1710

• Baxo
    Egyiptomi vagyok és én a tevékre megyek rá minél hamarabb, ha tehetem nem veszek gyenge gyalogosokat... egyébként is lassúak. Ki ne hagyjam az elefántokat, nagyon szeretem őket, mert takarítanak a pályán (szó szerint.)
    Ezekre még rányomok egy kis fejlesztést oszt csókolom ellenfél... :) lassan 20as vok, kiv. vagyok meddig nem idegesítően nehéz freeben. Hallottam itt a 20as szinttől való nehezedést. Remélem még bírni fogom egy darabig.
  • LoSA
    Ti hogy szoktátok kezdeni a küldetéseket? Mit fejlesztetek először? Mi szerintetek a jó taktika? Haver állandóan elver, aztán szeretnék visszavágni neki. :)
  • LoSA
    Nekem se ment úgy....
  • bon
    Próbáltam nem ment.
  • donatus13
    játékon belül , home gomb és ott bal fölül , és utána pont hozzáadása. talán így menni fog:)
  • bon
    Röhelyes a Marketspace rendszere, próbálkoztam pontvásárlással, de semmilyen módon és egyik kártyámmal se sikerül, pedig rendszeresen szoktam vásárolni steam-ről és ott nincs gond, de Amazon-on se volt még problémám.
  • Borg
    Volt az a núbiai 5000 goldos küldi is. Azt se lehetett úgy megcsinálni, hogy katonákat gyártok, meg építgetek, mert akkor nincs meg időre az 5000.
    Ott is sunnyogni kell az aranybányákhoz kurvagyorsan az elején, és csak parasztokat gyártani, de azt tizesével mindenhova.
    Na mire megjelenik a katonáival, úgy 10 perc után, és elkezd kinyírni mindent, addigra pont összejött az 5000 :D
  • LoSA
    thx sikerült!
  • LoSA
    Bal oldalt? Akkor megpróbálom ott, de ezeknek annyi katonájuk van, mint az állat, símán lenyomják az enyémeimet.
  • donatus13
    hűű :D ez az egyik legkönnyebb volt kedvenceim között van :D baloldalt kell végig futni a csapattal és ilyen starcraftos stílusban ráküldeni kicsi csapatokat a támadókra ,hogy feltartsák őket. nekem kb 2 ára sikerült és olyan 5 perces küldi viszont marha jó xp jár érte :D
  • LoSA
    EZT a küldetést hogy a fenébe kell megcsinálni? Egy parasztom nincs, az ellenfélnek meg rengeteg katonája?!
  • LoSA
    Volt egy küldetés most, amit 4szer kezdtem el, kb 3 órán keresztül... Nem ment! :) Szóltam a havernak, hogy Co-opba jöjjön és segítsen. Még így nehezen ment. Valami 10 elit katonát és Hektort kellett kinyírni.

Egyébként mi a jó tanács szerintetek? Mivel kezdjen az ember? Mit fejleszteni legelőször? Írjatok már pár tippet! ;)
  • petecz
    Eladod egy boltba?!
    Én mindent eladok ami lockolt vagy nem kell, és a trade chatet figyelem zöld cuccokért. Átmeneti megoldásnak tökéletes.
  • Borg
    13. szintemmel bevállaltam egy coopot 22-es szintű questen :D
    A parasztjait nem tudtam lelőni, nemhogy mást...

Viszont már megtelt az inventorym lockolt cuccokkal, szal valahogy meg kell vegyem az egyiptomi premiumot... talán még 1 levelt tudok fejlődni, de onnantól fel kell áldozzak cuccokat.
  • bon
    Nekem igen.
  • Baxo
    Nekem nem kellett így.
  • bon
    xbox.com-on belépsz a fiókodba, majd a játékot megveszed (természetesen ingyen)
  • Baxo
    Nem kell hozzá. Online accal lépj be. Ha kéri akkor nyomj home-ot és nyomj újra Play-t.
  • BetonK
    Sziasztok!
    Free verzióhoz hogyan kapok keyt?
    köszi
  • Baxo
    Gondolom a free-sek is találhatnak, csak épp zárolva kapják meg... :) ha megy koliban a net akkor lehet veszek egy egyiptomit, mert eléggé le tud kötni a gém. Nem veszem észre, h. 4 órát tolom egyfolytában. :) Minek is nevezik ezt? hmm.. ja megvan kiba**ott kockaaa :)
  • donatus13
    ááhh :D kell egy ilyen :D
  • petecz
    Ha jól értelmeztem a fórumot a legritkább szobrot tartalmazó ládát adja ami van a játékba.

• bon
    Mi a jutalma, vagy menyniben több?
  • bon
    A szivárványt a képen
  • LoSA
    Milyenbe? Itt mit kell nézni? :)
  • petecz

Aki ilyenbe ütközik nagyon szerencsés.
  • bon
    Én 19-20-as szinttől kezdve érzem, hogy nehezedett a játék.
  • LoSA
  • petecz
    25.
  • donatus13
    25 ösök vagyunk és kicsit nagyon nehezek már küldik.
  • Djuree
    hanyas szinten vagy? én 16-os vagyok, de eddig viccesen könnyű pályák voltak a régi ageof-okhoz képest...
  • LoSA
    Nem tudjátok, hogy a; exclusive in-game store code-t hova kell beírni??
  • LoSA
    Egyébként tényleg vannak elég nehéz pályák. Mi a haverral 13-14es szinten vagyunk, de van olyan pálya, amit csak ketten tudunk megoldani, co-op módban.

Van aki megvette egyébként valamelyik pack-t?
  • petecz
    Nah mi eljutottunk arra a pontra ahol a gép játéka dühítően nehéz. Legalábbis számomra. Hihetetlen agresszív és massolja az elit egységeket. Nem nagyon lehet mit kezdeni vele, legalábbis mi még nem találtuk meg a működő taktikát.

Quest neve: Best Friends Forever, Argosba. És ez még csak a küldetéslánc eleje.
  • LoSA
    Értem. Rendben! Köszi!!

Milyen link ez? Miért lenne neked segítség, ha megnézem?
  • Areyn
    Hali. megnéznétek ezt a linket? előre is köszi. nagy segítség lenne :) link
  • r4pt0r
    Az accounthoz lesz hozzá adva a kód, szóval bárhol tudod használni.
  • LoSA
    Megvettem a Görög packot (576), az lenne a kérdésem, hogy... Én két helyen szoktam játszani. Van hogy a gépemen, van hogy a laptopomon. A gépem erősebb, ott szebb a grafikája.

Ha én beütöm a laptopba a kódot, akkor a gépen is látni fogom az új dolgokat? Vagy pl fordítva? Vagy csak innentől egy helyen tudok majd játszani?
  • LoSA
    Én még csak most ismerkedek ezekkel a pontokkal, stb... Bocs, hogy nem vagyok még benne olyan penge. Egyébként eldöntöttem, hogy nem szarakodok a pontokkal, megveszem a dobozos görök pack-t és kész. Bánhatja az AOEO, mert így most a fele pénzemet hagyom csak ott nekik.
  • savoo
    Én (veled ellentétben) tisztában vagyok vele, hogy milyen pontok vannak.. :P Vegyél nyugodtan egy 2100-as és egy 800-as feltöltő kártyát, csak mint mondtam ne a röhelyesen drága öthettenhatba, hanem pl a livekodok.hu-n 7300 forintból meg van a 2100+800 pont és még marad is kisebb dlc-kre a jövőben. ;)