1710
-
#550 Hát igen... Ezt benéztem. Akkor lehet, hogy nem veszem meg a Special Launchert, mert ahhoz 2500 pont kell. Lehet, hogy külön - külön veszem meg akkor az Egyiptomot meg a Görögöket. De vannak ilyen pontok, ez a lényeg! ;)
Edit: ITT például többféle "bontásban" vannak a pontok. Szóval majd holnap megnézem az 576 boltban. Nem tudok jobbat. -
savoo #549 beírtam, és? hol van itt a 2000 és 500-as kártya? -
#548 Microsoft Pont-t írd be a keresőbe... (nem tudom, hogy miért ment el a link) -
savoo #547 őőő, mit kéne látnom? -
#546 LINK
Remélem, hogy lesz "nagyobb szórásban" is... ;) -
savoo #545 ? ilyen feltöltő kártyák nincsenek tudtommal. -
#544 2000 + 500 -
savoo #543 2500 pontot nehezen fogsz venni. :) -
#542 Csak remélem, hogy ha megveszem pl az 576-ban, akkor tudom majd aktiválni a pontokat a gamecenterben. ?? -
#541 Ha sikerül pontot vásárolnod akkor már nem lesz gond a premium csomagra bevaltani. -
#540 Mert mi a gond azzal? -
petecz #539 Én szerintem következőkre számíthatunk: szeptemberben valamikor patch ami a felmerülő hibákat javítja, emlegetve van akciós ház de ez lehet később lesz csak.
Aztán október vége november eleje fele jön a skirmish hall ami a klasszikus ageof skirmish módját fogja tartalmazni, tehát mi választjuk ki a pálya formáját ellenfelek számát stb. Meg kell majd venni mint a defense of crete-t szerintem. Plusz lesznek még javítások.
Aztán december vége fele az ünnepi szezonba jön a két új nép.
2012 február: Season 2. -
donatus13 #538 Én meg örülnék ha fixálnák a co op ot más kifogásom eddig nem volt. -
#537 Én annak is örülnék, ha normálisan lehetne megvásárolni a kiegészítőket. Holnap megyek Live pontokat venni. Akkor úgy menni fog, ugye? :) Nem akarok 2500 pontot "feleslegesen" venni. -
#536 Hibajavítás kiadásán dolgoznak, de hogy mikor az jó kérdés. Minden esetre szerintem a mai karbantartás nem úgy sikerült mint ahogy szerették volna. -
#535 -
#534 havi 1 kiegészítő kiadását igérték a fejlesztők, így szeptember folyamán várható lesz valami, még ha nem is nagy dologra számítanék. -
#533 Jójójójó! :) Telhetetlen vagyok, tudom! -
savoo #532 :D könyörgöm, most jelent meg a játék... -
#531 Én nyári szünetre gondoltam... Hátha! :) -
petecz #530 Ami azt jelenti hogy az ünnepek. :) -
#529 Nemááá! :) Szerintem nem kell olyan sokáig várni. "Holiday"-t írt! :) -
savoo #528 Hálaadás, Karácsony. -
#527 Milyen ünnepek alatt? -
savoo #526 Érdekes lenne. Majd az ünnepek alatt. :) -
#525 dettó -
#524 Nálam semmi változás. -
#523 Lehet, hogy jönnek az új népek?! :) -
#522 Verzió frissítés miatt. -
Borg #521 És azt miért? -
#520 Hivatalos oldalt olvasgatva már érthető a dolog, új változatott élesítenek, ha kész akkor újra mükődk minden. -
#519 Nálam az Online biztonsági beállításokat kellett módosítani, majd jött az a hibaüzenet ami neked, valamit alkottak úgy néz ki a szerver karbantartás során. -
#518 "you have been banned from the current game"... mehehehe... :-/ -
#517 na, most nem megy a szerver, pedig játszani akarnék... :((( -
#516 köszi! -
#515 nálam egyezik és ugyanaz a hiba... :-/
marad a galaxisos vásárlás... fhasz kivan :( -
#514 Én még nem vásároltam. -
#513 De akkor a kódokat már remélem, hogy tudni fogom aktiválni, és akkor játszani a játékkal. Mert már unom ezt, hogy ilyen bonyolult ezt az egészet elintézni. -
savoo #512 Eszedbe ne jusson az 576-ban pontokat venni. ebay. vagy pedig livekodok.hu -
#511 Nah... Akkor ha én most fogom magamat és bemegyek az 576-ba, veszek pontokat, akkor azokon meg fogom tudni venni az addont? Tutira?