Age of Empires Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For the greater good
Baxo: Igazából nem szükséges így az elején együtt csinálni, egyedül is meg lehet csinálni simán. Bár késõbb akadhatnak küldik amiben elkélhet a segítség.
Paddy: Úgy külön nincs, magyarok vannak 1-2 -vel már találkoztam is így futólag.
For the greater good
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Most nézem, hogy van olyan feladat is ahol engedélyezett a coop. Gondolom fel kell majd venni vkit baráti listába és vele meg lehet csinálni... ?!
Van akit felvehetnék? 😊
Paddy: A materialokat (Fa, kõ, bõr, stb.) craftolásra használhatod majd így javaslom, hogy még ne add el <#kacsint>#kacsint>
Ha lenne kérdésetek kérdezzetek nyugodtan elég gyorsan kiigazodtam a játékon.
Eladtam pár cuccost meg vettem egy épületet 12 slotja van, de nemtom mire jó. (Storecophagus) 200 peták
For the greater good
For the greater good
For the greater good
For the greater good
paddy: mi az a realm? Egyiptomi civvel vok és most segítettem Núbiának kb 4. küldetés.
For the greater good

ez elméletileg az amirõl beszélek?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
http://www.ageofempiresonline.com/retail/
Itt ecsetelik, hogy kéne csinálni de itt is van options. Remélem csak elcsûrtek valamit és gyorsan kijavítják mert nem erre költöttem 5K-t...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Can't connect to LIVE. A DNS lookup failed to locate the live servers."
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Amúgy most játszottam 1 órát vele, de valahogy eddig nem fogott meg. Ez nem az az RTS, amit régen szerettem. Ezek a buzulások a mini questekkel, meg milliónyi fejlesztés, ide kattints, oda kattints, ezzel beszélj, azzal beszélj, és mindenhol van még kétezer további lehetõség...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Volt másnak is problémája a Greek pack telepítésével? Csak mert amikor le akarnám tölteni akkor ezt írja ki: Can't retrieve information from LIVE. Please try again later" "Status code:80153027" vagy "Status code: 800700e8". Már újraraktam az egészet de még mindig baja van.