    Aztán október vége november eleje fele jön a skirmish hall ami a klasszikus ageof skirmish módját fogja tartalmazni, tehát mi választjuk ki a pálya formáját ellenfelek számát stb. Meg kell majd venni mint a defense of crete-t szerintem. Plusz lesznek még javítások.
    Aztán december vége fele az ünnepi szezonba jön a két új nép.
    2012 február: Season 2.
  • donatus13
    Én meg örülnék ha fixálnák a co op ot más kifogásom eddig nem volt.
  • LoSA
    Én annak is örülnék, ha normálisan lehetne megvásárolni a kiegészítőket. Holnap megyek Live pontokat venni. Akkor úgy menni fog, ugye? :) Nem akarok 2500 pontot "feleslegesen" venni.
  • bon
    Hibajavítás kiadásán dolgoznak, de hogy mikor az jó kérdés. Minden esetre szerintem a mai karbantartás nem úgy sikerült mint ahogy szerették volna.
  • LoSA
  • bon
    havi 1 kiegészítő kiadását igérték a fejlesztők, így szeptember folyamán várható lesz valami, még ha nem is nagy dologra számítanék.
  • LoSA
    Jójójójó! :) Telhetetlen vagyok, tudom!
  • savoo
    :D könyörgöm, most jelent meg a játék...
  • LoSA
    Én nyári szünetre gondoltam... Hátha! :)
  • petecz
    Ami azt jelenti hogy az ünnepek. :)
  • LoSA
    Nemááá! :) Szerintem nem kell olyan sokáig várni. "Holiday"-t írt! :)
  • savoo
    Hálaadás, Karácsony.
  • LoSA
    Milyen ünnepek alatt?
  • savoo
    Érdekes lenne. Majd az ünnepek alatt. :)
  • LoSA
    dettó
  • bon
    Nálam semmi változás.
  • LoSA
    Lehet, hogy jönnek az új népek?! :)
  • bon
    Verzió frissítés miatt.
  • Borg
    És azt miért?
  • bon
    Hivatalos oldalt olvasgatva már érthető a dolog, új változatott élesítenek, ha kész akkor újra mükődk minden.
  • bon
    Nálam az Online biztonsági beállításokat kellett módosítani, majd jött az a hibaüzenet ami neked, valamit alkottak úgy néz ki a szerver karbantartás során.
  • artschi
    "you have been banned from the current game"... mehehehe... :-/
  • artschi
    na, most nem megy a szerver, pedig játszani akarnék... :(((
  • artschi
    köszi!
  • artschi
    nálam egyezik és ugyanaz a hiba... :-/
    marad a galaxisos vásárlás... fhasz kivan :(
  • bon
    Én még nem vásároltam.
  • LoSA
    De akkor a kódokat már remélem, hogy tudni fogom aktiválni, és akkor játszani a játékkal. Mert már unom ezt, hogy ilyen bonyolult ezt az egészet elintézni.
  • savoo
    Eszedbe ne jusson az 576-ban pontokat venni. ebay. vagy pedig livekodok.hu
  • LoSA
    Nah... Akkor ha én most fogom magamat és bemegyek az 576-ba, veszek pontokat, akkor azokon meg fogom tudni venni az addont? Tutira?